angeln20 Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Aπορώ ειλικρινά με τη λογική μερικών ανθρώπων πω είναι δυνατόν να θέλουν να ξυλώσουν κεραία?????Εδώ κάναμε αμαν 12 χρόνια να έχουμε μια αξιοπρεπή κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα και μερικοί θέλουν να τα καταστρέψουν σιγά σιγά????Ειλικρινά είμαι έξαλλος με τισ ξεφτύλες και στην τελική η ΕΕΤΤ τι ρόλο βαράει μόνο τον ΟΤΕ ξέρει να κοπανάει με πρόστιμα?ας πάρει θέση με το ξύλωμα για να δούμε τελικά ποιέσ είναι παράνομες ποιεσ όχι και μετά ασ γίνει το ξύλωμα.Πλήρης απογοήτευση Παράθεση ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roborge Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Πριν από 2 μήνες, πήγα σε κατάστημα Vodafone για διακοπή συμβολαίου και μεταφορά του αριθμού σε καρτοκινητό. Η κοπέλα μου έδωσε την καινούρια SIM και μου έβαλε ένα εύκολο κωδικό χρήστη για να τον θυμάμαι! Μου είπε ότι σε ένα μήνα που θα ακυρωθεί η μία η κάρτα, να βάλω την άλλη και θα είμαι ΟΚ! Δεν ήμουν ΟΚ αρχικά γιατί έκαναν παραπάνω από μήνα για να το κόψουν … και τα καλύτερα ακολουθούν …. Πήρα τηλέφωνο λοιπόν στην εξυπηρέτηση πελατών ,όταν πια έγινε η γραμμή μου καρτοκινητό, για να ενεργοποιήσω MMS & Vodafone Live. Μου είπε η κοπέλα ότι την επόμενη μέρα το πρωί (πήρα βράδυ κατά τις 2:00) θα είναι ενεργοποιημένα! Οι μέρες περνούσαν όμως και τίποτε. Μετά από 3 μέρες ξαναπήρα όπου η κοπέλα με τσαμπουκά μου είπε ότι δεν φαίνεται αίτημα ενεργοποίησης και μάλιστα αμφισβήτησε και αν πήρα τηλέφωνο την πρώτη φορά!!!!! Μου είπε ότι σε 2 ώρες θα είναι ενεργοποιημένα! Φυσικά οι ώρες περνούσαν και δεν ενεργοποιήθηκε τίποτε …. Εκτός από το Vodafone Mail το οποίο μου έστειλε και sms ... (ότι έχω καινούριο email και να μπω να το δω!) Για Live & MMS παιδιά δεν το συζητώ … το σκεφτόμουν και έσκαγα στα γέλια που πήρα και δεύτερη φορά και δεν έγινε τίποτε … Και πάλι οι μέρες περνούσαν! Και προσπάθησα να γραφτώ στο eshop της Vodafone! Όταν μου ζήτησε τον κωδικό χρήστη στην αίτηση εγγραφής, έβαλα αυτόν που μου έδωσαν από το κατάστημα! Αλλά τα σύστημα τον έβγαζε λάθος! Σε επκοινωνία μου με την εξυπηρέτηση CU μου είπαν ότι ο κωδικός χρήστη είναι σωστός και να επικοινωνίσω με το eshop! Τους στέλνω λοιπόν email και τους λέω τι παίζει. Η κοπέλα που με πήρε τηλέφωνο την άλλη μέρα το πρωί προφανώς δεν είχε καταλάβει την διαφορά μεταξύ κωδικός χρήστη – όνομα χρήστη και μου έλεγε ότι να ναι! Τελικά το έπιασε, ζήτησε τον κωδικό χρήστη και τον αριθμό μου και είπε ότι θα με ξαναπάρει! Και πάλι οι μέρες περνούσαν … και πλέον εξοργισμένος ξαναπαίρνω στην εξυπηρέτηση πελατών που για πρώτη φορά το τελευταίο δίμηνο βρήκα άνθρωπο που να ξέρει τι του γίνεται! Ο τυπάκος είδε την αίτηση για ενεργοποίηση υπηρεσιών … και είδε ότι εδώ και μέρες δεν ενεργοποιήθηκαν! Το έριξε σε κόλλημα συστήματος « συμβαίνουν αυτά κύριε» , ζήτησε συγνώμη και βιάστηκε να το κλείσει! Όταν όμως του είπα για το eshop, τα ψιλο έχασε, με έβαλε στην αναμονή για ένα δίλεπτο για να επιστρέψει και να μου πει « προφανώς το ερευνά το τεχνικό τμήμα του καταστήματος και γι’ αυτό δεν επικοινώνησαν»! Οι υπηρεσίες ενεργοποιήθηκαν σε 10 λεπτά (!!!) αλλά το κατάστημα δεν επικοινώνησε ποτέ!!! Και αναρωτιέμαι εγώ … τέτοια γείωση ρίχνουν στους καρτοκινητούς; Γιατί με συμβόλαιο 3 χρόνια το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν ότι μερικές κοπελίτσες μάλλον δεν ήξεραν ούτε πώς να ανοίξουν το κινητό και σου έλεγαν το κλασσικό « περάστε από ένα κατάστημα, θέλετε να σας δώσω την διεύθυνση του πλησιέστερου;» … τέτοια ασχετίλα; Αυτός είναι ο σεβασμός στον καταναλωτή; Τόσο καλά μπορούνε να διαχειριστούνε τον όγκο των συνδρομητών τους; Δηλαδή αν θέλεις να ενεργοποιήσεις το 3G πρέπει να έχεις κανένα θείο στα κεντρικά για να γίνει η δουλειά σου;;; :X :mad: Ακούω σχόλια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soilap Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Loipon.Energopoihsa ta free endoetairika me 15 eurw pagio ton mina kai prin liges wres kontepsa na pathw egkefaliko,kathws pira til sto 1289 gia na mathw tin xrewsi mou.... 333.78€.PWS EINAI DUNATON?Mono ston endoetairiko arithmo exw kanei kliseis me diarkeia mikroteri apo 15 lepta i kathe mia.Aurio tha parw tilefwno na dw ti k pws.Prin 20 meres pou pira til gia na valw fragi ekserxomenwn se allo endoetairiko arithmo rwtisa kai mou eipan oti einai FREE ws 15 lepta kathe klisi. Auto pou thelw na mou peite einai an uparxei periptwsi na glutwsw ta lefta auta...Duskola e? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petranman Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Γενικά το service της Vodafone πάσχει. Όχι μόνο σε τηλεφωνική εξυπηρέτηση αλλά και στα καταστήματά της. Με πολύ καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση του πελάτη, ανεκπαίδευτους υπαλλήλους και τρομερή καθυστέρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Re paidia afta mono se esas simvainoyn? Dhladh toso tixeros eimai? Egw opote pernw thl tin vodafone (CU exw..) sikwnoyn to tilefono katef8ian. Twra teleftea energopoihsa tis ipiresies 3G. Mesa se 20 lepta htan etimes. 2 Lepta milisa mono me tin upalilo. Enas filos moy eixe sindesh kai phre sinolika 5 fores thl stin e3ipiretisi pelatwn. Perase kai apo katastimata vodafone. H8ele na energopoihsh ta mms alla kati eixe simvei kai den ginotan tpt. Se katastima vodafone aplws pernousan tis ri8miseis 3ana. Sto tilefono toy legan oti i ipiresia einai hdh energopoihmenh. Mia mera moy to leei afto kai pernw egw thlefono. Tous e3igisa ti simvenei (enta3ei k o ipallilos stin e3ipiretisi h3ere arketa pragmata) kai meta apo 10 lepta eginan ola. Mms ktl.. :-) Gia afto an 8elete tpt kai den sas e3ipiretoyn na moy to lete.. :P :D :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 OFF TOPIC Να ρωτήσω έκανα την σύνδεση πρίν 4 μήνες με συσκευή λέτε μετά την φορητότητα να πρέπει να πληρώσω στην vodafone τπτ,επειδή δεν έχει κλίσει ακόμα έτοσ?) Den nomizw na mporeis na figeis apo tin vodafone xwris na plhrwseis tin siskevh. Dhladh i siskevh kanei 400 euro, prepei na plhrwseis 400 euro prwta kai meta na kaneis forhtothta, gia na spasei to simvolaio. :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Δεν το ακούω... αυτό που ακούω συχνά είναι αντί να κάνει το κλασικό μπιπ μπιπ μπιπ κάνει ένα παρατεταμένο μπιιιιιιιιιιιιιιιιπ... Αυτό το μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ το ακούω και εγώ και με ΤΙΜ και με Vodafone όταν πραγματοποιώ κλήσεις προς Cosmote :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Είναι λογικό σε μια εταιρεία με τόσο μεγάλη συνδρομητική βάση να υπάρχουν και δυσαρεστημένοι συνδρομητές.Δεν νομίζω οτι συγκεκριμένα στα καρτοκινητά δεν εξυπηρετούν.Απο τα τηλεφωνικά κέντρα της vodafone καθημερινά εξυπηρετούνται χιλιάδες συνδρομητές όπως και σε άλλες εταιρείες εταιρείες κινητής αν όλοι αυτοί καλούσαν και δεν τους εξυπηρετούσαν θα γινόταν χαμός.Μάλλον έπεσες στην περίπτωση ....μην καταδικάζουμε όμως γιατί και αυτοί άνθρωποι είναι. Δουλεύει η κολλητή μου σε ccare και ακούνε τα απίστευτα... Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Και εγώ ακούω ενα περίεργο θόρυβο συνήθως όταν μιλάω σε συγκεκριμένο νούμερο vodafone βραδινές ώρες κυρίως...και επειδή η άλλη συσκευή είναι nokia παλιό μοντέλο νόμιζα οτι αυτό φταίει !!! Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Εδω και μερικους μηνες η voda εχει ενα προβληματακι στις κλησεις της και ελπιζω να το διορθωσουν οι τεχνικοι!! Μιλαω για του γιαλου τα βοτσαλακια που ακουω καθε μερα στο κινητο μου! Ενας περιεργος ηχος κατι σαν παρασιτα που μοιαζει με τον ηχο της θαλασσας :lol: :lol: :shifty: Ακουσατε κατι? :rolleyes: :worry: :wacko: ? πραγματικά γέμισε το δίκτυο παράσιτα...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΦΤΑΙΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ(9011,sex...) που πάνε και κοπανάνε όπου να'ναι κεραίες και δεν τις στήνουν σωστά;;;για δείτε ένα σχετικό θέμα*(εγώ πάλι έχω κάνει post) όπου λέω για τις παρεμβολές στην ΤΙΜ από ανάλογα κανάλια(9011) αν συμβαίνει και αυτό στην Βονταφον(Δοβρούτσι και γενικότερα) ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΧΡΗΣΤΗ Η ΕΕΤΤ?????????????????? ΕΛΕΟΣ! :rocket: :hunter: Τα πάρκα κεραιών έχουν γεμίσει παράνομες κεραίες,κοιτάν αυτές εντός πόλεων;;; *http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=625&page=38&pp=20 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Αυτό το μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ το ακούω και εγώ και με ΤΙΜ και με Vodafone όταν πραγματοποιώ κλήσεις προς Cosmote :confused: Αυτος ο συνεχομενος τονος ειναι προβλημα της cosmote. Δεν εχει σχεση με vodafone. Ακουγεται και στις ενδοδικτυακες κλησεις της cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Και εγώ ακούω ενα περίεργο θόρυβο συνήθως όταν μιλάω σε συγκεκριμένο νούμερο vodafone βραδινές ώρες κυρίως...και επειδή η άλλη συσκευή είναι nokia παλιό μοντέλο νόμιζα οτι αυτό φταίει !!! Αυτο με την ωρα δεν νομιζω οτι παιζει κανενα ρολο. Μπορεις να εξηγησεις λιγο τι ακριβως ηχο ακους, σε ποια περιοχη μιλας και σε ποια περιοχη ειναι ο συνομιλητης σου..? Το ακους συχνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Δουλεύει η κολλητή μου σε ccare και ακούνε τα απίστευτα... It's their job... and they getting paid for doing it... so they have to do it right. Όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες από όσους δεν κάνουν καλά την δουλεία τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 emena moy spasane ea neyra me ta katasthmata ths vodafone.xriastika mia karta cu gia mia doyleia poy eixa kai phga se ena katasthma.ekei exoyn balei pantoy gynekes kai den hxere kamia mesa sto katasthma toy xolargoy an to alakart h to cu ypostirizoyn wap! eleos kai den ftanei ayto moy dosan enan diafimistiko katalogo (afoy ton anoiksan kai idan ti exei mesa) kai moy eipan oti tha ta vro ola ekei mesa.ton phra kai ego kai efiga. sas plhroforo oti o katalogos eixe mesa teleios asxeta pragmata apo ayta poy zhthsa . eixe mesa ta programata ths vodafone kai gia cu h alakart tipota. phga se alla 2 katasthmata pali vrhka gynekes mesa kai kamia den hxere ayto poy rotaga. ti sxesh exei loipon to oti exei xiliades syndromites??????? isa isa poy tha prepei na prosexoyn perissotero toys ypaliloys toys an exoyn na kanoyn me toso kosmo kathimerina. eythxos poy yparxei kai o germanos poy ekei toylaxiston exoyn anthropoys poy xeroyn 2 pragmata parapano. oso exidikeymena pragmata kai na exo xreiastei panta vriskame mia lysh se antithesh me thn vodafone poy pote den me exypiretisane Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 It's their job... and they getting paid for doing it... so they have to do it right. Όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες από όσους δεν κάνουν καλά την δουλεία τους. Εσυ δηλαδη δεν κανεις ποτε λαθη στην δουλεια σου?Γιατι εγω δεν ξερω κανεναν υπαλληλο που να κανει τα παντα σωστα!να σε λεμε ποντιφικα τοτε! και για τους δικους μου υπαλληλους αυτο πιστευω και εγω το ιδιο εκανα οσο μπορουσα ημουνα λουφα!δεν θελω μα δικαιολογησω κανενα απλα μην καταδικαζουμε απο μεμονομενη περιπτωση γιατι αν το θες και εγω πηγα σε καταστημα και πηρα τηλ στο ccare και με εξυπηρετησαν super!!!so what?θα βγω να πω οτι η vodafone εχει την καλυτερη εξυπηρετηση? Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Αυτο με την ωρα δεν νομιζω οτι παιζει κανενα ρολο. Μπορεις να εξηγησεις λιγο τι ακριβως ηχο ακους, σε ποια περιοχη μιλας και σε ποια περιοχη ειναι ο συνομιλητης σου..? Το ακους συχνα? Ενα γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ ακουγεται αλλα οχι πολυ δυνατα, εγω καλω απο Σεπολια και ο συνομιλητης μου ειναι Πατησια.Ακουγεται καθε βραδυ!!! Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Ενα γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ ακουγεται αλλα οχι πολυ δυνατα, εγω καλω απο Σεπολια και ο συνομιλητης μου ειναι Πατησια.Ακουγεται καθε βραδυ!!! Μήπως ροχαλίζει κανείς στην κρεβατοκάμαρα κι άδικα ανησυχείς; :X :X :cry: Επειδή παίρνεις βράδυ το είπα :rolleyes: Eρώτηση: ΓΙΑΤΙ δεν παίρνετε τηλ το CC της κάθε εταιρείας για να το αναφέρετε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Kαι εγω ακουω συχνα παρασιτα ειδικα αν μιλησω πανω απο 2-3 λεπτα!!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Περιττο να σας πω οτι εχω 'φαει' ολα τα καταστηματα της Αθηνας για μια καρτα gprs prepay και δεν εχουν να μου δωσουν!!!!!!! Μερικα καταστηματα εχουν 3g την οποια δεν θελω, αλλοι δινουν παραγγελια στην αποθηκη της voda αλλα εγω εδω και 2 βδομαδες δεν βρισκω να αγορασω την καρτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Μήπως ροχαλίζει κανείς στην κρεβατοκάμαρα κι άδικα ανησυχείς; :X :X :cry: Επειδή παίρνεις βράδυ το είπα :rolleyes: ο ηχος δεν ειναι χου ψου οπως το ροχαλητο εκτος αν εσυ εχεις ακουσει κανεναν να ροχαληζει ετσι"γκρρρρρρρρρρρρρρρ" :p ,ουτε σαν να γριλιζει σκυλος δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω. Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Με €172 ή €296 ανάλογα, έχω όλο τον εξοπλισμό που χρειάζομαι;;; Τελικά θα μου απαντήσει κανένας; Με αυτά τα λεφτά έχω τα πάντα ή πρέπει να αγοράσω τίποτα ακόμα; Καμια κεραία κ.τ.λ. Και έχω μετά στη διάθεσή μου €43 όγκο δεδομένων για να σερφάρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Είμαι πολλά χρόνια συνδρομητής στην εταιρία κι έχω επικοινωνήσει πολλές φορές με το CC... Σε κάποιες από αυτές έμεινα πολύ δυαρεστημένος είτε από την εξυπηρέτηση είτε από το επίπεδο γνώσεων του/της συνομιλητή μου, όμως σε πολλές άλλες έμεινα πολύ έως απόλυτα ικανοποιημένος! Ειδικά μάλιστα στην τελευταία επικοινωνία μου που αφορούσε σε λάθος (πολύ υψηλή) χρέωση στο λογαριασμό μου, η εξυπηρέτηση ήταν υποδειγματική. Δε θεωρώ πάντως πως η συμπεριφορά ορισμένων μπορεί να κρίνει ολόκληρη την εταιρεία, και βέβαια ας μην ξεχνάμε πως και η δική μας ευγενική συμπεριφορά πάντα παίζει κάποιο ρόλο. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Σίγουρα κάνουν λάθη, αλλά τελευταία όσες φορές χρειάστηκε να επικοινωνήσω με το cc, δεν είχα προβλήματα. Ούτε όταν είχε γίνει ένα μπέρδεμα με κάποια πάγια. Τα χρήματα μου επιστράφηκαν κανονικά. Χρειάστηκαν μερικά τηλέφωνα, αλλά η δουλειά έγινε. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 h gprs pcmicia pleon den diatithete apo vf-shops. yparxei h 3g kai 3g w-lan. mazi me to paketo sindesis (prepay)+pcmcia den diatithete kerea einai extra.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Σοβαρά θέματα σας απασχολούν............... Πόσο καιρό κάνει να ενεργοποιηθεί; Εννοώ να πας σε άλλη εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts