Jump to content

tassosmer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    319
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tassosmer

  • Ημ. Γέννησης 17/02/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

tassosmer's Achievements

  1. https://www.sammyfans.com/2024/02/01/one-ui-6-1-testing-begins-for-samsung-galaxy-devices-list/
  2. Δοκιμάζεται στο δικό μας! Λογικά μέσα στο Μάρτιο!
  3. πότε άλλαξες την μπαταρία;
  4. Σε αυτό που λέτε, επειδή το παρατήρησα και γω λίγο μετά την εγκατάσταση της 5.1, έκανα μια επανεκκίνηση και έστρωσε! Είναι τώρα 3 μέρες και δεν το έχει ξανακάνει!
  5. τώρα που κοίταξα και γω ναι ήρθε!
  6. Είναι πολύ περίεργη η κατάσταση αυτό το μήνα. Αρχές του μήνα δόθηκε η 5.1 στη Ν. Κορέα. Έμεινε εκεί. Την Παρασκευή δόθηκε η 5 με patch Μαρτίου σε κάποιες χώρες της Λατινικής Αμερικής. Για να δούμε πώς θα εξελιχθεί...
  7. Σε πόσο χρόνο; 1+ μέρα; Αν ναι, είσαι μια χαρά!
  8. Αυξάνει μέσω του αποθηκευτικού χώρου τη μνήμη του κινητού. Αυτό υπήρχε παλιά σε custom roms και βοηθούσε πολύ μια και τα κινητά είχαν μικρή μνήμη.
  9. Φροντίδα μπαταρίας και συσκευής - Μνήμη - Ram Plus
  10. Άθλιο, ίσως κάτι δεν πάει καλά, αν και γενικά Samsung και καλή μπαταρία δεν πάνε καλά, στο realme έχω στο 50% πάνω από 4ωρες οθόνη. Κάτι δεν πάει καλά με το κινητό σου. Εγώ 20%-85% με πάνω από μία μέρα έχω 3 ώρες και 10 λεπτά οθόνης σίγουρα και στη δουλειά έχω κατά διαστήματα θέμα με το σήμα (άρα δουλεύει παραπάνω η κεραία). Και όλα ανοιχτά. Εχεις τσεκάρει στις εφαρμογές αν κάποια έχει μεγάλο ποσοστό; Ή γενικότερα έχεις παρατηρήσει κάτι ασυνήθιστο;
  11. Πόσες ώρες οθόνης βγάζει;
  12. Η Samsung θα μας δώσει τη λύση!
  13. Έχει απαντηθεί και τις προηγούμενες μέρες... Είναι γνήσια της Samsung. Χωρίς κουτί σημαίνει μικρότερο κόστος στον καταναλωτή. Τίποτα παραπάνω. Μην σε ανησυχεί. Και γω από eshop πήρα. Και μάλιστα φορτίζω αυτή τη στιγμή.
  14. Πόσες ώρες οθόνης βγάζεις; Εφόσον χρησιμοποιείς social υποθέτω ότι έχεις την εφαρμογή του fb. Αυτή είναι πολύ ενεργοβόρα και ειδικά αν σου μείνει στο παρασκήνιο.
  15. Είναι πρόβλημα της Samsung. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι προς το παρόν. Το έχουν όλα τα κινητά!
×
×
  • Create New...