Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα μια χαρά μου δουλεύει. Και πάντα έτσι μου δούλευε.

Βέβαια είναι κάπως βαρύ (εγώ δεν το αντιλαμβάνομαι τώρα πια με την DSL) και ξεχνάνε να το ανανεώσουν τόσο συχνά όσο θα ήθελα.

Και μου πήρε αρκετούτσικο χρόνο να κατανοήσω τη δομή του site...

Σίγουρα βλέπεις το http://www.vodafone.gr ???

Πάρα πολλές φορές κολλάει εδώ και κανα 2 μήνες κι όλας!Η αρχική σελίδα πολλές φορές δεν φορτώνει!Φτάνει μέχρι την μέση και σταματάει,το ίδιο και αν πατήσεις στα link του!!Δεν παίζει ρόλο η σύνδεση με dsl είμαι!

Εμένα μου εμφανίζεται κανονικά. Αλλά ψάχνω για αυτό που είδα στην τηλεοπτική διαφήμιση πως μπορείς να έχεις "επιδότηση" συσκευής στο a la Carte με βάση τις κάρτες που θα καταναλώσεις τους 3 πρώτους μήνες και δεν βρίσκω τίποτα.

Και στα "Πακέτα σύνδεσης" έχει τα απαρχαιωμένα "Θρύλος A la Carte" και "ΚΑΕ ΠΑΟ A la Carte".

Απορρώ αν θα το βάλουν ποτέ στο site.

logo-vwclub-2016.png

Επισκέπτης
Γιατί το site της Vodafone .....ται :X έτσι? Κολλάει, βγαίνει μισό, δε συνδέεται! :mad:

Αν το βλέπεις με firefox έχει αρκετά κολλήματα! Είναι microsoft friendly! :O

Αν το βλέπεις με firefox έχει αρκετά κολλήματα! Είναι microsoft friendly! :O

Με internet explorer εγω το βλέπω άρα η voda έχει το πρόβλημα!

to thema einai oti to problima estiazetai allou kai opos exo pei kai arketa palaiotera den ftaine toso polli oi ergazomenoi tis vodafone alla autoi pou kanoun tis proslipseis.

otan autos i autoi pou kanoun tis proslipseis tou prosopikou koitane oxi tis gnoseis kai ta ptixia tou allou alla na paroun mia oraia gkomena kai isos sto mellon kanoun kai kati mazi tis ti perimenete??? eksipiretisi.

ego prosopika exo plakothei asxima me kai kala product champion se katastima tis vodafone giati i kopela nai mporei na einai kai gamo ta mora alla apo texnologia kai kinita den kserei tin tifla tis (milame gia to k750i poy piga na rotiso). tora pos egine product champion kai giati tin ekanan auto einai alli istoria pou kai den ksero kai den me endiaferei na matho.

genika exo paratirisei kai apo alla atoma kathos kai sinadelfous me tous opoious exo milisei oti sxedon pote den eksipiretithikan sosta kai piran sosti enimerosei se katastima pou douleuan ginaikes, eno antithetos otan ipirxan antres eixan enimerosei sxetika me tis kainourgies texnologies kai ta kinita se epipedo polli parapano apo oti perimenan.

pisteuo oti den eimai o monadikos poy leei auta ta parapona kai aporo pos ta megala kefalia ti vodafone den ta koitane auta prin kanoun tis opoies proslipseis kanoun.

den eimai enantia sto na douleuoun ginaikes se katastimata vodafone pros theou, apla pisteuo mesa apo osa exo dei oti polli apla den tis endiaferei i mathisi tis kainourgias texnologias kai apla auto pou kanoun to kanoun mono kai mono gia na pernoun ena mistho kai auto me misi kardia, eno oi perissoteroi antres tin texnologia kai ta kinita ta exoume gia meraki, hobby kai exo sinantisi apisteuta polla atoma (mazi kai ego) poy mporei na min douleuoume se etairia kinitis tilefonias alla kseroume polli perissotera apo atoma pou douleuoun ekei.

to kako bebaia den einai mono stin vodafone (makari na itan mono ekei giati i giatreia tha itan allagi etairias kai terma ta problimata) alla genika se oles tis etairies pou asxolountai me kainourgies texnologies stin ellada giati epeidi exo doulepsei kai ekso ta pragmata einai polli diaforetika. ean o ergazomenos den endiaferetai gia auto pou kanei kai den exei mathei auta pou prepei se kapoio eulogo xrono tote ton dioxnoun, kai fisika prin ginei opoiadipote proslipsei o allos koitazei ti exeis kai ti ksereis na kaneis.

ora gia thalassa :)

Εισαι πολυ λάθος!!! Αυτες ειναι καθαρά φαλλοκρατικές αποψεις. Εχω ακουσει τις χειροτερες μπουρδες απο αντρες αρα πρεπει να πω οτι ολοι οι αντρες ειναι ασχετοι??? Δεν νομιζω. Εχει να κανει καθαρα με τον καθε ανθρωπο χωριστα.. Κριμα γιατι δεν εισαι και κανενα παιδακι. :X

Χωρις παρεξηγηση παντα... :O

Εσύ αγάπη μου μπορεί να είσαι η εξαίρεση ενός δύσκολου κανόνα,

Αλλά το να ξοδευει η οποιαδήποτε πωλήτρια 3 φορες παραπάνω χρόνο στο να ετοιμαζεται (βάψιμο-χτένισμα) παρά να ενημερώνεται για τα προιόντα που καλείται να προωθήσει ειναι δυστυχώς σύνηθες φαινόμενο...

