teopanta1 Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Παιδιά bogey effect δεν έχει η συσκευή; προσπαθώ να το βρω στην κάμερα και δεν μπορώ. ONEPLUS A5010 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά. Παρατηρώ μια πτώση της μπαταρίας περίπου 8% overnight. Είναι φυσιολογικό; Πολυ ειναι,εγω εχω 2-3% και αυτο λογω χαλια καλυψης Cosmote/Vodafone εχω,και δεδομενα κοσμο οπου στο σπιτι εχει θεμα η 3η και 4η γενια. Εμενα το συστημα Android,κανει battery drain. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Πολυ ειναι,εγω εχω 2-3% και αυτο λογω χαλια καλυψης Cosmote/Vodafone εχω,και δεδομενα κοσμο οπου στο σπιτι εχει θεμα η 3η και 4η γενια. Εμενα το συστημα Android,κανει battery drain. Θα το παρατηρήσω το πρωί μόλις σηκωθώ, γιατί τώρα βγάζει chrome που όντως έπαιζα αρκετά. Πάτως μέχρι τώρα είμαι στο 85 με αρκετό viber και browsing.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Καλησπέρες κι από μένα, το κινητό είναι πάρα πολύ καλο για την τιμή που προσφέρεται. Αυτό που δεν εχω βρει είναι πως ενώ σε όλα τα android αν προφέρεις στο "ok google" καιρός (πχ) Αθήνα, ξεκινά να εκφωνεί τον καιρό. Εδώ αν και έχω ανοικτά , αναγνωρίζει τα ελληνικά, βγαζει αποτελεσματα καιρου, ΔΕΝ τα εκφωνει. Σας το κανει και σας; Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Εχω πρόβλημα με το gps Δεν σταθεροποιείται Σε 2 δευτερόλεπτα πιάνει σήμα και μετά από 2 Δευτέρα το χάνει Αυτό γίνεται συνέχεια Καμία γνώμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Σε ποια εφαρμογή στο κάνει αυτό. Δοκιμασες καποια αλλη? Ειχα περίπου το ίδιο στην τελευταία έκδοση του Sygic. Έβαλα μια προηγούμενη και είναι οκ πλέον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Σε ποια εφαρμογή στο κάνει αυτό. Δοκιμασες καποια αλλη? Ειχα περίπου το ίδιο στην τελευταία έκδοση του Sygic. Έβαλα μια προηγούμενη και είναι οκ πλέον... Πέρασε κάποιος έκδοση igo και όταν ανοιγει το πρόγραμμα κάθε 2-3 δευτερόλεπτα κλειδώνει και ξεκλειδώνει τους δορυφόρους Μήπως φταίει το πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 το πιο πιθανό βάλε το Here maps και ξανα δοκίμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Καλησπέρες κι από μένα, το κινητό είναι πάρα πολύ καλο για την τιμή που προσφέρεται. Αυτό που δεν εχω βρει είναι πως ενώ σε όλα τα android αν προφέρεις στο "ok google" καιρός (πχ) Αθήνα, ξεκινά να εκφωνεί τον καιρό. Εδώ αν και έχω ανοικτά , αναγνωρίζει τα ελληνικά, βγαζει αποτελεσματα καιρου, ΔΕΝ τα εκφωνει. Σας το κανει και σας;κ γω επιβεβαιωνω,ρωτησα για καιρο και γενικα τεοιες ερωτησεις ουτε τα email δεν ελεγε,απλα τα δειχνε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 παιδια καποιος να μ πει πως βαζω την gcam, και αν χρειαζεται root για να γινει αυτο..για redmi 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 μ ηρθε ενημερωση 9.6.4,ηρθε σε κανεναν αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Redmi 5 plus, global, αγορά 10 Αυγούστου με το που το έβγαλα απ' το κουτί και συνδέθηκα πήρα την 9.6.4 Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Καλησπερα παιδια.Στην παρεα σας κι εγω απο σημερα προερχομενος απο P9.Απολυτα ευχαριστημενος με το 5+..Δεν εχω βρει ομως πως ενω εκφωνω στην google assistance στα Ελληνικα,μου εφανιζει αλλα αντι αλλων στα Αγγλικα??Ειμαι με την 9.6.4 stable.Ευχαριστω... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Ρυθμίσεις/ πρόσθετες ρυθμίσεις / γλώσσες και εισαγωγή / φωνητική πληκτρολογηση google Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Ρυθμίσεις/ πρόσθετες ρυθμίσεις / γλώσσες και εισαγωγή / φωνητική πληκτρολογηση google Ευχαριστω φιλε μου.Καλο βραδυ... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 (edited) Καλημερα παιδια.Ειμαι με Nova prime κ χρησιμοποιω 3rd party app για ρολοι και καιρο,αλλα η ωρα οταν κλειδωσω τη συσκευη κ μετα απο αρκετη ωρα το ξαναανοιξω,δεν συμβαδιζει με την πραγματικη ωρα που κανονικα επρεπε να δειχνει το widget...Την εφαρμογη με το widget την εχω εξαιρεσει απο την βελτιστοποιηση μπαταριας...Καμμια βοηθεια πως λυνεται αυτο???Ευχαριστω.... Edited August 24, 2018 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Καλό μεσημέρι. Στην εφαρμογή του nova go επιλέγω τη μέγιστη ένταση ήχου μέσα από την εφαρμογή αλλά έχει διαφορά σε σχέση π.χ. με την αντίστοιχη του οτε go. Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος κάτι ανάλογο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Καλημερα παιδια.Ειμαι με Nova prime κ χρησιμοποιω 3rd party app για ρολοι και καιρο,αλλα η ωρα οταν κλειδωσω τη συσκευη κ μετα απο αρκετη ωρα το ξαναανοιξω,δεν συμβαδιζει με την πραγματικη ωρα που κανονικα επρεπε να δειχνει το widget...Την εφαρμογη με το widget την εχω εξαιρεσει απο την βελτιστοποιηση μπαταριας...Καμμια βοηθεια πως λυνεται αυτο???Ευχαριστω.... Και εγω εβαζα στα τηλεφωνα μου nova.αλλα με το miui το αφηνω στο στανταρ launcher που εχει και εξαιρετικά themes.Ετσι αποφεύγεις και αυτες τις ασυμβατότητες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Και εγω εβαζα στα τηλεφωνα μου nova.αλλα με το miui το αφηνω στο στανταρ launcher που εχει και εξαιρετικά themes.Ετσι αποφεύγεις και αυτες τις ασυμβατότητες Ναι,αφου ειδα και αποειδα γυρισα σε στοκ Mi launcher και ηδη αρχισα και τον συνηθιζω και μου αρεσει και περισσοτερο....:happy::rolleyes: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Ναι,αφου ειδα και αποειδα γυρισα σε στοκ Mi launcher και ηδη αρχισα και τον συνηθιζω και μου αρεσει και περισσοτερο....:happy::rolleyes: Αν ειχες Huawei P9 με τον launcher της Huawei,εχουν ιδιο στυλ. Εμενα ολη η Miui μου αρεσε για αυτο αφησα τα iPhone. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Αν ειχες Huawei P9 με τον launcher της Huawei,εχουν ιδιο στυλ. Εμενα ολη η Miui μου αρεσε για αυτο αφησα τα iPhone. Αυτο ακριβως ειχα και τολμω να πω οτι το Miui μου αρεσει καλυτερα απο το Emui,κι ας μην εχει app drawer... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Στην ενημέρωση συστήματος αν πατήσετε δεξιά πάνω τις τρεις τελείες υπάρχει επιλογή για λήψη ενημέρωσης. Αυτό είναι για να παίρνεις beta; Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Στην ενημέρωση συστήματος αν πατήσετε δεξιά πάνω τις τρεις τελείες υπάρχει επιλογή για λήψη ενημέρωσης. Αυτό είναι για να παίρνεις beta; Όχι, αυτό είναι για να λάβεις ολόκληρη τη τελευταία ενημέρωση. Η beta είναι τελείως διαφορετική rom από τη stable. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Ναι, αλλά εγώ έχω ήδη 9.6.4 και πατώντας λήψη αρχίζει να κατεβαίνει κάτι, οπότε ξανακατεβαινει η ίδια; Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Ναι, αλλά εγώ έχω ήδη 9.6.4 και πατώντας λήψη αρχίζει να κατεβαίνει κάτι, οπότε ξανακατεβαινει η ίδια; Ναι. Η ίδια κατεβαίνει. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts