zurabi_97 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Τι έγινε με το σύστημα εντοπισμού αντικειμένου στη σελίδα των ΕΛΤΑ; Πάω να ελέγξω με την εφαρμογή αλλά και στην ιστοσελίδα αλλά λέει ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Έμπα στο Elta-courier https://www.elta-courier.gr/search Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 :mad: - ελεγα κι εγω δεν θα στραβωσει (!) απο κινα 2 δεματακια καλα τα πηγαμε ελα ομως που απο πολωνια σκαλωσε στον ταχυδρομο, οχι μονο εχω αφησει εξουσιοδοτηση εκει που ειναι να παραδωσει αλλα και στο ιδιο το γραφειο κινησης στον προϊσταμενο του χαμπαρι αυτος,αφησε ειδοποιηση, ρε ανθρωπε μου δουλευω πρωϊ και σαββατο ειστε κλειστα αρα γιατι πρεπει καθε φορα που αλλαζετε εσεις λογω συμβασης εγω να πρεπει να υποχρεωνομαι σε αλλο ατομο να πηγαινει στην ουρα να παραλαβει ενα μικρο δεματακι? δεν ειναι καμια βαρια κουτα,αστο το ρημαδι που σου λενε οι 2 εξουσιοδοτησεις δηλαδη καθε φορα θα πρεπει να υπολογιζω εγω ποτε εληξε η συμβαση του Α και ηρθε ο Β να ξαναεχω παλι το ιδιο καψονι? την τυχη μου μεσα με τους 8μηνους των ΕλΤα (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hux_Flux Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 (edited) Δείτε την παρακάτω εικόνα για δέματα από ΕΕ για να παίρνετε θάρρος εσείς που περιμένετε δέματα εκτός ΕΕ... Απ'ό,τι καταλαβαίνω το πρώτο πρέπει να το θεωρώ απολεσθέν. Έχω ήδη πάρει πίσω τα χρήματα μου από το paypal, ευτυχώς. Το 2ο έχει κολλήσει για κάποιο λόγο στο τελωνείο παρ'ότι απο ΕΕ... Να σημειώσουμε οτι βρίσκομαι στην Αττική. Από τα ΕΛΤΑ η ερμηνεία τους είναι πως έφτασε οδικώς στη Θεσσαλονίκη και κάποιοι σάκοι παίρνονται στο τελωνείο δειγματοληπτικά. Μπορεί να μείνει εώς και 2,5 μήνες εκεί, μου είπαν. Απελπιστική κατάσταση. Edited November 11, 2017 by Hux_Flux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 (edited) Παιδιά επειδή πρώτη φορά παραγγέλνω απο gearbest.. έχω παραγγείλει στις 5/11.. και με τον tracking code το μόνο γεγονός που βρίσκω είναι αυτό: Βέλγιο(Bpost International) Τελευταίο γεγονός -- 2017-11-06 10:41 Item is announced / bpost received the information Είναι φυσιολογικό; Αυτό σημαίνει ότι δεν το έχουν στείλει ακόμη; Στο gearbest έχει status "shipped out" και έμεινε μόνο το τελευταίο στάδιο που λέει "Product Dispatch". Edited November 11, 2017 by michalis1984 Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TaxydromosGr Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Δείτε την παρακάτω εικόνα για δέματα από ΕΕ για να παίρνετε θάρρος εσείς που περιμένετε δέματα εκτός ΕΕ... Απ'ό,τι καταλαβαίνω το πρώτο πρέπει να το θεωρώ απολεσθέν. Έχω ήδη πάρει πίσω τα χρήματα μου από το paypal, ευτυχώς. Το 2ο έχει κολλήσει για κάποιο λόγο στο τελωνείο παρ'ότι απο ΕΕ... Να σημειώσουμε οτι βρίσκομαι στην Αττική. Από τα ΕΛΤΑ η ερμηνεία τους είναι πως έφτασε οδικώς στη Θεσσαλονίκη και κάποιοι σάκοι παίρνονται στο τελωνείο δειγματοληπτικά. Μπορεί να μείνει εώς και 2,5 μήνες εκεί, μου είπαν. Απελπιστική κατάσταση. ΑΠΟΣΤΟΛΗ RC………………DE Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 31-08-2017 15:41 ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 01-09-2017 06:50 ΓΕΡΜΑΝΙΑ Το δέμα σου από την Γερμανία μάλλον είναι παρέα με το δικό μου, γιατί κι εγώ το θεωρώ χαμένο και πήρα τα χρήματά μου πίσω μέσω paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Παιδιά επειδή πρώτη φορά παραγγέλνω απο gearbest.. έχω παραγγείλει στις 5/11.. και με τον tracking code το μόνο γεγονός που βρίσκω είναι αυτό: Βέλγιο(Bpost International) Τελευταίο γεγονός -- 2017-11-06 10:41 Item is announced / bpost received the information Είναι φυσιολογικό; Αυτό σημαίνει ότι δεν το έχουν στείλει ακόμη; Στο gearbest έχει status "shipped out" και έμεινε μόνο το τελευταίο στάδιο που λέει "Product Dispatch". Λιγο υπομονη, δλδ δεν γινεται σε 4 μερες να γινουν ολα. Περιμενε υπομονετικα. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kreppas Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Αποστολές απο iHerb έχουμε θέμα με τελωνείο? Εάν ναι ,κάποιο εναλλακτικό απο ευρώπη? Ευχαριστώ Παράθεση PiranxaS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 δυο παραγγελιες προσφατα, δεν πληρωσα σε καμια, αλλα ηταν κατω απο τα 22 ευρω (ατελεια), εναλλακτικα υπαρχει το prozis για ευρωπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s1.1 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 εναλλακτικα υπαρχει το prozis για ευρωπη Το prozis τα στελνει απο UK? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Το prozis τα στελνει απο UK?Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, από Πορτογαλία. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sixoremenos Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Παιδιά επειδή πρώτη φορά παραγγέλνω απο gearbest.. έχω παραγγείλει στις 5/11.. και με τον tracking code το μόνο γεγονός που βρίσκω είναι αυτό: Βέλγιο(Bpost International) Τελευταίο γεγονός -- 2017-11-06 10:41 Item is announced / bpost received the information Είναι φυσιολογικό; Αυτό σημαίνει ότι δεν το έχουν στείλει ακόμη; Στο gearbest έχει status "shipped out" και έμεινε μόνο το τελευταίο στάδιο που λέει "Product Dispatch". Υπομονή. Να ξέρεις ότι για Belgium post θα έχεις tracking μέχρι να φύγει από Βέλγιο. Μετά θα είναι σαν απλό. Δε θα ξέρεις πότε έφτασε Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Υπομονή. Να ξέρεις ότι για Belgium post θα έχεις tracking μέχρι να φύγει από Βέλγιο. Μετά θα είναι σαν απλό. Δε θα ξέρεις πότε έφτασε Ελλάδα.Δεν ισχύει στην περίπτωσή μου. Είχα πληροφορίες μέχρι και την παράδοση στην πόρτα μου. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που μένω εξωτερικό και αν εδώ δουλεύει αλλιώς το σύστημα ανίχνευσης από των ΕΛΤΑ. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Δεν ισχύει στην περίπτωσή μου. Είχα πληροφορίες μέχρι και την παράδοση στην πόρτα μου. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που μένω εξωτερικό και αν εδώ δουλεύει αλλιώς το σύστημα ανίχνευσης από των ΕΛΤΑ. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Για Ελλάδα τα unregistered σου λένε μέχρι και ότι έφτασε στα ΕΛΤΑ και τα registered κανονικά μέχρι τη παραλαβή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Για Ελλάδα τα unregistered σου λένε μέχρι και ότι έφτασε στα ΕΛΤΑ και τα registered κανονικά μέχρι τη παραλαβή.Μα πάντα για registered πακέτα μιλάμε. Αλλιώς δεν έχει νόημα να μιλάμε για ανίχνευση Για αυτό μου κάνει εντύπωση που λέει το παλικάρι ότι δεν υπάρχει ανίχνευση από ένα σημείο και μετά. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Μα πάντα για registered πακέτα μιλάμε. Αλλιώς δεν έχει νόημα να μιλάμε για ανίχνευση Για αυτό μου κάνει εντύπωση που λέει το παλικάρι ότι δεν υπάρχει ανίχνευση από ένα σημείο και μετά. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Πολλά μη συστημένα με κάποιον τρόπο δείχνουν πληροφορίες μέχρι και την παράδοση, απλά το αναφέρω. Το bpost μόνο σε συστημένο δείχνει μέχρι τη παράδοση, το απλό είναι μέχρι και την παραλαβή του πακέτου απ'τα ΕΛΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Περιμένω 7 παραγγελίες από Κίνα και ακόμα όλες είναι άφαντες!! Η μια είναι από 24 Σεπτέμβρη.. :wacko: Το όριο για refund από ebay-paypal πόσες μέρες είναι γιατί δεν θυμάμαι?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 6 μήνες είναι το όριο για Refund. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Ok. Ευχαριστώ φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 6 μήνες είναι το όριο για Refund.Προσοχή 180 μέρες είναι η ασφάλεια του PayPal η ασφάλεια του ebay είναι 30 μέρες μετά την εκτιμώμενη ημερομηνία αφίξεις που αναγράφετε στην παραγγελία. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Προσοχή 180 μέρες είναι η ασφάλεια του PayPal η ασφάλεια του ebay είναι 30 μέρες μετά την εκτιμώμενη ημερομηνία αφίξεις που αναγράφετε στην παραγγελία. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Και γω κάπου για 100κάτι μέρες είχα διαβάσει αλλά δεν θυμόμουν ακριβώς πόσες. Νομίζω οι 30 ημέρες ήταν παλιά το όριο. Και που να έρθουν και τα Χριστούγεννα τι μπάχαλο θα γίνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Περιμένω έναν φορτιστή μπαταρίας από amazon Aγγλίας 10/11/2017, 14:08:45 ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 10/11/2017, 14:08:44 ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 9/11/2017, 12:00:38 ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥ.Δ.ΕΛ.ΤΑ. ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ Τι εννοεί με το μεταφορά περιεχομένου σε άλλη συσκευασία?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 <με βάση τα στοιχεία που δίνεις. για κάποιο λόγο, η συσκευασία ήταν χαλασμένη και την άλλαξαν. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sixoremenos Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Υπομονή. Να ξέρεις ότι για Belgium post θα έχεις tracking μέχρι να φύγει από Βέλγιο. Μετά θα είναι σαν απλό. Δε θα ξέρεις πότε έφτασε Ελλάδα. Να αυτοδιορθωθώ: Με επιλογή registered Belgium post από Gearbest, έχεις tracking μέχρι να φτάσει Βέλγιο, καθώς και από Βέλγιο μέχρι να φτάσει Ελλάδα. Δηλαδή, η τελευταία πληροφόρηση που έχεις είναι ότι το πακέτο έχει φτάσει στον τοπικό postal operator (ΕΛΤΑ) και ότι "it's been handled". Από εκεί και πέρα, πρέπει να έχεις το νου σου εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosChatz Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Μολις παράγγειλα ενα mouse-pad. Του χρονου θα σας πω εντυπωσεις :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts