Jump to content

szion

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by szion

  1. Μία ερώτηση που μπορεί να έχει απαντηθεί, αλλά δεν την βρίσκω.... το touch pro με ποιά rom και radio βγαίνει στην ελλάδα (από την ACE);
  2. Για αναζήτηση αρχείων στο rapidshare μπορείτε να δοκιμάσετε το http://www.filesearch.gr
  3. Έχω ένα p910i από το οποίο θέλω να κάνω export τα contacts. Το πρόβλημα είναι ένα μεγάλο ποσοστό επί του συνόλου των επαφών (περίπου 2000) έχουν πολλαπλά πεδία με το ίδιο όνομα. Δηλαδή πχ η επαφή "Α. Κάποιος" έχει 3 εγγραφές με όνομα πεδίου "κινητό τηλέφωνο" και διαφορετικά στοιχεία. Το μόνο πρόβλημα με αυτό είναι ότι κατά τον συγχρονισμό το outlook βλέπει μόνο το ένα από αυτά. Ξέρει κανείς κάποιον τρόπο για να τα κάνω export χωρίς να χάσω αυτά τα δεδομένα; Έχω καταφέρει να βγάλω το contacts.cdb αλλά δεν έχω βρει κάποιον τρόπο να το ανοίξω.
  4. Δεν είναι απαραίτητο να το κάνεις αυτό, αλλά αν θέλεις την δική μου άποψη θα ητάν καλό γιατι σε περίπτωση που σου κολλήσει θα γυρίσει στην κανονική συχνότητα λειτουργίας με ένα απλό reset. Διαφορετικά θα τρέχει και μετά το reset overclocked. Για να αλλάξεις μεταξύ κανονικής συχνότητας λειτουργίας και υπερχρονισμένης μπορείς πολύ απλά να πατήσεις την ένδειξη ###Mhz που εμφανίζεται πάνω δεξιά στο battery status plug-in του today screen.
  5. Start>Settings>System>Spb Pocket Plus> και uncheck το Taskbar Battery Indicator
  6. Το Spb pocket plus χρησιμοποιεί έναν driver για την ρύθμιση της φωτεινώτητας της οθόνης που δεν είναι συμβατός με κάποιες συσκευές. Η μόνη λύση μέχρι να βγει update είναι να βγάλεις τον ρυθμιστή της φωτεινότητας από το today plug-in.
  7. Από ότι έχω διαβάσει δεν έχει καμία αλλαγή παρά μόνο το ελληνικό smartdial. Δυστηχώς δεν την έχω δοκιμάσει. Όποιος έχει διάθεση να την τεστάρει μπορεί να την κατεβάσει εδώ. Μην ξαχάσετε να κάνετε backup πριν γιατί η αναβάθμιση κάνει hard reset.
  8. Εγώ έχω πάρει μια πολύ καλή βάση μέσω ebay με περίπου 8 ευρώ. Ρίξτε μια ματιά εδώ
  9. Μετα από τρεις μήνες χρήσης δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με την κάρτα μνήμης. Ίσως να παίζει ρόλο αυτό που ανέφερε ο panosha (κάνενα αρχείο με ελληνική ονομασία).
  10. Άνοιξε τον File Explorer και πήγενε στο Path: My Device>Windows>Start Menu και σβήσε τα shortcuts που έχουν ξεμείνει μετά την απεγκατάσταση.
  11. Και βέβαια έχεις. Έκει είναι περασμένο το localization της συσκευής. Τα αρχεία που εγκαθιστούντε μετά από hard reset βρίσκονται εκεί. Τα αρχεία της Extended Rom είναι κρυφά οπότε για να τα δεις χρειάζεσαι κάποιο tool όπως το Total Commander που και free. Όμως, όπως έχει αναφερθεί επανειλημένα αν πειράξεις την Extended Rom το Pda θα δυσλειτουργεί.
  12. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις αυτό. Κάνει update τα αρχεία της Extended Rom. Θα χρειαστεί όμως hard reset γι αυτό πάρε ένα backup για καλό και για κακό
  13. Εγώ έχω 2in1 με ΤΙΜ και δουλεύει αν και όχι τέλεια. Βγάζει κανονικά το menu της sim, και μπορείς να αλλάξεις στον δεύτερο αριθμό αλλά μολίς αλλάξεις μια φορά δεν μπορείς να γυρίσεις πάλι στον πρώτο αριθμό, γιατί έχει κολλήσει το menu της sim. Μόνο με soft reset επάνερχεται το menu και μπορείς να το ξαναλλάξεις. Μάλλον κάτι παρόμοιο πρέπει να συμβαίνει σε Cosmote. Δεν ξέρω αν υπάχρει κάποια λύση σε αυτό το πρόβλημα.
  14. Βασικά δεν το έψαξα αυτό που λες αλλά έχω την εντύπωση ότι έγιναν delete καθώς είχα περίπου +6 mb ελέυθερα, όσο και Extended ROM δηλαδή.
  15. Όσοι έχετε χάσει την extended ROM μπορείτε να την ξαναπεράσετε κατεβάζοντας αυτή την εφαρμογή. Προσοχή το Artemis θα κάνει hard reset οπότε καλό θα ήταν να κάνετε backup πριν. Μετά από μερικές δοκιμές παρατήρησα ότι εάν πειράξουμε την extended ROM σβήνεται μετά από ένα soft reset. Επίσης για κάποιο λόγο όταν η extended ROM είναι άδεια το cpu usage είναι διαρκώς στο 100% (το τσέκαρα με το pocket mechanic pro)
  16. spb pocket plus.Αυτό χρεισημοποιώ στο Artemis και σε άλλα 2 ppc
  17. ακριβώς όπως τα περιέγραψες. Δεν έχω παρατηρήσει τπτ περιέργο απλά χρειάζεται ένα hard reset για να στρώσει από τα πολλά βάλε βγάλε των programs. To καλό πάντως είναι ότι έχω free 26 mb.
  18. Θα μπορούσε κάποιος να ανεβάσει κάπου τα περιέχομενα της Extended_ROM.... την έσβησα καταλάθος :cry: και χρειάζεται να κάνω hard reset
  19. szion

