chios Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 https://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/xiaomi-redmi-5-plus-64gb-mple-dual-sim-4g-smartphone/prod8961009pp/ Βρήκα αυτήν την τιμή. Τι λέτε είναι καλή; έχει αναβαθμιστεί σε Android 8 η συσκευή; από μπαταρία πως πάει η συσκευή; άλλες εντυπώσεις από τους χρήστες της συσκευής; ONEPLUS A5010Ναι φοράει android 8, μπαταρία τέρας, αλλά δεν έχει τόσο καλή κάμερα το βράδυ . Εγώ θα προτιμούσα note 5, βέβαια η τιμή είναι πάρα πολύ καλή. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Φίλου το Redmi 5 Plus του έχει κολλήσει 3-4 φορές (δεν δέχεται καμία λειτουργία) ... Κάνει επανεκκίνηση και επανέρχεται ... Έχει συμβεί σε κάποιον αυτό ? ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 μου ηρθε αναβαθμιση 10.1.2 για το REDMI 5!!!την εκανε κανενας?ειναι η oreo?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Από ότι βλέπω 7.1 ειναι. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 >επειδη εχω αγορασει δυο πλαστικα μπροστινα τζαμια (full tempered υποτιθεται) και τα δυο κανουν σκαλοπατι και δεν εφαπτονται ακριβως , μπορει να μου προτεινει καποιος φιλος ενα τζαμι δοκιμασμενο που κουμπώνει ολοκληρο γιατι εχω απογοητευτει. για redmi 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/184382-xiaomi-redmi-5-16gb-gold-dual-sim#homepage-#tab3 value for money στην κατηγορια μεχρι 100 ευρω απ ολες τις προσφορες που εχουν στην black friday Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/184382-xiaomi-redmi-5-16gb-gold-dual-sim#homepage-#tab3 value for money στην κατηγορια μεχρι 100 ευρω απ ολες τις προσφορες που εχουν στην black fridayΤο πήρα σήμερα, πραγματικά τα σπάει Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Εχει και ο Γερμανος J3 2017 στα 99ε. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Εχει και ο Γερμανος J3 2017 στα 99ε. Πολύ κατώτερος επεξεργαστής. Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Πολύ κατώτερος επεξεργαστής. Πολυ καλυτερη καμερα ομως. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics_lab Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Καλημέρα! Θέλω να πάρω ένα δώρο για τους γονείς μου και είμαι ανάμεσα σε xiaomi redmi 5 και Xiaomi redmi 6a. Η χρήση είναι πολύ βασική.. Κλήσεις, ίντερνετ και κανένα παιχνίδι. Απλά με ενδιαφέρει να έχει καλό ηχείο για τις κλήσεις και να μην κολλάει πολύ.. Το xiaomi redmi 5 δεν έχει πάρει Android 8, σωστά; ποιο από τα δύο θα μου προτείνατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Πολυ καλυτερη καμερα ομως. Σε αυτά τα χρήματα οι κάμερες δεν είναι καλές. Προσπαθείς, λοιπόν, να μη σέρνεται το κινητό. Σήμερα οι εφαρμογές της google "γονατίζουν" πολύ δυνατότερες συσκευές. O snap450 είναι σαφώς καλύτερος του exynos και αν συνυπολογίσεις και το βαρύ UI (αλλά όμορφο) της samsung δε μου φαίνεται καλή επιλογή. Καλύτερα να θυσιάσεις amoled οθόνη και τη λιγότερο κακή κάμερα για κάτι που θα είναι λειτουργικό. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα! Θέλω να πάρω ένα δώρο για τους γονείς μου και είμαι ανάμεσα σε xiaomi redmi 5 και Xiaomi redmi 6a. Η χρήση είναι πολύ βασική.. Κλήσεις, ίντερνετ και κανένα παιχνίδι. Απλά με ενδιαφέρει να έχει καλό ηχείο για τις κλήσεις και να μην κολλάει πολύ.. Το xiaomi redmi 5 δεν έχει πάρει Android 8, σωστά; ποιο από τα δύο θα μου προτείνατε; Αν τα βρεις ιδια τιμή Redmi 5 λόγω snapdragon. Επίσης, αν τα δεις από κοντά και τα 2 το redmi 5 -αν και παλαιότερο- φαίνεται πιο ποιοτικό. To 6α το μόνο που έχει είναι νεότερο android. Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Καλησπερα! Εχω το redmi 5 plus, ειχα δει οτι η εταιρεια εχει "κοψει" τα themes για την χωρα μας, σε καποιο βιντεο στο youtube βρηκα ενα "κολπο" για να μπορω να βαλω παρολα αυτα, να αλλαξω απο τις ρυθμισεις την χωρα. Αν το κανω, θα μου χαλασει καποια αλλη ρυθμιση που εχω ηδη? Η μηπως μου κανει τιποτα reset? Γνωριζει κανεις? Αλλιως, πως μπορω να κατεβασω καποιο theme? Ευχαριστω! Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Καλησπερα! Εχω το redmi 5 plus, ειχα δει οτι η εταιρεια εχει "κοψει" τα themes για την χωρα μας, σε καποιο βιντεο στο youtube βρηκα ενα "κολπο" για να μπορω να βαλω παρολα αυτα, να αλλαξω απο τις ρυθμισεις την χωρα. Αν το κανω, θα μου χαλασει καποια αλλη ρυθμιση που εχω ηδη? Η μηπως μου κανει τιποτα reset? Γνωριζει κανεις? Αλλιως, πως μπορω να κατεβασω καποιο theme? Ευχαριστω!Βάλε Ελβετία. Δεν θα σε επηρεάσει. Αν δεις κάτι διαφορετικό γύρνα το ξανά Ελλάδα και ότι θέμα έχεις κατεβάσει θα σου μείνει. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Βάλε Ελβετία. Δεν θα σε επηρεάσει. Αν δεις κάτι διαφορετικό γύρνα το ξανά Ελλάδα και ότι θέμα έχεις κατεβάσει θα σου μείνει. Θα το δοκιμασω, σε ευχαριστω!! :D Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Το πήρα σήμερα, πραγματικά τα σπάει Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο 16ρη ?... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Κάτι μου έλεγε για ενημέρωση, το τηλέφωνο (redmi 5 plus). Καλύτερη απόδοση και άλλο 1 πράγμα δεν θυμάμαι τι. Μάλλον στις επόμενες μέρες θα μας έρθει η ενημέρωση, διότι πήγα να την κάνω, αλλά μου λέει δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Παντως οποιοι εχουν την 10.0.4 στο redmi 5 plus ξαναπεραστε τα αποτυπωματα στο ξεκλειδωμα. Μου ετρωγε τρομερα κολληματα και τωρα ειναι μια χαρα. Αν εχετε θεμα θα ησυχασετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 η εκδοση oreo στο redmi 5 plus ποια ειναι?γιατι εχω κανει στο redmi 5 αναβαθμιση σε 10.1 και ειναι ακομα στη nougat.....βεβαια εχουν γινει αλλαγες στην εμφανιση του μενου και στο volume. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 η εκδοση oreo στο redmi 5 plus ποια ειναι?γιατι εχω κανει στο redmi 5 αναβαθμιση σε 10.1 και ειναι ακομα στη nougat.....βεβαια εχουν γινει αλλαγες στην εμφανιση του μενου και στο volume. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Όντως για θέματα βάζω ως χώρα Ελβετία και δεν τα χάνεις. Στην ηχογράφηση κλήσεων δεν έχω δυνατό ήχο από τον συνομιλητή μου κατά την εγγραφή, αν και είμαι με hands free. Υπάρχει τρόπος να βελτιωθεί; Επίσης θήκη επειγόντως σε ελληνικό κατάστημα με αντικαταβολή που θα βρω; Προτείνετε Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 η εκδοση oreo στο redmi 5 plus ποια ειναι?γιατι εχω κανει στο redmi 5 αναβαθμιση σε 10.1 και ειναι ακομα στη nougat.....βεβαια εχουν γινει αλλαγες στην εμφανιση του μενου και στο volume. Δεν υπαρχει official stable oreo ακομα. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Redmi 5 plus 8.1 redmi 5 δεν έχει πάρει ακόμα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Παιδια χανει κανεις το σημα του Wi-Fi μετα την τελευταια αναβαθμιση? Το 4G φαινεται να λειτουργει κανονικα. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sasalas Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 ναι φιλε μου και εμενα μου κοβεται συχνα το wifi. δεν ξερω τι συμβαινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts