Jump to content

IliasPe_1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    47
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by IliasPe_1

  1. Καλησπέρα. Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό? Dear friend, sorry to keep you waiting~We have checked the packaged news for you. Since the beginning of November 2020, Greece has implemented a complete blockade. In order to prevent the worsening of the epidemic situation, stricter blockade measures will be implemented in the Attica area from February 11, 2021. God, this point is likely to apply to other regions. All postal services will be affected by the strengthened blockade, so there is no delivery for the time being. Now we can only wait for the Greek local unblocking to transfer the delivery. This is the contact information of the express delivery, the Greek postal phone number (+30) 800-11-82000/ URL http://www.elta.gr/, you can try to contact the local logistics company~
  2. https://jouw.postnl.nl/track-and-trace/3SKABA5370656-GR-TK58005 https://www.elta-courier.gr/search?br=3SKABA5370656 Καμιά γνώμη?
  3. Άλλη τιμή και άλλη συχνότητα λειτουργίας για το 2580 και άλλη το 2560.
  4. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα ....
  5. Αυτό είναι ένα θέμα αν και πιστεύω ότι θα γίνει και αυτό . Πάντως αυτό που έχω να πω στους επίδοξους αγοραστές είναι ότι κατά καιρούς (τα τελευταία 2 χρόνια) έχω αγοράσει διάφορα κινητά στην κατηγορία τιμής του zenfone 5 (inew,ioccean (δεν έχω αφήσει i για i:rolleyes: )) και το μόνο που δούλεψε σε εμένα απροβλημάτιστα ήταν αυτό. Βασικά έχω πάρει 3 Asus Zenfone 5 με 2gb Ram & 16gb Rom και όλα δουλεύουν καλά χωρίς προβλήματα κλπ. Έχει βέβαια τα θεματάκια του όπως πχ την φωτεινότητα της οθόνης αλλά αυτά έχουν να κάνουν με το τι ζητάει ο κάθε ένας.
  6. Πλάκα μου κάνεις ε? Shinig Σήμερα 00:34 """""πάντως χωρίς να θελω να διαφημισω το site της vickmall αλλα ειναι το μόνο που δεν "πειραζει" το λογισμικο της asus και δεν εχουμε θεματα μετα.."""" Τέλος συζήτησης (Συγνώμη για τα off topic). Υ.Σ Επίσης λες '''και καλο είναι να μην παρασυρεσαι."" Δηλαδή αυτά που γράφεις τα γράφεις έτσι για την πλάκα και να μην σε παίρνουμε στα σοβαρά γιατί γράφεις """αερολογίες""".... καλό είναι φίλε μου που το διευκρίνισες με τον τρόπο σου.
  7. Εδώ φίλε μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371679 λέει άλλα από αυτό που ισχυρίζεσαι 77% + σε σύνολο 214 σελίδων με ποστ σε αντίθεση με το vickmall που δεν έχει μπει στον κόπο κανείς να ενημερώσει σε σύνολο μόλις 24 σελίδων. Δυστυχώς και εγώ παρασυρόμενος από σχόλια σαν τα δικά σου και του τύπου " τώρα τελευταία το to2c έχει θέματα" " ο φίλος μου πήρε από το to2c και έχει προβλήματα" κλπ, πήρα το 4ο (ξέχασα το inew) τηλέφωνο από το vickmall και μου ήρθε με άλλα αντί άλλων όπως μπορείς να δεις σε προηγούμενα ποστ μου. Λάθος μου. Αυτός είναι και ο λόγος που αντιδρώ όταν διαβάζω σχόλια του τύπου " το vickmail είναι το μόνο που δεν πειράζει το λογισμικό της της ASUS και άλλες τέτοιες "αερολογίες...".
  8. Και εγώ χωρίς να θέλω να διαφημίσω το site της to2c γιατί άραγε τα 2 πρώτα τηλέφωνα που πήρα από το to2c ήταν κανονικά με ww και το τρίτο που πήρα από vickmall ήταν CUCC με την WW 1.98.40 η οποία δεν υφίσταται? Ρε πλάκα μας κάνετε εδώ μέσα όλοι? Από που και εως που τα άλλα site πειράζουν το λογισμικό της ASUS και το vickmall είναι το μόνο που δεν το πειράζει?
  9. Μη βάζεις το χέρι σου στη φωτιά γιατί θα το κάψεις. Και εγώ από Vickmall το πήρα αλλά ήταν cn με έκδοση WW 1,98,40 πράγμα που δεν υφίσταται και δεν ξέρω πως το κάνανε και είχε Play store...
  10. Δεν διαβάζεις σωστά τα πόστ από ότι κατάλαβα. Και εμένα το τηλέφωνο όταν το πήρα έγραφε ότι έχει εγκατεστημένη την WW 1.98.40 ή οποία από ότι είδα δεν υπάρχει. Και εμένα το τηλέφωνο έλεγε ότι είναι CUCC στον bootloader αλλά μετά άλλαξε σε WW. Κατέβασα λοιπόν την WW 1.14.40 (γιατί από ότι διάβασα είναι η μόνη έκδοση η οποία δεν ελέγχει την έκδοση του τηλεφώνου σου για να εγκατασταθεί) και την μετονόμασα σε WW 1.99.40 .(Ουσιαστικά ξεγελάς το τηλέφωνο το οποίο διαβάζοντας 1.99.40 θεωρεί ότι υπάρχει αναβάθμιση ) Την έβαλα στην μνήμη του τηλεφώνου μέσω PC και αποσυνδέοντας το καλώδιο μου έβγαλε και έκανα update. Μετά το update το τηλέφωνο μου έλεγε ότι έχω πλέον την έκδοση WW1.14.40. Από εκεί και πέρα έβαλα με την σειρά τις επόμενες αναβαθμίσεις μέχρι την 1.18. Δεν έβαλα την kitkat για δικούς μου λόγους. Βέβαια από ότι διάβασα το τηλέφωνο δεν παύει ποτέ να είναι CUCC σε hardware αλλά αυτό δεν μας πειράζει καθόλου από την στιγμή που δουλεύει απροβλημάτιστα.
  11. Για να μην παιδεύεσαι. Κατέβασε την WW 1.14 από την Asus. Μετονόμασέ την σε μια έκδοση παραπάνω από αυτή που έχεις εγκατεστημένη.(Αν σου λέει 1.98.40.***** βάλε εσύ 1,99,40****) Ρίξε την μέσα στην μνήμη του κινητού (όχι sd θέλω να πω). Με το που θα αποσυνδέσεις το κινητό από το Pc θα σου βγάλει την αναβάθμιση. Κάνε την αναβάθμιση και μετά μπορείς να βάλεις τις υπόλοιπες. Το έκανα πριν λίγο και τώρα το έχω σε 1.18.40.
  12. Δεν χρειάζεσαι κάποιο ιδιαίτερο πρόγραμμα. Βάζεις το αρχείο με κατάληξη .vcf στην εσωτερική μνήμη του zenfone και μετά στις επαφές - διαχείριση επαφών - εισαγωγή/εισαγωγή - εισαγωγή από τον χώρο αποθήκευσης.
  13. Με ποιά έκδοση ήρθε το κινητό? Αν ήταν με την 1.15 και μετά νομίζω τις παίρνει κανονικά με wipe. Εμένα και πολλούς άλλους που ήρθε με την 1.13 δεν γινόταν.
  14. Οι αναβαθμίσεις πρέπει να μπουν με τη σειρά.
  15. Αυτοί είναι self installer drivers. Κατέβασέ τους και είσαι οκ. https://software.intel.com/en-us/android/articles/intel-usb-driver-for-android-devices
  16. Τι εννοείς fresh install και πως γίνετε ?
  17. Εγώ πάντως χρησιμοποίησα αυτόν εδώ τον οδηγό χωρίς κανένα πρόβλημα για αναβάθμιση. http://www.asuszenfoneblog.com/2014/07/asus-zenfone-flash-tutorial-via-adb.html ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι είναι Ελλάδα. Εντυπωσιακά γρήγορα. Από που το πήρες?
  18. Παράθεση από deNordic > Χθες που το έτρεξε φίλος μπροστά μου, έβγαλε anTuTu 27000+ το Zenfone 5. Αρκετά καλά! Από αυτονομία πως πάει με νορμάλ χρήση; Μάλλον έτρεξε την έκδοση Χ για κινεζικά τηλέφωνα. Και εμένα τόσο μου βγάζει (27516) αλλά η 4 μου βγάζει 23036. Και κάτι για αυτούς που θέλουν να κάνουν αναβαθμίσεις. Σήμερα τελικά έκανα τις αναβαθμίσεις με την ADB sideload και είδα ότι μάλλον πρέπει να γίνουν με την σειρά. Εγώ έχοντας την 1.13 δεν μπορούσα να βάλω την 1.17 και αναγκαστικά έβαλα μια μια τις αναβαθμίσεις (1.14-1.15-1.16.1.17)
  19. Καλησπέρα. Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Το κινητό μου ήρθε ρουταρισμένο και με την έκδοση WW 1.13.40.51. Προσπάθησα να αναβαθμίσω στην έκδοση UL_ASUS_T00F_WW_1_16_40_50 απλά αντιγράφοντας το αρχείο στην εσωτερική μνήμη. Μου έβγαλε ειδοποίηση για αναβάθμιση την αποδέχθηκα και ξεκίνησε . Κατά την διάρκεια όμως συνάντησε κάποιο πρόβλημα και σταμάτησε λέγοντας ότι γυρνάει στο σημείο που ήταν πριν την προσπάθεια αναβάθμισης. Έκτοτε παρόλο που έχω κάνει εργοστασιακή επαναφορά δεν μου βγάζει πλέον την ειδοποίηση για αναβάθμιση όποια έκδοση και να αντιγράψω στην εσωτερική μνήμη. Υπ' όψιν ότι το κινητό έγινε unroot πριν γίνει η όλη διαδικασία με την διαφορά ότι αυτοί το ρουτάρανε με ένα κινέζικο πρόγραμμα και εγώ το έκανα unroot με το SuperSu και δεν ξέρω αν έγινε εκεί κάτι. Αλλά και πάλι μετά την εργοστασιακή επαναφορά δεν θα έπρεπε να είναι οκ? Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ.
  20. Ξέρει κανείς αν τα κάτω κουμπιά της συσκευής μπορούν να φωτιστούν (έχουν led?) και αν ναι από που?
  21. Βασικά δεν έχω να προσθέσω και πολλά σε σχέση με αυτά που λέει ο drlacan πιο πάνω. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Αυτό που ίσως με χαλάει λίγο χωρίς να με προβληματίζει είναι η φωτεινότητα της οθόνης. Βάζοντάς την στο αυτόματο είναι αρκετά πιο σκοτεινή από αυτό που έχω συνηθίσει μέχρι τώρα. Μου ήρθε με την έκδοση WW 1.13.40.51 και ρουταρισμένο.
  22. Έφτασε!!!! Από To2c.
  23. Έφτασε και το δικό μου. Για να δούμε. Item No. Posting Date Status Date Status Description RF240048404SG 22-07-2014 06-08-2014 Arrived at overseas (Country code: GR)
  24. Από που έβγαλες το συμπέρασμα αυτό? Εγώ περιμένω το τρίτο τηλέφωνό μου αυτές τις μέρες και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Αντίθετα νομίζω ότι είναι ένα πολύ καλό μαγαζί. RF240048404SG 22-07-2014 24-07-2014 Despatched to overseas (Country code: GR)
  25. Δες και τα σχόλια παρακάτω όμως....
×
×
  • Create New...