johnybe Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ξέρω γιατί το ποστ μου δεν φαίνεται.. Ερώτηση: Όταν αγοράζουμε από σκρουτζομάγαζο και ζητήσουμε το IMEI της συσκευής που θα μας στείλουν, υπάρχει κάποιο site/τρόπος να τσεκάρουμε αν είναι εγγύηση ευρωπαϊκή και μας καλύπτει?? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ξέρω γιατί το ποστ μου δεν φαίνεται.. Ερώτηση: Όταν αγοράζουμε από σκρουτζομάγαζο και ζητήσουμε το IMEI της συσκευής που θα μας στείλουν, υπάρχει κάποιο site/τρόπος να τσεκάρουμε αν είναι εγγύηση ευρωπαϊκή και μας καλύπτει?? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Κάνεις ένα τηλέφωνο στη Samsung Hellas και στο επαληθεύουν. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Κάτι Ποιο εύκολο ενώ έχεις το σκρουτζομάγαζο στη γραμμή; π.χ. IMEI24.com? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Εγώ που ήμουν samsung hater γι'αυτο το λογο και μόνιμα σε 1+, pixel,nexus και γενικά σε συσκευές lag free μπορώ να σου πω να προχωρήσεις άφοβα σε s9+ όσον αφορά αυτό το κομμάτι. Το note 8 επίσης ήταν αλαγκάριστο επισης,μη μασας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Εγώ που ήμουν samsung hater γι'αυτο το λογο και μόνιμα σε 1+, pixel,nexus και γενικά σε συσκευές lag free μπορώ να σου πω να προχωρήσεις άφοβα σε s9+ όσον αφορά αυτό το κομμάτι. Το note 8 επίσης ήταν αλαγκάριστο επισης,μη μασας. Έχω την εντύπωση πως και το S8 έτσι ήταν. Βασικά ακόμα και το s7 edge που το έχει ένας φίλος μου καλός, μου είπε πως δεν του έχει κάνει ποτέ ιστορία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 To S8+ ηταν μαυρο χαλι σε ρολλαρισμα. Τουλαχιστον τον πρωτο καιρο που το ειχα, μετα δεν ξερω αν πηρε καποιο update κι εστρωσε. Το Note 8 day 1 πετουσε! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Στην κάμερα έχει επιλογή για διπλή κάμερα να βγάζουμε φωτογράφιες; κατέβασα απο apkmirror το dualcamera αλλα δεν το εμφανίζει, το έχει κάνει κανείς; Αγάπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Ειναι επειδη το πηρα εγω :p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 To S8+ ηταν μαυρο χαλι σε ρολλαρισμα. Τουλαχιστον τον πρωτο καιρο που το ειχα, μετα δεν ξερω αν πηρε καποιο update κι εστρωσε. Το Note 8 day 1 πετουσε!Όχι μια χαρά πάει το s8+ εδώ και πολλούς μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Έχω την εντύπωση πως και το S8 έτσι ήταν. Βασικά ακόμα και το s7 edge που το έχει ένας φίλος μου καλός, μου είπε πως δεν του έχει κάνει ποτέ ιστορία..S7 S8 ήταν χάλια στο ρολάρισμα..Δεν τα άντεξα ούτε μήνα! Νote 8 και s9+ που τα είχα από 3 μήνες το καθένα, και τα 2 τα πάνε περίφημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Το s8 plus με την oreo άλλο κινητό σε όλα τα επίπεδα Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 12, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Στην κάμερα έχει επιλογή για διπλή κάμερα να βγάζουμε φωτογράφιες; Αν εννοείς ταυτόχρονη λήψη από εμπρός και πισω κάμερα όπως έχει το Νοκια 8... όχι, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα εδώ με τη stock camera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Αν εννοείς ταυτόχρονη λήψη από εμπρός και πισω κάμερα όπως έχει το Νοκια 8... όχι, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα εδώ με τη stock camera.Νομιζω και τα νεοτερα sony εχουν αυτη τη δυνατοτητα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Καλοκαιράκι παραλία....μετριο σημα 4g και χρηση του google ads με αναγκασε το κινητο να το βαλω μεσα στον παγο γιατι άναψε... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Δυστυχώς "δυνατός" συνδυασμός, οπότε καλά ξηγηθηκες ✌ :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Καλησπέρα νέος κάτοχος του s9 plus έχω μια απορία το Bixby vision δεν μου έχει την δυνατότητα αγοράς ενός αντικειμένου που κοιτάω πάρα μόνο τις άλλες επιλογές. Ξέρει κάποιος να μου πει τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotcot Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Καλησπέρα σε όλους.Αντιμετωπίζω πρόβλημα στο streaming μέσω DLNA μεταξύ του κινητού και της smart tv ( Panasonic ).Συγκεκριμένα ενώ ξεκινά να παίζει ένα βίντεο ή να προβάλονται φωτογραφίες μετά από τρία τέσσερα λεπτά σταματά το streaming και εμφανίζεται μήνυμα στην τηλεόραση ότι ο τύπος αρχείου δεν υποστηρίζεται.Σημειώστε ότι το πρόβλημα αυτό το έχω με όλα τα Samsung κινητά όπως το Note 8 και το S7 Edge ενώ όταν κάνω streaming από το notebook λειτουργεί κανονικά.Θα ήθελα να ξέρω άν κάποιος άλλος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα και αν όχι με ποιόν τρόπο κάνει steam στην τηλεόραση επειδή εγώ χρησιμοποιώ το Power DVD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Με τη μαμά εφαρμογή κάνεις streaming ή με κάποια απο playstore; Σε nvidia shield streamαρω κανονικά με τη μαμά! Δοκίμασε κάποια απο playstore, ίσως η μαμά να μην συνεργάζεται καλά με panasonic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikler Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Καλησπέρα και από εμένα. Μια ερώτηση στους κατόχους της συσκευής: πατώντας το κεντρικό κουμπί επιστροφής στην αρχική οθόνη ενώ βρισκόμαστε στην οθόνη εφαρμογών, σας κάνει ένα στιγμιαίο λαγκάρισμα; προσοχή, όχι σέρνοντας την οθόνη πάνω ή κάτω ώστε να επιστρέψουμε στην αρχική, παρα μόνο πατώντας το κεντρικό κουμπί. Μου το έκανε και στο note 8 και το κάνει και τώρα. Το έχει δει κάποιος άλλος ή είναι μόνο στο δικό μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Σε μένα δεν κάνει κάτι Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotcot Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Με τη μαμά εφαρμογή κάνεις streaming ή με κάποια απο playstore; Σε nvidia shield streamαρω κανονικά με τη μαμά! Δοκίμασε κάποια απο playstore, ίσως η μαμά να μην συνεργάζεται καλά με panasonic. Όπως έχω γράψει με το Power DVD.Η μαμά εφαρμογή ποιά είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotcot Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Καλησπέρα και από εμένα. Μια ερώτηση στους κατόχους της συσκευής: πατώντας το κεντρικό κουμπί επιστροφής στην αρχική οθόνη ενώ βρισκόμαστε στην οθόνη εφαρμογών, σας κάνει ένα στιγμιαίο λαγκάρισμα; προσοχή, όχι σέρνοντας την οθόνη πάνω ή κάτω ώστε να επιστρέψουμε στην αρχική, παρα μόνο πατώντας το κεντρικό κουμπί. Μου το έκανε και στο note 8 και το κάνει και τώρα. Το έχει δει κάποιος άλλος ή είναι μόνο στο δικό μου; Άν και το δοκίμασα αρκετές φορές δεν είδα κάποιο lag. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Όπως έχω γράψει με το Power DVD.Η μαμά εφαρμογή ποιά είναι;Όταν είσαι στη μαμά gallery βγάζει ενα συμβολακι πάνω δεξιά αν θυμάμαι καλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikler Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Καλώς παιδιά ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Καλησπέρα και από εμένα. Μια ερώτηση στους κατόχους της συσκευής: πατώντας το κεντρικό κουμπί επιστροφής στην αρχική οθόνη ενώ βρισκόμαστε στην οθόνη εφαρμογών, σας κάνει ένα στιγμιαίο λαγκάρισμα; προσοχή, όχι σέρνοντας την οθόνη πάνω ή κάτω ώστε να επιστρέψουμε στην αρχική, παρα μόνο πατώντας το κεντρικό κουμπί. Μου το έκανε και στο note 8 και το κάνει και τώρα. Το έχει δει κάποιος άλλος ή είναι μόνο στο δικό μου; Δεν κάνει σε μένα κάτι τέτοιο. Είσαι με κάποιον συγκεκριμένο launcher; Έχεις περάσει τίποτα περίεργο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts