tassosmer Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 "Delivery delays due to COVID-19. The situation is constantly changing. PostNL has no influence on this. We cannot guarantee a time of delivery. For business questions, please contact your account manager. Please note; we update this list regularly." Και μετά τις χώρες. Αυτό γράφει. Βασικά τίποτα. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Postnl ανακοίνωση 9/9... Καθυστέρηση στις αποστολές με άγνωστη διάρκεια. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό υπάρχει εδώ και 4-5 μήνες. Δεν είναι καινούριο. Απλά συνεχώς ανανεώνουν την λίστα με τους χρόνους των διαφόρων χωρών. Δεν σημαίνει ότι υπάρχουν νέου είδους καθυστερήσεις. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 :D - επιτελους μετα απο 4 μηνες ηρθε το δεματακι απο Aliexpress, Order time: 08:49 May. 01 2020 με κοστος € 12,98 X2 = € 25,97 απο εξω ειδα ενα αυτοκολλητο κιτρινο που ελεγε πως δεν πληρει τις προδιαγραφες της EE (!) αλλα δεν πληρωσα κατι παραπανω. Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Εμενα μου ηρθε προχθες ενα ξεχασμενο απο Φλεβαρη 2020... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamataf Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 :D - επιτελους μετα απο 4 μηνες ηρθε το δεματακι απο Aliexpress, Order time: 08:49 May. 01 2020 με κοστος € 12,98 X2 = € 25,97 απο εξω ειδα ενα αυτοκολλητο κιτρινο που ελεγε πως δεν πληρει τις προδιαγραφες της EE (!) αλλα δεν πληρωσα κατι παραπανω. Ηταν συστημένο? Πότε είχε μπει Ελλάδα? Ρωτάω γιατί περιμένω από τέλη Μαΐου δέματακι untracked και τώρα με την ανάρτηση σου ελπίζω ξανά ότι θα παραλάβω... ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα μου ηρθε προχθες ενα ξεχασμενο απο Φλεβαρη 2020... Ίδια ερώτηση και σε σένα με την από πάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Ηταν συστημένο? Πότε είχε μπει Ελλάδα? Ρωτάω γιατί περιμένω από τέλη Μαΐου δέματακι untracked και τώρα με την ανάρτηση σου ελπίζω ξανά ότι θα παραλάβω... ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ίδια ερώτηση και σε σένα με την από πάνω... Untracked ηταν αυτο που παρελαβα απο Φεβρουαριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismf Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 (edited) εμενα μου ηρθε συστημένο δεμα απο Μεξικο μετα απο 2 μηνες το οποίο φαινόταν και στα ελτα (παραλαβη απο πελατη στο εξωτερικο, αποστολη αντικειμενου κτλπ που λεει στο tracking) και τελικα ηρθε με gls και acs οπως τα συστημενα Αγγλίας που ομως δεν τα βλεπει το ελτα! Πως εγινε αυτο? μηπως λογο covid δινουν και σε ιδιωτες δεματα? για να μην πω οτι περιμενω και 2 εβδομαδες δεμα απο post.nl που δεν ειναι απο κινα, ειναι κανονικα ολλανδικό και ακομα τιποτα! Edited September 15, 2020 by vasilismf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Ερώτηση, θέλω να στείλω δέμα σε παιδί που είναι σε στρατιωτική σχολή στην Αθήνα μακριά από το σπίτι του. Μπορώ να βάλω σαν διεύθυνση παραλαβής το κεντρικό κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Αιόλου για να μπορέσει να το παραλάβει κατά τις απογευματινές ώρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni3 Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 (edited) Έχω και εγώ μια απορία. Μπήκε βγήκε τελωνείο χωρίς να μου έρθει μήνυμα για παραστατικά, πληρώνω κάτι, ξέρει κάποιος από αντίστοιχη περίπτωση? Τελικά πλήρωσα: Δηλωμένη αξία δέματος: 30$. Στατιστική αξία:25,14€ ΦΠΑ:6,03€ Τέλη ΕΛΤΑ:15€ Σύνολο:21,03€ Ούτε παραστατικά ούτε τίποτα. Η παραγγελία ήταν απο Aliexpress με NL. Η παραγγελία ήρθε πολύ γρήγορα, με περιτύλιγμα DHL. Edited September 16, 2020 by toni3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Ερώτηση, θέλω να στείλω δέμα σε παιδί που είναι σε στρατιωτική σχολή στην Αθήνα μακριά από το σπίτι του. Μπορώ να βάλω σαν διεύθυνση παραλαβής το κεντρικό κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Αιόλου για να μπορέσει να το παραλάβει κατά τις απογευματινές ώρες;Ναι σαν διεύθυνση θα γράψεις το καταστημα που θες και θα γράψεις και πανω απο το ονομα του παραληπτη POSTE RESTANTE. Στάλθηκε από το SM-A515F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosChatz Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 (edited) Δεματακι απο Λιθουανια(απλο) απο ebay σε 7 ημερες, απο Αγγλια(απλο) 30 ημερες και ακομη τιποτα, και απο aliexpress( 90 ημερες κολλημενο στο athens air mail unit απο 8 Αυγουστου Edited September 16, 2020 by StavrosChatz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Παιδιά καλησπέρα. 05 Σεπτεμβρίου παραγγειλα κάτι από alli και χθες έφτασε Θεσσαλονίκη. Λέω και εγώ πολύ γρήγορα έφτασε φτου να μη το ματιασω.. :) Σήμερα τα ξημερώματα βλέπω έφυγε για Αθήνα. Ενώ εγώ είμαι δίπλα στο Κιλκίς. Τι συμβαίνει?? Βάζω το tracking number και δεν το βρισκουν τα ΕΛΤΑ. Με τι έρχεται γμτ... Το tracking είναι αυτό YT2024921266101047 Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Παιδιά καλησπέρα. 05 Σεπτεμβρίου παραγγειλα κάτι από alli και χθες έφτασε Θεσσαλονίκη. Λέω και εγώ πολύ γρήγορα έφτασε φτου να μη το ματιασω.. :) Σήμερα τα ξημερώματα βλέπω έφυγε για Αθήνα. Ενώ εγώ είμαι δίπλα στο Κιλκίς. Τι συμβαίνει?? Βάζω το tracking number και δεν το βρισκουν τα ΕΛΤΑ. Με τι έρχεται γμτ... Το tracking είναι αυτό YT2024921266101047 Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με τέτοιο τρακ ναμπερ μου ήρθε και εμένα σήμερα από Αλί 7/9... Πρώτα πήγε Ολλανδία μετά Θεσσαλονίκη οδικώς και μάλλον ήρθε με acs στον Τύρναβο γιατί δε παρέλαβα εγώ οπότε δεν ξέρω! Βέβαια ήρθε η μισή παραγγελία... Ήταν κάτι μαξιλαράκια για το αμάξι από τα 2 ήρθε το 1! Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Ωραία αλλά εγώ είμαι Κιλκίς και αυτό από Θεσσαλονίκη αντί να έρθει δίπλα πήγε Αθήνα ... Δεν ξέρω τι να πω. Από ότι βλέπω τώρα πήγε πειραια κ κάποιος παρελαβε Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Hub Πέτρου Ράλλη παραπέμπει σε acs. Το ερώτημα είναι γιατί είναι στο στάδιο "προς παράδοση" στον Πειραιά ενώ δε βρίσκεσαι εκεί. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Ωραία αλλά εγώ είμαι Κιλκίς και αυτό από Θεσσαλονίκη αντί να έρθει δίπλα πήγε Αθήνα ... Δεν ξέρω τι να πω. Από ότι βλέπω τώρα πήγε πειραια κ κάποιος παρελαβε Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣου έδωσε είτε λάθος tracking number είτε fake. Επικοινώνησε με τον πωλητή και αν σου τα μασάει, μιλάς με το Ali. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Παρατηρώ ότι έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ οι χρόνοι πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosChatz Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Παρατηρώ ότι έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ οι χρόνοι πλέον. τα δικα μου (8 συνολο_ ειναι ολα κολλημενα απο αρχες αυγουστου στο athens air mail unit.Παραγγελιες Ιουνιου-Ιουλιου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnant Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 (edited) https://prnt.sc/ujzp6a Καλησπέρα σε ολους. Είχα κανει μια παραγγείλει, ήρθε μέσω Ολλανδίας, πέρασε τελωνείο Ελλάδα και από κ.δ. Αθήνας πήγε κ.δ. Πάτρας. Ενώ η έπρεπε να 'ρθει νομό Αρκαδίας σε ένα χωριο. Τι μπορώ να κανω? Edited September 19, 2020 by Johnant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosChatz Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 (edited) Λοιπον παιδια οι κινεζοι εφαρμοζουν εδω και 1-2 χρονια καινουργιο τροπο απατης. Τι κανουν ? Αγοραζεις κατι με 20 ευρω πχ Εισαι ο Γιωργος ΠΑπαδοπουλος και μενεις Περιστερι με τκ 11111, βρισκουνε ενα τυχαιο ονομα απο Ελλαδα και στελνουνε εκει συστημενο αδειο φακελο Το δεμα βλεπεις οτι αρχικα ερχεται Ελλαδα λες οκ αλλα τελικα παραδιδεται σε καποιον στη Θεσσαλονικη Ο κινεζος με αυτον τον τροπο καλυπτεται αν ανοιξεις case που λεει not delivered , λοιπον τι κανετε ? αν αγορασατε απο ebay ανοιγετε case στο paypal (οχι στο ebay) και ανεβαζετε ενα αρχειο (screenshot που δειχνει απο την μια τη διευθυνση σας και απο την αλλη το tracking που δειχνει οτι παραδωθηκε σε αλλη πολη) , εμενα μου ειχε τυχει κατι αναλογο περυσι, και ανεβασε αρχειο που εδειχνε οτι το δεμα παραδωθηκε σε περιοχη με ΤΚ 22222 ενω εγω μενω σε περιοχη με ΤΚ 11111 που ειναι 360 χιλιομετρα μακρια. Λεπτομερεια, η αγορα που ειχα κανει ηταν απο ebay, o συγκεκριμενος πωλητης δεν το εκανε μονο σε εμενα αλλα σχεδον σε ολους οσους αγορασαν εκεινη την περιοδο, γιατι τα feedback του απο θετικο 100% που ειχε οταν αγορασα το προιον ''μαζεψε 200 αρνητικες σε μια εβδομαδα με σχολια '' απατη, το εστειλε σε λαθος διευθυνση'' το ebay μπαναρε τον λογαριασμο του αλλα μαλλον επειδη ο πωλητης μαζεψε οτι λεφτα προλαβε και την εκανε , οταν ανοιξα case to ebay μου την παγωσε και και δεν μου εδινε refund , το ebay δεν μπορουσε να παρει τα λεφτα απο τον πωλητη γιατι προφανως τα σηκωσε και ετσι δεν τα εδινε και σε εμενα....το προβλημα λυθηκε οτι ανοιξα υποθεση στο paypal, εκει μου δωσανε refund σε μια εβδομαδα. το feedback profile του πωλητη. https://www.ebay.com/fdbk/feedback_profile/zhaojun1945?filter=feedback_page:All&_trksid=p2545226.m2531.l4585 Edited September 19, 2020 by StavrosChatz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 https://prnt.sc/ujzp6a Καλησπέρα σε ολους. Είχα κανει μια παραγγείλει, ήρθε μέσω Ολλανδίας, πέρασε τελωνείο Ελλάδα και από κ.δ. Αθήνας πήγε κ.δ. Πάτρας. Ενώ η έπρεπε να 'ρθει νομό Αρκαδίας σε ένα χωριο. Τι μπορώ να κανω? Όλα τα δεματα για Πελοποννήσο και ήπειρο εγώ μένω γιαννενα, πρώτα πάνε στο κέντρο διαλογής Πάτρας και μετά πηγαίνουν Ανα νόμο, μην αγχώνεσαι άδικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Παρατηρώ ότι έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ οι χρόνοι πλέον. Όντως αλλα το θέμα είναι το τρακινκ αφού μπεί στην Ελλάδα υφίσταται; Η απλα ο θεός βοηθός; Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manlifts Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Γειά σας κι από μένα. Παραγγελία από banggood μέσω Ευρωπαϊκής αποθήκης χωρίς τελωνείο. Έχω ελπίδα να το πάρω σύντομα ή να κάνω υπομονή καμία 20αρια μέρες; Το tracking δεν εμφανίζεται στα ΕΛΤΑ. Κατάσταση πακέτου: Καθ' οδόν Χώρα: Γερμανία -> Ελλάδα Προορισμός: Αφετηρία: 2020-09-18 15:42, The shipment has arrived in the destination country/destination area 2020-09-15 02:48, Feucht, Germany, The international shipment has been processed in the export parcel center 2020-09-14 13:12, Ottendorf-Okrilla, Germany, The international shipment has been processed in the parcel center of origin 2020-09-10 18:01, The shipment has been processed by the sender. You will receive further information as soon as the shipment is received by DHL. ====================================== Powered by http://www.17track.net Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Γειά σας κι από μένα. Παραγγελία από banggood μέσω Ευρωπαϊκής αποθήκης χωρίς τελωνείο. Έχω ελπίδα να το πάρω σύντομα ή να κάνω υπομονή καμία 20αρια μέρες; Το tracking δεν εμφανίζεται στα ΕΛΤΑ. Κατάσταση πακέτου: Καθ' οδόν Χώρα: Γερμανία -> Ελλάδα Προορισμός: Αφετηρία: 2020-09-18 15:42, The shipment has arrived in the destination country/destination area 2020-09-15 02:48, Feucht, Germany, The international shipment has been processed in the export parcel center 2020-09-14 13:12, Ottendorf-Okrilla, Germany, The international shipment has been processed in the parcel center of origin 2020-09-10 18:01, The shipment has been processed by the sender. You will receive further information as soon as the shipment is received by DHL. ====================================== Powered by http://www.17track.netΘα στο παραδώσει η DHL, όχι τα ΕΛΤΑ. Γι'αυτό δεν εμφανίζεται στα ΕΛΤΑ. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manlifts Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Γερμανία dhl Ελλάδα ΕΛΤΑ γράφει στο site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts