zananiro Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 (edited) Αύριο γράφω το τελευταίο μάθημα για την σχολική μου ζωή και βγαίνουν τα μόρια των πανελληνιων :p μετά τις 12 θα πάω Όχι δεν θα την ξεχάσω! Ευχαριστώ πολυυ Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα! Και πήγαινε πέσε ύπνο :cool: Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited June 16, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tonyz21 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Παιδια σημερα εγινε θαυμα!!Για πρωτη φορα ο ταχυδρομος μου εφερε δεμα στο σπιτι και δεν μου αφησε σημειωμα!!ενα μεγαλο μπραβο λοιπον στα ελτα!Τελος παντων,παρελαβα το δεμα,ολα καλα.....Ηταν ενα κινητο απο κινα με NL Post....αυτο που μου φανηκε περιεργο ειναι οτι ειχε πανω το πακετο ενα κιτρινο αυτοκολλητακι που ελεγε "Goods not fulfilling the conditions laid down in Articles 28 and 29 of the Treaty on the functioning of the European Union".....ψαχνοντας λιγο στο γκουγκλ διαβασα οτι εχει να κανει με το γεγονος οτι δεν προερχεται απο ευρωπη παρολο που σταλθηκε με ταχυδρομειο ολλανδιας αλλα δεν καταλαβα λεπτομερειες.....επισης,εχω παρει στο παρελθον με ταχυδρομείο σουηδιας αλλα δεν ειχα πανω τετοιο αυτοκολλητακι......Μπορει κανεις να μου λυσει την απορια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Παιδια σημερα εγινε θαυμα!!Για πρωτη φορα ο ταχυδρομος μου εφερε δεμα στο σπιτι και δεν μου αφησε σημειωμα!!ενα μεγαλο μπραβο λοιπον στα ελτα!Τελος παντων,παρελαβα το δεμα,ολα καλα.....Ηταν ενα κινητο απο κινα με NL Post....αυτο που μου φανηκε περιεργο ειναι οτι ειχε πανω το πακετο ενα κιτρινο αυτοκολλητακι που ελεγε "Goods not fulfilling the conditions laid down in Articles 28 and 29 of the Treaty on the functioning of the European Union".....ψαχνοντας λιγο στο γκουγκλ διαβασα οτι εχει να κανει με το γεγονος οτι δεν προερχεται απο ευρωπη παρολο που σταλθηκε με ταχυδρομειο ολλανδιας αλλα δεν καταλαβα λεπτομερειες.....επισης,εχω παρει στο παρελθον με ταχυδρομείο σουηδιας αλλα δεν ειχα πανω τετοιο αυτοκολλητακι......Μπορει κανεις να μου λυσει την απορια; Στην Ολλανδία πως έφτασε;;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tonyz21 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Στην Ολλανδία πως έφτασε;;) Με αεροπλανο γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrvaggos Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Με αεροπλανο γιατι; προφανώς εννοεί ότι το δέμα προέρχεται απο Κίνα ανεξάρτητα αν ήρθε με nl post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 προφανώς εννοεί ότι το δέμα προέρχεται απο Κίνα ανεξάρτητα αν ήρθε με nl post. Αυτό ακριβώς!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 :blink: - δεματακι απο Μαλαισια με tracking number SYLGZ******** το Trackitonline.ru δειχνει πως: 14.06.2016 17:25 Import (Item arrived at country of destination) Greece Athens αλλα ακομη 21 σημερα και ο ταχυδρομος τιποτα, απο ΕλΤα μεσω site δεν βγαζει φυσικα ακρη επειδη δεν αναγνωριζει κατι τετοια (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 :blink: - δεματακι απο Μαλαισια με tracking number SYLGZ******** το Trackitonline.ru δειχνει πως: 14.06.2016 17:25 Import (Item arrived at country of destination) Greece Athens αλλα ακομη 21 σημερα και ο ταχυδρομος