και η μόνη ενημέρωση που δεχονται οι εν λόγω πωλήτριες απο την εταιρεία ειναι το πoιά κινητά παρέχουν το καλύτερο sales bonus και κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά αυτών που ειναι μονο sucker customer makers και αποσκοπουν να δώσουν στον χρήστη την ψευδαισθηση της υψηλης τεχνολογίας ωστε να πεισθει να εγκαταλειψει το παλιό του κινητό για χαρη του νεου stock....

Mια χαρά δουλεύει με Firefox το site. Γενικά είναι λίγο βαρύ αλλά δεν έχω παρατηρήσει προβλήματα.

Επειδή το topic έχει ξεφύγει από το αρχικό του θέμα, κλειδώνεται. Δεν θα συζητήσουμε εδώ αν οι γυναίκες δεν κάνουν για τη δουλειά πωλητή.

Σε εμένα δουλεύει και με Firefox και με ΙΕ. Καθυστερεί λίγο παραπάνω στη φόρτωση από τα άλλα (το myPhone π.χ. :p ) αλλά ανοίγει.

Εμένα μου εμφανίζεται κανονικά. Αλλά ψάχνω για αυτό που είδα στην τηλεοπτική διαφήμιση πως μπορείς να έχεις "επιδότηση" συσκευής στο a la Carte με βάση τις κάρτες που θα καταναλώσεις τους 3 πρώτους μήνες και δεν βρίσκω τίποτα.

Και στα "Πακέτα σύνδεσης" έχει τα απαρχαιωμένα "Θρύλος A la Carte" και "ΚΑΕ ΠΑΟ A la Carte".

Απορρώ αν θα το βάλουν ποτέ στο site.

File brika gia tin epidotisi.Mias kai skeftomai kai egw paromoia fasi :)

Vodafone Epidotisi

thnks mona-liza μας εβαλες τα γυαλια...δεν ειχα καταλαβει καθολου τι γινοταν με αυτο το θεμα.

thnks mona-liza μας εβαλες τα γυαλια...δεν ειχα καταλαβει καθολου τι γινοταν με αυτο το θεμα.

you are welcome !!!

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

kαι εγω συμφωνω δεν το βρισκω ιδιαιτερα ευχρηστο

το αλλο παλι με το καπακι πισω,που για να καταφερεις να βγαλεις την μπαταρια μαλλον θα πρεπει να το σπασεις ειδικα καποιος που δεν ξερει...

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

To topic ξεκλειδώνεται για να συνεχιστεί η συζήτηση, αλλά θα μείνει ανοιχτό μόνο αν μείνετε κι εσείς στο θέμα του.

ρε παιδια εχω δουλεψει κινητα smartphones απο τα πιο πολυπλοκα μεχρι και τα πιο ευκολα αλλα αυτο το κινητο το simply ειναι αλλο πραγμα,πολυ δυσχρηστο πραγματικα και δεν νομιζω να εχω τοσο χαμηλο δεικτη νοημοσυνης αφου εχω δουλεψει τοσα κινητα,απα,πα μακρια απο αυτο παιδια.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Δηλαδή δεν το προτίνετε για κάποιον επίδοξο αγοραστή; :confused:
Το θέμα είναι οτι με 150e υπάρχουν κινητά πολύ καλύτερα απο αυτο :O

Μια νέα υπηρεσία ,που ήταν ήδη διαθέσιμη στους πελάτες με εταιρικά συμβόλαια, θα αρχίσει επιτέλους να διαθέτει απο τις 19 Ιουλίου η Vodafone

και σε όλους τους ιδιώτες πελάτες της με συμβόλαιο,εφόσον γραφτούν στην συγκεκριμένη υπηρεσία!

Πρόκειται για την υπηρεσία Vodafone e-billing ,με την οποία οι συνδρομητές θα μπορούν να βλέπουν στην οθόνη του ηλεκτρονικού τους υπολογιστή

ανάλυση του μηναίου λογαριασμού τους δωρεάν.

Αφού εγγραφεί στη συγκεκριμένη υπηρεσία ο συνδρομητής, θα επιλέγει «e-billing» στο http://www.vodafone.gr και θα εισάγει τον προσωπικό κωδικό

πρόσβασης που θα του έχει σταλεί με SMS.

Οι συνδρομητές που επιλέγουν το ηλεκτρονικό σύστημα τιμολόγησης, θα συνεχίσουν να λαμβάνουν τον μηνιαίο λογαριασμό τους,

χωρίς την αναλυτική κατάσταση κλήσεων

Δηλαδή δεν το προτίνετε για κάποιον επίδοξο αγοραστή; :confused:

φυσικα κι οχι,τουλαχιστον εγω.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Γειά σε όλους!! Χρησιμοποιώ cosmote, και έτσι είμαι πάνω κάτω άσχετος με την vodafone. όμως, σήμερα είδα στην εφημερίδα μια προσφορά, που λέει πως πληρώνεις 0.35 euro για κάθε φορά που μπαίνεις στο vodafone live ανεξάρτητα από τα δεδομένα που κατεβάζεις (μόνο για πλοήγηση), και για πρόσβαση έως συνεχόμενες 24ώρες. Εμένα με ενδιαφέρει να μπαίνω στο internet, και συγκεκριμένα σε σελίδες με www. αυτή η προσφορά μου επιτρέπει να μπαίνω στο internet από το κινητό μου; (Nokia 6680). Ακόμα ξέρει κανείς αν το ίδιο ισχύει και στο 3G δίκτυο; Και κάτι άλλο! Για να έχω 3G υπηρεσίες με μια CU, θα πρέπει να αλλάξω την κάρτα μου σε USIM όπως στην cosmote? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned