Jump to content

nikler

Members
  • Δημοσιεύσεις

    183
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikler

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

nikler's Achievements

  1. Καλημέρα! Από χτες δεν μου ανοίγει η σελίδα Play (instant plays ) στο Samsung Free. Μπορεί κάποιος να ελέγξει και να με ενημερώσει; έκανα απεγκατάσταση και την πέρασα ξανά αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
  2. Μήπως στο ξεκίνησε όταν το έκανες wifi hotspot? Αν ναι, θέλει μια απλή επανεκκίνηση για να στρώσει, είναι γνωστό bug.
  3. Θα συμφωνήσω με τον s_wind στο ότι η συσκευή αυτή είναι απο τις κορυφαίες που έχει βγάλει η Samsung. απο αρχές Αυγούστου που την πήρα, δεν μου πέρασε ποτέ απο το μυαλό η σκέψη αντικατάστασης της, κάτι που το είχε καταφέρει μόνο το θρυλικό S7 Edge! και είμαι απο αυτούς που λόγω βαρεμάρας δύσκολα κρατάω συσκευή πάνω απο μήνα. το μόνο bug που μου είχε βγάλει,ήταν όταν είχα βάλει το mobile hotspot για να δώσω δεδομένα στο τάμπλετ μου και από την επόμενη μέρα έχανε το σήμα wifi αλλά και 5g. το έψαξα λίγο και τελικά ήθελε μια απλή επανεκκίνηση για να φτιάξει. λογικά θα έχει διορθωθεί μετά απο την τελευταία ενημέρωση.
  4. τις δοκίμασες όλες και δεν λειτουργεί σε καμία? εγώ δεν έχω call recording - δεν με ενδιαφέρει - αλλά στο βίντεο λέει πως δουλεύει
  5. all countries and CSC codes with working call recording option: Bangladesh (BNG) Call only Tnhịland (CAM/MYM/THL) Call + SPay Egypt (EGY) Call only Israel (ILO) Call only Laos (LAO) Call only Libya (BTC/LYS) Call only Nepal (NPL) Call only Sri Lanka (SLK) Call only Allergy (TMC/WTL) Call only Tunisia (TUN) Call only Vietnam (XXV) Call + SPay Indonesia (XID) Call only India (INS) Call + SPay
  6. Ούτε σε εμένα,αλλά δεν νομίζω οτι επηρεάζει κάπου.
  7. Καλημέρα. εγώ προχτές ακολούθησα τις οδηγίες απο αυτό το βίντεο και άλλαξε εύκολα σε EUR (ΕΛΛΗΝΙΚΟ). Χτες έλαβα και την ενημέρωση κανονικά.
  8. φροντίδα μπαταρίας και συσκευής - μπαταρία - όριο χρήσης στο παρασκήνιο - και αφαίρεσε τις εφαρμογές σε αδράνεια.
  9. Ήρθε ενημέρωση
  10. έκανα πριν λίγο επαναφορά και δείχνει πως έστρωσε.μου εβγαλε στην αρχή μήνυμα απο τη samsung ότι υπάρχει προσωρινό πρόβλημα αλλά για την ώρα όλα δουλεύουν κανονικά (samsung health,store κτλ.)
  11. Καλημέρα! όχι δεν ανταποκρίνεται μου γράφει, όπως και το samsung store.Έκανα επαναφορά εργοστασιακών χτες βράδυ μήπως στρώσει αλλά τίποτα.
  12. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Note 20 ultra Snapdragon (SM-986U1) σε άριστη κατάσταση, αγρατζούνιστο μαζί με 2 θήκες (1 αυθεντική Samsung και 1 Spiegen συνολικής αξίας >40 ευρώ) διαθέσιμο προς ανταλλαγή με S21 ULTRA ή Samsung Fold 2. Κουτί και παρελκόμενα δεν είναι διαθέσιμα, μόνο η συσκευή μαζί με τις θήκες. Καλλιθέα, Φιξ ή Πειραιά για έλεγχο απο κοντά.

    NO VALUE SPECIFIED

    Παρακαλώ επιλέξτε, ΑΤΤΙΚΗΣ - GR

  13. Το συγκεκριμένο σάιτ έχει και άλλες παρόμοιες επιλογές.Γενικά κάνε μια αναζήτηση σε σκρουτζ και bestprice
  14. https://olla.gr/fierre-shann-retro-oil-wax-texture-pu-leather-case-with-card-slots-for-galaxy-note-10-black/?sef_rewrite=1&ref=bestprice.gr
×
×
  • Create New...