ADAM36 Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 γεια σας περιμενω ενα δεμα απο Ιταλια ο πωλητης το εστειλε με καποια SDA στης 07/12 ξερετε με ποια μεταφορικη συνεργαζεται? στο tracking τις εταιρειας SDA γραφει οτι εγινε προσπαθεια παραδωσεις 28/12 πηγα στα ελτα και ρωτησα και δεν ξερουν τιποτα δοκιμασα αναζητηση αποστολης σε ολες τι ταχυμεταφορες και δεν βγαζει κατι τι να κανω? Αίτημα ανάκλησης2 Παίρνοντας ευθύνη3 Κατά τη μεταφορά4 Παράδοση5 Δεν έχει παραδωθεί Λεπτομέρειες αποστολής Ημερομηνία και ώρα Κατάσταση επεξεργασίας Θέση 28-12-2020 18:00 Μη παράδοση λόγω απουσίας παραλήπτη Ελλάδα 19-12-2020 14:20 Ξεκίνησε από το International Exchange Center Διεθνές Κέντρο Ανταλλαγής Ελλάδα 19-12-2020 12:06 Σε εξέλιξη στο Διεθνές Κέντρο Ανταλλαγής Διεθνές Κέντρο Ανταλλαγής Ελλάδα 08-12-2020 06:11 Σε εξέλιξη στο Διεθνές Κέντρο Ανταλλαγής Κέντρο Διεθνών Ανταλλαγών του Μιλάνου Gateway Poste Italiane 07-12-2020 18:50 Σε διαμετακόμιση στο SDA Operations Center Λούκα (LU) 07-12-2020 17:43 Παίρνοντας χρέωση στο σπίτι Λούκα (LU) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 γεια σας περιμενω ενα δεμα απο Ιταλια ο πωλητης το εστειλε με καποια SDA στης 07/12 ξερετε με ποια μεταφορικη συνεργαζεται? στο tracking τις εταιρειας SDA γραφει οτι εγινε προσπαθεια παραδωσεις 28/12 πηγα στα ελτα και ρωτησα και δεν ξερουν τιποτα δοκιμασα αναζητηση αποστολης σε ολες τι ταχυμεταφορες και δεν βγαζει κατι τι να κανω? Αίτημα ανάκλησης2 Παίρνοντας ευθύνη3 Κατά τη μεταφορά4 Παράδοση5 Δεν έχει παραδωθεί Λεπτομέρειες αποστολής Ημερομηνία και ώραΚατάσταση επεξεργασίαςΘέση 28-12-2020 18:00Μη παράδοση λόγω απουσίας παραλήπτηΕλλάδα 19-12-2020 14:20Ξεκίνησε από το International Exchange CenterΔιεθνές Κέντρο Ανταλλαγής Ελλάδα 19-12-2020 12:06Σε εξέλιξη στο Διεθνές Κέντρο ΑνταλλαγήςΔιεθνές Κέντρο Ανταλλαγής Ελλάδα 08-12-2020 06:11Σε εξέλιξη στο Διεθνές Κέντρο ΑνταλλαγήςΚέντρο Διεθνών Ανταλλαγών του Μιλάνου Gateway Poste Italiane 07-12-2020 18:50Σε διαμετακόμιση στο SDA Operations CenterΛούκα (LU) 07-12-2020 17:43Παίρνοντας χρέωση στο σπίτιΛούκα (LU)Sda είναι courier από ιταλικά ταχυδρομεία. Λογικά με ΕΛΤΑ courier. Στάλθηκε από το Note 20 Ultra μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADAM36 Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 πηγα και στα ελτα courier και το tracking numper που εχω δεν τους βγαζει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 πηγα και στα ελτα courier και το tracking numper που εχω δεν τους βγαζει τιποταΘα έχει αλλάξει το tracking λογικά. Κοίτα στην σελίδα της sda Στάλθηκε από το Note 20 Ultra μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADAM36 Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Θα έχει αλλάξει το tracking λογικά. Κοίτα στην σελίδα της sda Στάλθηκε από το Note 20 Ultra μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/ κοιταξα και στην σελιδα δεν το εχουν αλλαξει εχουν το ιταλικο tracking εμενα με ανησυχη που γραφει οτι εγινε πρσπαθεια παραδωσεις τι να πω δεν ξερω ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κοιταξα και στην σελιδα δεν το εχουν αλλαξει εχουν το ιταλικο tracking εμενα με ανησυχη που γραφει οτι εγινε πρσπαθεια παραδωσεις τι να πω δεν ξερω ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα έχει αλλάξει το tracking λογικά. Κοίτα στην σελίδα της sda Στάλθηκε από το Note 20 Ultra μου χρησιμοποιώντας Tapatalk κοιταξα και στην σελιδα δεν το εχουν αλλαξει εχουν το ιταλικο tracking εμενα με ανησυχη που γραφει οτι εγινε πρσπαθεια παραδωσεις τι να πω δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Αυτό σημαίνει ότι έχει φτάσει Ελλάδα η ότι είναι στον δρόμο για Ελλάδα; Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Αυτό σημαίνει ότι έχει φτάσει Ελλάδα η ότι είναι στον δρόμο για Ελλάδα; Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk 2020-12-31 09:57 Arrival at GREECE inward office of exchange 2020-12-28 16:40 GR, Arrived at Athens International airport on 28/12/2020 04:40PM 2020-12-28 12:44 Transit out from LHR 2020-12-28 02:47 Dispatch out from DXB 2020-12-19 15:19 GR, Dispatch to GREECE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XrstsLN Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Καλησπέρα, έχω κάνει παραγγελία από Banggood η οποία είναι shipped αλλά πλέον τα tracking number είναι 14ψηφια νούμερα και δε.μπορω να καταλάβω με ποια courier έρχεται για να δω τι γίνεται. Έγινε παραγγελία αρχές Δεκεμβρίου από Ευρωπαϊκή αποθήκη με ΕΤΑ τέλη του ίδιου μήνα..αλλά ακόμα τίποτα ... Καμία ιδέα πως μπορώ να τσεκαρω που βρίσκεται? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Περιμένω ένα πακέτο αξίας από Βέλγιο σταλμένο στις 8 Δεκεμβρίου και ακόμη τίποτα δεν έχει φανεί στη σελίδα των ΕΛΤΑ. Υπάρχει κάποιος με αντίστοιχο θέμα? Η αποστολή έγινε κανονικά από Βέλγιο και δεν έχει σταλεί μέσω Κίνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Περιμένω ένα πακέτο αξίας από Βέλγιο σταλμένο στις 8 Δεκεμβρίου και ακόμη τίποτα δεν έχει φανεί στη σελίδα των ΕΛΤΑ. Υπάρχει κάποιος με αντίστοιχο θέμα? Η αποστολή έγινε κανονικά από Βέλγιο και δεν έχει σταλεί μέσω Κίνας.Έχεις.tracking να δούμε; Αλλιώς ότι και να πούμε θα είναι τελείως στην τύχη. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Έχεις.tracking να δούμε; Αλλιώς ότι και να πούμε θα είναι τελείως στην τύχη. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Tracking υπάρχει αλλά δεν θέλω να το δώσω γιατί σε κάποια sites εμφανίζονται πλήρη προσωπικά στοιχεία δικά μου και του αποστολέα. Παρακάτω όμως φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά και αναρωτιέμαι τι μπορεί να συμβαίνει γιατί το χρονικό διάστημα είναι πολύ μεγάλο για αποστολή που έρχεται από Βέλγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Καλησπέρα, έχω κάνει παραγγελία από Banggood η οποία είναι shipped αλλά πλέον τα tracking number είναι 14ψηφια νούμερα και δε.μπορω να καταλάβω με ποια courier έρχεται για να δω τι γίνεται. Έγινε παραγγελία αρχές Δεκεμβρίου από Ευρωπαϊκή αποθήκη με ΕΤΑ τέλη του ίδιου μήνα..αλλά ακόμα τίποτα ... Καμία ιδέα πως μπορώ να τσεκαρω που βρίσκεται? Ευχαριστώ! θα ερθει ελλαδα θα το παραλαβει η comet courier και θα το παραδωσει στην speedex για να στο φερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimyst Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 Καλημέρα καλή χρονιά, περιμένω δέμα από AliExpress με τρακινκ S0000016**** μικρής αξίας είναι τελωνείο από 11/4 ξέρουμε ποια μεταφορική το φέρνει; Ο Κινέζος που μίλησα μου απαντά για τοπικό ταχυδρομείο, το τρακινκ πρέπει να είναι με κούριερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 Απλό ταχυδρομείο είναι. Αυτός ο κωδικός δεν έχει παρακολουθηση στα ΕΛΤΑ. Θα έρθει σαν απλό γράμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 Παιδιά καλημέρα και καλή χρονιά. EU Priority Mail από αποθήκη Τσεχίας περνάει τελωνείο ? ( Λογικά όχι...) Παράδοση Ελλάδα μετά από πόσες μέρες περίπου εμπειρικά και με ΕΛΤΑ ή κάποια κούριερ; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimyst Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 Από τη στιγμή που έχει τρακινκ πως θα έρθει ως απλό γράμμα; ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απλό ταχυδρομείο είναι. Αυτός ο κωδικός δεν έχει παρακολουθηση στα ΕΛΤΑ. Θα έρθει σαν απλό γράμμα. Από την στιγμή που έχει τρακινκ πως θα έρθει ως απλό γράμμα; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως έρχεται με κούριερ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 Από την στιγμή που έχει τρακινκ πως θα έρθει ως απλό γράμμα; Μήπως ως έρχεται με κούριερ; Όχι, δεν έρχεται με courier, αλλά με τα απλό ταχυδρομείο. Γιατί προβληματίζεσαι με τον κωδικό; Τα συστημένα με κωδικό δεν στα δίνει ο ταχυδρόμος; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drnick33 Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 Εγώ περιμένω δέμα που παρηγγειλα στις 11/11 από Αλί. Δείχνει ότι εφτασε 17/12 Ελλάδα και από τότε τίποτα.. Ενώ ένα δέμα που παρηγγειλα μια βδομάδα μετά έχει φτάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimyst Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 Μία από τα ίδια και σε μένα το ένα έχει έρθει με διαφορά αγοράς 3 μέρες. Το δέμα μου δείχνει ακόμα τελωνείο από 11/4 αν το έχουν πάρει τα ελτα πώς θα το μάθω; Στα ΕΛΤΑ το τρακινκ αυτό δε φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drnick33 Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 Δεν μου έχει τύχει ξανά αυτό. Συνήθως φαίνονται τα τρακινγκ μου κανονικά στα ΕΛΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 Ακομα και στον τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ υπάρχουν πλέον δύο κατηγορίες. α) Συστημένο με κόστος 2,5 ευρώ. β) Ιχνηλάτηση με κόστος 0,10 ευρώ. Κοντολογής άλλο το συστημένο και άλλο το ιχνηλατίσιμο Οι κωδικοι S0000016**** είναι απλά ιχνηλατίσιμοι. δηλαδή δειχνουν ότι παρελήφθει από την ταχυδρομική εταιρεία. Στην συνέχεια διακινούνται ως απλή αλληλογραφία. Εξάλου αυτό είναι λογικο για αντικείμενα χαμηλού κόστους. Που δεν συμφέρει να πληρωθεί συστημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimyst Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 Ευχαριστώ δεν ήξερα για τις δύο περιπτώσεις, το 17trak μου δείχνει ότι το δέμα είναι τελωνείο, θα δείξει ότι το πείραν τα ελτα για διανομή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rainboy1981 Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 Δέμα από Εσθονία γράφει στα ΕΛΤΑ αποστολή αντικειμένου από 1-12-20 . Στη σελίδα του ταχυδρομείου της Εσθονίας γράφει ότι έφτασε Ελλάδα στης 9-12-20. Τα ΕΛΤΑ λένε ότι δεν παραλάβανε εφόσον δεν φαίνεται στο ιστορικό, από την Εσθονία λένε από τη στιγμή που γράφει ότι έφτασε Ελλάδα στο δικό τους ιστορικό τότε σημαίνει ότι τα ΕΛΤΑ το παραλάβανε. Και ο ένας με στέλνει στον άλλον. Και το banggood λέει να περιμένω άλλες 15 ημέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Καλημέρα παιδιά . Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Μπορείτε να δείτε λίγο αυτό το tracking γιατί το βλέπω κάνει βόλτες στην Κίνα. Πάει και έρχεται εδώ και 20 μέρες συνέχεια στα ίδια γραφεία. Πείτε μου τι μπορεί να συμβαίνει Σας ευχαριστώ πολύ UW668457427CN Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Δέμα από Εσθονία γράφει στα ΕΛΤΑ αποστολή αντικειμένου από 1-12-20 . Στη σελίδα του ταχυδρομείου της Εσθονίας γράφει ότι έφτασε Ελλάδα στης 9-12-20. Τα ΕΛΤΑ λένε ότι δεν παραλάβανε εφόσον δεν φαίνεται στο ιστορικό, από την Εσθονία λένε από τη στιγμή που γράφει ότι έφτασε Ελλάδα στο δικό τους ιστορικό τότε σημαίνει ότι τα ΕΛΤΑ το παραλάβανε. Και ο ένας με στέλνει στον άλλον. Και το banggood λέει να περιμένω άλλες 15 ημέρες Η περίπτωσή σου δεν εμφανίζεται για πρώτη φορά. Είναι άλλο θέμα το πότε φτάνει ένα δέμα μέσα σε κάποιο σάκο στο αεροδρόμιο και άλλο για το πότε ήρθε η σειρά του σάκου να ανοιχτεί και να σκαναριστούν τα δέματα που έχει μέσα, ώστε να ακολουθήσουν την πορεία τους, κατά τα γνωστά. Είναι επίσης γνωστό το φορτίο ταχυδρομικών δεμάτων που περιμένουμε όλοι από τις αγορές μας στην περίοδο του ΔΕΚ με τη Black Friday, τα Χριστουγεννιάτικα, και πριν από την αποχώρηση του ΗΒ από την ΕΕ. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts