Jump to content

kiliris44

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kiliris44

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

kiliris44's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει πάρει κάποιος το καταναλωτικό δάνειο για γνώσεις και δεξιότητες της Πειραιώς και κατά πόσο δύσκολο είναι να το εγκρίνουν. Χρειάζεται αποδεικτικό μισθοδοσίας και συγκεκριμένο εκκαθαριστικό φαντάζομαι...
  2. Τι τα θέλετε και τα McDonalds και τα Goodys και αυτές τις βρωμιές; Φάτε σπιτικό φαγητό, ρεβύθια, φακιές, πατάτες γιαχνί, κεφτεδάκια με πατάτες, κοτόπουλο μπύρας, ωραιότατα! Δηλαδή καλύτερο είναι το πλαστικό φαγητό που προτείνουν οι Αμερικάνοι από το Ελληνικό παραδοσιακό; Κι αν δε προλαβαίνετε να πάτε σπίτι να φάτε, πάρτε το πρωί μαζί σας ένα σπιτικό σάντουιτς ή χαμπουργκερ, θα είναι χίλιες φορές πιο υγιεινό από των Fastfoodάδικων.
  3. Νομίζω ότι στο wikipedia τα έχει όλα με τη σειρά. http://el.wikipedia.org/wiki/Κωνσταντίνου_και_Ελένης
  4. Στα ΕΛΤΑ είναι όλοι τους φοβερά ************ (υπό όλες τις έννοιες). Όσον αφορά την παραλαβή, ότι μου έχουν στείλει το έχχω παραλάβει. Παραγγέλνω μόνο μέσα από Ελλάδα και πληρώνω εκείνη την ίδια ώρα. Από το εξωτερικό και φοβάμαι να παραγγείλω και δεν έχω πιστωτική κάρτα (άσε που δε χρειάζομαι και τίποτα από το εξωτερικό). Τα δέματα έρχονται μέσα σε δύο μέρες. Μια χαρά μέχρι εδώ. Το θέμα είναι ότι μέχρι να έρθει το ειδοποιητήριο περνάνε άλλες 10 μέρες. Στην πρώτη μου παραγγελία από ταχυδρομείο δεν ήξερα. Έτσι περίμενα σαν το χαϊβάνι να μου έρθει το ειδοποιητήριο, ενώ το δέμα είχε έρθει εδώ και 9 μέρες. Μετά, όταν είδα την ημερομηνία άφιξης, την ψιλιάστηκα τη δουλειά. Έτσι στην επόμενη παραγγελία, μόλις πέρασαν 2-3 μέρες, παίρνω τηλέφωνο και λέω "Λέγομαι έτσι, περιμένω ένα δέμα, ο κωδικός του είναι cd535.......gr, ήρθε;" Μου απάντησε πως ήρθε. Πηγαίνω στο ταχυδρομείο να το παραλάβω και ρωτάω τον υπάλληλο: "όταν έρχεται ένα δέμα, πότε στέλνεται το ειδοποιητήριο;" και μου λέει "την ίδια μερα". Καθώς έβγαινα από το ταχυδρομείο έβραζα και από μέσα μου ευχόμουν να πέσει το κτίριο να τους πλακώσει τους άχρηστους! Στην επόμενη παραγγελία έγινε το ίδιο: Ειδοποιητήριο δεν έλεγαν να μου στείλουν. Πήρα πάλι τηλέφωνο, έπεσα στον διευθυντή και μου λέει "Πέρασε και θα σου το δώσω ο ίδιος". Και όταν μου το έδινε στα χέρια τι μου είπε; "Πάντως μια χαρά δε σε εξυπηρετούμε;" Δεν ήξερα πως να νιώσω. Να εκνευριστώ μήπως ή μήπως να ξεκαρδιστώ στα γέλια; Σε μια άλλη μου παραγγελία, έπαιρνα τηλέφωνο και μου έλεγαν πως δεν ήρθε επειδή ο διευθυντής είχε άδεια και δεν ήλεγχε κανένας τα δέματα [κουφάθηκα όταν το άκουσα]. Σε μια άλλη μου παραγγελία ρωτούσα τον διευθυντή αν ήρθε με την εξής φράση: Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω για ένα δέμα αν έχει έρθει. Να σας πω τον κωδικό; -Όχι. Πες μου μόνο πως σε λένε. -Έτσι. -Λυπάμαι δεν έχει έρθει. Εμ το δέμα είχε έρθει εδώ και μια βδομάδα. Αλλά ο διευθυντής δε με ρωτούσε κωδικό, κι όταν άκουγε τη λέξη δέμα, το μυαλό του πήγαινε σε κωδικό που ξεκινάει από cp ενώ εγώ περίμενα κωδικό που ξεκινάει από cd, δηλαδή "γράμμα αντικαταβολής". Ευτυχώς που όταν ξαναπήρα το είχε σηκώσει άλλος υπάλληλος, ρώτησε κωδικό και συννενοηθήκαμε. Στην τελευταία μου παραγγελία μέχρι τώρα, επειδή για άλλη μια φορά δεν ήρθε ειδοποιητήριο, εγώ έπαιρνα τηλέφωνο και δε το βρίσκανε και στο τέλος το βρήκαν με το ζόρι, μου λέει ο διευθυντής: Αφού ξέρεις πότε έρχονται τα δέματα σου, να λες "Το δέμα να μένει στο ταχυδρομείο και να μη λες διεύθυνση, γιατί ούτως ή άλλως εκεί που μένεις ο ταχυδρόμος έρχεται όποτε του καπνίσει." Έμεινα όταν το άκουσα. Ήταν σα να λέει "Εμείς είμαστε άχρηστοι και δε μπορούμε να σου στέλνουμε ειδοποιητήριο, κανόνισε τα μόνο σου!" ΕΛΛΑΔΑ
  5. Θυμάστε το Disney Club με την Καρολίνα και τον Λυκούργο; Ήταν πολύ ωραία παιδική εκπομπή. Το έδειχνε γύρω 1996-97-98-99, δε θυμάμαι.
  6. Νομίζω πως ξέχασα να αναφέρω το σπαθί του βασιλιά Αρθούρου, τον Ηρακλή και τα Μπεράρ και Μπιάνκα, που είναι τέλεια. Συμφωνώ πως τα προγράμματα της ΝΕΤ το Σαββατοκύριακο, με Τιμόν και Πούμπα, Λέσχη του Μική, Αλαντίν, Άριελ, Ταρζάν, Ηρακλή και Ντόναλντ ήταν μοναδικά. Ξέχασα να αναφέρω επίσης πως από Disney-Pixar μου αρέσει πολυ το ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ Α.Ε. και θεωρώ το Λίλο και Στιτς χαζομάρα.
  7. Η πιο αγαπημένη μου είναι η ωραία κοιμωμένη, γιατί είναι πολύ καλοσχεδιασμένη ταινία και η πριγκήπισσα Αυγή είναι πανέμορφη. (Η Μαγκούφισσα είναι λατρεμένη). Επίσης μου αρέσει η μουσική όταν πάει να τσιμπήσει το δάχτυλο της. Την Fantasia του 1940 (original) την κατέβασα από το Internet γιατί εννοείται ότι δε μπορώ να το βρω σε dvd, αλλά όλα τα άλλα τα βρήκα. Ενημερώνω τους φίλους της Disney για την πρόσφατη κυκλοφορία των 101 σκυλιών της δαλματίας σε platinum edition όπως επίσης και των αριστόγατων και ότι η πλατινένια έκδοση της ωραίας κοιμωμένης θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο ή Νοέμβριο (πάντως σε έναν από τους δυό μήνες) όπου η εικόνα θα είναι cinemascope και όχι τετράγωνη (περιττό να πω ότι η Audio Visual το έκανε πάλι το θαύμα της). Επιπλέον ξεχωρίζω την Μικρή Γοργόνα, που είναι η δεύτερη αγαπημένη μου, και το νούμερο 2 μου αρέσει με τη Μέλοντι και έχουν και τα δύο πολύ ωραία τραγούδια. Εννοείται η Σταχτοπούτα (πολύ ξεχωριστή ταινία, την έχω δει περίπου 200 φορές), η Χιονάτη (η ταινιά που ανέδειξε τη Disney και είναι λογική γιατί είναι υπέροχη), ο Πήτερ Παν (έχω αδυναμία στην Tinkerbell), ο Αλαντίν ( όλη η τριλογία είναι φανταστική και έχω και τα τρία DVD) ο βασιλιάς των λιονταριών εννοείται δε το συζητάμε ήταν θεϊκό, η Λαίδη και ο Αλήτης, τα 101 σκυλιά της Δαλματίας (τρέλα η Κρουέλα, θεά... θεά...), οι αριστόγατες (πολύ όμορφη ταινία), ο αυτοκράτορας έχει κέφια (είναι πολύ αστεία ταινία, ρίχνω πολύ γέλιο, ειδικά με την Ίζμα, η Μαγεμένη, που δεν είναι κλασσικό, αλλά τα συνδιάζει όλα, μου αρέσει πολύ, ο Ντάμπο είναι πολύ συγκινητικό αλλά ωραίο, η Αλική στην χώρα των θαυμάτων (αν όχι τέλεια, συμπαθητική ταινία), ο Ρομπέν των Δασών (μου άρεσε η ιδέα με τα ζωάκια), η Παναγία των Παρισίων (τέλεια σκηνοθεσία, μοναδικό σενάριο) η Ποκαχόντας (υπέροχα τοπία, τα φύλλα που πετούσαν), ο Ταρζάν (αρκετά καλό) και τέλος το Βιβλίο της ζούγκλας (έχω συμπάθεια στον Μπαλού). Και η Μουλάν είναι ωραία, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας (μάλλον επειδή δε χωνεύω τους κινέζους). Ξέχασα να αναφέρω τη βραβευμένη με Όσκαρ Πεντάμορφη και το τέρας, που είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ. Και το νούμερο 2 μου αρέσει πάρα πολύ, τα Μαγεμένα Χριστούγεννα. Γενικά όπως καταλάβατε μου αρέσουν ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ταινίες της Disney. Από Pixar-Disney μου αρέσει το Toy Story και ο Nemo. Επίσης μου αρέσουν και τα νούμερο 2 των ταινιών, άν όχι όλα τα περισσότερα (έχω πει μερικά που μου αρέσουν). Τέλος λατρεύω τις ταινίες με Μίκυ-Ντόναλντ-Γκούφυ. Αν έδειχναν και τον Σκρούτζ καλά θα ήταν, επειδή διαβάζω και Μικυ Μάους και όλα τα σχετικά κόμιξ. Εννοείται πως ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ τις παραπάνω ταινίες τις έχω σε αυθεντικά disney dvd. Αν ήμουν πιο σχετικός με το Internet θα ήθελα να τα κατεβάσω όλα στο Internet για να βοηθήσω όλους όσους αγαπούν τη Walt Disney.
×
×
  • Create New...