Shinig Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 το εκανα ετσι και μου εβγαλε fail!! ειναι root?επισης ποια σιμ ειναι 3g? 1 η 2? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfhunter Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 ειναι root και ειναι η sim1 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 μια ερωτηση για κατοχους του zenfone 5 παιδια αυτο το προβλημα με την οθονη του zenfone 6 υπαρχει και στο zenfone 5? :cry: εκει που την πιεζει απο πισω και δημιουργει παραμορφωση Αν το πιέσεις πολύ έντονα ναι, αλλά δεν νομίζω ότι θα ασκείς τόση δύναμη στην άκρη του κινητού, δεν υπάρχει λόγος (άσε που αν το πιέζεις τόσο έντονα κάποια σιγμή θα καταφέρεις να καταστρέψεις το digitizer). Πάντως δεν το κάνει τόσο ευκολα όσο στο zenfone 6. Εγώ το έχω δύο εβδομάδες και ποτέ δεν πρόσεξα όσο και αν το "κακομεταχειρίστηκα". Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfhunter Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 ειναι root?επισης ποια σιμ ειναι 3g? 1 η 2? ειναι root και ειναι η sim1 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Για όποιον ενδιαφέρεται, το xposed module δουλεύει απροβληματιστα. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfhunter Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Finding update package ... opening update package... verifying update package... intalling update device image SKU: CUCC OTA image SKU : WW assert failed: getprop("ro.build.asus.sku") == "ww" return code 8E:Error in /data/media/0/UL-ASUS-T00F-WW-1.17.40.16-user.zip (status 8) E: fota_return_code 403 E:Install of /data/media/0/UL-ASUS-T00F-WW-1.17.40.16-user.zip failed with status 1 Instalation aborted E:Installation failed with status 1 E:cannot load volume /misc! Αυτο το fail μου εμφανιζει και internal storage δεν εχει!! τα εχει ολα σε ενα partition Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 ειναι root και ειναι η sim1 3g αμα ειναι root δεν μπορει να κανει τις αναβαθμισεις!πρεπει να το ξερουταρεις και μετα να ξεκινησεις!! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfhunter Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) αμα ειναι root δεν μπορει να κανει τις αναβαθμισεις!πρεπει να το ξερουταρεις και μετα να ξεκινησεις!! Finding update package ... opening update package... verifying update package... intalling update device image SKU: CUCC OTA image SKU : WW assert failed: getprop("ro.build.asus.sku") == "ww" return code 8E:Error in /data/media/0/UL-ASUS-T00F-WW-1.17.40.16-user.zip (status 8) E: fota_return_code 403 E:Install of /data/media/0/UL-ASUS-T00F-WW-1.17.40.16-user.zip failed with status 1 Instalation aborted E:Installation failed with status 1 E:cannot load volume /misc! Αυτο το fail μου εμφανιζει και internal storage δεν εχει!! τα εχει ολα σε ενα partition και το εχω ξε-rootarei Edited September 2, 2014 by wolfhunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Finding update package ... opening update package... verifying update package... intalling update device image SKU: CUCC OTA image SKU : WW assert failed: getprop("ro.build.asus.sku") == "ww" return code 8E:Error in /data/media/0/UL-ASUS-T00F-WW-1.17.40.16-user.zip (status 8) E: fota_return_code 403 E:Install of /data/media/0/UL-ASUS-T00F-WW-1.17.40.16-user.zip failed with status 1 Instalation aborted E:Installation failed with status 1 E:cannot load volume /misc! Αυτο το fail μου εμφανιζει και internal storage δεν εχει!! τα εχει ολα σε ενα partition και το εχω ξε-rootarei ειναι εκδοση ww?το τηλεφωνο σου? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfhunter Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) ειναι εκδοση ww?το τηλεφωνο σου? ναι ειναι ww εκδοση! ASUS_T00F_WW_user_1.13.40.51_20140601_5628 15 release-keys 01075_20140130121 Edited September 2, 2014 by wolfhunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 ναι ειναι ww εκδοση! ASUS_T00F_WW_user_1.13.40.51_20140601_5628 15 release-keys 01075_20140130121 ναι δεν ξερω μετα τι παιζει!!να ρωτησω στην επιλογη αποθηκευσης το εχετε στο αυτοματο η στην εσωτερικη? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfhunter Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 ναι δεν ξερω μετα τι παιζει!!να ρωτησω στην επιλογη αποθηκευσης το εχετε στο αυτοματο η στην εσωτερικη?στη εσωτερικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Γιατί δεν διαβάζετε το θέμα; λίγες σελίδες πριν αναφέρθηκε. Κατέβασε την επόμενη αναβάθμιση από αυτή που έχεις, νομίζω 14.69(εχει αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες) και τις επόμενες με την σειρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IliasPe_1 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 ναι ειναι ww εκδοση! ASUS_T00F_WW_user_1.13.40.51_20140601_5628 15 release-keys 01075_20140130121 Οι αναβαθμίσεις πρέπει να μπουν με τη σειρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfhunter Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 ολα μια χαρα!! ευχαριστω τον tempes για την βοηθεια του μεσω pm και οποιον αλλο εκανε τον κοπο να απντησει στα ποστ μου!! ειναι εργαλειο παντως!!ειμαι τρισευτηχισμενος απο την αγορα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) Οι αναβαθμίσεις πρέπει να μπουν με τη σειρά. εγω περασα αμεσως την 1.17 και την πηρε..και στα 2 τηλεφωνα ρωταω επειδη εβαλα την καρτα sd σε ποια επιλογη εχετε την εγκατασταση εφαρμογων?αυτοματο, εσωτερικη η εξωτερικη? Edited September 2, 2014 by Shinig Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Στο κινητό ενός φίλου υπάρχει η έκδοση 1.14.40.16. Κάντε τον κόπο να μου δώσετε λινκ των ρομ που χρειάζεται να φλασάρω γιατί έχω προσπαθήσει να φλασάρω αρκετές αλλά μετά το reboot bootloader δεν βρίσκει καν την συσκευή. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Παιδιά η συσκευή από λήψη wifi πως πάει; Είναι δυνατή; Το ρωτάω λόγω μεταλλικής πλάτης. Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Παιδιά η συσκευή από λήψη wifi πως πάει; Είναι δυνατή; Το ρωτάω λόγω μεταλλικής πλάτης. Ευχαριστώ! :) Η πλάτη είναι πλαστική. Το wifi μια χαρά μου φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Παιδιά η συσκευή από λήψη wifi πως πάει; Είναι δυνατή; Το ρωτάω λόγω μεταλλικής πλάτης. Ευχαριστώ! :) Πλαστική είναι και είναι μθα χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Λοιπον μιας και το έχω στα χέρια μου κοντά στις 18 ώρες να πω και εγώ κανα δυο πραμματα. Πρώτον δεν χρειάστηκε να εγκαταστησω όλες τις ενημερωσεις με την σειρα αλλά οκ με αυτό. Δεύτερον μπορω να μειωσω την έκταση της δόνησης στα πλήκτρα ? (Με closed ή κάποιο mod) Τρίτον παιζει να φτιαξει το ΟΤΑ κάποια στιγμή στο μέλον ? Γιατί θα βόλευε να ξέρουμε ποτε έρχονται τα updates Αυτά τα ολίγα για πρωτη φαση και ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Στο κινητό ενός φίλου υπάρχει η έκδοση 1.14.40.16. Κάντε τον κόπο να μου δώσετε λινκ των ρομ που χρειάζεται να φλασάρω γιατί έχω προσπαθήσει να φλασάρω αρκετές αλλά μετά το reboot bootloader δεν βρίσκει καν την συσκευή. Σοβαρά τώρα, δύο σελίδες πιο πίσω, ποστ 869. Παραθέτω... Σημερα παρελαβα και εγω!!2 zenfone κατεβαζω την τελευταια αναβαθμιση (1.17) και πρωτες εντυπωσεις ποιο μετα!!!κατεβαζω απο εδω αλλα αργει πολυ http://www.asus.com/Phones/ZenFone_5_A500CG/HelpDesk_Download/ Στις τελευταίες 30 σελίδες επαναλαμβανόμαστε με τα "εγω παρήγγειλα τότε, πότε θα παραλάβω", "πως θα το αναβαθμίσω", "που θα βρω τις rom", "με ποια σειρά τις περνάω". Καλό είναι πριν ρωτήσετε κάτι να ρίξετε μια ματιά έστω στς 3-4 τελευταίες σελίδες. Μη περιμένουμε μασημένη τροφή. Αν συνεχώς επαναλαμβάνουμε τις ίδιες πληροφορίες, το νήμα χάνει την χρησιμότητα του. Σε καμία περίπτωση το παραπάνω δεν αποτελεί προσωπική παρατήρηση, αλλά γενικότερη διαπίστωση. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Σοβαρά τώρα, δύο σελίδες πιο πίσω, ποστ 869. Παραθέτω... Στις τελευταίες 30 σελίδες επαναλαμβανόμαστε με τα "εγω παρήγγειλα τότε, πότε θα παραλάβω", "πως θα το αναβαθμίσω", "που θα βρω τις rom", "με ποια σειρά τις περνάω". Καλό είναι πριν ρωτήσετε κάτι να ρίξετε μια ματιά έστω στς 3-4 τελευταίες σελίδες. Μη περιμένουμε μασημένη τροφή. Αν συνεχώς επαναλαμβάνουμε τις ίδιες πληροφορίες, το νήμα χάνει την χρησιμότητα του. Σε καμία περίπτωση το παραπάνω δεν αποτελεί προσωπική παρατήρηση, αλλά γενικότερη διαπίστωση. Μαλλον το ματι σου σταματησε εκει γιατι πιο μπροστα λεω οτι αργει πολυ ο σερβερ της asus αργει να κατεβασει την ρομ...καλα εκανες και το ειπες γιατι οντως ειναι μυνηματα που απλα δεν ειναι πολυ χρησιμα(οποιος θελει το λεει αυτο βεβαια) παντως σε καμια περιπτωση ενα νημα δεν χανει την χρησιμοτητα του!!καποιο παιδια ειπε πιο πανω οτι δουλευει το xposed module,φτιαχνει και στα sms 160 χαρακτηρες? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Μαλλον το ματι σου σταματησε εκει γιατι πιο μπροστα λεω οτι αργει πολυ ο σερβερ της asus αργει να κατεβασει την ρομ...καλα εκανες και το ειπες γιατι οντως ειναι μυνηματα που απλα δεν ειναι πολυ χρησιμα(οποιος θελει το λεει αυτο βεβαια) παντως σε καμια περιπτωση ενα νημα δεν χανει την χρησιμοτητα του!!καποιο παιδια ειπε πιο πανω οτι δουλευει το xposed module,φτιαχνει και στα sms 160 χαρακτηρες? Δεν είναι προς εσένα φίλε μου, αντιθέτως, το παρέθεσα ως απάντηση. Όσον αφορά τα sms, εγώ έκανα αξιολόγηση στην εφαρμογή στο play store, αναφέροντας το πρόβλημα με τους 70 χαρακτήρες ανά sms και μου απάντησαν ότι σύντομα, σε επόμενη αναβάθμιση θα υποστηρίζεται ως χαρακτηριστικό. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Δεν είναι προς εσένα φίλε μου, αντιθέτως, το παρέθεσα ως απάντηση. Όσον αφορά τα sms, εγώ έκανα αξιολόγηση στην εφαρμογή στο play store, αναφέροντας το πρόβλημα με τους 70 χαρακτήρες ανά sms και μου απάντησαν ότι σύντομα, σε επόμενη αναβάθμιση θα υποστηρίζεται ως χαρακτηριστικό. mea culpa,μιλας για την μαμα εφαρμογη η για καποια τριτη?γιατι ειχα και το go sms στο hongmi αλλα εχανε καποια μυνηματα.. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts