Jump to content

Megalos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    740
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Megalos

  1. Megalos

    iOS 13

    Τελικά ήταν θέμα σέρβερ :D Μου ήρθε τελικά σήμερα και όλα καλά :)
  2. Megalos

    iOS 13

    Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα : Ενώ πέρασα ΟΤΑ την 13.0 στο iPhone 6s Plus και όλα καλά , πάω να περάσω την 13.1.1 και δεν μπορώ με τίποτα :cry: Βγάζει συνέχεια μη δυνατότητα σύνδεσης ! Τελικά δοκίμασα και μέσω iTunes και αφού προχώρησε μέχρι το backup τελικά πάλι δεν προχώρησε στην αναβάθμιση !! Τι φταίει και τι να κάνω παιδιά ?
  3. παντως απο οτι εμαθα τα πραβληματα στα TSI που οντως υπηρχαν παλαιοτερα εχουν λυθει και δεν υπαρχουν πλεον . απο την αλλη το κρατημα του Audi υπερτερει σαφως
  4. Audi Q5 TSFI 2,0 και Volvo XC60 T5 ειναι οι εκδοσεις ... 2000 κυβικα βενζινη :)
  5. Βλέπω λίγη συμμετοχή αλλά να επικρατεί η Volvo :confused:
  6. ποια αγαπητοι μου απο τα δυο αυτο αυτοκινητα θα προτιμουσατε και για ποιο λογο κυριως θα το προτιμουσατε ... για δωστε τα φωτα σας :D 1) Audi Q5 2) Vovlo XC60
  7. ευχαριστω φιλε ... κανεις αλλος ξερει κατι περισσοτερο να μας διαφωτισει ??
  8. Δηλαδή εννοείς ότι αν είναι αγορασμένο από ΗΠΑ κάνει καρδιογράφημα έστω και αν μετά το έχεις Ελλάδα πχ ? Η πρέπει να είσαι στις ΗΠΑ για να σου δείχνει το καρδιογράφημα ?
  9. παιδια και εγω την ιδια γνωμη εχω . βοηθεια για θεματα του κινητου θελουμε να διαβασουμε οχι κωδικους πωλησης :( ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και με αφορμη και το παραπανω , εχω και εγω την ιδια ερωτηση απορια ... δεν μπορει καποιος να μας την λυσει :confused:
  10. απο οσους το εχουν παρει εχει βαλει κανείς προστατευτικο κρυσταλο ? και αν ναι ποιο προτεινετε παιδια και απο που ?
  11. καλησπερα σε ολους θα ηθελα να ρωτησω οσους το εχουν πάρει ηδη . Ποιο χρωμα πηραν και αν τους αρεσε η επιλογη τους ! εχει κανείς το μπλε ? πως το φανηκε ?
  12. παιδια εμενα το πρωτο μου βγαζει τιμη 486,82 ευρω !!! και οχι 389 ευρω ??
  13. Best businnes phone Apple iphoneX
×
×
  • Create New...