Jump to content

Tbl

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Tbl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γειά σου ρε fon_ , να σου ανάψω λαμπάδα.. Με έσωσες από πολύ κόπο...
  2. Όποιος θέλει να μάθει το νούμερο που τον καλεί με απόκρυψη, υπάρχει το ενδεχόμενο να μπορώ να τον βοηθήσω. Περισσότερες πληροφορίες με pm.
  3. Για ένα μήνα οι κλήσεις προς κινητά θα χρεώνονται μόνο 0.145 το λεπτό με χρέωση ανα 30 δεπτερόλεπτα! Νομίζω πως είναι η πιο φθηνή της αγοράς αν δε κανω λάθος! Για να μην θεωρηθεί διαφήμιση, δεν αναφέρω το όνομα του site. ΤζαμποCalls.gr ;)
  4. εγώ μπορεί να χρεώνω 4 λεπτά αλλά μπορείς να βάλεις να φαίνεται οτι αριθμός θέλεις :) πχ είσαι στο ντουμπάι για διακοπές και είναι σαν να παίρνεις από το σπίτι σου!! αλλα τελοσπάντων επειδή μερικοί μπορεί να το χαρακτηρίσουν παράνομο, και διαφήμιση, δεν ξαναβάζω url public...
  5. Εμπορικά ΗΟΤ SPOTS: Καφε σταθμός, στο σταθμό του τρένου στο λιμάνι. Vodafone πλατεία γεωργίου. και πολλά άλλα και φυσικα ελεύθερα με κάλυψη σχεδόν σε όλη τη πάτρα, το patraswireless.
  6. Πάντως εμένα με vivo 512/128 σηκώνει άνετα 3 ταυτόχρονες κλήσεις με voipbuster (με ilbc codec και qos στο speedtouch)
  7. Εγω τους πηρα τηλεφωνο στο 1250 και τους ειπα να μην μου ξαναστείλουν!! Μονο έτσι γινεται να γλυτώσεις!!!
  8. Ρε παιδια, εχει δοκιμασει κανεις καρτουλα wireless sto qtek? εψαξα λιγο στο δικτυο αλλα δεν βρηκα καμμια πληροφορια, αποτι βλεπω η θυρα του υποστιριζει SDIO.. Εχει δοκιμασει κανεις? Thanks :)
×
×
  • Create New...