Jump to content

Brousko

Members
  • Δημοσιεύσεις

    253
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Brousko

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Brousko's Achievements

  1. Και εγώ κανένα πρόβλημα.
  2. Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί λένε ότι το κινητό το σκοτώνει το miui. Εγώ που δεν έχω προβλήματα σε καθημερινή χρήση χωρίς παιχνίδια έιμαι μοναδικός? Το απέκτησα προσφατα, πολύ ωραία συσκευή πραγματικά και η curved οθόνη με έχει βολέψει πολύ γιατί χρησιμοποιώ τα κινητά με χειρονομίες. Και φοβερή ποιότητα κατασκευής σε σχέση με τα poco.
  3. Χαίρεται! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω νέα συσκευή έως 200 ευρώ από Ελλάδα όσο το δυνατόν καλύτερη συνολικά με πρώτο κριτήριο την κάμερα και μετά ταχύτητα. Να έχει 800αρα.
  4. Χαίρετε ! Θέλω να αγοράσω ένα boxακι για internet, facebook και youtube...γύρω στα 50 ευρω.τι προτείνετε; Διαβάζω για πολλά διαφορετικά μοντέλα, τιμές...επεξεργαστές. Έχω χαθεί.
  5. Μετά από ένα μήνα χρήσης η μπαταρία είναι καλύτερη, η συσκευή θερμαίνεται λιγότερο, σίγουρα πιο γρήγορο και καλύτερη συμβατότητα με εφαρμογές λόγω android 9...το 6 παραγερασε...φωτογραφίες πάνω κάτω τα ίδια χωρίς bokeh όμως...το ir blaster δε βρήκα χρόνο να το ψάξω ακόμα αν λειτουργεί σωστά. Οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά. Μόνο με την εφαρμογή mc donalds ενώ δεν το έχω ρουταρει θεωρητικά μου βγάζει ότι είναι ρουταρισμενο και δεν ανοιγει...fb,viber,instagram,χάρτες,youtube,playstore λειτουργούν κανονικά...επίσης, έχω περάσει το τελευταίο magisk αλλά δεν ανοίγει για να το ρουταρω η να αφαιρέσω το ρουτ...δεν ασχολήθηκα παραπάνω όμως. 4g κανονικά...μένω κ Αθήνα βέβαια. Όταν μιλάω τηλέφωνο δεν σβήνουν τα hard πλήκτρα, μένουν φωτισμένα, ίσως υπάρχει κίνδυνος να πατηθεί κάτι...δεν ξέρω, δεν με ενόχλησε, δεν ασχολήθηκα.
  6. Τη δεύτερη κάμερα δεν εκμεταλλεύεται και επίσης ο ήχος του ακουστικού είναι λίγο δυνατά, δεν χαμηλώνει όσο θα ήθελα....καλύτερα όμως από την official που για μένα ήταν αρκετά σιγά. Η μπαταρία είναι καλύτερη και ανοίγει πιο γρήγορα τις εφαρμογές.
  7. Brousko

    LeEco Cool1

    Ποια gcam έχετε περάσει;
  8. Πέρασα android 9.0 pie, την evolutionx rom από το cool1. Μπαίνει πάνω από το android 6 χωρίς εγκατάσταση jui... Απλή εγκατάσταση μέσω twrp.Μέχρι τώρα δουλεύει καλά, διότι με την 6.0 είχα πρόβλημα με εφαρμογές τράπεζας και γενικότερα δείχνει να έχει παλιωσει.
  9. Σκεπτόμενοι μόνο τη φωτογραφική μηχανή...τί λέει σε σχέση με το p20 το Mi8? Και τα δύο με καλύπτουν από θέμα ταχύτητας, οπότε με ενδιαφέρει η καλύτερη φωτογραφία!
  10. Σε αυτά τα χρήματα οι κάμερες δεν είναι καλές. Προσπαθείς, λοιπόν, να μη σέρνεται το κινητό. Σήμερα οι εφαρμογές της google "γονατίζουν" πολύ δυνατότερες συσκευές. O snap450 είναι σαφώς καλύτερος του exynos και αν συνυπολογίσεις και το βαρύ UI (αλλά όμορφο) της samsung δε μου φαίνεται καλή επιλογή. Καλύτερα να θυσιάσεις amoled οθόνη και τη λιγότερο κακή κάμερα για κάτι που θα είναι λειτουργικό. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν τα βρεις ιδια τιμή Redmi 5 λόγω snapdragon. Επίσης, αν τα δεις από κοντά και τα 2 το redmi 5 -αν και παλαιότερο- φαίνεται πιο ποιοτικό. To 6α το μόνο που έχει είναι νεότερο android.
  11. Πολύ κατώτερος επεξεργαστής.
  12. Έχει μεγάλη διαφορά με κάποια Oreo custom rom? Ποια προτείνεαι? Αν και καλά τα πάει ως τώρα, συχνές αναβαθμίσεις. Το μόνο πρόβλμα, εμφάνισε screen flickering δυστυχώς...
  13. Καλό το pie, μπαταρία καλή πού βρίσκουμε? φθηνά :p
×
×
  • Create New...