baggelispr Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Καλησπερα να ρωτησω οταν ενα δεμα σταματαει τελωνιο και πρεπει να πληρωσεις σου ερχετε ειδοποιηση σπιτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Καλησπερα να ρωτησω οταν ενα δεμα σταματαει τελωνιο και πρεπει να πληρωσεις σου ερχετε ειδοποιηση σπιτι; εμένα με είχαν πάρει τηλέφωνο, μου ζήτησαν να περιγράψω με λεπτομέρεια τι περιέχει το πακέτο, μου έδωσαν ένα email και έστειλα την απόδειξη πληρωμης της κάρτας μου και του PayPal. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsim Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 Καλησπέρα και από εμένα, Έχω στείλει ένα γράμμα απλό (και καλά Α' πρωτεραιότητας) απο Χαλκιδική για χωριό της Πρέβεζας. Στάλθηκε 21 Ιουλίου και ακόμα να φτάσει. Πήγα πρόσφατα στο κατάστημα που το έστειλα και μου είπαν ότι δεν μπορούν να το κάνουν κάπως track. Να το ξαναστείλω συστημένο ή να περιμένω και άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 Αν είναι κάτι που επείγει στείλτο συστημένο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 νεο ρεκορ με αγορα Μαρτιου untracked 5 μηνες / 153 μερες :confused: - απο 26 Ιανουαριου το δεματακι μου και ακομη στον δρομο ειναι, παει καπου χαθηκε. Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 Καλησπέρα και από εμένα, Έχω στείλει ένα γράμμα απλό (και καλά Α' πρωτεραιότητας) απο Χαλκιδική για χωριό της Πρέβεζας. Στάλθηκε 21 Ιουλίου και ακόμα να φτάσει. Πήγα πρόσφατα στο κατάστημα που το έστειλα και μου είπαν ότι δεν μπορούν να το κάνουν κάπως track. Να το ξαναστείλω συστημένο ή να περιμένω και άλλο;Να ρωτήσουν την διανομή στην Πρέβεζα, τους ταχυδρόμους εκεί δηλαδή γιατί τα απλά δεν πάνε στα καταστήματα καθόλου. Μπας και έχει ξεμείνει εκεί. Στάλθηκε από το SM-A515F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 :confused: - απο 26 Ιανουαριου το δεματακι μου και ακομη στον δρομο ειναι, παει καπου χαθηκε. Είμαστε κι άλλοι, με δέματα από Ιανουάριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Στην πόλη μου τις τελευταίες 3 Δευτέρες, μόνο Δευτέρα φέρνει στην περιοχή μου, φτάσανε 5 δεματάκια όλα από αρχές Μαρτίου. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Για οσους δεν γνωριζουν τον λογο που η USPS εγινε ναυαγιο. Αυτος ο τυπος ειναι απιθανος. https://www.efsyn.gr/kosmos/boreia-ameriki/255947_piastike-me-ti-gida-stin-plati Sent from my LEX820 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Τα ΕΛΤΑ ποτέ δεν ήταν καλά όχι ότι οι άλλες εταιρείες είναι και τέλειες αλλά κάνουν κάπως την δουλειά τους ,τα ΕΛΤΑ όσες φορές μου έχουν έρθει δέματα είχα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos33 Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Παιδιά και εγώ παρέλαβα χθες. Η παραγγελία είχε γίνει 30-4 ήταν ενάμιση μήνα στην Αθήνα το δέμα (ΚΑΤ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Σημερα παρελαβα απο ΗΠΑ, ενα πακετακι που εφυγε απο εκει 23-7. Με USPS.Το tracking number ακομα εκει το δειχνει. Mεσα σε 2 ημερες,ηρθε 2 φορες ο ταχυδρομος.Μαλλο τελειωσε η αδεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamataf Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Παιδιά και εγώ παρέλαβα χθες. Η παραγγελία είχε γίνει 30-4 ήταν ενάμιση μήνα στην Αθήνα το δέμα (ΚΑΤ). Από που είχε γίνει η παραγγελία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Σημερα παρελαβα απο ΗΠΑ, ενα πακετακι που εφυγε απο εκει 23-7. Με USPS.Το tracking number ακομα εκει το δειχνει. :rolleyes: - εχει ισχυ μεχρι τα συνορα μετα απο εκει η USPS δεν μπορει να το παρακολουθησει. Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpegxguy Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Ξεκόλλησαν σήμερα 3 πακέτα μαζί (AliExpress) που περίμεναν από 13-20/07 στο ΚΑΤ. Blessed by the gods? Από πιθανές απώλειες έχω 3 πακέτα από (1 από Φλεβάρη - Βρετανία και 2 από Μάρτη - Κίνα) που έχω πάρει refund Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Χμμμμ έχω αρχίσει να χάνω την υπομονή μου. Ακόμα από 20-7 στο "ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ" ενώ έρχεται με POSTNL, μα τι χάλι είναι αυτό τελοσπάντων? Να πω ότι περιμένει τελωνείο, ότι είναι κανένα τέρμα untracked από Κίνα με CAINIAO super economy, καμιά YANGWEN KLAON MAON TSAO να δικαιολογείται. :mad: Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Δεν έχει σημασία με πιά εταιρεία έρχεται. Σημασία έχει από πια χώρα έρχεται. Με Post NL μπορεί να έρχεται από Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 (edited) Δεν έχει σημασία με πιά εταιρεία έρχεται. Σημασία έχει από πια χώρα έρχεται. Με Post NL μπορεί να έρχεται από Κίνα. Από Κίνα έρχεται αλλά έχει εκτελωνιστεί Ολλανδία. ΥΓ: Τα ίδια είχα τραβήξει με δέμα που μου έστειλαν απευθείας από Ολλανδία (όχι Κίνα). Edited August 20, 2020 by DaRk_dOg Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpegxguy Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Χμμμμ έχω αρχίσει να χάνω την υπομονή μου. Ακόμα από 20-7 στο "ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ" ενώ έρχεται με POSTNL, μα τι χάλι είναι αυτό τελοσπάντων? Να πω ότι περιμένει τελωνείο, ότι είναι κανένα τέρμα untracked από Κίνα με CAINIAO super economy, καμιά YANGWEN KLAON MAON TSAO να δικαιολογείται. :mad: Don't worry η νορμα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Από Κίνα έρχεται αλλά έχει εκτελωνιστεί Ολλανδία. ΥΓ: Τα ίδια είχα τραβήξει με δέμα που μου έστειλαν απευθείας από Ολλανδία (όχι Κίνα). Αν έρχεται από Κίνα θα το ελέγξουν και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Don't worry η νορμα είναι. Δεν είναι worry, frustration είναι! Μου έρχονται πράγματα που περιμένω να αργήσουν (σε πολύ νορμάλ χρόνο) και πράγματα που, φρονώ, πως θα έρθουν στα κοντά... απλά φρενάρουν εκεί. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Αν έρχεται από Κίνα θα το ελέγξουν και εδώ. Όσα δέματα έρχονται απο Κίνα με τριγωνική αποστολή και εκτελωνίζονται στην Ολλανδία, φτάνουν στην Ελλάδα με φάκελο που αναφέρει μόνο ταχυδρομική θυρίδα Ολλανδίας ως αποστολέα. Δεν υπάρχει κανένα ίχνος αποστολής από Κίνα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Χμμμμ έχω αρχίσει να χάνω την υπομονή μου. Ακόμα από 20-7 στο "ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ" ενώ έρχεται με POSTNL, μα τι χάλι είναι αυτό τελοσπάντων? Να πω ότι περιμένει τελωνείο, ότι είναι κανένα τέρμα untracked από Κίνα με CAINIAO super economy, καμιά YANGWEN KLAON MAON TSAO να δικαιολογείται. :mad: Από 03/07 εκφόρτωση από μεταφορική και ξεκόλλησε στις 16/08 όπου και παρέλαβα σήμερα. Σου το λέω απλά για να μην αναμένεις σύντομα. Μακάρι όμως να ξεκολλήσει νωρίτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpegxguy Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Όσα δέματα έρχονται απο Κίνα με τριγωνική αποστολή και εκτελωνίζονται στην Ολλανδία, φτάνουν στην Ελλάδα με φάκελο που αναφέρει μόνο ταχυδρομική θυρίδα Ολλανδίας ως αποστολέα. Δεν υπάρχει κανένα ίχνος αποστολής από Κίνα. Αυτό ήξερα κι εγώ, ίσως αργούν γενικά (ακόμη και από ΕΕ δηλαδή) Το λέω γιατί είχα πάρει βιβλία από UK το Φλεβάρη και ήρθαν Τέλη Μαρτίου - Απρίλιο (ένα δεν ήρθε καν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannees Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Από AliExpress έχει πλέον τελώνιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts