Jump to content

kreppas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    84
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kreppas

  1. ξεκάθαρο το εξελ ευχαριστώ. κατω απο 300kwh/μήνα επιλογη προγραμματος με ρητρα
  2. Εν κατακλείδι οσοι καταναλώνουν λιγοτερες απο 300kwh/ μηνα συμφαιρει συμβόλαιο με ρητρα?Ή υσχυει υπο προϋποθέσεις?
  3. πως υπολογίζεις την πραγματικη τιμή;
  4. καποια προταση καποιο μελος για την περίπτωση την δικγ μου για αλλαγη παροχου?
  5. σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση σου αλλα δεν τα εχω και πολυ καλα τα μαθηματικα. Θα μπορουσε κάποιο μελος της κοινότητας να με βοηθησει εαν με συμφαιρει η παραμονη μου στην nova energy? Ευχαριστώ
  6. Γεια σας , ηρθε η στιγμη που θα ηθελα την γνωμη σας γιατι πιστευω οτι δεν τα υπολογιζουν σωστα αλλα οπως θελουν.Ρευμα εχω στην Nova Energy Home N (χωρις δικαιωμα ΚΟΤ) με παγια εντολη εξοφλησης λογαριασμου.Τρεις εναντι ενας εκκαθαριστικος και σας τους παραθετω παρακατω.Καθε προταση δεκτη εαν με συμφαιρει να αλλαξω παροχο , δοκιμασα και το excel του μελους koriakios αλλα δεν το καταλαβα.Ευχαριστω για το χρονο σας.
  7. δεν διατιθεται ή δεν υποστηριζεται σε περιπτωση?
  8. Γνωριζει κανεις εν μπορούμε να αγορασουμε την υπηρεσια απο το επισημο site της Apple.,για την ασφαλεια του κινητου?
  9. Στο tapatalk και γενικα στο σκρολαρισμα σας μαγκωνει/κολλαει καθολου??Γιατι μου φαινεται οτι δεν ειναι φυσιολογικο.
  10. Αν ειχε ομως φθηνες τιμες θα εβγαζε πολλα περισοτερα. Πολλυς κοσμος πλεον επιλεγει κοτσοβολο για το λόγο που είπες και ας πληρωσει παραπανω
  11. Μιλησα θα το στειλουν πισω. Κομπινα εκανε ο τυπος, ενα μικρο φακελακι εστειλε. Εστειλα μηνυμα ebay support και μαλιστα ο χρηστης ειναι διεγραμενος απο το eBay. Εκανε καλη μπαζα απο πολλους. Πουλανε και μετα εξαφανιζονται πρέπει να ειναι η νεα απατη αυτη τωρα γιατι ειναι η δευτερη μεσα σε ενα μήνα.
  12. http://i67.tinypic.com/2n6ekpw.png ο κινεζος εστειλε λαθος δεμα με λαθος στοιχεια και οπως φαινεται το εχει κανει και σε αλλους βλεπωντας το feedback.
  13. καλησπερα σας, στο tracking number γραφει το εξης: 2018-04-19 10:04 ATHENS AIRMAIL CENTER, RECEIVE ITEM AT INWARD OFFICE OF EXCHANGE Περναει τελωνειο το δεμα?
  14. Ευχαριστω για την απαντηση. Εκανα παραγγελια απο βοτανο χωρις μεσαζωντα (19ε μαζι με μεταφορικα) και βλεπουμε αν θα περασει τελωνειο.
  15. θα μας συμφαιρε να κανουμε οι ιδιοι τριγωνικη αποστολη?υπαρχουν διαφορες υπηρεσιες που παραλαμβανουν το δεμα σου και στο στελνουν μετα.Βεβαια σε αυτο φανταζομαι θα πρεπει να εχουμε μεγαλη διαφορα τιμης με εδω για να πουμε οτι μας συμφαιρει κατι τετοιο. Ας τσεκαρει καποιος που ασχολειται το παρακατω www.forward2me.com
  16. Δυσκολη απαντηση στο ερωτημα σου. Καλυτερα ενας μαιευτηρας θα γνωριζει
  17. το i-βοτανο κολάει ακομα στο τελωνείο και εοφ ? Αγόρασε κανείς πρόσφατα να μας πει?
  18. Οποτε καλο ειναι μετα τους 3 πρωτους μηνες δωρεαν να αλλαξουμε στο πακετο με τα 8 ευρω? Εαν εχουμε τετοιο σκοπο δλδ.
  19. η eurobank δινει σε επιλεγμενα καταστηματα απο 1% και πανω.Πχ για καθημερινες αγορες ομως δεν δινει τιποτα οπως δινουν τα yellow ή alpha bonus.Τι εννοω? Οτιδηποτε αγορα κανεις (που δεν ειναι και συνεργατης) παιρνεις ποντους κατι που δε παιρνεις απο επιστροφη eurobank.Σε αυτο το κομματι δε ξερω ποια ειναι καλυτερη.
  20. πλεον ποια καρτα ειναι συμφερουσα για συλλογη ποντων?Ξερω ειναι αναλογα με το που κανεις αγορες.Αλλα σαν χρηση γενικα ποια ειναι ?
×
×
  • Create New...