Jump to content

RAZIEL1799

Members
  • Δημοσιεύσεις

    591
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by RAZIEL1799

  1. Καλησπερα, μου ηρθε αναβαθμιση 13.0.2.0 SKKEUVF, με security patch μαρτιου αλλα δεν λεει να κατεβει. ΕΙπα λοιπον να τη κατεβασω στο pc και να τη περασω στο κινητο με το καλωδιο να ξεμπερδευω αλλα δε τη βρισκω. Μετα απο ψαξιμο φαινεται οτι η ρομ που εχουν το VF στο τελος ειναι της vodafone, οποτε βρηκα νομιζω τη σωστη unbranded ευρωπαικη, την V13.0.5.0.SKKEUXM. Για να την περασω θα χρειαστω ξεκλειδωμα στον bootloader με φορματ του κινητου οπως διαβαζω σε καποια φορουμ για το mi 11? Για ποιο λογο αφου ειναι official ρομ για το ιδιο region. Ξερει κανεις να με διαφωτισει?
  2. Ναι, πηγα αυτοπροσωπως στο μαγαζι κ το πηρα. Αλλα χρειαστηκε να ψαξω καμια 10αρια μαγαζια πρωτα.
  3. Εγω πηρα απο κινεζους tempered με curved ακρες και εχω μονο μια ελαχιστη γραμμη αερα αριστερα επειδη δε το κεντραρα καλα. Παντως σε ολα τα Κινεζικα εδω σου δινουν την δυνατοτητα να στο περασουν αυτοι κ αν δε μπει οπως θες σου βαζουν αλλο τσαμπα, απλα λογω κωρονοκαταστασης επελεξα να το τοποθετησω εγω.
  4. Εισαι απλα πολυ τυχερος. Οταν υπαρξει κρουση χρειαζεσαι καποιο φυσικο υλικο με καποιο παχος και ελαστικοτητα ωστε να αποροφησει και να αναδιανειμει τις δυναμεις (ή οσο πιο μεγαλο μερος αυτων) στην επιφανεια του ωστε να δεχθει λιγοτερες δυναμεις η επιφανεια που θελεις να προστατευσεις. Αυτα τα υγρα το μονο που κανουν ειναι να προστατετυουν απο γρατζουνιες λογω μεγαλυτερης σκληροτητας στην κλιμακα Mohs, το φιλμ δεν εχει το απαραιτητο παχος και ελαστικοτητα να προστατευσει απο κρουσεις. Αυτο ειναι κατι που αποδεικνυεται ευκολα: Δοκιμασε να χτυπησεις με κανα ψαλιδι τα μετακαρπια στο χερι σου (πανω μερος χεριου) και μετα κανε το ιδιο βαζοντας απο πανω το υγρο που λες και αλλη μια βαζοντας ενα tempered glass. Με το υγρο δεν θα εχεις καμια προστασια.
  5. Καλως σας βρηκα λοιπον, σημερα παρελαβα το τηλεφωνο αλλα εχω κανα 2 θεματακια: 1. Αν μειωνεται η αναλυση της οθονης και πως 2. Εκανα τη πρωτη φορτιση μα μολις το εβγαλα απ τη μπριζα επεσε στο 95% μεσα σε 2-3 λεπτα (εχανε 1% ανα 30") και μετα σταθεροποιηθηκε. Σε 3.5 ωρες επεσε κατα 35% στο σεταρισμα. 3. Εχω το κλασσικο θεμα με το wifi, οταν αναβαθμιστει το playstore στην τελευταια εκδοση κατεβαζει μεσω wifi μονο με 212kb/sec, ενω μολις διαγραψω την αναβαθμιση κατεβαζει full speed. Tο ρουτερ μου δεν εχει επιλογη για WMM, μπορει να γινει τπτ? Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις.
  6. Ο τιτλος λεει Mi 11, οχι mi 11i...
  7. Παιδια αυτο ειναι το φορουμ και για το mi 11i? Γιατι δε βρηκα κατι αλλο...
  8. Επειδη δεν εχω ξαναψωνισει απο Αλι, θα πεσει τελωνειο? Επισης με paypal μπορουμε να πληρωσουμε? Ευχαριστω προκαταβολικα!
  9. Καλησπερα σε ολους, μηπως εχει κανεις καμια ιδεα που μπορω να βρω θηκη γιατι χαλασε και η τελευταια που ειχα? Το ξερω οτι ζηταω κατι αδυνατο μιας και δε βρηκα ουτε στο ebay, αλλα ισως καποιος εδω να εχει καμια ιδεα. Ευχαριστω.
  10. Κοιτα 21 κανει χονδρικη, σε ιδιωτες θα την χρεωνουν κανα 35αρι min. Οσο για την εργασια, ο καθενας αξιολογει τη δουλεια του οσο νομιζει, αλλα εν προκειμενω η διαδικασια αντικαταστασης εχει ως εξης: Ανοιγουμε το πισω καπακι, ξεσυνδεουμε κ αφαιρουμε μπαταρια, μητρικη, καμερες και ολα τα παρελκομενα ωστε να μεινει μονο το μεσαιο πλαισιο, μετα θελει θερμοπιστολο για να ξεκολλησει η παλια οθονη, μετα καθαρισμα του πλαισιου και κολλα για να μπει η καινουρια στο πλαισιο και μετα συναρμολογηση ολο το κινητο. Εγω οπως σου ειπα θεωρω την τιμη καλη για την ολη διαδικασια - καποιοι χρεωνουν 50ε μονο τα εργατικα. Τωρα αν το συγκεκριμενο κινητο τα αξιζει για σενα ή ειναι ευκαιρεια να πας σε κανα Mi A3/Note 8 καινουριο με 140/150ε αυτο ειναι καθαρα δικη σου αποφαση.
  11. Λογικη τιμη ειναι, αμα σκεφτεις οτι η οθονη κανει 21ε αγορα χονδρικη και θελει κολλες, λυσιμο ολο το τηλεφωνο, μεταφορα μεσαιου πλαισιου και ξαναδεσιμο.
  12. Εμενα παλι χθες φουσκωσε η μπαταρια και μου πεταξε πανω την οθονη, αφου την ξεκολλησε στη μεση απ το πλαισιο, με αποτελεσμα να αναγκαστω να βγαλω το πισω καπακι. Ευκαιρειας δοθεισης, μηπως υπαρχει καμια μεγαλυτερη μπαταρια απο την γνησια να αγορασω?
  13. Προφανως το πηρε μεταχειρισμενο για να γραφει εγγυηση μεχρι 07/2020. (07 του '19 δεν εχουμε ακομα για να ηταν καινουριο με 1 χρονο εγγυηση, οποτε ειναι αγορασμενο 07/2018 και εχει 2 χρονια εγγυηση).
  14. Με αναζητηση στο google. Δεν ξερω καποιο αξιοπιστο σαιτ να σου προτεινω.
  15. Ψαξε για την εκδοση 12.6.85 νομιζω.
  16. Δεν ειναι τοσο τα 200mah χωρητικοτητας αλλα η διαφορα στη ταση που με προβληματιζει κυριως. Μπορει το κινητο να ανοιγει και να λειτουργει αλλα η μικροτερη ταση ισως προκαλει φθορα ή μειωμενη αποδοση και κρασαρισματα στο τηλεφωνο σε βαθος χρονου. Αντιστοιχως και η BV-4D στο Ν8. Η μπορει και οχι. Οπως και να εχει με τις τιμες που υπαρχουν τωρα προτιμω να μη το διακινδυνευσω.
  17. Το 808 παιρνει κανονικα BV-4D μπαταριες στα 3.8v - 1.400mah. Θα παρω ομως μια για το Ν8. Ευχαριστω.
  18. Πρεπει να επιλεξεις μεταφορα αρχειων απ το drop down μενου.
  19. To redmi 5 plus που πουλανε εδω ειναι στην πραγματικοτητα το redmi note 5 και αυτο που πωλειται ως redmi note 5 ειναι στην πραγματικοτητα το redmi note 5 AI, το οποιο ειναι ουσιαστικα το ιδιο με το redmi note 5 pro με εξαιρεση τη selfie καμερα. https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8959&idPhone2=9120&idPhone3=8893#redmi-note-5,*,* Με βαση αυτα ειναι σαφως καλυτερη επιλογη το redmi note 5 AI (ή εδω redmi note 5), αφου το redmi note 5 pro δε διατιθεται καν. H καλυτερα το redmi note 6 pro, που ειναι στην ιδια τιμη, ειναι ελαφρως καλυτερο και δεν υπαρχει και συγχυση. Η ακομα καλυτερα το mi A2 με ενα 10αρικο παραπανω που υπερεχει παντου με διαφορα. Αυτα βεβαια εως οτου κυκλοφορησει επιτελους και εδω το redmi note 7, το οποιο εχει αποσπασει ηδη πολυ θετικες κριτικες.
  20. Ολες οι αλλαγες αναγραφονται εδω: https://miuistories.com/redmi-5-miui-10-1-3-0-update-rolling-out/
  21. Ναι, ειναι πλεον oreo αντι για nougat. Το UI ειναι το ιδιο καθοτι αλλαζει ανα εκδοση Miui και οχι android.
  22. Λολ, Μαλλον οχι, ας τον πρηξει αλλος για το Ν8 και να μας δωσει το λινκ μετα... :P
  23. Ετοιμη και η Ελληνικη γλωσσα για το παραπανω firmware. http://www.ovi.h1n.ru/delight/?fbclid=IwAR2N58lDtsBvpqzZmX73L0UZuCouRLA7-LoCFPTEIS4o72A5v4QQA5uvoDE Μη σας προβληματισει που στο greek link ανοιγει σελιδα με euro rofs2 και france rofs3, περιεχονται κανονικα Ελληνικα, κατι που επιβεβαιωσε και ο ιδιος ο δημιουργος. Δε την εχω δοκιμασει ακομα γιατι περιμενα τη γλωσσα η οποια δεν ηρθε τα Χριστουγεννα και τωρα δεν εχω χρονο να ξαναστηνω, οποτε οποιος τη δοκιμασει ας μας πει εντυπωσεις.
  24. Τελεια νεα! Καλα Χριστουγεννα σε ολους!
×
×
  • Create New...