nervous Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 Θα σου προτεινα να κανεις αναβαθμιση στην V 3.45.113 ,ετσι ωστε να μπορεις να κλειδωσεις το 6630 σε gsm δικτυο Δες το σχετικο θεμα nokia 6630 firmware..... Ακομα ,υπαρχει και η εφαρμογη operator με την οποια μπορεις να κανεις την ιδια δουλεια :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=722023#post722023 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 Δυστυχώς κι εγώ έχω αναγκαστεί να κλειδώσω το κινητό σε GSM με την εφαρμογή operator που λέει ο nervous. Δεν γινόταν αλλιώς, δεν μπορούσα να πάρω τηλέφωνο, έκανε διακοπές και άλλα τέτοια, πάντα με πολύ καλό σήμα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Digiwolf Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 Το πήγα το τηλέφωνο σε Nokia Center πριν από 2 ημέρες και μου είπε ότι δεν υπάρχει αναβάθμιση! Όταν βλέπω το firmware στο κινητό που γράφει ακριβώς: V 2.39.15 11-11-04 RM-1. Είναι δυνατόν; Μένω Θεσσαλονίκη και αυτό το Nokia Center βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Μπορεί να κάνουν τόσο μεγάλο λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Digiwolf Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 Την κατέβασα την εφαρμογή, επιτυχής η εγκατάσταση και η ρύθμιση. Αύριο που θα κατέβω στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, θα το δω να παίζει στην πράξη. Απορώ πως το διαφημίζουν το 3G ενώ η προσφερόμενη υπηρεσία είναι πολύ κάτω του μετρίου. Στα δεδομένα δεν είχα πρόβλημα, στη φωνή απεναντίας δεν μπορώ να μιλήσω με κανέναν! Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής, παρατήρηση ότι σε μερικά σημεία του σπιτιού όπου έπιανε, τώρα δεν πιάνει. Το σπίτι βρίσκεται πάντα σε περιοχή με κάλυψη από 2Γενιάς Δίκτυο. Επηρεάζει σε κάτι η εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 Η αναβαθμιση κυκλοφορει κανονικα στα περισσοτερα Νοκια shops στη Αθηνα ,οπως επισης και στα κεντρικα. Διαλεγοντας την επιλογη "1-GSM" δεν κανει τιποτε αλλο απο το να "κλειδωνει" το 6630 σε gsm δικτυο αποφευγοντας ετσι τις συνεχεις εναλλαγες απο 2g<->3g. Eπιλεγοντας GSM ,ειτε αναβαθμιζοντας το κινητο σου με την εκδοση V 3.45.113, ειτε χρησιμοποιωντας την εφαρμογη operator,θα δεις μεγαλη διαφορα και στην διαρκεια της μπαταριας :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 Τεράστια διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας, το κινητό κέρδισε τουλάχιστον μια μέρα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shirley Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 απο μαιλ και κανανε τετοιο λαθος χμ...μηπως ηταν καμια αυτοματοποιημενη απαντηση ? λεμε τωρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0010000000&vars=0000000000 Έστειλα και email το μεσημέρι. Ποιό μήνα να περιμένω την απάντηση; :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Digiwolf Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 Παιδιά, σας ευχαριστώ θερμότατα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 Τέτοια μπαζοεταιρία σαν την vodafone όσον αφορά την εξυπηρέτηση πελατών, πρώτη φορά συναντώ. Συνδέθηκα σήμερα στο δίκτυο της vodafone (με φορητότητα αριθμού γιατί δεν πιάνει καλά η κοσμοτέ στη δουλειά μου) και περίμενα ότι και το client service θα ήταν καλό, τουλάχιστον εφάμιλο της κοσμοτέ (αν όχι καλύτερο ως καθαρά ιδιωτική εταιρία.) Αλλά οι προσδοκίες μου διαψεύστηκαν γρήγορα. Η εξυπηρέτηση πελατών που έχουν είναι τουλάχιστον για γέλια (αν όχι για κλάματα). Παίρνω το 13830 για να μου ενεργοποιήσουν τα mms, μπαίνω στην αναμονή, περιμένω 5 λεπτά, περιμένω 10, περιμένω 15, τίποτα. Σε αυτό το σημείο αρχίζουν να μη με πολυενδιαφέρουν τα mms, απλά περιμένω από περιέργεια για να δω πότε θα απαντήσουν. Αλλά η περιέργειά μου δεν μέλλει να ικανοποιηθεί γιατί σε κάποια φάση το τηλέφωνο κλείνει από την πολύ ώρα αναμονής. Ξαναπαίρνω, τα ίδια πάλι, μου έχει φύγει το χέρι να κρατάω το τηλέφωνο, έχω μάθει αυτολεξεί τα διαφημιστικά που παίζει στην αναμονή, μετά από κάνα τέταρτο ξανακλείνει η γραμμή. Βρίσκω τον σταθερό αριθμό της vodafone, παίρνω από σταθερό με ανοιχτή ακρόαση για να μην κρατάω το ακουστικό, μετά από κάνα 10λεπτο απαντούν. Τους λέω ότι περίμενα τρία τέταρτα σε αναμονή, και ρωτάω αν αυτός είναι ο συνήθης χρόνος αναμονής γιατί πρώτη φορά παίρνω, και η απάντηση απαθής: "Θα έχει πολλές κλήσεις". Αντιπαρέρχομαι την βλακώδη απάντηση και δεν τη σχολιάζω και ζητάω την ενεργοποίηση MMS, με συνδέουν κάπου, λέω - σήμερα πρωτοσυνδέθηκα με το δίκτυό σας και θέλω ενεργοποίηση των MMS και GPRS, - μισό λεπτό παρακαλώ με βάζει σε hold πάλι, επανέρχεται ύστερα από λίγο -Ναι με ακούτε, μπορείτε να ξαναπάρεται σε 2 μέρες? !!!!!!!!!!!!!!!!! - (άφωνος εγώ από το σοκ) -Ναι με ακούτε ? -Είναι απαραίτητο δηλαδή να παρέλθουν δυο μέρες από την ημέρα της σύνδεσης για να γίνει ενεργοποίηση?, ψελίζω. -Ναι Αρχίζοντας πλέον να μετανιώνω που άλλαξα δίκτυο και αναλογιζόμενος ότι θα πρέπει να ξαναπεράσω αυτήν την αναμονή σε δυο μέρες, ρωτάω αν μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιες πληροφορίες για την υπηρεσία netoffice. Καταλήγω σε κάποιον χριστιανό, μου περιγράφει πως το κάνω, στο τέλος του λέω πάλι για τα mms και μου στέλνει δυο sms με τα settings και μου λέει ότι θα ενεργοποιηθεί σε μερικές ώρες ή αύριο. Έφαγα περίπου 1 - 1,5 ώρα για μια απλή υπηρεσία. Νομίζω τελικά ότι η εξυπηρέτηση πελατών του ΟΤΕ που την θεωρούσα κακή, δεν είναι και τόσο κακή ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 καλα και η κοσμοτε δεν ειναι καλυτερη.. η υπηρεσια για συνδεση ιντερνετ σταματαει να λειτουργει στις 8.. απο τις 7 επερνα αβερτα τηλεφωνο και με ειχαν σε αναμονη μια ωρα!!ειχα βαρεθει να ακουω την τηλεφωνητρια να επαναλαμβανει να αναμεινω στο ακουστικο μεχρι να απαντησει καποιος υπευθηνος..μεχρι που ξαφνικα η ωρα παει 8 και το τηλεφωνο καπου εκει κλεινει, ξαναπερνω και το μηνυμα στον τηλεφωνιτη ειχε αλλαξει " οι ωρες εξυπηρετησης οτενετ ειναι 8 με 8 ευχαριστουμε που μας καλεσατε" ............ τι να πω.. εχω vodafone συνδεση 3 χρονια περιπου και παντα ηταν πολυ εξυπηρετικοι σε μενα ποτε δεν μου ετυχε κατι ευτραπελο..μηπως τυχαινα σε περιπτωσεις τοσα χρονια τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 Παιδιά για χαρά σε όλους! Θέλω να κάνω μια πολύ βασική ερώτηση σχετικά με τη νέα υπηρεσία 2gether της Vodafone. Εγώ έχω δύο κάρτες τρίτης γενιάς, η μία με σύνδεση και η άλλη είναι CU. Ξέρω ότι μπορώ να τις συνδυάσω σε μια. Το ερώτημά μου είναι, ποιες είναι οι απαιτήσεις για τη συσκευή τηλεφώνου. Αρκεί να υποστηρίζουν το SIM APPLICATION TOOLKIT; Επίσης, αν ποτέ η Voda υποστηρίξει την υπηρεσία «δύο κάρτες με το ίδιο νούμερο», θα είναι δυνατό οι δύο αυτές κάρτες να είναι διπλές; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 