Jump to content

kok_vod

Members
  • Δημοσιεύσεις

    188
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kok_vod

  1. καλημέρα εχω παρει το F&U ETB1065 εχει κανονικα play μετα την αναβαθμηση τις αντιπροσοπιας αλλα ειναι υπερβολικα αργο για τετραπυρινο και κολαει συνεχεια, βρhκα τον τροπο να το κανω ροοτ με το ZhuoDaShi-2.2.0 απο εκει και περα δωστε μου λιγο τα φωτα σας να του βαλω μια σοβαρη ρομ :( αρ.μοντελου : F&U_ETB1065 εκδοση : 4.2.2 εκδοση βασικου φασματος : αγνωστη εκδοση kernel : 3.0.36+ zed@zes-desktop1#174 fri oct 25 20:12:03 CST 2013 αριθμος εκδοσης : F&U_PO3098_20131126_V1 pa.cozgr@gmail.com
  2. δεν ξερω πωσ να το παρω απο το play για αυτο και αρκεστικα στην wind, tωρα ποτε θα το παραλαβω ουτε καν ξερω
  3. πριν μια εβδομαδα ειχα κανει προπαραγκελεια και εκανα online αιτηση,με πηραν τηλ την τριτι και μου ειπαν την παρασκευη θα ερθει με courier και με ξαναπηραν σημερα και μου ειπαν οτι εξαντληθηκε.
  4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Ειχα κανει προπαραγκελεια την συσκευη απο την wind με καλεσανε οτι εχουν την συσκευη και μου ειπαν οτι πέμπτη θα μου την στειλουν με courier,με ξαναλακεσανε σήμερα και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει,τι κανουμε τωρα?
  5. kok_vod

    Sony Xperia S

    Γιατι οταν χτυπαω το κατω λευκο καπακι σταματαει η δονηση και οταν το ξαναχτυπαω περνει μπροστα? και επι το πλειστον το καπακι το λευκο στο κατο μερω δεν ειναι σταθερο,κουνιετε λιγο. καμια ιδεα?
  6. kok_vod

    Sony Xperia S

    πως γεινεται , μπορω να εχω καπου μια βοηθεια ? την κατεβασα και μετα.....
  7. μου ζηταει κωδικο για το αρχειο system.img , μπορει καποιος να το περασει καπου να το κατεβασω η να μου το στηλει. ευχαριστω.
  8. κανω unroot την συσκευη και προσπαθω να κανω update για να περασω την .62 αλλα μετα το update μου λεει οτι δεν εγκαταστηθικε . γιατι αυτο?
  9. Πολλα restart και κοληματα , μαλων θα την ξυλωσω .... καμια αλλη ιδεα...
  10. Eκανα τη διαδικασια ολη,δηλ. S off ,rood και περασα μια επισημη rom γιατι ειχα της vodafone . Ελα ντε που μετα το τηλ εχασε το root.εκανα κατι λαθος διοτι και τα αγγλικα μου δεν ειναι και του barchelor.....
  11. βοηθησε μας και εμας να το rootαρουμε :(
  12. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ . ΕΧΩ ΤΟ SENSATION VODAFONE BRAND ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ S-OFF--->RECOVERY--->CUSTOM ROM , TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ΟΔΗΓΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΟΤΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΓΓΛΙΚΑ :( OΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..
  13. ποιος θα με βοηθειση με εναν ελληνικο οδηγο για εγκατασταση αλλης rom
  14. Γιατί όταν ανοίγω το hot spot μου απενεργοποιη το internet τις vodafone όταν το ειχα πάρει δεν το έκανε μετά από την τελευτεα αναβάθμιση το κόβει ? Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk
  15. ωραια και μπενω σε ενα μενου και εχει επιλογες , τι κανω εκει
  16. γιατι δεν μπορω να κανω ροοτ αφου ακολουθω ολα τα βηματα σωστα? εδω ποια διαδικασια ακολουθω????? """ Κάνετε επαννεκίνηση κρατώντας ταυτόχρονα το volume down πατημένο μέχρι να μπέιτε στον Bootloader. Ακολουθήστε τη διαδικασία."""""" ?????
  17. προσπαθω να κανω downgrade και μου βγαζει permission denied , (Αν δείτε "#" στα αποτελέσματα, έχετε temporary root! Προχωρήστε στις παρακάτω εντολές:) στην πρωτη προσπαθεια μου εβγαλε την # αλλα μετα δεν επερνε τις εντολες (cd /data/local/tmp./misc_version -s 1.31.405.6) ασε που μετα εκανε κατι απανοτα restart το κινητο. ποιος θα με βοηθησει , απελπιστικα...
  18. Καπου κάποιος μαζεμενος οδηγός στά Ελληνικά να ROOTAΡΟ και να περάσω καποια άλλη ROM στο DHD μου; Ευχαριστώ πολύ.
  19. ουτε πως το ειχα κανει δεν θυμαμε πριν τοσους μηνες.εχω να ασχολειθω αρκετο καιρο με το κινητο.τωρα τη κανω?ποιο αρχειο πρεπει να κατεβασω?
×
×
  • Create New...