Jump to content

Digiwolf

Members
  • Δημοσιεύσεις

    124
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Digiwolf

  • Ημ. Γέννησης 15/11/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Digiwolf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα σε όλους, Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη! Είμαι κάτοικος Λονδίνου και μ'ενδιαφέρει να έχω κάποια γραμμή VoIP στην Ελλάδα, και κάποιος φίλος μου ανέφερε ότι η Altec Telecomms προσφέρει το i-Call, με δυνατότητα αριθμών για εισερχόμενες κλήσεις. Κάπου επίσης διάβασα ότι η εταιρία βρίσκεται υπό συγχώνευση/εκκαθάρριση κτλ κτλ κτλ. Ουσιαστικά, η συγκεκριμένη υπηρεσία διατίθεται πλέον στο αγοραστικό κοινό ή όχι; Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. Οπότε προτείνεις να το στείλω καλύτερα στην Ελλάδα και να το πάει π.χ. η αδελφή μου σ'ένα κατάστημα Vodafone με κάποια εξουσιοδότηση; Πώς θα γίνει; Επικοινώνησα με το κατάστημα της Vodafone στη Θεσσαλονίκη, από όπου το πήρα στις αρχές Αυγούστου 2008. Τους είπα ότι βρίσκομαι στο εξωτερικό, και μου είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο να στείλω τη συσκευή με courier ή με συστημένο ταχυδρομείο, με κάποια επιστολή στην οποία να εξηγώ τη πρόβλημα υπάρχει. Κατόπιν θα την στείλουν στα κεντρικά και εφόσον βρίσκεται εντός εγγύησης θα γίνει αντικατάσταση. Απλά, κατά την παραλαβή της καινούριας, θα πρέπει να είναι κάποιο συγγενικό μου πρόσωπο. Αυτό κι αν είναι η ΤΕΛΕΙΑ εξυπηρέτηση. Δεν μένει να προβώ στην αποστολή του μέχρι να αποδειχθεί πραγματικότητα!
  3. Καλησπέρα σε όλους. Πριν φύγω μόνιμα για Λονδίνο, είχαμ κάποιες οικογενειακές επιδοτήσεις, τις οποίες και εξαργύρωσα με το iPhone 3G από την Ελληνική Vodafone. Το ζήτημα είναι ότι σήμερα παρουσίασε πρόβλημα το Home Button (θέλει ιδιαίτερη δύναμη να 'πιάσει' την εντολή, ενώ κάνει click και με το κλασσικό, απαλό άγγιγμα), και δεν ξέρω που να απευθυνθώ... Πληροφορίες μου λένε ότι θα πρέπει να το στείλω στην Ελλάδα για service.! Είναι δυνατόν; Αν πάω σε κάποιο Apple Store θα με χρεώσουν; Μα είναι μέσα στην εγγύηση... Δεν είναι Παν-Ευρωπαϊκή; Ευχαριστώ προκαταβολικά...
  4. Καλησπέρα σε όλους. Εγκατέστησα την τελευταία έκδοση του Nokia Maps στο Ν95, και όχι μόνο δεν συνδέεται μέσω Map Loader λέγοντας ότι 'Waiting for Drive', αλλά έριξα τα αρχεία μέσα στο Cities και τώρα κολλάει το Maps. Φτάνει 30% και κλείνει. Αλήθεια, για εμάς που ταξιδεύουμε UK τι πρέπει να κάνουμε για να βάλουμε τους νέους χάρτες; Ευχαριστώ!
  5. Έχω αποθηκεύσει περίπου 2400 μηνύματα στους MyFolders του N95, με τα Settings των μηνυμάτων να δείχνουν Phone Memory. Όταν κάνω backup δεν νομίζω ότι τα μεταφέρει γιατί αναφέρει ότι μόνο 10 μηνύματα μεταφέρθηκαν, δηλαδή όσα είχα μέσα στο Inbox μου. Πώς μπορώ να τα πάρω αυτά; Έχω μία κάρτα αποθήκευσης, άλλαξα την ρύθμιση από Phone Memory σε Memory Card, έκανε μια μεταφορά και δημιούργησε έναν folder με την ονομασία mail2 μέσα σ'έναν folder Private. Το θέμα είναι ότι μόνο 8.5ΜΒ μεταφέρονται, χωρίς να μου εμφανίζει κάποιο σφάλμα λάθους, ενώ ο folder είναι 96ΜΒ. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος παρακαλώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Καλησπέρα σε όλους! Είπα να κάνω μια αναβάθμιση λογισμικού στο τηλέφωνο, και να κάνω και ένα πλήρες backup. Στο Folders των Μηνυμάτων έχω έναν φάκελο που έχει έριπου 2400 μηνύματα που δεν θα ήθελα να χαθούν. Έκανα κανονικά Backup μέσω PC Suite, αλλά είδα ότι αντέγραψε μόνο τα 20 Μηνυματάκια που είχα στο Inbox. Πώς να κάνω και τα υπόλοιπα Backup? Αν πάω μέσω Tools>Memory>Backup Phone Memory, εσωκλείονται στο συγκεκριμένο αρχείο και τα μηνύματα στους My Folders? Ευχαριστώ!