i cote exei kiolas kai kanoniki xrewsi... enw voda mono 10c/klisi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 Απορίες: 1) Τα Vodafone V602SH και Vodafone V603SH ή σε «ευρωπαϊκή αργό» Sharp V602 και Sharp V603 αντίστοιχα γιατί δεν έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα; Sharp V603: Motion Control Sensor 2,4 ίντσες οθόνη, 240 x 320 pixels 262.144 χρώματα 12MB εσωτερική μνήμη Υποδοχή κάρτας SD 99x50x25 χιλιοστά και βάρος 142 γραμμάρια Παιχνιδάκι από τη Sega στο οποίο είχα ξοδέψει αρκετά χρήματα στα νιάτα μου Εκπληκτικό menu: http://k-tai.impress.co.jp/cda/static/image/2005/01/31/shsh20.jpg ^ Αυτό πάντα ήθελα να το δω. Σίγουρα πάντως είναι καλύτερο αυτό το menu από το ισομετρικό, αυστηρά ερυθρόλευκο της Vodafone (EU). http://www.vodafone.jp/japanese/products/kisyu/v603sh/?cc_1503= http://k-tai.impress.co.jp/cda/article/news_toppage/22412.html 2) Το Vodafone V903SH ή Sharp V903 αναμένεται με ανυπομονησία στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Οι φήμες το θέλουν να εκμεταλλεύεται κάποια από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα τυο V603 και να συνδυάζεται με τα καλά χαρακτηριστικά του V902. Εκτός από φήμες τις κακιάς ώρας τίποτα άλλο δεν είναι διαθέσιμο. Οι δηλώσεις των Clarke και Tsuda, επιβεβαιώνουν ότι οι νέες συσκευές τρίτης γενιάς θα κάνουν την εμφάνισή τους τον Αύγουστο: http://flugel.at.webry.info/200502/article_17.html Αυτά. Οι απαντήσεις: Η Voda κρατά κλειστά τα χαρτιά της... δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω πολλά στο forum. Κατά παράβαση όμως :D Έως τον Σεπτέμβρη υπολογίζω να δούμε στα καταστήματα και το νέο Sharp :O Μην ακούς φήμες... να σου πω ευθέως ... έρχεται... αυτό που ζητούσαν ΟΛΟΙ σε πολλά forums: Sharp με Symbian OS (konstantinos_bei απάντησα στην απορία σου) εξελιγμένη camera και BlueTooth - σε 2 βδομάδες θα είμαι Γερμανία (έχασα τη CeBit δυστυχώς) οπότε και θα δω, το πρώτο trial handset :alien: Οι πρώτες πληροφορίες μου... μιλάνε έως και για "αναγνώριση δαχτυλικού αποτυπώματος" προκειμένου να ξεκλειδώνει!!! :confused: :w00t: Όσον αφορά το menu των ευρωπαϊκών live! handsets έχεις δίκιο... οι παρατηρήσεις σου κατεγράφησαν και "κοινοποιήθηκαν" στους αρμόδιους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 Ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση - ούτε από τηλέφωνο ούτε από email. http://users.chan.sch.gr/aikoukou/emoticons/wtf.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 H Sanyo έρχεται με 1.3 ΜP & BlueTooth, ενώ η Toshiba με 2 MP & BlueTooth. Στο myPhone.gr διαβάζουμε πρώτοι τις Voda-εξελίξεις :: Μόλις χθες το VF Group ανακοίνωσε: Vodafone and Toshiba announce strategic 3G handset partnership Vodafone and Toshiba today announced a strategic partnership to market a range of exclusive 3G handsets in Europe, Australia, Japan and New Zealand. Building on their partnership in Japan, where Toshiba is one of the leading suppliers of handsets to Vodafone KK, this expanded relationship marks Toshiba's entrance into the European mobile phone market. The companies will work together to market a range of exclusive 3G handsets starting in the second quarter of 2005. The first handset to be made available under the new relationship is the Vodafone TS 921, a high tier multi-functional, tri-band device complete with a 1.9 Megapixel camera with auto focus. Peter Bamford, Chief Marketing Officer of Vodafone said: "Toshiba is one of the largest electronics manufacturers in the world and a significant player in the Japanese mobile market. By building on our existing relationship and experience with Toshiba in Japan, as well as our existing partnerships with some of the world's leading handset manufacturers, we can offer our customers an even greater range of exclusive Vodafone live! with 3G enabled handsets." Chikahiro Yokota, Corporate Vice President, President and CEO for Toshiba Corporation's Mobile Communications Company, one of Toshiba's in-house companies said: "Vodafone's commitment to making 3G a reality across the world makes them an ideal partner for Toshiba as we enter the 3G handset market." The Vodafone TS 921 will be on show on the Toshiba and Vodafone stands at CeBIT in Hannover, starting 10 March 2005. ================================================= Vodafone TS 921: - 1.92 Megapixel main camera, with auto focus - VGA sub camera for video calling - 2.4 inch QVGA display - Video (TV) output - High-quality MPEG4 format video recording - SD expandable memory card - BlueTooth - 360hrs standby time (W-CDMA), 270 hours (GSM) - 180 mins talk-time (W-CDMA), 320 mins (GSM) - Same size/weight as Sharp 902 http://www.vodafone.com/assets/img/en/TS921_silver_larger_2.jpg http://www.vodafone.com/assets/img/en/TS921_black_larger_3.jpg Vodafone is a trade mark of the Vodafone Group. Other product and company names mentioned herein may be the trade marks of their respective owners. H Casio λείπει από το VF live! range... για να δούμε αν έχουμε νεότερα έως τον Οκτώβρη!!!! :worry: :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 Δες στα topic της Vodafone το "νέα υπηρεσία Vodafone 2gehter" Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 Εκ πείρας: Αν τα μπινελίκια είναι αρκετά υποτιμητικά για το τμήμα χρεώσεων/εξυπηρέτησης ή το ήθος της εταιρίας και των εργαζομένων σε αυτή, θα σε πάρει τηλέφωνο κάποιος για να σου εξηγήσει πόσο πολύ τα προσέχουν όλα και μάλιστα θα σου δώσει το σταθερό τηλέφωνο στο γραφείο του, ώστε στο μέλλον να τον καλείς προσωπικά και να αποφεύγεις την αναμονή στο CC. Σε γλύφουν τρομακτικά που φαίνεται ότι μάλλον σε δουλεύουν. Εμένα με χαρακτήρισαν μάλιστα "σημαντικό" πελάτη καρτοκινητής (σύμφωνα με τα αρχεία τους), παρά το γεγονός ότι διέκοψα το συμβόλαιό μου, ακριβώς επειδή για αρκετούς μήνες μετά το 12μηνο, συνέχισαν να με χρεώνουν με το πάγιο του πρώτου χρόνου και δε μου επέστρεψαν τα οφειλόμενα, αν και αναγνώρισαν το λάθος τους. Αντίθετα, αν απλά γράψεις συνηθισμένες βρισιές ή δεν είσαι αρκετά καυστικός, θα σε αγνοήσουν. Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 Το topic είναι αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=52514 και είναι λίγο πιο κάτω στην πρώτη σελίδα του forum. Μπορείς να ψάχνεις λίγο πριν ρωτήσεις κάτι. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 Εκ πείρας: Αν τα μπινελίκια είναι αρκετά υποτιμητικά για το τμήμα χρεώσεων/εξυπηρέτησης ή το ήθος της εταιρίας και των εργαζομένων σε αυτή, θα σε πάρει τηλέφωνο κάποιος για να σου εξηγήσει πόσο πολύ τα προσέχουν όλα και μάλιστα θα σου δώσει το σταθερό τηλέφωνο στο γραφείο του, ώστε στο μέλλον να τον καλείς προσωπικά και να αποφεύγεις την αναμονή στο CC. Σε γλύφουν τρομακτικά που φαίνεται ότι μάλλον σε δουλεύουν. Εμένα με χαρακτήρισαν μάλιστα "σημαντικό" πελάτη καρτοκινητής (σύμφωνα με τα αρχεία τους), παρά το γεγονός ότι διέκοψα το συμβόλαιό μου, ακριβώς επειδή για αρκετούς μήνες μετά το 12μηνο, συνέχισαν να με χρεώνουν με το πάγιο του πρώτου χρόνου και δε μου επέστρεψαν τα οφειλόμενα, αν και αναγνώρισαν το λάθος τους. Αντίθετα, αν απλά γράψεις συνηθισμένες βρισιές ή δεν είσαι αρκετά καυστικός, θα σε αγνοήσουν. Προσπάθησα πάρα πολύ ώστε να μην τους βρίσω, αλλά να είμαι πολύ δηκτικός, εκνευρισμένος και απογοητευμένος από τη συμπεριφορά τους. Παρόλαυτά no luck... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 Να πω πρωτα οτι εδω και 2 βδομαδες μπηκα στο δικτυο της vodafone για πρωτη φορα στη ζωη μου.Πηρα το sharp gx30i με συνδεση,αλλα πηρα και μια αλλη καρτα.Προσπαθωντας να μπω(αφου ολες οι ρυθμισεις ηταν σωστες φυσικα) σε wap-επαναλαμβανω- σε wap διευθυνσεις και οχι στο live ,δεν εμπαινε με τιποτα!!!Δοκιμασα 20 ελεγμενες διευθυνσεις!Πηρα αμεσωςτην εξυπηρετηση πελατων και αφου μιλουσα περιπου 40! λεπτα με επι το πλειστον ασχετους με το αντικειμενο,τελικα βγηκε καποιος σχετικος και αφου καναμε ολες τις δοκιμες..τιποτα και παλι!Αναγκαστηκα μολις 2 μερες αφου πηρα το κινητο να παω στο κεντρικο σερβις της MOBITEL,ειπα το προβλημα και το πηρα μετα απο 3! μερες.Το δοκιμασα επιτοπου και παλι τιποτα!!!Εβαλα τις φωνες ,το ξαναπηραν οι τεχνικοι και το αποτελεσμα ειναι να μπαινει στο wap σπανιως και σε 3 απο τις 20 που εβαζα!Συνεχως η ενδειξη: could`n reach the indicated web server!Εξοργιστηκα!Παμε στο αλλο τωρα..οπως ανεφερα πηρα και μια καρτα με μοναδες(επιτηδες για την περιηγηση στο live και για να ελεγχω τι θα πληρωνω στο παγιο).Πηρα μια καρτα ανανεωσης των 20 ευρω για να μπω στο live και να κατεβασω 2 παιχνιδια που ηθελα.Το πρωτο το λαμβανω κανονικα και ταχυτατα,αλλα στο δευτερο μου βγαζει error,ξαναπροσπαθω..τιποτα και βγαινω απο το live.Παιρνω τηλ στο 1252 και ακουω το απιστευτο..ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΜΕ 1,80!!!!ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!Για περιηγηση 2 λεπτων και κατεβασμα 1 παιχνιδιου με χρεωσαν σχεδον 22 ΕΥΡΩ!!!Πηρα αμεσως το τμημα της vodafone live και μιλουσα περιπου μιση ωρα,λεγοντας μου ανοητες δικαιολογιες,το κατεγραψαν και θα μου στειλουν λενε μηνυμα σε 5 εργασιμες μερες.Αναμενεται σκληρη συνεχεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 oi rithmiseis tou wap/live einai diaforetikes gia karta apoti me symvolaio.. Elegkse oti exeis tis swstes ;) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 oi rithmiseis tou wap/live einai diaforetikes gia karta apoti me symvolaio.. Elegkse oti exeis tis swstes ;) εννοειται αυτο,δεν ειμαι κανενας ασχετος με το θεμα!Αλλωστε πηγα και στη mobitel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 Όντως, υπάρχουν πολλά fashion - victims που υποκύπτουν στο λογότυπο της Vodafone.. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 νομίζω έχετε άδικο...ένα μοντέλο που είναι Vodafone Live! αλλά κυκλοφορεί και χωρίς τα χρώματα τις εταιρίας είναι πιο φτηνό αν το αγοράσεις live παρά σκέτο...Τώρα τα μοντέλα που έχει η Vodafone Και τα λανσάρει μόνο αυτή όπως τα Sharp είναι λογικό να τα έχει σε τιμές κάπως υψηλές... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts