Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νεα φθηνοτερα προγραμματα χρησης απο την Vodafone.

Ονοματι Child ολα εχουν 10Ε παγιο. Ακομα και στο 600 !!!! :D

Οι συσκευες θα ειναι ακριβοτερες ομως οταν θα κανει καποιος νεα συνδεση.

Πηγαινεται ΕΔΩ

Για να δειτε τα νεα προγραμματα χρησης!! :)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

ekana mia volta kai sigrina to voda 180 me 180 child idia xrewsi kai diaferei to pagio ???? poli paraxeno mou fenete diladi to pagio meiothike kata 16 euro !!!!!!

elpizw na isxuei kai gia palious sindromites an einai paw sfaira gia allagh :)

ousiastika poia i allagh tous? pera apo tin diafora oti tha agorazeis mia fora tin siskeui akrivoteri ! giati den brika alli diafora koinws ysteroun stin epidotisi mellontika klp.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nos 55 ( 2 Δεκ. 2004 , 20:55)

Νεα φθηνοτερα προγραμματα χρησης απο την Vodafone.

Ονοματι Child ολα εχουν 10Ε παγιο. Ακομα και στο 600 !!!! :D

Οι συσκευες θα ειναι ακριβοτερες ομως οταν θα κανει καποιος νεα συνδεση.

Πηγαινεται ΕΔΩ

Για να δειτε τα νεα προγραμματα χρησης!! :)

ρε παιδιά

ηρεμήστε. Αναφέρεται στα child προγράμματα . Το λέει και το όνομα.

Τα child , αν δεν απατώμαι, είναι καινούριοι αριθμοί που εντάσσονται σε ένα υπάρχον πρόγραμμα συμβολαίου με δωρεάν χρόνο ομιλίας , έχουν πάγιο 10 Ευρώ και μοιράζονται όλοι τα δωρεάν λεπτά.

Πχ αν εγώ έχω 420, και βάλω και την αδερφή μου μέσα στο ίδιο συμβόλαιο, η αδερφή μου πληρώνει πάγιο 10 Ευρώ και καταναλώνει και αυτή το χρόνο ομιλίας (δηλαδή 420/2=240 για τον καθένα). Αν βάλω και τη μάνα μου μέσα, άλλος ένας αριθμός που πληρώνει 10 ευρώ πάγιο και ο χρόνος ομιλίας στην ουσία ισοδυναμεί με 420/3=140 λεπτά για τον καθένα ή μέχρι κάποιος αριθμός απο τους 3 καταναλώσει όλο το δωρεάν χρόνο.

Μη τρελλαίνεστε. αν ήταν να ρίξει τα πάγια ΤΟΣΟ πολύ, θα το είχε μάθει ΟΛΟΣ ο κόσμος.

:)

:X

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas ( 2 Δεκ. 2004 , 18:33)

• 240X320 pixels 262144 colours TFT LCD display screen.
  • 2M resolutions digital camera with video streaming/recorder/playback, auto focus, flash and 2X optical zoom function.
  • SD/MMC card expansion slot.
  • Infrared and USB client
  • 26MB internal memory
  • Δευτερη καμερα για βιντεοκλησεις

Κατα την γνωμη μου το 6630 ΔΕΝ ειναι 3G.Εαν το παιρνεις για 3G τοτε στα 550 βαλε και περιπου 100€ για την δευτερη καμερα..αρα παμε στα 650€ .Ε..Οσο να ναι η οθονη του Sharp στοιχιζει παραπανω...η 2MP φωτογραφικη στοιχιζει παραπανω...Αν τα βαλεις κατω θα το διαπιστωσεις και μονος σου οτι το V902 ειναι ενα πληρεστατο τηλεφωνο 3ης γενιας..Οχι smartphone..

e!entaksi etsi opos mou ta les tora isos kai na exo adiko. alla allo 550 (kai an thelis vazis kai defteri kameroyla) kai allo 800 (mazi me tin kamera) ine 200 eyro diafora :wacko: ! den ksero -emena prosopika mou fenonte polla gia ena kinito (idika gia sharp :worry: (pou ipotheto oti tha ine kai katakokino kiolas :down: )pantos megali othoni exi.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/dapper/29955/456253/0/248200.jpg

Κατακοκκινο δεν ξερουμε ακομα..Αν και αποκλειεται να μην ειναι..Damn Vodafone :mad: .Αν και το μενου τους-παρα την κοκκινηλα-ειναι καλα φιλοσοφημενο και δομημενο.Αυτο εχω αποκομισει απο ενα μηνα χρησης του GX30i.Το θεμα ειναι,οπως προανεφερα,οτι ειναι ενα απο τα πληρεστερα μη smartphones.Ναι τα 800€ ειναι πολλα,αλλα ευελπιστω οτι καποια στιγμη μετα απο λιγο καιρο θα ριξουν την τιμη εαν δουν οτι δεν "πουλαει".