    Vodafone site

    εγώ με dsl1024 με ΙΕ κολλάει και με Firefox πάει σφαίρα στο ίδιο PC
  20. υπάρχει καποίο νεότερο firmware από το R1S025; Δεν βρήκα πουθενά στο site της SE να λέει κατι...
  21. Ligo asxeto me auta pou lete alla ama 8elete kante ena vote sto site ths uefa http://www.uefa.com sto poll::: Who will win Wednesday’s FIFA World Cup qualifier between Greece and Turkey? einai katw katw deksia mexri stigmhs: RESULTS: Greece 19.32% Turkey 58.17% It will be a draw 22.51%
  22. Και εγώ κατί τέτοιο νομίζω αλλά τι θα πρέπει να γράψω στο config.sys
  23. κανένα αυτά που ξεκινάει η εγκατάσταση μόνο.Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι η εγκατάσταση γίνεται σε scsi σκληρό αν αυτό παίζει ρόλο.
  24. Έχω ενά μεγάλο πρόβλημα κατά την εγκατάσταση των Windows 98.Οταν ξεκινά ο έλενχος τών σκληρών δίσκων παίρνω το εξής μήνυμα λάθους: "Δεν υπάρχει αρκετή ελεύθερη συμβατική μνήμη για να ελεχθεί μία μονάδα δίσκου.Ίσως πρέπει να βάλετε σε σχόλιο (REM) μερικούς οδηγούς συσκεών στο config.sys η να φορτώσετε το EMM386.EXE στο CONFIG.SYS...".έτα από αυτό κλείνει η εξέταση δίσκών αλλά μπορείς να συνεχήσεις την εγκατάσταση κανονικά.Εκτός από αυτό όταν ολοκλήρωσα την εγκατάσταση και χρειάστηκε να εγκαταστήσω 2 πρόγράμματα που ενημέρωσαν αρχεία μέσω του dos όταν το παράθυρο του dos πήγε να κλείσει γιατί τελίωσε η εργασία τού ο υπολογιστής κόλησε(το φωτάκι του σκληρού αναβε συνεχώς,αλλά ποντίκι και πληκτρολόγιο λειτουργούσαν).Μετά το restart επαναλαμβανόταν αυτή η ανανεώση κάθε φορά με το ίδιο αποτέλεσμα.Αυτά τα προβλήματα δεν τα συνάντησα σε εγκατάσταση ΜΕ.Επίσης έκανα δύο φορές καθαρή εγκατάσταση των 98 και πάι είχα το ίδιο πρόβλημα.Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το δέυτερο πρόβλημα το πρώτο το αναφέρω γιατί νομίζω οτί συνδέονται.καμία ιδέα;
  25. σε NT και 2000 me alt+ctrl+del γράφει όνομα υπόλόγιστη και όνομα χρήστη,επίσης σε dos γράφοντας hostmaster
×
×
  • Create New...