Jump to content

anastasia76

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by anastasia76

  1. Καλή χρονιά και καλή επιτυχία σε όλους. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. Για να δούμε την τύχη μας και με αυτό. Καλή μας επιτυχία:D
  3. Ευχαριστώ Alex. Για να μην εχω κάνει καμια βλακεια.. εμφανιζεται μονο το εικονιδιο "δικαιωματα" οποτε να υποθεσω οτι ειμαι rooted (ξανθος εγκεφαλος ) . Για να βλεπω ολες τις εφαρμογες (paid) στο market κανω κατι αλλο?
  4. Λεγεται "Tango de los asesinos- John Powell" ή στα αγγλικά "Assassin’s Tango – John Powell". Θα το βρείς στο soundtrack του "Mr & Mrs Smith". ;)
  5. Αυτο παντως που μου εχει φανεί ιδιαιτερα χρησιμο στο προφίλ, ειναι η "Εκφωνηση ονοματος καλούντος" που δεν το εχω ξανασυναντησει. Ειδικα εγω που στην δουλεια μου δεν μπορω να ακουγεται ο ηχος και το ειχα παντα στο αθορυβο τωρα εχω επιλεξει μονο αυτο χωρις ringtone και ειναι τελειοοοο.
  6. Αν και το κινητακι το έχω μόλις 2 μερες εχω παθει φοβερη πλάκα μαζι του. Δεν ξέρω για τι να πρωτομιλήσω. Ειναι όλα αψογα!! Καμερα, Wlan, οθονη και λειτουργίες ολα τελειαααα!!! Ενα μονο μειονεκτημα για μενα ειναι που δεν εχει την εφαρμογή "Πορτοφολι" αλλα απο την άλλη ενα φοβερό πλεονέκτημα ειναι η επιλογή να αλλάζεις την μνημη τηλεφώνου ή memory card για να αποθηκεύσεις τα μηνυματα. Ακόμα ψαχνω... :)
  7. Περιορισμένη ποσότητα... Οποιος προλάβει, προλαβε.
  8. Και απο Vodafone πολυ γρηγορα. Δεν μπορω να περιμένω!!!
  9. Εισαι πολυ λάθος!!! Αυτες ειναι καθαρά φαλλοκρατικές αποψεις. Εχω ακουσει τις χειροτερες μπουρδες απο αντρες αρα πρεπει να πω οτι ολοι οι αντρες ειναι ασχετοι??? Δεν νομιζω. Εχει να κανει καθαρα με τον καθε ανθρωπο χωριστα.. Κριμα γιατι δεν εισαι και κανενα παιδακι. :X Χωρις παρεξηγηση παντα... :O
  10. Και εγω θα το ηθελα αν δεν σου κανει κοπο. Ευχαριστω προκαταβολικά. :)
  11. Σε ευχαριστώ παρα πολυ!!!
  12. Καλησπέρα. Εχω ενα μικρο προβληματακι απλα ηταν λιγο δυσκολο να διαβασω 74 σελιδες... αν μπορει καποιος να βοηθησει. Προσπάθησα να περασω το Blacklist v1.02 και ενω το δεχτηκε κανονικα το ανοιγω και κανω τις ρυθμισεις που χρειαζεται οταν το δοκιμαζω δεχομαι κανονικα κληση απο νουμερο που ειναι μεσα στην λιστα... Εχω σκασει. Εχει συμβει και σε κανεναν άλλο??? Please ειναι επειγον!!! ;)
  13. Ελεος όποιος το έχει ας δωσει περισσοτερες πληροφορίες!!! Καιγομαστε!!
  14. Δες ημερομηνια εγγραφής και θα καταλάβεις... :p Sorry για το off topic... πισω στα δικά μας ;)
  15. Δεν είμαι και τοσο καινουρια... αλλα σε ευχαριστώ. ;)
  16. Αν καποιος το βρεί στην Θεσσαλονίκη... ας μου στειλει mail. Εχω καει με το συγκεκριμενο τηλεφωνακι. Ειναι super!!! :love: :love: :love: aleangr@yahoo.gr
×
×
  • Create New...