Αν ομως αναλογιστουμε την τιμη των Z1010 και Z105 οταν ηρθαν στην αγορα(τα πρωτα 3G) τοτε βλεπουμε οτι για ενα δυνατο 3G οπως το V902,αξιζει να τα δωσουμε.Ξαναλεω πως πραγματι τα 800€ ειναι παρα πολλα.

Τελος,το 6630 ειναι ενα πολυ δυνατο smartphone αλλα ως 3G συσκευη-απο το εργοστασιο- ειναι αδυναμο.Μα γιατι δηλαδη θα πρεπει να κουβαλαω μια καμερα μαζι μου και μαλιστα ως αξεσουαρ?Δεν μπορουν να την ενσωματωσουν?Το 3G εκτος απο ταχυτητα σημαινει βιντεοκληση..Αυτη ειναι η "μαγκια".Τελοσπαντων.Δεν μπορω να πεισω οποιονδηποτε για οτιδηποτε και δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου.Στο χερι του ειναι και στην τσεπη του τι θα προτιμησει.Συγνωμη που το μετετρεψα σε vs και συγνωμη για το offtopic.Συνεχιζουμε...

:) :)

Προφανώς είναι άλλο ένα κόλπο της voda να διπλασιάσει τις συνδέσεις της, χαρίζονται αφείδωλα χρόνο ομιλίας.... :o

....Είναι η συνλεχεια της εξέλιξης που λέγαμε πως κάποια στιγμή τα κινητά θα γίνουν φθηνότερα από τα σταθερά...Η voda τα σωριάζει όλα με τις προσφορές αυτές και σαφώς δελεάζει τους heavy users με ελάχιστο κόστος να διπλασιάσουν τον χρόνο ομιλιάς τους (με άλλο φυσικά αριθμό....) :whistle:

Εκ πρώτοις καθόλου άσχημα..... :D

τα child υπαρχουν στην βοντα εδω και πολλα χρονια και απλος ειναι οτι μπορεις να βαλεις και αλλους χρηστες κατο απο ενα προγραμμα που εχεις και να μιραζεσε τον χρονο.
koKVod

Γιατι οι μισοί δεν έχουν καταλάβει τίποτα και πετάνε άσχετα σχόλια;

Μια χαρά τα εξήγησε ο mplip^.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδή προφανέστατα το θέμα είναι παραπλανητικό και όπως αποδείχτηκε πρόκειται για παρεξήγηση, καλό θα ήταν το θέμα να κλειδωθεί...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 3 Δεκ. 2004 , 00:32)

Γιατι οι μισοί δεν έχουν καταλάβει τίποτα και πετάνε άσχετα σχόλια;

Μια χαρά τα εξήγησε ο mplip^.

Το περίεργο είναι που οι μισοί απο αυτούς τους μισούς έχουν και 1000+ posts, οπότε κάποιος θα περίμενε να ήξεραν κάτι περισσότερο....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PP6210 ( 3 Δεκ. 2004 , 09:09)

Το περίεργο είναι που οι μισοί απο αυτούς τους μισούς έχουν και 1000+ posts, οπότε κάποιος θα περίμενε να ήξεραν κάτι περισσότερο....

Ουκ εν τω πολλώ το ευ!

ta kalypses apolyta mplip an kai nomizw pws einai palio kai ayto to neo . perasa kai mia volta kai to epibebewsa simera apo vfone shop ;)

nothing new loipon :)

makari na itane etsi diladi...................

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cyberbop ( 2 Δεκ. 2004 , 23:06)

diladi 8a exoyn ton idio ari8mo ?

Ennoeite pws den tha yparxei o idios arithmos ;) .

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas ( 2 Δεκ. 2004 , 23:09)

Κατακοκκινο δεν ξερουμε ακομα..Αν και αποκλειεται να μην ειναι..Damn Vodafone :mad: .Αν και το μενου τους-παρα την κοκκινηλα-ειναι καλα φιλοσοφημενο και δομημενο.Αυτο εχω αποκομισει απο ενα μηνα χρησης του GX30i.Το θεμα ειναι,οπως προανεφερα,οτι ειναι ενα απο τα πληρεστερα μη smartphones.Ναι τα 800€ ειναι πολλα,αλλα ευελπιστω οτι καποια στιγμη μετα απο λιγο καιρο θα ριξουν την τιμη εαν δουν οτι δεν "πουλαει".

Αν ομως αναλογιστουμε την τιμη των Z1010 και Z105 οταν ηρθαν στην αγορα(τα πρωτα 3G) τοτε βλεπουμε οτι για ενα δυνατο 3G οπως το V902,αξιζει να τα δωσουμε.Ξαναλεω πως πραγματι τα 800€ ειναι παρα πολλα.

Τελος,το 6630 ειναι ενα πολυ δυνατο smartphone αλλα ως 3G συσκευη-απο το εργοστασιο- ειναι αδυναμο.Μα γιατι δηλαδη θα πρεπει να κουβαλαω μια καμερα μαζι μου και μαλιστα ως αξεσουαρ?Δεν μπορουν να την ενσωματωσουν?Το 3G εκτος απο ταχυτητα σημαινει βιντεοκληση..Αυτη ειναι η "μαγκια".Τελοσπαντων.Δεν μπορω να πεισω οποιονδηποτε για οτιδηποτε και δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου.Στο χερι του ειναι και στην τσεπη του τι θα προτιμησει.Συγνωμη που το μετετρεψα σε vs και συγνωμη για το offtopic.Συνεχιζουμε...

:) :)

ok file gregorisva dekti i apopsi su... ;)

fisika o kathenas mas exi diaforetikes apopsis (kapios gustari pio poli na exi ena symbian kinito me apospomeni kamera me 550eyro para ena kinito me ensomatomeni camera + ola afta pou exi to sharp me 760eyro.

kai fisika to antitheto )to thema ine na min poronomaste opos exi simvi se palioteres sizitisis me kapia atoma oste na borume na zizitisume to thema me sovarotita -na leme tin apopsi mas -na dexomaste tis apopsis apo ola ta filarakia sto forum...etsi isos bori na exume mia pio antikimeniki kai pio sosti apopsi giro apo kapio thema.sorry an kurasa, alla kapote ithela na eksoteriksefso afta pou eniotha mipos kai mathun kapia atoma apo edo na dexonte alles gnomes -diaforetikes apo tis dikes tus (xoris na trelenote) opos poli sosta ipe tin apopsi tu o gregorisva :up:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/dapper/29955/456253/0/248200.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dapper ( 4 Δεκ. 2004 , 00:20)

ok file gregorisva dekti i apopsi su... ;)

fisika o kathenas mas exi diaforetikes apopsis (kapios gustari pio poli na exi ena symbian kinito me apospomeni kamera me 550eyro para ena kinito me ensomatomeni camera + ola afta pou exi to sharp me 760eyro.

kai fisika to antitheto )to thema ine na min poronomaste opos exi simvi se palioteres sizitisis me kapia atoma oste na borume na zizitisume to thema me sovarotita -na leme tin apopsi mas -na dexomaste tis apopsis apo ola ta filarakia sto forum...etsi isos bori na exume mia pio antikimeniki kai pio sosti apopsi giro apo kapio thema.sorry an kurasa, alla kapote ithela na eksoteriksefso afta pou eniotha mipos kai mathun kapia atoma apo edo na dexonte alles gnomes -diaforetikes apo tis dikes tus (xoris na trelenote) opos poli sosta ipe tin apopsi tu o gregorisva :up:

Συμφωνω απολυτως my friend

Υ.Γ:Το 6630 ειναι και μαμω τα smartphones παντως...Ισως το παρω :p :p

Εγω ρε παιδια θελω ενα motorola V980 με bluetooth ή ΙRDA.Που να το βρω θα μου πειτε ομως.Τελοσπαντων.Ξερει κανεις το motorola E1000 ποτε θα κυκλοφορησει?

Παιδια ξερουμε ποτε θα ερθει το Νοκια 6630 στην Βοντα??Εχω επιδοτηση και με ενδιαφερει.Αν υπαρχει καμια πληροφορια...

Ευχαριστω.

Παιδιά πριν λίγο δέχτηκα τηλέφωνημα από ένα περίεργο τηλέφωνο από την Αίγυπτο είδα(+20...) που με βρίζανε μέσα από ένα μηχάνημα δηλαδή η φωνή δεν ήταν ανθρώπου αλλά μηχανήματος. Εγώ καθόμουν και γελούσα γιατι νόμιζα ότι ήταν κάποιος φίλος από εξωτερικό και καθόμουν και του έλεγα εσυ χρεώνεσαι....δεν με νοιάζει! ΛΕΤΕ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΜΟΥΝ ΕΓΩ?????ΚΑΛΟΣ ΜΛΚΑΣ ΕΙΜΑΙ! :p :D :D :D !
GATE13

ίσως και να ήταν τυχαίο, λάθος νούμερο κτλ...

..πάντως κράτα το νούμερο και αν ξαναγίνει ανέφερέ το στοην Voda, ποτέ δεν ξέρεις τι σκαρφίζονται οι απατεώνες ιδίως τώρα στις γιορτές...

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned