Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πρέπει να βάλεις πάνω από 20 ευρώ για να σου δώσουν τα παραπάνω λεφτά!:p :p

A kala eimai entelws ektos egw!

Pantws to susthma prepei na nai to idio kai malista tote shmainei pws kai apo Germano pairneis to bonus etsi?

Arage oi alles etairies exoun kanei kati analogo?

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

A kala eimai entelws ektos egw!

Pantws to susthma prepei na nai to idio kai malista tote shmainei pws kai apo Germano pairneis to bonus etsi?

Arage oi alles etairies exoun kanei kati analogo?

NAI! Παίρνεις και από Γερμανό... Κάνουν log in σε ένα ιδικό ιστοχώρο μέσω intranet, βάζουν user και pass... Μάλιστα στο Γερμανό μπορείς να βάλεις και λιγότερο από 10€ :confused:

Η συγκεκριμένη διαφήμιση αναφέρει την ενεργοποιήση παρόμοιας υπηρεσίας με τα Blackberry η οποία ονομάζεται Vodafone mobile e-mail και επιτρέπει την άμεση αποστολή και λήψη e-mail. Πρώτες συσκευές είναι το Sonyericsson P910i και Nokia 6630. Στο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλες συσκευές. Πλεονέκτημα της υπηρεσίας είναι οτι κάποιος μπορεί να έχει τα πλεονεκτήματα του Blackberry απο δημοφιλή συσκευές που διαθέτουν όλες τις υπηρεσίες του δικτύου (Live,mms,gprs) καθώς και άλλες λειτουργίες (bluetooth) χωρίς να χρειάζεται να καταφύγει μόνο στις λύσεις του Blackberry. Η υπηρεσία διατίθεται με μηνιαίο πάγιο όπως και το Blackberry. Κάποιες πληροφορίες αναφέρονται στο site http://push.vodafone.gr Περισσότερες διευκρινήσεις δίνονται στο αριθμό 1399 απο κινητό Vodafone.

Pwpw de kserw ti mou ginetia m"auta ta pragmata.....xronia sto ekswteriko GAR!Kairos na gurisw sthn Ellada mou fenetai!

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Όπως φαίνεται στο http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=VFMobileConnectCardDetails&pid=prod1910034 η κάρτα Vodafone Mobile Connect δίνεται δωρεάν στα προγράμματα από 60ΜΒ και πάνω!

Γίνεται καιρό αυτό;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

mobilegr ευχαριστω φιλε

το ερωτημα ειναι αν μπορουμε να εχουμε τις ρυθμισεις για το Ν 6630 καπου γραμμενες ? και αληθεια ποσο παει το παγιο ?

gia na xrisimopiiseis tin ypiresia blackberry

kai na exeis push mail ktl

prepei na energopiiseis tin sygkekrimeni ypiresia gia blackberry..

me to aplo data gprs den paizei!!

tora den ksero ama exoun allo paketo ektos afto me ta 10MB

prepei na pareis na rotiseis kalytera..

akomi.. apo oso eixa psaksei paliotera

ama den einai energopiimeni i ypiresia blackberry apo tin Vodafone

to data gprs den paizei KAN sti syskevi

deixnei men oti exeis gprs ontos, alla den se afinei na "vgeis"

sou grafei afto to "data connection refuse" e? :)

btw giati den pires to 7290? pou exei kai bluetooth?

ti leitourgiko exei pano??

ama exei 3.8 kalo tha einai na to anavathmiseis se 4

exei diafores kai eidika se themata data prosvasis, GPRS ktl..

vasika giati pires blackberry?

opos tha anakalipseis syntoma se periorizei poli

i blackberry syskevi einai kommeni kai rameni na paizei me tin ypiresia blackberry! allios einai megali moufa...

kai vasika opos exo grapsei epanilimenos

einai gia corporate xrisi!!! gia idiotes to theoro entolos axristo

(tha me kinigisei kamia vodafone sto telos ;) )

Θέλεις να δεις από κοντά την Έλλη Κοκκίνου στην εκπομπή Megalicious την Κυριακή 22/01/2006?

Κατέβασε οποιοδήποτε από τα παρακάτω μουσικά κομμάτια, πολυφωνικά ringtones ή realtones ή όρισε ως welcome tone το τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου που σε εκφράζει και μπες στη μεγάλη κλήρωση για να δεις από κοντά την Έλλη Κοκκίνου στο Megalicious Chart live! by Ifpi.

http://www.vodafone.gr/vodafone/img/home_ce_34.gif

Moυσικά Κομμάτια:

• SEX
  • ΤΑΛΕΝΤΟ

Realtones:

• SEX
  • ΤΑΛΕΝΤΟ

Πολυφωνικά Ringtones:

• SEX
  • ΤΑΛΕΝΤΟ

Welcome Tones:

• SEX
  • ΤΑΛΕΝΤΟ

http://www.vodafone.gr/vodafone/img/megalicious_big.jpg

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

ναι μου γραφει το "data connection refuse";)

πηρα το blackberry γιατι ειμαι gadgetakias και γιατι ειναι πολυ πιθανο να το χρησιμοποιησω λογω δουλειας. πηρα το 7230 για μια πρωτη επαφη αφου ειναι πιθανο να μου χορηγησει η εταιρια μου το 7290 ετοιμο προς χρηση.

οποτε το θελω για το μεσοδιαστημα ή απλα για γνωριμια. οντως ειναι για εταιρικη χρηση αλλα κανει πολυ καλα αυτο για το οποιο ειναι σχεδιασμενο. να σου φερνει email οπου και αν εισαι.

αυτο που μου λες για τις χρεωσεις ισχυει. απλα ρωταω γιατι "υποτιθεται" οτι η υπηρεσια διατιθεται και για ιδιωτες. ομως τιμες για ιδιωτες δεν υπαρχουν...

επισης απλα να αναφερω οτι υπαλληλος στο καταστημα Γερμανος στην Κηφισια μου ειπε οτι για να λειτουργησει και να παιρνω τα email μου, απλα του βαζω μια sim...:lol:

Δε χρειαζεται να εχεις συσκευη blackberry. Με το P910i που εχω λαμβανω κανονικα μεσω GPRS τα mail Μου απο POP3 server !:rolleyes:

kala... den rotane pote tetia pragmata se germanous ktl xexe :)

kala ekanes pou to pires na paikseis den leo...

alla ama den exeis energopiimeno to blackberry service den mporeis na deis kai poli pragmata.. dystixos...

ypotithete oti ama pas sta settings ekei pou leei TCP

mporeis na valeis APN ktl tis vodafonme as poume

kai na valeis kapia internetiki efarmogi kai na vgei apo tin data gprs pou idi mporei na exeis..

alla to xa psaksei afto palia kai den epaize, kai oloi lene kai kala oti ama den exei energopiimeni to BB service den se afinei na vgeis oute apo to data gprs

alla ama exeis energopiimeno to BB service mporeis na xrisimopoiiseis kai to data gprs to klasiko ama thes meso aftou tou APN setting..

a ypopsin thelei OS 4 gia na exei afto to setting ktl..

gia na katalaveis, to bb service einai ksexoristo GPRS service

kai mporeis na exeis kai ta dyo mazi na paizoune

kai na vgaineis me opoio thes (theoritika)

kai na ta xreoneis analogos..

vevaia ta mail pou tha sou skane ktl xreonontai sto bb gprs service

alla mporeis ama thes web na vgaineis apo to aplo data gprs kai kala...

otan sou dosei i etereia sou to BB tha xeis na paikseis kala..

ama einai skisto.. einai efkolo na to fereis sta isa meta ama exeis BES apo piso.. min to fovase... :)

afto einai ena allo apo ta kala tou BB se corporate xrisi..

den exei polli mpela gia tous admins

Λοιπόν…. Κάλεσα ξανά την Vodafone στο 1397 διότι δεν μπορούσα να κάνω ανανέωση data ,το μήνυμα της ανανέωσης που υποτίθεται ότι είναι δωρεάν μου ακυρωνόταν.

Ο τύπος μου είπε ότι μάλλον είχε τελειώσει όλη η κάρτα και ότι δεν μπορώ να στείλω καν το μήνυμα για να ανανεώσω! Με ρώτησε αν έχω κάποιο Vodafone .. καρτοκινητο ας πούμε, του είπα ΄΄μα φυσικά! Από ένα τέτοιο σας καλώ΄΄ (καλά αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν αναγνώριση κλήσεων;)

Μετά μου είπε σαν βρεγμένη γάτα (τι φταίει και αυτός ο άμοιρος) να καλέσω το 1254 από το κινητό Vodafone και να κάνω την ανανέωση μέσω κέντρου, δίνω κωδικό και τον data αριθμό μου.

Όλα πήγαν καλά ,αλλά όπως είπα στον τύπο ΄΄δεν θα έπρεπε να είχε ενημερώσει η Vodafone για αυτό που μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή στον καθένα;΄΄ μου τα ‘μάσησε’ λίγο και τον καληνύχτισα.

Το 1254 είναι χωρίς χρέωση και τα φωνητικά μηνύματα είναι ηχογραφημένα.

Πάντως αν δεν είχα κανονικό Vodafone κινητό αναρωτιέμαι τι αριθμό και με τι χρέωση θα μου έδινε για να ανανεώσω την Vodafone mobile connect.

Λοιπόν…. Κάλεσα ξανά την Vodafone στο 1397 διότι δεν μπορούσα να κάνω ανανέωση data ,το μήνυμα της ανανέωσης που υποτίθεται ότι είναι δωρεάν μου ακυρωνόταν.

Ο τύπος μου είπε ότι μάλλον είχε τελειώσει όλη η κάρτα και ότι δεν μπορώ να στείλω καν το μήνυμα για να ανανεώσω! Με ρώτησε αν έχω κάποιο Vodafone .. καρτοκινητο ας πούμε, του είπα ΄΄μα φυσικά! Από ένα τέτοιο σας καλώ΄΄ (καλά αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν αναγνώριση κλήσεων;)

Μετά μου είπε σαν βρεγμένη γάτα (τι φταίει και αυτός ο άμοιρος) να καλέσω το 1254 από το κινητό Vodafone και να κάνω την ανανέωση μέσω κέντρου, δίνω κωδικό και τον data αριθμό μου.

Όλα πήγαν καλά ,αλλά όπως είπα στον τύπο ΄΄δεν θα έπρεπε να είχε ενημερώσει η Vodafone για αυτό που μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή στον καθένα;΄΄ μου τα ‘μάσησε’ λίγο και τον καληνύχτισα.

Το 1254 είναι χωρίς χρέωση και τα φωνητικά μηνύματα είναι ηχογραφημένα.

Πάντως αν δεν είχα κανονικό Vodafone κινητό αναρωτιέμαι τι αριθμό και με τι χρέωση θα μου έδινε για να ανανεώσω την Vodafone mobile connect.

Νομίζω οτι θα μπορούσες να το κάνεις και απο ένα οποιοδήποτε κατάστημα vodafone (χωρίς να έχεις νούμερο voice kai χωρίς εξτρά χρέωση)

καλησπερα σε ολους εαν αλλαξεις εταιρια με καινουργιο συμβολαιο πχ στο (120) ξερει κανεις εαν σου επιδοτουν εξτρα την συσκευη επειδη αλλαζεις στο δικο τους δικτυο οπως ειχα διαβασει σε γνωστο περιοδικο??ισχυει κατι τετοιο??
Ν80power

Δεν καταλαβαίνω... τι εννοείς ; να πάω σε ένα κατάστημα Vodafone για να ανανεώσω την κάρτα μου ;;; η να τους πάρω τηλεφωνώ στο κατάστημα; ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ!!!

Αυτό είναι το καλύτερο σου; Δηλαδή η Vodafone κορυφαία εταιρία σε πολλές χώρες ανά των κόσμο :p ,σου προσφέρει εσένα τόση καλή εξυπηρέτηση;

Αν δεν είχα την ανάγκη αυτής της ασθενικής σύνδεσης , θα έκανα φερμπι την συσκευή της !

Δεν καταλαβαίνω... τι εννοείς ; να πάω σε ένα κατάστημα Vodafone για να ανανεώσω την κάρτα μου ;;; η να τους πάρω τηλεφωνώ στο κατάστημα; ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ!!!

Αυτό είναι το καλύτερο σου; Δηλαδή η Vodafone κορυφαία εταιρία σε πολλές χώρες ανά των κόσμο :p ,σου προσφέρει εσένα τόση καλή εξυπηρέτηση;

Αν δεν είχα την ανάγκη αυτής της ασθενικής σύνδεσης , θα έκανα φερμπι την συσκευή της !

Μια εναλλακτική σου έδωσα...και αυτό με επιφύλαξη!! :O

Τον τελευταίο καιρό η εταιρία τα έχει παίξει λίγο... το να βγάλω γραμμή δεν μπορώ με την πρώτη φορά...και επίσης το Σάββατο έγινε το άλλο κουλό!!! Στις εφτά το πρώι μου έρχονταν μηνύματα που μου είχαν στείλει στις 1 και 2 το πρωί!!! ΈΛΕΟΣ!!! τι έχει πάθει τώρα τελευταία???

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Είσαι σε 3G δίκτυο; Αν ναι μπες σε GSM. Και πες μας αν είναι όλα καλά...

Edit: Αυτό που λες με τα μυνήματα και σε εμένα έγινε. Κατά τύχη έκλεισα και ξανάνοιξα το κινητό και είδα μυνήματα που μου έστειλα μια μέρα πρίν....

Samsung S21 Ultra

H διοίκηση της Altec ανακοίνωσε ότι προχώρησε στη σύναψη συνεργασίας με την Vodafone.

Μέσα από τη συνεργασία αυτή, η Altec ενσωματώνει στα προϊόντα λογισμικού δικής της παραγωγής, όλες τις προηγμένες υπηρεσίες mobility της Vodafone (όπως 3G, GPRS, Blackberry).

Οι εταιρίες-χρήστες του Altec Software (Atlantis II ERP, XLine ERP, Κεφάλαιο 4) μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στο λογισμικό τους από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκονται, απολαμβάνοντας έτσι όλα τα πραγματικά πλεονεκτήματα που περιλαμβάνει ο όρος 'mobility'.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line 23/1/2006

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας

geia sas... 8elo na rotiso to eksis....exo vodafone 120 k mou ksemeinan kapoia lepta dorean xronou..pos mporo na to metafero ston allo mina????fantazomai afti i erotisi 8a exei apanti8ei polles fores alla i ali8eia einai oti den mporo na psaxno toses selides...signomi an sas kourazo loipon......

geia sas... 8elo na rotiso to eksis....exo vodafone 120 k mou ksemeinan kapoia lepta dorean xronou..pos mporo na to metafero ston allo mina????fantazomai afti i erotisi 8a exei apanti8ei polles fores alla i ali8eia einai oti den mporo na psaxno toses selides...signomi an sas kourazo loipon......

Θα πάρεις το 13830 και θα πατήσεις το 1 για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία

Θα το κάνεις μόνο μία φορά.

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned