Rayden1 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Σας ευχαριστω και τους δυο βρηκα τελικα τον ybrowser που τον εχω συνηθησει κιολας. Καλος πανως και ο xplore τον εχω δοκιμασει. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delioan Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Καλησπέρα !!! Όντας παιδί των Windows Mobile δεν έχω καταλάβει τι παίζει ακριβώς με τα "πακέτα γλωσσών" του Symbian. Όποιος γνωρίζει/έχει χρησιμοποιήσει κινητό με Symbian^3 από παράλληλη εισαγηγή ας μου απαντήσει. Τα "πακέτα γλωσσών" είναι οι γλώσσες από τις οποίες επιλέγεις για το μενού ή οι γλώσσες των διατειθέμενων πληκτρολογίων ; Δηλ. σε απλά PC λόγια Windows XP Greek ή Windows XP English με ελληνικά στη language bar ; Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να αγοράσω από παράλληλη εισαγωγή το Nokia C6-01 και δε με νοιάζει καθόλου αν θα έχει αγγλικό ή ελληνικό μενού, με πειράζει όμως να μη μπορώ να γράψω sms ή να κάνω αναζήτηση στο internet με ελληνικούς χαρακτήρες. Ευχαριστώ πολύ ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Υπάρχουν τα Product Codes τα οποία καθορίζουν την αγορά για την οποία προορίζεται η κάθε συσκευή. έτσι υπάρχουν τα ανάλογα πακέτα γλωσών τα οποία μπορείς να δεις εδώ. Όταν πάρεις το C6-01 του φλασάρεις την ελληνική rom η οποία θα έχει ελληνικά και αγγλικά μεταξύ των γλωσσών και είσαι έτοιμος. Να προσέξεις μόνο να προορίζεται η συσκευή για την ευρωπαϊκή αγορά για να σε καλύπτει η διετής εγγύηση της Nokia. Περί παράλληλων εισαγωγών. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delioan Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση ! Τα FAQs τα έχω διαβάσει, η ερώτησή μου αφορά περισσότερο στα SMS και στα διαθέσιμα πληκτρολόγια. Πχ θα μπορώ να γράψω SMS με γαλλικούς χαρακήρες αν έχω πακέτο γλωσσών "Balkans" ; Στα WΜ πχ, με αγγλικό μενού, μπορούσα να "φορτώσω" ελληνικό πληκτρολόγιο και να γράφω ελληνικά. Σε Symbian γίνεται αυτό ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Βεβαίως και γίνεται να έχεις αγγλικά στο μενού και άλλη γλώσσα γραφής. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Τελικά το SPB Mobile Shell λέει πολύ. Είναι πρακτικό και ευέλικτο. Έχω μπορέσει να οργανώσω τις αγαπημένες μου εφαρμογές στην καθημερινή και επαγγελματική διάταξη. Μόνο που δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο δε μπορώ να αλλάξω φόντο στην επαγγελματική διάταξη. Ξέρει κάποιος πώς γίνεται, αν γίνεται; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Πάνο, αν τελικά το συνηθίσεις και το χρησιμοποιήσεις σε καθημερινή βάση, πες μας αν διαπιστώσεις μειωμένη αυτονομία στην συσκευή σου. Την επαγγελματική διάταξη δεν την χρησιμοποίησα καθόλου και δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Ίσως επειδή είναι επαγγελματική δεν αλλάζει φόντο; :blink: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Τελικά το SPB Mobile Shell λέει πολύ. Είναι πρακτικό και ευέλικτο. Έχω μπορέσει να οργανώσω τις αγαπημένες μου εφαρμογές στην καθημερινή και επαγγελματική διάταξη. Μόνο που δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο δε μπορώ να αλλάξω φόντο στην επαγγελματική διάταξη. Ξέρει κάποιος πώς γίνεται, αν γίνεται; Άλλαξε ταπετσαρία απο το μενού του κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 (edited) Πάνο, αν τελικά το συνηθίσεις και το χρησιμοποιήσεις σε καθημερινή βάση, πες μας αν διαπιστώσεις μειωμένη αυτονομία στην συσκευή σου. Την επαγγελματική διάταξη δεν την χρησιμοποίησα καθόλου και δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Ίσως επειδή είναι επαγγελματική δεν αλλάζει φόντο; :blink: Δεν ξέρω ακόμα για αυτονομία, αλλά μνήμη τρώει αρκετή. Από 120ΜΒ πέφτει κάτω από τα 80ΜΒ. Σίγουρα φταίει ότι είναι εντελώς διαφορετικό να έχεις 3 αρχικές οθόνες, άλλο 10, κι όλες γεμάτες με widgets. Πάντως δεν είχα μηνύματα χαμηλής στάθμης μνήμης μέχρι τώρα. Θα κάνω κι άλλους ελέγχους στις επόμενες μέρες και θα δω. Άλλαξε ταπετσαρία απο το μενού του κινητού Ναι όντως έτσι είναι. Η επαγγελματική διάταξη επιλέγει την ταπετσαρία της πρώτης αρχικής οθόνης του εργοστασιακού μενού. Θενξ. :) Edited December 12, 2010 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 παιδιά το spb shell τρέχει απροβληματιστα στο κινητό η έχει εμφανη μείωση απόδοσης?Ρωτάω γιατί διαβάζω για μεγάλημείωση της διαθέσιμης RAM από 120 σε 80! Εδώ να πω ότι αντίθετα στο HD2 Leo από 200 που είναι η RAM με το htc sense όταν το αλλάζω με το spb shell εκτοξεύεται στα 220 περίπου!! Οπότε καλό είναι να μας πει όποιοςτο έχει αν το κινητό ακούει με αυτό η του πέφτει βαρύ? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 παιδιά το spb shell τρέχει απροβληματιστα στο κινητό η έχει εμφανη μείωση απόδοσης?Ρωτάω γιατί διαβάζω για μεγάλημείωση της διαθέσιμης RAM από 120 σε 80! Εδώ να πω ότι αντίθετα στο HD2 Leo από 200 που είναι η RAM με το htc sense όταν το αλλάζω με το spb shell εκτοξεύεται στα 220 περίπου!! Οπότε καλό είναι να μας πει όποιοςτο έχει αν το κινητό ακούει με αυτό η του πέφτει βαρύ? Όχι, επουδενί λόγω δεν είναι βαρύ. Το μόνο που βλέπω είναι μια σαφή μείωση στη διαθέσιμη μνήμη, τίποτα άλλο. Το κινητό πάει σφαίρα, δεν παρατήρησα το παραμικρό κόλλημα, το rendering είναι απροβλημάτιστο, ακόμα και στα απαιτητικότατα carousel. Και σημειωτέον, τις πληροφορίες για τη μνήμη τις παίρνω από το Ergo's MemInfo, το οποίο δεν ξέρω αν και κατά πόσον είναι αξιόπιστο. :rolleyes: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 ευχάριστα νέα! με ενδιαφέρει η συσκευή(Ν8)μιας κ δίνει πράγματα που δε τα βρίσκω αλλού όπως δωρεάν κ κυρίως αξιόπιστο GPS φακέλους να οργανώσεις όπως θες τα sms σου κάτι που τα αλλά λειτουργικά το χουν βάλει στην άκρη(δεν είμαστε όλοι στην αμερική που δουλεύουν σχεδόν μόνο τα mail ),κ κυρίως μου αρέσει το ρολόι κ γενικώς η οθόνη με τις εμφανείς ειδοποιήσεις χωρίς ουσιαστική κατανάλωση που το χω συνηθίσει απ τα N85,86 και δε το βρίσκω αλλού και το shell προσωπικα μιας κ το χρησιμοποιεω χρόνια στα wm θα με βόλευε πολύ αρκεί βεβαίως να μη γονατίζει τη συσκευή,οπότε καλά τα νέα που λέει ο Πάνος από πάνω.. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 ευχάριστα νέα! με ενδιαφέρει η συσκευή(Ν8)μιας κ δίνει πράγματα που δε τα βρίσκω αλλού όπως δωρεάν κ κυρίως αξιόπιστο GPS φακέλους να οργανώσεις όπως θες τα sms σου κάτι που τα αλλά λειτουργικά το χουν βάλει στην άκρη(δεν είμαστε όλοι στην αμερική που δουλεύουν σχεδόν μόνο τα mail ),κ κυρίως μου αρέσει το ρολόι κ γενικώς η οθόνη με τις εμφανείς ειδοποιήσεις χωρίς ουσιαστική κατανάλωση που το χω συνηθίσει απ τα N85,86 και δε το βρίσκω αλλού και το shell προσωπικα μιας κ το χρησιμοποιεω χρόνια στα wm θα με βόλευε πολύ αρκεί βεβαίως να μη γονατίζει τη συσκευή,οπότε καλά τα νέα που λέει ο Πάνος από πάνω.. Το κακό με το SPB Mobile Shell είναι ότι πρώτον απενεργοποιεί τη δόνηση της οθόνης αφής, η όποια είναι θεσπέσια και όσοι έχουν το Ν8 με καταλαβαίνουν. Επίσης, από τη λίστα των widgets και συντομεύσεων λείπουν κάποια βασικά, όπως π.χ. ο πομπός FM, τον οποίο απλώς τον εμφανίζει σαν συντόμευση και όχι σαν widget μιας ολόκληρης γραμμής όπως στο Ν8 που βλέπεις με μία ματιά που εκπέμπει, χωρίς να μπεις στο μενού. Επίσης περιέργως λείπει απευθείας συντόμευση για δημιουργία νέου μηνύματός, με ένα κλικ στην οθόνη. Γίνεται, αλλά όχι με μία κίνηση. Όπως και να 'χει όμως πρόκειται για ένα καταπληκτικό εναλλακτικό shell το οποίο θα γίνει πολύ καλύτερο στην πολυαναμενόμενη έκδοση 5.0. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Για σας έχει δοκιμάσει κανεις το Transfer files between? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας σχετικά με το πρόγραμμα του facebook υπάρχει κάποιο καλύτερο πρόγραμμα που όμως να εμφανίζει κανονικά τις δημοσίευσης video και αλλα όπως και αυτό που έχει το n8 (κοινωνικά δίκτυα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Δεν υπάρχει κάποια καλύτερη εφαρμογή. Για να βλέπεις τα βίντεο θα πρέπει να μπαίνεις μόνο από τον ενσωματωμένο browser. πρέπει οπωσδήποτε η εφαρμογή του facebook να βελτιωθεί καθώς της λείπουν πολλά πράγματα. Είμαι περίεργος γιατί έχει αργήσει τόσο πολύ να κυκλοφορήσει ολοκληρωμένη εφαρμογή ενώ υπάρχει τόσο καιρό για τα υπόλοιπα λειτουργικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Εχει κανεις χρησιμοποιησει το ovi music player για να περσει μουσικη στο κινητο; Καταφερα και την περασα τελικα αλλα πολυ ταλαιπωρια ρε γμτ. Επισης ακομα δεν μπορω να βρω τροπο να συγχρονιζω ενα ενα τα κομματια πχ οταν θελω να προσθεσω στα ειδη υπαρχοντα. Μονο ολα μαζι καταφερα να τα συγχρονισω. Ποσο χρησιμο θα ηταν να μπορουσες να αλλαξεις τα στοιχεια των τραγουδιων και απο την συσκευη. Καμια προταση στο προβλημα μου; Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 παίδες ποια εφαρμογή blacklist προτείνετε και δουλεύει καλά στο Ν8; ευχαριστώ 1 Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα εδώ και 1 βδομάδα έχω βάλει τον xplore και σήμερα το πατάω να άνοιξη και δεν ανοίγει το έσβησα το ξανά έβαλα και πάλι τα ίδια ξέρει κανεις κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Το είχες κατεβάσει από την επίσημη ιστοσελίδα; Κάνε και μια επανεκκίνηση στην συσκευή σου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 όχι φιλε μου το είχα κατεβάσει από το γνωστό μαγαζάκι και ήταν signed κατευθείαν το έβαλα και δούλευε μια χαρά αλλα μετά από μια βδομάδα σήμερα δεν άνοιγε με τίποτα έκανα επανεκκίνηση τίποτα το έσβησα το ξανά έβαλα και πάλι τίποτα.Mετά έβαλα από το επίσημο site την εφαρμογή και την πήρε ανοίγει αλλα βγάζει χρόνο για να άνοιξη και να κλίση δεν ξέρω όμως αν είναι μονο αυτός ο περιορισμός η έχει και άλλους δεν ξέρει τι άλλο να κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jean07 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Υπάρχει παιδιά κάποιο εορτολογιο που να δουλεύει με το Ν8; Υπάρχει περίπτωση να φαίνεται και η γιορτή στη home screen; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 όχι φιλε μου το είχα κατεβάσει από το γνωστό μαγαζάκι και ήταν signed κατευθείαν το έβαλα και δούλευε μια χαρά αλλα μετά από μια βδομάδα σήμερα δεν άνοιγε με τίποτα έκανα επανεκκίνηση τίποτα το έσβησα το ξανά έβαλα και πάλι τίποτα.Mετά έβαλα από το επίσημο site την εφαρμογή και την πήρε ανοίγει αλλα βγάζει χρόνο για να άνοιξη και να κλίση δεν ξέρω όμως αν είναι μονο αυτός ο περιορισμός η έχει και άλλους δεν ξέρει τι άλλο να κάνω Δεν έχει περιορισμούς. Μόνο τη χρονική καθυστέρηση κατά την εκκίνηση και τον τερματισμό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 εχουμε και εδω πιστοποιητικα? για να βαλουμε εφαρμογες? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 εχουμε και εδω πιστοποιητικα? για να βαλουμε εφαρμογες? Ναι, δεν έχει αλλάξει κάτι, πάλι χρειαζόμαστε πιστοποιητικά. Περισσότερα δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287516 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts