Jump to content

kongo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

kongo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το Away.gr σε συνεργασία με την Zegetron διοργανώνει ένα πολύ μεγάλο διαγωνισμό για το PC! 6 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα Football Manager 2008!
  2. http://www.away.gr/forumvb/images/ganeraluse/pes.jpg Το Away.gr σε συνεργασία με την Zegetron διοργανώνει ένα πολύ μεγάλο διαγωνισμό για το Playstation 2! 5 (πέντε) μεγάλοι τυχεροί θα κερδίσουν από ένα Pro Evolution 2008 μαζί με ένα συλλεκτικό μπλουζάκι!
  3. Καλησπέρα παιδιά, Ο διαγωνισμός για τα 10 NFS Carbon γίνεται εδώ και για τα 5 Godfather είναι εδώ. Ενημερωτικά κάνω αυτό το ποστ αφού είναι τόσο απλό να κερδίσεις.
  4. Διαγωνισμός 10 prepaid cards Lineage II εδώ.
  5. Καλησπέρα παιδιά, Μάλλον όλοι γνώριζετε το ελληνικό παιχνίδι Theseis το οποίο αναμένεται στις αρχές του 2008. Η ομάδα του Theseis έδωσε πριν λίγες ημέρες μια νέα αποκλειστική εφ' όλης της ύλης στο Away.gr και μιλάνε μεταξύ άλλων για τις λεπτομέριες του παιχνιδιού, σχολιάζουν την Gaming Industry στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για το ενδεχόμενο να υπάρξει Theseis 2 και το πως σκοπεύουν να αντιμετωπίσουν την πειρατεία. Όποιος ενδιαφέρεται παραθέτω και το σχετικό link. Πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε την προσπάθεια των παιδιών! Link: http://www.away.gr/news.php?act=news&read=635
  6. Με έχουν δεχτεί με offer δεν είχα την δυνατότητα να δώσω συνέντευξη! Και πολύ πιθανά θα πάω σε ένα από τα δυο!(έγραψα καλά στις εξετάσεις μου):)
  7. σου υπενθυμίζω ότι εδώ ο καθένας μπορεί να εκφράσει την αποψή του ... είτε έχεις δίκιο είτε όχι καλό είναι να το υποστηρίζεις με θεμιτά μέσα! καλό είναι λοιπόν αντί για ανούσιους και ασυνάρτητους χαρακτηρισμούς να υποστηρίζεις την αποψή σου με επιχειρήματα!
  8. πρόσφατα διάβαζα ένα άρθρο για την ιδιωτική παραγωγή ενέργειας είτε με συσσωρευτές ηλιακής ενέργειας είτε με μικρές ανεμογεννήτριες. Πράγματι ο συγκεκριμένος τρόπος είναι πράγματι πολλά υποσχόμενος για το μέλλον αλλά προς το παρών το κόστος είναι απαγορευτικό και η αποδοτικότητα του ασύμφορη. αυτή η κίνηση της ΔΕΗ προφανώς γίνεται για να ενθαρρύνει σιγά σιγά τους καταναλωτές σε αυτές τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας!
  9. παρακουλουθώ την υπόθεση του Γερμανού Armin Meiwes που έφαγε τον Bernd Juergen Brandes. το 2004 καταδικάστηκε σε κάθειρξη μόλις 8,5 ετών λόγω αδυναμίας του ποινικού νομικού πλαισίου της Γερμανίας σε τέτοιες πρωτοφανείς περιπτώσεις. Παρόλα αυτά δικάστηκε φέτος ξανά και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη αφού καταφέραν να τον ενοχοποιήσουν για ανθρωποκτονία. Περριτό να αναφέρω ότι δικηγόροι, δικαστές και όσοι είχανε σχέση με την δίκη δεχόντουσαν ψυχολογική υποστήριξη όλη την διαρκεία της αφού εκτός από τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που περιέγραψε, γίνανε μάρτυρες και του άκρως σοκαριστικού βίντεο που τράβηξε ο ίδιος. Tαινία ετοιμάζεται με θέμα αυτή την ιστορία από το Hollywood (παρόλο που ένα γερμανός σκηνοθέτης κινηματογράφησε με το ίδιο θέμα, δεν μπόρεσε να την προβάλει αφού δεν του έδωσε τα δικαιώματα) επίσης θυμάμαι την τότε αντιμετώπιση του θέματος από τα ΜΜΕ της ελλάδος που για ακόμα μια φορά κατηγόρησαν και δαιμονοποίησαν το internet ...
  10. Προσωπικά συμφωνώ με τον gtlzs και τάσσομαι υπέρ της σωστής και διεξοδικής ιστορικής έρευνας για την αποκάλυψη της αλήθειας που θα δεχθώ εγώ! Χωρίς να θέλω να πάρω θέση στο θέμα της καταγωγής της πίτσας (για τον απλό λόγο ότι δεν έχω το χρόνο αυτή την στιγμή να το ψάξω το θέμα όπως θέλω), θα υπενθυμίσω ότι το internet προσφέρει κατά κύριο λόγο αναξιόπιστες πηγές! Αυτά.
  11. εγώ για σπουδές του χρόνου computing ή Imperial College ή University of Edinburgh !! :-)
×
×
  • Create New...