pavlidisc Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 @nikaki71 Δεν χρειάζεται να κάνεις root. Πληκτρολόγισε *#*#4636#*#* και θα εμφανιστεί ρύθμιση για VoLTE. ΕΔΩ, έχω φτιάξει έναν μικρό οδηγό. Λογικά θα δουλέψει και σε εσένα. Εάν θέλεις μην πειράζεις τον "Φορεά". Αναφέρθηκε ότι όταν τον πειράζεις πέφτει η κλήση όταν γυρνάει από VoLΤΕ σε 3G. Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 https://en.miui.com/unlock/ Εδώ αίτηση για ξεκλείδωμα. Οδηγούς θα βρεις εκατοντάδες, όλοι την ίδια αρχή έχουν. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 @RacΟΟn. Κατέφερες να δουλέψεις το ΚΑΙ wifi calling;;;;;:confused: Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Ναι. Βέβαια όπως δείχνω υπάρχει custom ROM. Δεν έχω ασχοληθεί με MIUI πέρα από τις 3 βδομάδες που περίμενα υπομονετικά για unlock. Μπορεί να γίνεται και στο MIUI. https://m.imgur.com/a/ch9YAsv Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Ναι. Βέβαια όπως δείχνω υπάρχει custom ROM. Δεν έχω ασχοληθεί με MIUI πέρα από τις 3 βδομάδες που περίμενα υπομονετικά για unlock. Μπορεί να γίνεται και στο MIUI. https://m.imgur.com/a/ch9YAsv Ωραίος! Εγώ με Official Stable μόνο μέχρι VoLTE κατάφερα να φτάσω. :p Και αυτό σε ορισμένες συσκευές μόνο. Στο Mi5s π.χ μου δούλευε. Στο Mi8 δεν δουλεύει. Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Προστέθηκε στο apn να μην ξεχάσω του internet στο τύπος apn: default,supply,ims,dun ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βάλτε AOSP 9.0 ROM να δείτε το Άγιο φως. :D Αφήστε τα MIUI Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Ευχαριστω παιδια :):happy: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sasalas Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 παιδια γνωριζει κανενας γιατι πλεον δεν μου δουλευει το dolby atmos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Εχω τη συσκευή περίπου ένα μήνα. Την πήρα για δεύτερη εναλλάξ με το iPhone 6s μου. Πριν είχα το 4A. Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές. Ωραία οθόνη, ακόμα και κάτω από τον ήλιο, ποιοτική η συσκευή, τηλεφωνικά μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο παράπονο. Ίσως θα ήθελα πιο δυνατό ακουστικό. Η αυτονομία είναι πάνω από το μέσο όρο, η οθόνη έχει πολύ καλή αίσθηση και γενικά είμαι ευχαριστημένος. Το πήρα πιο πολύ για GPS λόγω δουλειάς και το συνδύασα έτσι γιατί τα gestures μου έκαναν κλικ. Όταν τα ενεργοποιείς, υπάρχει ένα ανεπαίσθητο lag αλλά είναι μεγάλη ευκολία. Έβαλα καθαρά την 8.1 και όλα δουλεύουν ρολόι. Εύχομαι όταν έρθει η Miui 10 να γίνει ακόμα καλύτερο. Πήρα και μία spigen θήκη, όποιος θέλει ας την δει...https://youtu.be/6UtFIuptm98 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Εχω τη συσκευή περίπου ένα μήνα. Την πήρα για δεύτερη εναλλάξ με το iPhone 6s μου. Πριν είχα το 4A. Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές. Ωραία οθόνη, ακόμα και κάτω από τον ήλιο, ποιοτική η συσκευή, τηλεφωνικά μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο παράπονο. Ίσως θα ήθελα πιο δυνατό ακουστικό. Η αυτονομία είναι πάνω από το μέσο όρο, η οθόνη έχει πολύ καλή αίσθηση και γενικά είμαι ευχαριστημένος. Το πήρα πιο πολύ για GPS λόγω δουλειάς και το συνδύασα έτσι γιατί τα gestures μου έκαναν κλικ. Όταν τα ενεργοποιείς, υπάρχει ένα ανεπαίσθητο lag αλλά είναι μεγάλη ευκολία. Έβαλα καθαρά την 8.1 και όλα δουλεύουν ρολόι. Εύχομαι όταν έρθει η Miui 10 να γίνει ακόμα καλύτερο. Πήρα και μία spigen θήκη, όποιος θέλει ας την δει...https://youtu.be/6UtFIuptm98 Αν εχεις Cosmote,ενεργοποιησε το VoLTE. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Αν εχεις Cosmote,ενεργοποιησε το VoLTE. Με Vodafone δε γίνεται; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Καλημέρα στην παρέα εδώ ... Ύστερα από τα πολύ καλά σχόλιά σας που διάβασα εδώ, Παράγγελλα και εγώ το συγκεκριμένο τηλεφωνάκι και ελπίζω σύντομα να είναι στα χέρια μου ... Επίσης έκανα παραγγελία Tempered Glass της Nillkin και θήκη Spigen® Liquid Air ... Μια ερώτηση μόνο ... ποια θήκη προτείνετε για σωστό Smart Sleep ? πχ αυτή ? --> https://www.banggood.com/Bakeey-Flip-Smart-Sleep-Mirror-Window-View-Bracket-Protective-Case-For-Xiaomi-Redmi-5-Plus-p-1304138.html?rmmds=search Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Το redmi 6 θεωρείται διάδοχος ή οικονομική σειρά άλλης κατηγορίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Το redmi 6 θεωρείται διάδοχος ή οικονομική σειρά άλλης κατηγορίας? Πολυ απλα παρε το redmi 5 αν εισαι μεταξυ των δυο. Redmi 5 snapdragon, 5,7 inch, 3300 μπαταρια. Redmi 6 mediatek, 5,45 inch, 3000 μπαταρια. Ιδια τιμη καμια συγκριση για μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 led notification εχει το redmi 5 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 (edited) led notification εχει το redmi 5 ? Ναι,αλλα μονο λευκο...Αλλα μια χαρα την κανει και την δουλεια του και ετσι..Στην φορτιση πχ αναβει συνεχομενα και μολις παει πληρης μπαταρια σβηνει το λεντ,για να το βγαλεις απο την πριζα..Στα μυνηματα και παντου ειδοποιησεις κανονικα με λευκο λεντ.Και σε μεγεθος ειναι αρκετα ευδιακριτο,δεν ειναι ψειρα... Edited September 16, 2018 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 (edited) Εχουμε καμια ενημερωση για MIUI 10 σε γκλομπαλ?? Edited September 21, 2018 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Καλημερες Πήρα το plus στον γιο μου Και έχει ξετρελαθεί με την μπαταρία Από Μιουι ξέρει λόγω του m1s και του νοτε Κάποιο καλο τζάμι έχει να προτείνει κανεις; Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Ανεβαζω την εκδοση Gcam,που δουλευει με Locked booloader και χωρις camera api 2 enabled,αν και καπως παλια εκδοση,αλλα ειναι η μονη που δουλευει και με HDR...Λογικα δουλευει και με αλλα μοντελα MI... https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/camera/camera-2-7-008-release/ φιλε απλα το κατεβαζω ή πρεπει να κανω και κατι αλλο?εχω redmi 5,και αυτην προτεινεις γενικα σαν καλυτερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 φιλε απλα το κατεβαζω ή πρεπει να κανω και κατι αλλο?εχω redmi 5,και αυτην προτεινεις γενικα σαν καλυτερη? Την κατεβαζεις ,την περνας,κ την εγκαθιστας στο κινητο.Υπαρχουν νεωτερες εκδοσεις αλλα αυτη ειναι η μονη που δουλευει με απειραχτο κινητο(χωρις ξεκλειδωματα ,ρουτ,κλπ...) Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Ανεβαζω την εκδοση Gcam,που δουλευει με Locked booloader και χωρις camera api 2 enabled,αν και καπως παλια εκδοση,αλλα ειναι η μονη που δουλευει και με HDR...Λογικα δουλευει και με αλλα μοντελα MI... https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/camera/camera-2-7-008-release/ Την κατέβασα. Έβγαλα ορισμένες φωτογραφίες, ανάμεικτα συναίσθημα... Οι μισές είναι καλύτερες της stock και οι άλλες της gcam. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Στις νυχτερινες θα δεις διαφορα..Με Gcam ειναι καλυτερες.. Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoump Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Πώς ενεργοποιώ το volte? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Πώς ενεργοποιώ το volte? Ευχαριστώ! Μονο αν εισαι ρουτ... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoump Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Μονο αν εισαι ρουτ... Ααα! Ευχαριστώ πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts