Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι έγινε με το σύστημα εντοπισμού αντικειμένου στη σελίδα των ΕΛΤΑ; Πάω να ελέγξω με την εφαρμογή αλλά και στην ιστοσελίδα αλλά λέει ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα.

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

:mad: - ελεγα κι εγω δεν θα στραβωσει (!) απο κινα 2 δεματακια καλα τα πηγαμε ελα ομως που απο πολωνια σκαλωσε στον ταχυδρομο, οχι μονο εχω αφησει εξουσιοδοτηση εκει που ειναι να παραδωσει αλλα και στο ιδιο το γραφειο κινησης στον προϊσταμενο του

χαμπαρι αυτος,αφησε ειδοποιηση, ρε ανθρωπε μου δουλευω πρωϊ και σαββατο ειστε κλειστα αρα γιατι πρεπει καθε φορα που αλλαζετε εσεις λογω συμβασης εγω να πρεπει να υποχρεωνομαι σε αλλο ατομο να πηγαινει στην ουρα να παραλαβει ενα μικρο δεματακι? δεν ειναι καμια βαρια κουτα,αστο το ρημαδι που σου λενε οι 2 εξουσιοδοτησεις

δηλαδη καθε φορα θα πρεπει να υπολογιζω εγω ποτε εληξε η συμβαση του Α και ηρθε ο Β να ξαναεχω παλι το ιδιο καψονι? την τυχη μου μεσα με τους 8μηνους των ΕλΤα (!)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Δείτε την παρακάτω εικόνα για δέματα από ΕΕ για να παίρνετε θάρρος εσείς που περιμένετε δέματα εκτός ΕΕ...

Απ'ό,τι καταλαβαίνω το πρώτο πρέπει να το θεωρώ απολεσθέν. Έχω ήδη πάρει πίσω τα χρήματα μου από το paypal, ευτυχώς.

Το 2ο έχει κολλήσει για κάποιο λόγο στο τελωνείο παρ'ότι απο ΕΕ... Να σημειώσουμε οτι βρίσκομαι στην Αττική. Από τα ΕΛΤΑ η ερμηνεία τους είναι πως έφτασε οδικώς στη Θεσσαλονίκη και κάποιοι σάκοι παίρνονται στο τελωνείο δειγματοληπτικά. Μπορεί να μείνει εώς και 2,5 μήνες εκεί, μου είπαν.

Απελπιστική κατάσταση.

A0sEx77.jpg

Edited by Hux_Flux

Παιδιά επειδή πρώτη φορά παραγγέλνω απο gearbest.. έχω παραγγείλει στις 5/11.. και με τον tracking code το μόνο γεγονός που βρίσκω είναι αυτό:

Βέλγιο(Bpost International)

Τελευταίο γεγονός -- 2017-11-06 10:41 Item is announced / bpost received the information

Είναι φυσιολογικό; Αυτό σημαίνει ότι δεν το έχουν στείλει ακόμη; Στο gearbest έχει status "shipped out" και έμεινε μόνο το τελευταίο στάδιο που λέει "Product Dispatch".

Edited by michalis1984

Δείτε την παρακάτω εικόνα για δέματα από ΕΕ για να παίρνετε θάρρος εσείς που περιμένετε δέματα εκτός ΕΕ...

Απ'ό,τι καταλαβαίνω το πρώτο πρέπει να το θεωρώ απολεσθέν. Έχω ήδη πάρει πίσω τα χρήματα μου από το paypal, ευτυχώς.

Το 2ο έχει κολλήσει για κάποιο λόγο στο τελωνείο παρ'ότι απο ΕΕ... Να σημειώσουμε οτι βρίσκομαι στην Αττική. Από τα ΕΛΤΑ η ερμηνεία τους είναι πως έφτασε οδικώς στη Θεσσαλονίκη και κάποιοι σάκοι παίρνονται στο τελωνείο δειγματοληπτικά. Μπορεί να μείνει εώς και 2,5 μήνες εκεί, μου είπαν.

Απελπιστική κατάσταση.

A0sEx77.jpg

ΑΠΟΣΤΟΛΗ RC………………DE

Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 31-08-2017 15:41 ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 01-09-2017 06:50 ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Το δέμα σου από την Γερμανία μάλλον είναι παρέα με το δικό μου, γιατί κι εγώ το θεωρώ χαμένο και πήρα τα χρήματά μου πίσω μέσω paypal

Παιδιά επειδή πρώτη φορά παραγγέλνω απο gearbest.. έχω παραγγείλει στις 5/11.. και με τον tracking code το μόνο γεγονός που βρίσκω είναι αυτό:

Τελευταίο γεγονός -- 2017-11-06 10:41 Item is announced / bpost received the information

Είναι φυσιολογικό; Αυτό σημαίνει ότι δεν το έχουν στείλει ακόμη; Στο gearbest έχει status "shipped out" και έμεινε μόνο το τελευταίο στάδιο που λέει "Product Dispatch".

Λιγο υπομονη, δλδ δεν γινεται σε 4 μερες να γινουν ολα. Περιμενε υπομονετικα.

With great power, comes great responsibility...

δυο παραγγελιες προσφατα, δεν πληρωσα σε καμια,

αλλα ηταν κατω απο τα 22 ευρω (ατελεια),

εναλλακτικα υπαρχει το prozis για ευρωπη

Το prozis τα στελνει απο UK?
Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, από Πορτογαλία.

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Υπομονή. Να ξέρεις ότι για Belgium post θα έχεις tracking μέχρι να φύγει από Βέλγιο. Μετά θα είναι σαν απλό. Δε θα ξέρεις πότε έφτασε Ελλάδα.

Υπομονή. Να ξέρεις ότι για Belgium post θα έχεις tracking μέχρι να φύγει από Βέλγιο. Μετά θα είναι σαν απλό. Δε θα ξέρεις πότε έφτασε Ελλάδα.
Δεν ισχύει στην περίπτωσή μου.

Είχα πληροφορίες μέχρι και την παράδοση στην πόρτα μου. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που μένω εξωτερικό και αν εδώ δουλεύει αλλιώς το σύστημα ανίχνευσης από των ΕΛΤΑ.

Amazon Fire stick 4k max

Δεν ισχύει στην περίπτωσή μου.

Είχα πληροφορίες μέχρι και την παράδοση στην πόρτα μου. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που μένω εξωτερικό και αν εδώ δουλεύει αλλιώς το σύστημα ανίχνευσης από των ΕΛΤΑ.

Για Ελλάδα τα unregistered σου λένε μέχρι και ότι έφτασε στα ΕΛΤΑ και τα registered κανονικά μέχρι τη παραλαβή.

Για Ελλάδα τα unregistered σου λένε μέχρι και ότι έφτασε στα ΕΛΤΑ και τα registered κανονικά μέχρι τη παραλαβή.
Μα πάντα για registered πακέτα μιλάμε.

Αλλιώς δεν έχει νόημα να μιλάμε για ανίχνευση

Για αυτό μου κάνει εντύπωση που λέει το παλικάρι ότι δεν υπάρχει ανίχνευση από ένα σημείο και μετά.

Amazon Fire stick 4k max

Μα πάντα για registered πακέτα μιλάμε.

Αλλιώς δεν έχει νόημα να μιλάμε για ανίχνευση

Για αυτό μου κάνει εντύπωση που λέει το παλικάρι ότι δεν υπάρχει ανίχνευση από ένα σημείο και μετά.

Πολλά μη συστημένα με κάποιον τρόπο δείχνουν πληροφορίες μέχρι και την παράδοση, απλά το αναφέρω.

Το bpost μόνο σε συστημένο δείχνει μέχρι τη παράδοση, το απλό είναι μέχρι και την παραλαβή του πακέτου απ'τα ΕΛΤΑ.

Τελευταία έχει παραγίνει το κακό. Περιμένω 7 παραγγελίες από Κίνα και ακόμα όλες είναι άφαντες!! Η μια είναι από 24 Σεπτέμβρη.. :wacko:

Το όριο για refund από ebay-paypal πόσες μέρες είναι γιατί δεν θυμάμαι?!

6 μήνες είναι το όριο για Refund.
Προσοχή 180 μέρες είναι η ασφάλεια του PayPal η ασφάλεια του ebay είναι 30 μέρες μετά την εκτιμώμενη ημερομηνία αφίξεις που αναγράφετε στην παραγγελία.

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Προσοχή 180 μέρες είναι η ασφάλεια του PayPal η ασφάλεια του ebay είναι 30 μέρες μετά την εκτιμώμενη ημερομηνία αφίξεις που αναγράφετε στην παραγγελία.

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Και γω κάπου για 100κάτι μέρες είχα διαβάσει αλλά δεν θυμόμουν ακριβώς πόσες. Νομίζω οι 30 ημέρες ήταν παλιά το όριο.

Και που να έρθουν και τα Χριστούγεννα τι μπάχαλο θα γίνει!

Περιμένω έναν φορτιστή μπαταρίας από amazon Aγγλίας

10/11/2017, 14:08:45 ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)

10/11/2017, 14:08:44 ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)

9/11/2017, 12:00:38 ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥ.Δ.ΕΛ.ΤΑ. ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ

Τι εννοεί με το μεταφορά περιεχομένου σε άλλη συσκευασία??

<με βάση τα στοιχεία που δίνεις. για κάποιο λόγο, η συσκευασία ήταν χαλασμένη και την άλλαξαν.

Να αυτοδιορθωθώ: Με επιλογή registered Belgium post από Gearbest, έχεις tracking μέχρι να φτάσει Βέλγιο, καθώς και από Βέλγιο μέχρι να φτάσει Ελλάδα. Δηλαδή, η τελευταία πληροφόρηση που έχεις είναι ότι το πακέτο έχει φτάσει στον τοπικό postal operator (ΕΛΤΑ) και ότι "it's been handled". Από εκεί και πέρα, πρέπει να έχεις το νου σου εσύ.