Jump to content

szion

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About szion

  • Ημ. Γέννησης 16/06/1984

szion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μία ερώτηση που μπορεί να έχει απαντηθεί, αλλά δεν την βρίσκω.... το touch pro με ποιά rom και radio βγαίνει στην ελλάδα (από την ACE);
  2. Για αναζήτηση αρχείων στο rapidshare μπορείτε να δοκιμάσετε το http://www.filesearch.gr
  3. Έχω ένα p910i από το οποίο θέλω να κάνω export τα contacts. Το πρόβλημα είναι ένα μεγάλο ποσοστό επί του συνόλου των επαφών (περίπου 2000) έχουν πολλαπλά πεδία με το ίδιο όνομα. Δηλαδή πχ η επαφή "Α. Κάποιος" έχει 3 εγγραφές με όνομα πεδίου "κινητό τηλέφωνο" και διαφορετικά στοιχεία. Το μόνο πρόβλημα με αυτό είναι ότι κατά τον συγχρονισμό το outlook βλέπει μόνο το ένα από αυτά. Ξέρει κανείς κάποιον τρόπο για να τα κάνω export χωρίς να χάσω αυτά τα δεδομένα; Έχω καταφέρει να βγάλω το contacts.cdb αλλά δεν έχω βρει κάποιον τρόπο να το ανοίξω.
  4. Δεν είναι απαραίτητο να το κάνεις αυτό, αλλά αν θέλεις την δική μου άποψη θα ητάν καλό γιατι σε περίπτωση που σου κολλήσει θα γυρίσει στην κανονική συχνότητα λειτουργίας με ένα απλό reset. Διαφορετικά θα τρέχει και μετά το reset overclocked. Για να αλλάξεις μεταξύ κανονικής συχνότητας λειτουργίας και υπερχρονισμένης μπορείς πολύ απλά να πατήσεις την ένδειξη ###Mhz που εμφανίζεται πάνω δεξιά στο battery status plug-in του today screen.
  5. Start>Settings>System>Spb Pocket Plus> και uncheck το Taskbar Battery Indicator
  6. Το Spb pocket plus χρησιμοποιεί έναν driver για την ρύθμιση της φωτεινώτητας της οθόνης που δεν είναι συμβατός με κάποιες συσκευές. Η μόνη λύση μέχρι να βγει update είναι να βγάλεις τον ρυθμιστή της φωτεινότητας από το today plug-in.
  7. Από ότι έχω διαβάσει δεν έχει καμία αλλαγή παρά μόνο το ελληνικό smartdial. Δυστηχώς δεν την έχω δοκιμάσει. Όποιος έχει διάθεση να την τεστάρει μπορεί να την κατεβάσει εδώ. Μην ξαχάσετε να κάνετε backup πριν γιατί η αναβάθμιση κάνει hard reset.
  8. Εγώ έχω πάρει μια πολύ καλή βάση μέσω ebay με περίπου 8 ευρώ. Ρίξτε μια ματιά εδώ
  9. Μετα από τρεις μήνες χρήσης δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με την κάρτα μνήμης. Ίσως να παίζει ρόλο αυτό που ανέφερε ο panosha (κάνενα αρχείο με ελληνική ονομασία).
  10. Άνοιξε τον File Explorer και πήγενε στο Path: My Device>Windows>Start Menu και σβήσε τα shortcuts που έχουν ξεμείνει μετά την απεγκατάσταση.
  11. Και βέβαια έχεις. Έκει είναι περασμένο το localization της συσκευής. Τα αρχεία που εγκαθιστούντε μετά από hard reset βρίσκονται εκεί. Τα αρχεία της Extended Rom είναι κρυφά οπότε για να τα δεις χρειάζεσαι κάποιο tool όπως το Total Commander που και free. Όμως, όπως έχει αναφερθεί επανειλημένα αν πειράξεις την Extended Rom το Pda θα δυσλειτουργεί.
  12. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις αυτό. Κάνει update τα αρχεία της Extended Rom. Θα χρειαστεί όμως hard reset γι αυτό πάρε ένα backup για καλό και για κακό
  13. Εγώ έχω 2in1 με ΤΙΜ και δουλεύει αν και όχι τέλεια. Βγάζει κανονικά το menu της sim, και μπορείς να αλλάξεις στον δεύτερο αριθμό αλλά μολίς αλλάξεις μια φορά δεν μπορείς να γυρίσεις πάλι στον πρώτο αριθμό, γιατί έχει κολλήσει το menu της sim. Μόνο με soft reset επάνερχεται το menu και μπορείς να το ξαναλλάξεις. Μάλλον κάτι παρόμοιο πρέπει να συμβαίνει σε Cosmote. Δεν ξέρω αν υπάχρει κάποια λύση σε αυτό το πρόβλημα.
  14. Βασικά δεν το έψαξα αυτό που λες αλλά έχω την εντύπωση ότι έγιναν delete καθώς είχα περίπου +6 mb ελέυθερα, όσο και Extended ROM δηλαδή.
  15. Όσοι έχετε χάσει την extended ROM μπορείτε να την ξαναπεράσετε κατεβάζοντας αυτή την εφαρμογή. Προσοχή το Artemis θα κάνει hard reset οπότε καλό θα ήταν να κάνετε backup πριν. Μετά από μερικές δοκιμές παρατήρησα ότι εάν πειράξουμε την extended ROM σβήνεται μετά από ένα soft reset. Επίσης για κάποιο λόγο όταν η extended ROM είναι άδεια το cpu usage είναι διαρκώς στο 100% (το τσέκαρα με το pocket mechanic pro)
×
×
  • Create New...