Jump to content

anastasia76

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About anastasia76

  • Ημ. Γέννησης 30/07/1976

anastasia76's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλή χρονιά και καλή επιτυχία σε όλους. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. Για να δούμε την τύχη μας και με αυτό. Καλή μας επιτυχία:D
  3. Ευχαριστώ Alex. Για να μην εχω κάνει καμια βλακεια.. εμφανιζεται μονο το εικονιδιο "δικαιωματα" οποτε να υποθεσω οτι ειμαι rooted (ξανθος εγκεφαλος ) . Για να βλεπω ολες τις εφαρμογες (paid) στο market κανω κατι αλλο?
  4. Λεγεται "Tango de los asesinos- John Powell" ή στα αγγλικά "Assassin’s Tango – John Powell". Θα το βρείς στο soundtrack του "Mr & Mrs Smith". ;)
  5. Αυτο παντως που μου εχει φανεί ιδιαιτερα χρησιμο στο προφίλ, ειναι η "Εκφωνηση ονοματος καλούντος" που δεν το εχω ξανασυναντησει. Ειδικα εγω που στην δουλεια μου δεν μπορω να ακουγεται ο ηχος και το ειχα παντα στο αθορυβο τωρα εχω επιλεξει μονο αυτο χωρις ringtone και ειναι τελειοοοο.
  6. Αν και το κινητακι το έχω μόλις 2 μερες εχω παθει φοβερη πλάκα μαζι του. Δεν ξέρω για τι να πρωτομιλήσω. Ειναι όλα αψογα!! Καμερα, Wlan, οθονη και λειτουργίες ολα τελειαααα!!! Ενα μονο μειονεκτημα για μενα ειναι που δεν εχει την εφαρμογή "Πορτοφολι" αλλα απο την άλλη ενα φοβερό πλεονέκτημα ειναι η επιλογή να αλλάζεις την μνημη τηλεφώνου ή memory card για να αποθηκεύσεις τα μηνυματα. Ακόμα ψαχνω... :)
  7. Περιορισμένη ποσότητα... Οποιος προλάβει, προλαβε.
×
×
  • Create New...