cv19985 Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 Θέλω να κάνω την μετετροπή της κάρτας σε συνδεση και θα ήθελα να μάθω κάποια πράγματα πρώτα. 1) Υπάρχει ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος παραμονής στην CU; Αν ναι πόσο; 2) Κατα την μετάβαση σε συνδεση σου δίνουν και επιδότηση συσκευής; Αν ναι ποσο; -ενδιαφέρομαι για το VODAFONE 120- 3) Τι δικαιολογητικά χρειάζονται; 4) Στην σύνδεση θα πάω στο κανονικο(1ο χρονο) πάγιο ή στο προνομιακο (2ο χρονο) πάγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 1)οχι πλέον.Μετά απο 24 ώρες αν θυμάμαι καλά το μετατράπεις 2)ΟΧΙ. Αναμφίβολα ΟΧΙ 3)Εκαθαριστικό εφορίας και ταυτότητα και κωδικό χρήστη. Εναλλακτικά, πιστωτική κάρτα, απόδοση ΑΦΜ και ταυτότητα 4)Θα πας στο προνομιακό Και κάτι που δε ρώτησες 1)εχεις υποχρέωση να παραμείνεις 2 μήνες στο συμβόλαιο. Μετά απο 2 μήνες ελάχιστη παραμονή αν θες το ξανακάνεις κάρτα ή φεύγεις ελπίζω να σε κάλυψα Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 ΤΗΧ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 Wirelessly posted (PtG@myqnet.gr: Nokia3200/1.0 () Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από mplip^ 1)οχι πλέον.Μετά απο 24 ώρες αν θυμάμαι καλά το μετατράπεις 2)ΟΧΙ. Αναμφίβολα ΟΧΙ 3)Εκαθαριστικό εφορίας και ταυτότητα και κωδικό χρήστη. Εναλλακτικά, πιστωτική κάρτα, απόδοση ΑΦΜ και ταυτότητα 4)Θα πας στο προνομιακό Και κάτι που δε ρώτησες 1)εχεις υποχρέωση να παραμείνεις 2 μήνες στο συμβόλαιο. Μετά απο 2 μήνες ελάχιστη παραμονή αν θες το ξανακάνεις κάρτα ή φεύγεις ελπίζω να σε κάλυψα Mia diorthosh: edo kai arketous mhnes me th metavash apo kartokinhto se symvolaio, o syndromhths DEN mpainei se pronomiako programma alla sto kanoniko tou protou xronou Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 Wirelessly posted (SE T610 or N3510i: Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από mplip^ Αν πάρει το δίκτυο θα του πούνε να επιλέξει τη Vodafone όπου και να πάει.. Εμένα πάντως μου είπανε για Γαλλία που ήμουν πρόσφατα να επιλέξω SFR (Η νυν Vodafone τους)... Δεν είχε τρομακτικές διαφορές στη τιμή πάντως και το καλό ήταν πως η SFR έπιανε παντού σε σχέση με τις άλλες 2 διαθέσιμες. Enan gnwsto mou pantws tou ta parousiasan ola analutikotata. Xrewseis (gia voice toulaxiston) kanonika gia ola ta sumvevlhmena diktua k oxi mono gia vf. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soulman Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfer (15 Μάι. 2004 , 19:44) Wirelessly posted (Nokia 3510i: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Se poio thema stelnei to URL? Giati apo to kinito...den mporo na do!Poia pikria re Stratos diakrineis?De mou aresei i eironia & i koroidia...Etsi, gia na mi nomizoun kapoioi oti eimaste toso mxlakxs & den katalavainoume ti simvainei...Otan diafores fimes orgiazoun sto background & kapoioi kseftilizontai...asxetos an o SuRfer 'H alla paidia edo mesa de "milane" giati sevomaste tin prosopikotita tou kathenos...alla i koroidia & i eironia me enoxloun PARA POLU, oso & an sevomai tin prosopikotita tou anonimon melon tou myPhone - kapoia stigmi..."diarreoun" stoixeia gia kathe xristi...kirios ipallilon tis Voda pou den exoun,profanos,tpt allo na kanoun ap' to na asxolountai kai na koutsompoleuoun kiriolektika san katines tis geitonias...gia to myPhone! :mad: Perastika! O SuRfer dixasmeni prosopikotita?Prospatho na "kratao ta metra"! Mou aresei "i alitheia & to sosto"! myPhone - Dipla sti Voda! Ετσι οπως τα λες... Οσοι επρεπε το καταλαβαν... :whistle: Ο καθενας οπως αισθανεται... πραττει :p Παράθεση Infinite loneliness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 Και δεν κανω λαθος υποχρεουτε να μπει στο πιο μικρο προγραμμα της Βονταφον και μετα απο 2-3 μερες να κανει αιτηση αλλαγης πακετου για να παει στο πακετο της αρεσκειας του... (διορθωστε με αν κανω λαθος) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 Wirelessly posted (Nokia 3510i: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από Soulman Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfer (15 Μάι. 2004 , 19:44) Wirelessly posted (Nokia 3510i: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Se poio thema stelnei to URL? Giati apo to kinito...den mporo na do!Poia pikria re Stratos diakrineis?De mou aresei i eironia & i koroidia...Etsi, gia na mi nomizoun kapoioi oti eimaste toso mxlakxs & den katalavainoume ti simvainei...Otan diafores fimes orgiazoun sto background & kapoioi kseftilizontai...asxetos an o SuRfer 'H alla paidia edo mesa de "milane" giati sevomaste tin prosopikotita tou kathenos...alla i koroidia & i eironia me enoxloun PARA POLU, oso & an sevomai tin prosopikotita tou anonimon melon tou myPhone - kapoia stigmi..."diarreoun" stoixeia gia kathe xristi...kirios ipallilon tis Voda pou den exoun,profanos,tpt allo na kanoun ap' to na asxolountai kai na koutsompoleuoun kiriolektika san katines tis geitonias...gia to myPhone! :mad: Perastika! O SuRfer dixasmeni prosopikotita?Prospatho na "kratao ta metra"! Mou aresei "i alitheia & to sosto"! myPhone - Dipla sti Voda! Ετσι οπως τα λες... Οσοι επρεπε το καταλαβαν... :whistle: Ο καθενας οπως αισθανεται... πραττει :p Ola ta katalavaineis esu! ;) Den eimaste mxlakxs 'H UFO sto myPhone! :p Anamenoume tis nees Voda-times stin proti selida. :) Pos sou fainetai to live!-LG? To "elaves"? Pisteuo, einai to kalitero! ;) Anamenoume... ti tha doume sto Ellada! :) :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης (17 Μάι. 2004 , 16:54) Ναι μονο απο κινητο vodafone το 13830 και ειναι δωρεαν. :) Πήρα, θα σας ενημερώσω όταν θα έχω περισσότερο χρόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (19 Μάι. 2004 , 16:34) Wirelessly posted (SE T610 or N3510i: Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Enan gnwsto mou pantws tou ta parousiasan ola analutikotata. Xrewseis (gia voice toulaxiston) kanonika gia ola ta sumvevlhmena diktua k oxi mono gia vf. Και σε εμένα όποτε έχω ρωτήσει τιμές για περιαγωγή μου τα έχουν πει όλα αναλυτικά. Κλήσεις, sms κ.λ.π. Είχα ρωτήσει από περιέργεια τιμές για Νέα Υόρκη και ήταν φωτιά... Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 H Vodafone στη Γαλλία συνεργάζεται με το δίκτυο SFR, στη Γερμανία υπάρχει η Vodafone D2 που παλιά λεγότανε απλά D2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos Δημ. May 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panagioths (19 Μάι. 2004 , 17:51) Και δεν κανω λαθος υποχρεουτε να μπει στο πιο μικρο προγραμμα της Βονταφον και μετα απο 2-3 μερες να κανει αιτηση αλλαγης πακετου για να παει στο πακετο της αρεσκειας του... (διορθωστε με αν κανω λαθος) Μπορείς να πας σε όποιο προγραμμα χρήσης θες , αλλα το πάγιο θα είναι το κανονικό του πρώτου χρόνου κι όχι το προνομιακό... Παράθεση Q σου λεβέντη μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. May 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2004 Parolo pou tha paw sto kanoniko, epidotisi den tha exei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. May 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2004 Wirelessly posted (PtG@myqnet.gr: Nokia3200/1.0 () Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από cv19985 Parolo pou tha paw sto kanoniko, epidotisi den tha exei? Den tha exei epidothsh giati den tha einai ethsio to symvolaio, se dyo mhnes tha mporeseis an theleis na to kaneis kartokinhto pali Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. May 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cv19985 (20 Μάι. 2004 , 18:47) Parolo pou tha paw sto kanoniko, epidotisi den tha exei? Εάν και εφόσον συμπληρώσεις 1 χρόνο παραμονής στο συμβόλαιο, τότε μόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2004 Aυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω και εγώ μπαίνεις στο πάγιο του πρώτου χρόνου και αυτό είναι κοροίδία. Είχα πάρει πριν λίγες μέρες να ρωτήσω για ένα φίλο στην εξυπηρέτηση πελατών του cu και τα έχασα όταν μου είπε ότι θα μπω στο πάγιο του πρώτου χρόνου και της λέω στην εξυπηρέτηση μα καλά τότε θα έχω επιδότηση, όχι μου λέει γιατί δε θεωρείται νέα σύνδεση. Ε τότε αφού το έχω 2χρόνια το δίκτυο σας σαν cu δεν είναι λογικό να μπω στο πάγιο του δεύτερου χρόνου λέω και μου απαντάει ότι η vodafone για τη δική μας εξυπηρέτηση το κάνει αυτό για να μη χάνουμε το νούμερο μας (λες και δε τη συμφέρει να το κάνουμε συμβόλαιο) γι' αυτό θεωρείται νέα σύνδεση και ξεκινάει κανονικά από το πάγιο του πρώτου χρόνου. Όπως τους συμφέρει δηλαδή και τη πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos Δημ. May 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2004 pigaine pare ena smartphone me ''nuxia kai dodia'' na vreis tin ugeia sou :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2004 Μιας που συζηταμε για φραγες,ποιος μπορει να μου θυμισει την εντολη για φραγη εισερχομενων sms στη vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. May 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης (20 Μάι. 2004 , 23:10) Μιας που συζηταμε για φραγες,ποιος μπορει να μου θυμισει την εντολη για φραγη εισερχομενων sms στη vodafone; *ΚΩΔΙΚΟΣ ΦΡΑΓΗΣ*35#ΥΕΣ για όλες τις εισερχόμενες και τα sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gka (20 Μάι. 2004 , 23:31) *ΚΩΔΙΚΟΣ ΦΡΑΓΗΣ*35#ΥΕΣ για όλες τις εισερχόμενες και τα sms. Αυτο ειναι και για τις εισερχομενες κλησεις;Υπαρχει μονο για τα sms; Και κατι αλλο,ο default κωδικος φραγης ειναι ο 1234; Thanks! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. May 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2004 ΞΕΦΤΙΛΑ!!! Ειμαι 3 χρονια με cu θα μπω στο κανονικό πάγιο και ΔΕΝ θα έχω επιδότηση; Απ τη στιγμή που θέλω σύνδεση εννοείται πως θα την κρατήσω οπότε με συμφέρει το συμβόλαιο 1 χρόνου. Καλύτερα να το γράψω στα @@@@@@@ μου το νούμερο και να κάνω καινούρια σύνδεση. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greenbez Δημ. May 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2004 Paidia mipws tha mporousate na mou peite poio arithmo prepei na parw gia na dw posous pontous exw sto programma? Eyxaristw! :) Παράθεση http://www.away.gr/banners/button_120x60.jpg http://www.away.gr .: To...διαφορετικο τεχνολογικο φορουμ :. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. May 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Greenbez (21 Μάι. 2004 , 22:24) Paidia mipws tha mporousate na mou peite poio arithmo prepei na parw gia na dw posous pontous exw sto programma? Eyxaristw! :) 1282 χωρίς χρέωση από το κινητό σου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. May 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2004 1282 καλείς από το κινητό σου χωρίς χρέωση και την επιλογή 3 και με τον κωδικό που σου έχει σταλεί μέσω μηνύματος μαθαίνεις τους πόντους μέχρι μία εβδομάδα πριν. :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxfreak Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Μπορώ να λαμβάνω ένα sms όταν έχω ένα νέο email? :alien: Παράθεση www.greekarena.com δεν είναι και το καλύτερο αλλά ούτε και το χειρότερο Forum :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts