dragonmaster Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 mpas kai to parelave kanenas allos stin 8esi sou??? Gt einai poli makakes...:!: Mπα καποιος καλος τυπος το μαζεψε και εκανε την μπαζα του πιστευω μεσα απο το ταχυδρομειο,η πλακα ειναι οτι αποζημιωση δεν μπορω να ζητησω γιατι δεν υπηρξε προβλημα απο πλευρα πωλητη καθοτι και κανονικα το εστειλε και ελλαδα μπηκε το δεμα,πριν γινει φαντασμα:cry: Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 παιδια εινα απλα αθλιοι ολοι τους εκει μεσα την εχω πατησει.. εστειλα αντικαταβολη στην καλαματα ενα κινητο εκανε να παει 9 μερες και 14 μερες να απρω τα χρηματα..... ελληνικη δημοσια υπηρεσια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 παιδια εινα απλα αθλιοι ολοι τους εκει μεσα την εχω πατησει.. εστειλα αντικαταβολη στην καλαματα ενα κινητο εκανε να παει 9 μερες και 14 μερες να απρω τα χρηματα..... ελληνικη δημοσια υπηρεσια...ασε και ειδαμε και τις ιδιωτικες (καμμενη απο αντικαταβολη με acs):( Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 ασε και ειδαμε και τις ιδιωτικες (καμμενη απο αντικαταβολη με acs):( τι επαθες; εγω μονο με acs και speedex σε μια μερα πανε και ερχονται.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Εμένα μου χάσανε ένα δέμα που είχε μέσα ένα καλώδιο το οποίο έκανε 33e. ΕΛ.ΤΑ = Χ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 τι επαθες; εγω μονο με acs και speedex σε μια μερα πανε και ερχονται.. εστειλα με αντικαταβολη ενα φακελο α4 στην αθηνα(απο θεσσαλονικη) απο το ιατρειο το πηρε η acs στις 24-3. στα μεγαρα παραδωθηκε 16-5 (μαλλον με τα ποδια πηγε) τα χρηματα τα πηρα ενα μηνα μετα...:mad: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiliris44 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Στα ΕΛΤΑ είναι όλοι τους φοβερά ************ (υπό όλες τις έννοιες). Όσον αφορά την παραλαβή, ότι μου έχουν στείλει το έχχω παραλάβει. Παραγγέλνω μόνο μέσα από Ελλάδα και πληρώνω εκείνη την ίδια ώρα. Από το εξωτερικό και φοβάμαι να παραγγείλω και δεν έχω πιστωτική κάρτα (άσε που δε χρειάζομαι και τίποτα από το εξωτερικό). Τα δέματα έρχονται μέσα σε δύο μέρες. Μια χαρά μέχρι εδώ. Το θέμα είναι ότι μέχρι να έρθει το ειδοποιητήριο περνάνε άλλες 10 μέρες. Στην πρώτη μου παραγγελία από ταχυδρομείο δεν ήξερα. Έτσι περίμενα σαν το χαϊβάνι να μου έρθει το ειδοποιητήριο, ενώ το δέμα είχε έρθει εδώ και 9 μέρες. Μετά, όταν είδα την ημερομηνία άφιξης, την ψιλιάστηκα τη δουλειά. Έτσι στην επόμενη παραγγελία, μόλις πέρασαν 2-3 μέρες, παίρνω τηλέφωνο και λέω "Λέγομαι έτσι, περιμένω ένα δέμα, ο κωδικός του είναι cd535.......gr, ήρθε;" Μου απάντησε πως ήρθε. Πηγαίνω στο ταχυδρομείο να το παραλάβω και ρωτάω τον υπάλληλο: "όταν έρχεται ένα δέμα, πότε στέλνεται το ειδοποιητήριο;" και μου λέει "την ίδια μερα". Καθώς έβγαινα από το ταχυδρομείο έβραζα και από μέσα μου ευχόμουν να πέσει το κτίριο να τους πλακώσει τους άχρηστους! Στην επόμενη παραγγελία έγινε το ίδιο: Ειδοποιητήριο δεν έλεγαν να μου στείλουν. Πήρα πάλι τηλέφωνο, έπεσα στον διευθυντή και μου λέει "Πέρασε και θα σου το δώσω ο ίδιος". Και όταν μου το έδινε στα χέρια τι μου είπε; "Πάντως μια χαρά δε σε εξυπηρετούμε;" Δεν ήξερα πως να νιώσω. Να εκνευριστώ μήπως ή μήπως να ξεκαρδιστώ στα γέλια; Σε μια άλλη μου παραγγελία, έπαιρνα τηλέφωνο και μου έλεγαν πως δεν ήρθε επειδή ο διευθυντής είχε άδεια και δεν ήλεγχε κανένας τα δέματα [κουφάθηκα όταν το άκουσα]. Σε μια άλλη μου παραγγελία ρωτούσα τον διευθυντή αν ήρθε με την εξής φράση: Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω για ένα δέμα αν έχει έρθει. Να σας πω τον κωδικό; -Όχι. Πες μου μόνο πως σε λένε. -Έτσι. -Λυπάμαι δεν έχει έρθει. Εμ το δέμα είχε έρθει εδώ και μια βδομάδα. Αλλά ο διευθυντής δε με ρωτούσε κωδικό, κι όταν άκουγε τη λέξη δέμα, το μυαλό του πήγαινε σε κωδικό που ξεκινάει από cp ενώ εγώ περίμενα κωδικό που ξεκινάει από cd, δηλαδή "γράμμα αντικαταβολής". Ευτυχώς που όταν ξαναπήρα το είχε σηκώσει άλλος υπάλληλος, ρώτησε κωδικό και συννενοηθήκαμε. Στην τελευταία μου παραγγελία μέχρι τώρα, επειδή για άλλη μια φορά δεν ήρθε ειδοποιητήριο, εγώ έπαιρνα τηλέφωνο και δε το βρίσκανε και στο τέλος το βρήκαν με το ζόρι, μου λέει ο διευθυντής: Αφού ξέρεις πότε έρχονται τα δέματα σου, να λες "Το δέμα να μένει στο ταχυδρομείο και να μη λες διεύθυνση, γιατί ούτως ή άλλως εκεί που μένεις ο ταχυδρόμος έρχεται όποτε του καπνίσει." Έμεινα όταν το άκουσα. Ήταν σα να λέει "Εμείς είμαστε άχρηστοι και δε μπορούμε να σου στέλνουμε ειδοποιητήριο, κανόνισε τα μόνο σου!" ΕΛΛΑΔΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Σε εμένα πάλι ο λογαριασμός μου της Vodafone έρχεται στο σπίτι μου στις 18-19 κάθε μήνα ενώ πάνω στο φάκελο λέω το εξής:''Παραδόθηκε στα ΕΛΤΑ στις 11-ΧΧ-2008''.Δηλαδή 7 μέρες τι κάθονται και κάνουν?:worry:.Ο πατέρας μου που έχει σύνδεση στη Wind εκτυπώνεται ο λογαριασμός του στις 6 κάθε μηνός και στις 9 κάθε μηνός του έρχεται σπίτι.Δηλαδή μόνο 2 μέρες κάθεται ο φάκελος στα ΕΛΤΑ και μετά έρχεται.Να σημειώσω ότι το Μάρτη δεν μου έφεραν το λογαριασμό της Vodafone και λίγο έλειψε να μου στείλουν μήνυμα ότι δεν πλήρωσα το λογαριασμό.Σήμερα έχουμε 24 Αυγούστου και λογαριασμός ακόμα δεν μου έχει έρθει και ας πέρασε ταχυδρόμος στις 20-21 Αυγούστου.Ντροπή στα ΕΛΤΑ που δεν μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλεία τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 http://212.205.82.71/trackandtrace/ Καλύτερα online αποτελέσματα με περισσότερα σκαναρίσματα για track & trace των ΕΛΤΑ θα βρείτε στο: http://www.elta-courier.gr/trackit/ Κι ας μην είναι κούριερ. Έστω και το απλό συστημένο/αντικαταβολή το βγάζει εδώ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Στη δική μου γειτονιά, αυτός που έχει αναλάβει τις διανομές, δεν την παλεύει κάστανο! :mad: Δίνει ότι να 'ναι, όπου να 'ναι! Άσχετα γράμματα, εντελώς!!! :mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Στη δική μου γειτονιά, αυτός που έχει αναλάβει τις διανομές, δεν την παλεύει κάστανο! :mad: Δίνει ότι να 'ναι, όπου να 'ναι! Άσχετα γράμματα, εντελώς!!! :mad::mad::mad: Κάνε παράπονα στον διευθυντή του τοπικού ΕΛΤΑ. Κι εγώ είχα κάνει παλιότερα με έναν τρελάρα που έδινε ό,τι ήθελε όπου ήθελε και τον άλλαξαν. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Κάνε παράπονα στον διευθυντή του τοπικού ΕΛΤΑ. Κι εγώ είχα κάνει παλιότερα με έναν τρελάρα που έδινε ό,τι ήθελε όπου ήθελε και τον άλλαξαν. ;) Δεν έχει γίνει μία ούτε δύο, ούτε τρέις φορές! ΚΑΘΕ 'ΒΔΟΜΑΔΑ μας φέρνει κάτι λάθος!!! Και πού ξέρω εγώ, αν δεν έχει πάει κάποιο δικό μου γράμμα κάπου αλλού; :( Πήρα σε τηλέφωνο, που μου έδωσαν από το ταχυδρομείο. Υποτίθεται ότι ήταν ο υπεύθυνος για τις διανομές! Ζήτησα να μιλήσω με κάποιον προϊστάμενο και μου έδωσαν τον ίδιο (τον διανομέα) που έχει αναλάβει την περιοχή μας! Είναι για τα πανηγύρια, όλοι τους! :mad: Μώπως μπορώ να απευθυνθώ κάπου αλλού; Δεν υπάρχει κάποια κεντική υπηρεσία που να τους ελέγχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Μώπως μπορώ να απευθυνθώ κάπου αλλού; Δεν υπάρχει κάποια κεντική υπηρεσία που να τους ελέγχει; Σου είπα ο διευθυντής του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ. Μίλησέ του αυτοπροσώπως. Το έκανα κι εγώ στο κατάστημα Αμπελοκήπων και εισακούστηκα. Είχα χάσει αρκετά πράματα από ebay που περίμενα εκείνο τον καιρό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Aυτο το online tracking των αποστολών των ΕΛΤΑ είναι μια πάρα πολύ πονεμένη ιστορία τελικά... :down: Πρέπει να επιστρέψω κάτι που αγόρασα από το ebay πίσω στην Αμερική και εννοείται ότι επειδή γίνεται μέσω Paypal πρέπει να το στείλω συστημένο άρα με μοναδικό ηλεκτρονικό αριθμό παρακολούθησης. Ε πήρα τον κωδικό αυτό, έλα όμως που το track and trace των ΕΛΤΑ ΔΕΝ λειτουργεί και «το σύστημα είναι σε αναβάθμιση» όπως μου είπαν από το 800 11 82000... Και τι θα πω εγώ στην Paypal; Πώς θα αποδείξω ότι έστειλα το προϊόν πίσω; Ρητά αναφέρουν στους όρους ότι για να αποδείξετε ότι στέλνετε τα προϊόντα πίσω πρέπει να μπορούμε να το τσεκάρουμε ηλεκτρονικά από τον αρμόδιο φορέα ταχυδρομείων της χώρας σας. Εγώ τι να πω στην Paypal; Ότι είναι σε αναβάθμιση το σύστημα; Βέβαια μου είπε και το άλλο θεϊκό ο τηλεφωνητής στην εξυπηρέτηση των ΕΛΤΑ: Ας με πάρουν λέει εμένα τηλέφωνο να τους επιβεβαιώσω ότι όντως αυτός ο αριθμός έχει φύγει για Αμερική... Ναι βέβαια άλλη δουλειά δεν είχαν από την Paypal από το να παίρνουν τηλέφωνα στην «εξυπηρέτηση» των ΕΛΤΑ... Ρε φτιάχτε ένα σάιτ της προκοπής... Έλεος δηλαδή... 2008 έχουμε και ως χώρα δεν έχουμε ηλεκτρονική παρακολούθηση αποστολών... Κάτι που μας στοιχίζει στο κύρος του ebay και της Paypal. Αρκετοί πωλητές λένε ότι στέλνουν σε όλο τον κόσμο ΕΚΤΟΣ από ΕΛΛΑΔΑ. :worry: Μας πήραν χαμπάρι... ΕΛΤΑ ξυπνάτε... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Καλημέρα! Ποιό online tracking; :mad: Εδώ δεν μπορούν να διαβάσουν σωστά, τι λέει η διεύθυνση πάνω σε ένα ΑΠΛΟ ΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ! ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ! :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 οταν ακομα στα ελτα εργαζονται αγραμματοι ανθρωποι του 60,τι υπηρεσειες περιμενεις να προσφερουν? μετα απο την συνταξιοδοτησση ολων των<< παλλιων >>..ατομων θα δουμε ασπρη μερα! σε καμια 30 χρονια δηλαδη. δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια. οχι οτι και ολοι οι υπαληλοι ειναι το ιδιο,προς θεου! αλλα στο συνολο τους ειναι για τον****! δεν ξερουν για να σε εξυπηρετησουν!ειναι να σε πιανουν τα γελια οταν ρωτας κατι κ σε κοιταζουν με ανοιχτο το στομα! E.T go home! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Sorry κιολας!!! αλλα ακουω αυτα τα πραγματα εδω μεσα και αναρωτιεμαι...στα ΕΛΤΑ του Βολου γιατι δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα?? Πραγματικα ποτε! Και κανω συχνα αγορες μεσω ιντερνετ... Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Κάθε φορά που πρέπει να στείλω ταχυδρομική επιταγή στην επαρχία, απλά αγανακτώ μέχρι να παραδοθεί! :(:(:( Υ.Γ. Σήμερα προσδοκώ επιτέλους να επιδοθεί!!!! Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Γιατί πρέπει κάθε φορά που μου έρχεται ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ για παραλαβή πιστωτικής κάρτας να την παραλαμβανω την ίδια μερα που λήγει? :X:w00t::angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Sorry κιολας!!! αλλα ακουω αυτα τα πραγματα εδω μεσα και αναρωτιεμαι...στα ΕΛΤΑ του Βολου γιατι δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα?? Πραγματικα ποτε! Και κανω συχνα αγορες μεσω ιντερνετ... Παίξε κανά Λοττο-Τζόκερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Έστειλα ένα δέμα με αντικαταβολή την προπερασμένη δευτέρα και ο άνθρωπος το πήρε τη παρασκευή.Και μιλάμε για αποστολή σε ελληνική πόλη.Που και να το έστελνα εξωτερικό.Τα λεφτά δεν μου έχουν έρθει ακόμα.Έχει περάσει παραπάνω από μια βδομάδα και ακόμα τίποτα.Μόνο απεργίες ξέρουν να κάνουν:mad: ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΤΩΡΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Έστειλα ένα δέμα με αντικαταβολή την προπερασμένη δευτέρα και ο άνθρωπος το πήρε τη παρασκευή.Και μιλάμε για αποστολή σε ελληνική πόλη.Που και να το έστελνα εξωτερικό.Τα λεφτά δεν μου έχουν έρθει ακόμα.Έχει περάσει παραπάνω από μια βδομάδα και ακόμα τίποτα.Μόνο απεργίες ξέρουν να κάνουν:mad: ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΤΩΡΑ Μια βδομάδα; :lol: Και για μια βδομάδα κάνεις έτσι; Εγώ σε παρόμοια περίπτωση με σένα περιμένω ήδη 1 μήνα και 2 ημέρες και έχω σπάσει τα τηλέφωνα των ΕΛΤΑ για να βρω άκρη και ακόμα... Ελπίζω τουλάχιστον να μου φέρουν τα χρήματα της αντικαταβολής αλλιώς δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω από κει και πέρα. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 εγω τι να πω? αποστολη 17 αυγουστου. και τα χρηματα μου ηρθαν 12 οκτωβριου! ελα αλεκο!ποτε???χαχαχαχα! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Μια βδομάδα; :lol: Και για μια βδομάδα κάνεις έτσι; Εγώ σε παρόμοια περίπτωση με σένα περιμένω ήδη 1 μήνα και 2 ημέρες και έχω σπάσει τα τηλέφωνα των ΕΛΤΑ για να βρω άκρη και ακόμα... Ελπίζω τουλάχιστον να μου φέρουν τα χρήματα της αντικαταβολής αλλιώς δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω από κει και πέρα. :mad: Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι το εξής:Το δέμα έκανε 5 μέρες για να πάει.Τα λεφτά γιατί να θέλει περισσότερο χρόνο για να έρθουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι το εξής:Το δέμα έκανε 5 μέρες για να πάει.Τα λεφτά γιατί να θέλει περισσότερο χρόνο για να έρθουν? Διότι το δέμα δεν έχουν ώφελος να το κρατούν ενώ τα χρήματα έχουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts