Jump to content

reg

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    118
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About reg

  • Ημ. Γέννησης 27/05/1984

reg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Από τον Δεκέμβριο την έχω ενεργοποιημένη εγώ και δεν έχω εταιρικό κινητό.
  2. Από που τα μαθαίνεις αυτά που είπες παραπάνω; Κάνει να πείς;
  3. Μπορώ να εικάσω εγώ κάτι... Μήπως θα δώσει "δωρεάν" χρόνο (με πάγιο) για video κλήσεις;
  4. Κάνεις λάθος η υπηρεσία ενημέρωσης υπολοίπου της Vodafone ανανεώνεται περισσότερες από μία φορές την ημέρα.
  5. Κάλεσε το 13830 και θα στο ενεργοποιήσουν. Είναι δωρεάν.
  6. Είναι και η "Ειδοποίηση Κλήσεων" και σε αυτή την περίπτωση γίνεται προώθηση.
  7. Δεν χρειάζεται να τους πεις και τον λόγο:lol:
  8. Υποθέτω ότι θα σου δώσουν μία καινούρια κάρτα sim Vf 2gether που θα περιλαμβάνει και τους δύο αριθμούς και δεν θα πληρώσεις τίποτα εφ' όσον έχεις ήδη ενεργοποιημένη την υπηρεσία.
  9. http://cyborg.namedecoder.com/webimages/edox-REG.png
  10. Μην μας βάζεις τέτοιες ιδέες :)
  11. Χαίρομαι που βρήκα μια λογική γυναίκα! Πιστεύω ότι με γουστάρει αλλά ταυτόχρονα και με μισεί (για κάποια πράγματα που δεν μπορώ να σας πω). Μήπως όμως ασχολείται μαζί μου επειδή κι εγώ ασχολούμε μαζί της; Αλλά πάλι, αυτή, δεν θα έπρεπε να ασχολείται μαζί μου, εφόσον δεν την ενοχλώ... έτσι δεν είναι; Κάτι άλλο που να υποδηλώνει ότι μια γυναίκα είναι ερωτευμένη μαζί σου υπάρχει;
  12. Απ’ ότι ξέρω οι γυναίκες όταν βλέπετε έναν πρώην, που έχετε μαλώσει μαζί του, αλλάζετε δρόμο και δεν θέλετε να ακούσετε κουβέντα για αυτόν.
  13. Είμαι ερωτευμένος με μία πρώην μου. Αυτή κάνει παρέα με κάτι *******, παλιοαδερφές-εχθρούς μου-που με αντιπαθούν και λένε τα χειρότερα για μένα σε αυτήν, επίσης της λένε ότι την βρίζω. Δηλαδή με λίγα λόγια μου κάνουν χαλάστρα. Δεν ξέρω πώς να την προσεγγήσω για να της πω τι αισθάνομαι γι` αυτήν, μιας και όλλες οι προσπάθιες μου πέφτουν στο κενό. Πιστεύω ότι και αυτή με γουστάρει επειδή όσες φορές την συνάντησα κοιτούσε, κλεφτά, προς το μέρος μου, μαθαίνω ότι μιλάει για μένα και μια φορά που περνούσα από μία καφετέρια και ήταν αυτή μέσα με κοιτούσε και γελούσε-μάλλον-ειρωνικά. Αν δεν με θέλει-όπως λέει-γιατί ασχολείτε τόσο πολύ μαζί μου;
  14. πληκτρολόγησε #43# και το πλήκρτο κλήσης.
  15. Εκείνη που η λέιδυ Άντζελα διαφημίζει ένα καλλυντικό (δεν θυμάμαι ποιο). Δεν μου αρέσει καθόλου μεν, αλλά με κάνει και πέφτω κάτω από τα γέλια δε. :lol: :lol: :lol:
×
×
  • Create New...