τιποτα, απο ΕλΤα μεσω site δεν βγαζει φυσικα ακρη επειδη δεν αναγνωριζει κατι τετοια (!) Στην Ελλαδα τωρα ερχετε σαν απλο και οχι σαν συστημενο και περνει 10-25 μερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 :rolleyes: - ειχα ξαναπαρει απο αυτο το μαγαζι, ο ταχυδρομος ειχε αφησει ειδοποιηση να παω να το παρω απο το ταχυρομειο αλλα δεν ειχε επανω γραμμενο tracking number, εφαγα και το σχετικο στησιμο Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 :rolleyes: - ειχα ξαναπαρει απο αυτο το μαγαζι, ο ταχυδρομος ειχε αφησει ειδοποιηση να παω να το παρω απο το ταχυρομειο αλλα δεν ειχε επανω γραμμενο tracking number, εφαγα και το σχετικο στησιμο Ειδοποίηση αφήνουν και στα απλά, χωρίς tracking είναι απλό και μετά τις 1-2 το μεσημέρι αφού σου αφήσει την ειδοποίηση είναι σχετικά σίγουρα στο κεντρικό κατάστημα της περιοχής σου. ( το απλό ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Έτυχε μηπως να παραλάβει καποιος κάτι που είχε παραγγείλει και σταλθηκε με την "αμαρτωλή" παρτίδα του SG post; Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Έτυχε μηπως να παραλάβει καποιος κάτι που είχε παραγγείλει και σταλθηκε με την "αμαρτωλή" παρτίδα του SG post; αν εννοεις απο εκεινη την παρτιδα που ηρθε ελλαδα τελη μαρτιου....οχι....ακομη οχι.... τι να απεγινε εκεινη η παρτιδα αραγε..... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Παιδια να ρωτησω κατι, επειδη εχω βαρεθει να περιμενω μ'αυτα τα ελτα, ειναι δυο παραγγελιες απο κινα με tracking number. Η μια περασε τελωνειο την Δευτερα και πηρα σημερα τελικα ειδοποιητηριο, η αλλη σημερα εκλεισε απο κδ αττικης. Αποτι ειδα απτην σημερινη πρωτα παει στο μδ π.φαληρου και μετα ερχεται ειδοποιητηριο να το παραλαβω απο το ταχυδρομιο κοντα στο σπιτι μου την επομενη μερα. Επειδη το ιδιο θα γινει και με την αλλη οποτε απο Δευτερα θα μπορω να παω να το παρω, υπαρχει περιπτωση να μπορω να το παραλαβω απο Π.Φαληρο αυριο πριν ερθει ειδοποιητηριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Παιδια να ρωτησω κατι, επειδη εχω βαρεθει να περιμενω μ'αυτα τα ελτα, ειναι δυο παραγγελιες απο κινα με tracking number. Η μια περασε τελωνειο την Δευτερα και πηρα σημερα τελικα ειδοποιητηριο, η αλλη σημερα εκλεισε απο κδ αττικης. Αποτι ειδα απτην σημερινη πρωτα παει στο μδ π.φαληρου και μετα ερχεται ειδοποιητηριο να το παραλαβω απο το ταχυδρομιο κοντα στο σπιτι μου την επομενη μερα. Επειδη το ιδιο θα γινει και με την αλλη οποτε απο Δευτερα θα μπορω να παω να το παρω, υπαρχει περιπτωση να μπορω να το παραλαβω απο Π.Φαληρο αυριο πριν ερθει ειδοποιητηριο? Έχω παραλάβει από μδ και εγώ αλλά με ειδοποιητηριο. Νομίζω θα σου το δώσουν. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 και μετά τις 1-2 το μεσημέρι αφού σου αφήσει την ειδοποίηση είναι σχετικά σίγουρα στο κεντρικό κατάστημα της περιοχής σου. ( το απλό ) :cool: - καποτε εαν ησουν γνωστος αμα πηγαινες εκει που ξεκινουν οι ταχυδρομοι (κατα τις 1 γυρνανε στην βαση τους) και ηταν φακελος ή μικρο κουτακι στο εδιναν πριν φυγει για το υποκαταστημα αλλα τωρα τελευτραια το εκοψαν, γλυτωνες χρονο ετσι και δεν ειχε γραφειοκρατια Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Αυτό ακριβώς!