Jump to content

gamataf

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gamataf

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

gamataf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ηταν συστημένο? Πότε είχε μπει Ελλάδα? Ρωτάω γιατί περιμένω από τέλη Μαΐου δέματακι untracked και τώρα με την ανάρτηση σου ελπίζω ξανά ότι θα παραλάβω... ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ίδια ερώτηση και σε σένα με την από πάνω...
  2. Άγγελε μια διευκρίνηση σε παρακαλώ, η αλληλογραφία, τα γράμματα, έρχονται σε ξεχωριστους σάκους? Η στον σωρό στις κούτες και τις αεροπαλετες που μας έδειξες? Και πρέπει να μπουν τελωνείο η πάνε απευθείας σε εσάς στο κέντρο?
  3. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, εμένα 29/5 βάση τα λεγόμενα του πωλητή στάλθηκε αλλά ακόμα τίποτα... Ίσως επειδή ήταν αρώματα για ηλεκτρονικο τσιγάρο να μπλόκαραν στο τελωνειο, αλλά είχα διαβάσει ότι από χώρες ΕΕ και αν δεν περιέχουν νικοτίνη περνάνε κανονικά.
  4. Θυμάσαι μετά από πόσες μέρες παρέλαβες το δέματακι από Ισπανία?
  5. RO160077185RU Λέτε να έρθει η χάθηκε κάπου στην διαδρομή? Κύριε Άγγελε σε έχουμε ζαλίσει το ξέρω αλλά... Ευχαριστώ! Και μια διευκρίνηση αν μπορείτε, τα γράμματα, όχι συστημένα, έρχονται σε ξεχωριστους σάκους από αυτά των συστημενων, και όταν φτάσουν Ελλάδα τους δίνεται άμεσα προτεραιότητα η τα βάζετε στην άκρη... Ρωτάω γιατί πολλές παραγγελίες μου untracked από Κίνα, Ισπανία, Ολλανδία, με διαφορετικές ημερομηνίες αποστολής μου έρχονται σπίτι όλες μαζί. Και τώρα περιμένω από Ρωσία, Ισπανία, Αγγλία Ευχαριστώ
  6. Σε πόσες μέρες παρέλαβες? Θυμάσαι στο περίπου? Εμένα η τελευταία μου παραγγελία από Ισπανία είχε έρθει σε 34 μέρες, τέλη Απριλίου είχε αποσταλεί. Τώρα πάμε στις 90 και 60 μέρες αντίστοιχα. Μάλλον αυτές δεν θα έρθουν!
  7. Από Ισπανία και Αγγλία περιμένω 3 δεματακια, 29/5 και 2/7 correos, 10/6 royal mail, untracked όλα, έχουν χαθεί λες? Να κάνω dispute? Αν μπορείς σε παρακαλώ απάντησε μου, ευχαριστώ!
  8. Από ποιες χώρες είχες κάνει παραγγελία? Εγώ περιμένω από Ισπανία 2 δεματακια, τέλη Μαΐου και μέσα Ιουνίου και από Αγγλία άλλο ένα μέσα Ιουνίου, χωρίς τράκινγκ όλα. Λες να παραλάβω η χάθηκαν?
  9. Από Αγγλία περιμένω κι εγώ δεματακι από τις 10/6! Δεν είναι συστημένο οπότε η τύχη του αγνοείται!
  10. Το σου γράφει το τρακινγκ? Έχει αναχωρήσει από Ισπανία?
  11. Από ποια χώρα είχε σταλθεί το δέμα?
  12. Αν δεν κάνω λάθος αν δεν περιέχουν νικοτίνη και μόνο από χώρες της ΕΕ επιτρέπονται. Θα το ξανακοιτάξω
  13. Με correos απλό ταχυδρομείο γράφει το κατάστημα, κάτι αρώματα για ηλεκτρονικο τσιγάρο παραγγείλα.
×
×
  • Create New...