  7. Είναι δυνατόν Έλληνας να πάρει τέτοια δάνεια; Δε διατίθενται αποκλειστικά στους μόνιμους κατοίκους και Βρεταννούς υπήκοους; Διορθώστε με αν κάνω λάθος... Ευχαριστώ!
  8. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δεν γίνεται ούτε με κάποιο προγραμματάκι/plug-in?
  9. Αγαπητοί φίλοι, μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα αν όχι να απενεργοποιηθεί, τουλάχιστον να μειωθεί ο χρόνος που εμφανίζεται το μήνυμα 'Keypad Unlocked' καθώς ξεκλειδώνω ή ανοίγω το 'πορτάκι' του κινητού μου; Δεν ξέρω γιατί, αλλά τώρα τελευταία εκνευρίζομαι φοβερά με αυτήν την καθυστέρηση. Όποιο πλήκτρο και να πατήσω, ναι μεν φεύγει αλλά πρέπει να το ξαναπατήσω κιόλας. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  10. Καλησπέρα σε όλους. Ενώ έκανα άιτηση εδώ και 1.5 μήνα, επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι σταμάτησαν τη διαδικασία γιατί το τηλεφώνό μου είναι από μεταφορά.! Εν τω μεταξύ, έχω αυτό το τηλέφωνο εδώ και μια δεκαετία, και στο site τους δείχνει ότι υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή μου!
  11. Παιδιά, εδώ και 10 ημέρες έχω στείλει την αίτηση στη FORTHnet μέσω Πλαισίου, κάποιος (μάλλον από το Πλαίσιο) επικοινώνησε μαζί μου για να μου πει ότι η αίτηση ελήφθη κανονικά, αλλά τηλεφωνώντας στη FORTHnet, η αίτηση ακόμη δεν έχει περαστεί στο συστημά τους... Και φυσικά, μου ανέφεραν ότι ο ένας μήνας κτλ. θα αρχίσει από την ημερομηνία καταχώρησης... Έλεος.!
  12. Α-Π-Ο-Λ-Υ-Τ-Ω-Σ τιποτε..! Και μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση... :wacko:
  13. Αγαπητοί φίλοι, το πιστεύετε ότι μου τηλεφώνησαν από τη FORTHnet για να μου πουν τα εξής: ότι η αίτησή μου έχει παραληφθεί κανονικά στις 12 Οκτωβρίου (ημέρα κατάθεσής της στο Πλαίσιο Καλαμαριάς), βρίσκεται σε σειρά προτεραιότητας για την εισαγωγή της στο σύστημα και ότι χρειάζονται περίπου 20-30 ημέρες για την ενεργοποίηση της γραμμής. Ξαφνιάστηκα.! Τη ρώτησα όντως αν ήταν από τη FORTHnet ή από το Πλαίσιο (δυστυχώς το τηλέφωνο που με καλούσε δεν είχε αναγνώριση κλήσης) και... ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.! Ακούστηκε σαν να γέλασε.!!! Μήπως με κάλεσαν από το Πλαίσιο; Επίσης είπε ότι θα λάβω με courier τον εξοπλισμό, και ότι θα λάβω με SMS τους κωδικούς 1-2 ημέρες πριν την ενεργοποίηση. Με πολύ κομψό τρόπο, μου έκλεισε το τηλέφωνο ειδικά όταν την ρώτησα (και πάλι) αν μου τηλεφωνεί από τη FORTHnet... Μυστήρια.!
  14. Ναι, τα έχω επιλέξει όλα. Άλλωστε, και στο τέλος του Restore, μου γράφει ότι έχει εμφανιστεί πρόβλημα κατά το restore. Δεν λέει κάτι για τισ ρυθμίσεις, οι οποίες ωστόσο είναι επίσης άφαντες!
  15. Σοβαρά μιλάς; Μα, πώς είναι δυνατόν ολόκληρη Nokia να κάνει τέτοια τραγική απερισκεψία σε ένα τόσο σημαντικό κομμάτι του προγράμματος; Αλλά, ήμουν όλη την ώρα στον υπολογιστή... Γιατί θυμάμαι έψαχνα κάτι στο Internet, οπότε... Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει κάτι άλλο; Επίσης, ενώ στο Report του Restore γράφει ότι έχουν εγκατασταθεί και οι ρυθμίσεις του Gizmo στο Ν95, δεν έχει περαστεί τίποτε...
×
×
  • Create New...