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Καλησπέρα. Έχω κανει μια παραγγελία από το vickmall από την αποθήκη που έχει στην Ελλάδα. Μου έστειλε ένα track number που αρχίζει από PS.......... GR. Αυτό τώρα είναι απλά συστημένο δέμα με ελτα η ελτα courier. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Καλησπέρα. Έχω κανει μια παραγγελία από το vickmall από την αποθήκη που έχει στην Ελλάδα. Μου έστειλε ένα track number που αρχίζει από PS.......... GR. Αυτό τώρα είναι απλά συστημένο δέμα με ελτα η ελτα courier. ? ΕΛΤΑ κούριερ. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Εχει κανεις tracking απο gearbest που τελειωνει σε CZ ? ειναι γρηγορο ρε παιδια? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Έχει καμιά σχέση το ερώτημα σου με τα ΕΛΤΑ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Έχει καμιά σχέση το ερώτημα σου με τα ΕΛΤΑ; Απο ΕΛΤΑ δεν θα παραλάβει; Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Εχει κανεις tracking απο gearbest που τελειωνει σε CZ ? ειναι γρηγορο ρε παιδια? εδώ ρώτα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4945645 Ωστόσο η ερώτησή σου δεν έχει κάποιο νόημα. Οτιδήποτε έρχεται εκτός Ελλάδας, μπορει να κανει απο 10 μέρες μέχρι και 2 μήνες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 :confused: - ηρθε ειδοποιηση για το δεματακι απο Μαλαισια, Smart Post ειχε τικαρει ο ταχυδρομος και φυσικα δεν ειχε tracking number, απο χτες παρασκευη μπορουσα να παω να το παρω αλλα σκεφτηκα να παω σημερα που πιστευα δεν θα ειχε κοσμο μα ισχυσε η παροιμια "Κίνησε ο Εβραίος να πάει στο παζάρι κι ήτανε ημέρα Σάββατο" σε μενα, δυστυχως το υποκαταστημα ηταν κλειστο με ειδοποιηση απο εξω πως δεν θα ανοιξει ξανα σαββατο με αποφαση λεει της διοικησης. Το περιεργο ειναι πως στην Google αναζητηση βγαζει για το συγκεκριμενο καταστημα: Ώρες: Σάββατο 7:39π.μ.–2:30μ.μ. Κυριακή Κλειστά Δευτέρα 7:30–8:30π.μ. Τρίτη 7:30–8:30π.μ. Τετάρτη 7:30–8:30π.μ. Πέμπτη 7:30–8:30π.μ. Παρασκευή 7:30–8:30π.μ. ενω στην λιστα των Ελτα παλι δειχνει πως ειναι ανοιχτα σαββατο: http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/%CE%9D%CE%95%CE%91%20%CE%A9%CE%A1%CE%91%CE%A1%CE%99%CE%91%20%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%A9%CE%9D%20%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%9F_%CE%94%CE%95%CE%9A%202014.pdf ή καποιοι δεν ενημερωνουν σωστα το site τους και ταλαιπωρειται αδικα ο κοσμος ή για το συγκεκριμενο ισχυει καποιο καθεστως διαφορετικο ισως λογω εκτακτων αδειων-διευθυντη αυτου (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 (edited) Πουθενά σε αυτήν την λίστα δεν είδα το κατάστημα Χαλκίδας Άρα ή το ενημέρωσαν ή δεν ενημέρωσες ακόμα το προφίλ σου. Edited June 25, 2016 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Έχει καμιά σχέση το ερώτημα σου με τα ΕΛΤΑ; Σαφεστατα κ εχει, αν εχει καποιος εμπειρια με tracking απο CZ (czech post), οπως πχ με τα δεματα που καποιες φορες παραδιδονται μεσω gls γερμανιας την οποια μεταφερει η acs στην ελλαδα, ή αν θα παραδωσουν τα ΕΛΤΑ τελικα, και η ερωτηση μου τιθεται εδω διοτι στο συστημα των ελτα δεν το εντοπιζει το tracking ακομη μετα απο μερες, καποιες φορες συμβαινει αυτο οταν μπλεκονται οι carrier. Απο την αλλη παλι αν υπαρχει νημα στο forum που ειναι πιο σχετικο με την ερωτηση μου παρακαλω να μου γινει υποδειξη. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts