autofocus Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Κυκλοφόρησε η RNE-L21 8.0.0.343(C432), Ενσωματώνει ενημερώσεις κώδικα ασφάλειας της Google που εκδόθηκαν τον Ιούνιο του 2019 για βελτιωμένη ασφάλεια του συστήματος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των ενημερώσεων συστήματος EMUI, επισκεφτείτε την επίσημη τοποθεσία της Huawei στο Web: https://consumer.huawei.com/gr/support/bulletin/2019/6/. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Ήρθε η 343 σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Ναι πήρα κι εγώ το update αλλά δεν νομίζω να έχει κάτι καινούργιο.....Μόνο ενημέρωση ασφαλείας είναι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselias69 Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τροπος να ξεκλειδώσουμε τον bootable και να κάνουμε root ..... Παράθεση XIAOMI REDMI 5 PLUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Με 4gb ram οι συσκευές δεν χρειαζονται σκάλισμα,όπως roor κτλ. Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pippog13 Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 μολις ηρθε η 344.security update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 μολις ηρθε η 344.security update Καλά τα security update αλλά κανένα emui update δεν βλέπω να παίρνουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Καλά τα security update αλλά κανένα emui update δεν βλέπω να παίρνουμε.... gpu turbo...k emui9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Να ζητήσω κι εγω τη βοήθειά σας, Τις τελευταίες ημέρες δεν μου χτυπάει το ξυπνητήρι, αυτό που είχε το κινητό στο λειτουργικό του από την αρχή, όχι κάποια εφαρμογή τρίτων. Μόνο βγάζει την ειδοποίηση που εμφανιζεται όταν έχεις το κινητό ανοικτό και χτυπήσει το ξυπνητήρι, με τις επιλογές "κλείσιμο" και "αναβολή", χωρίς όμως να κάνει κανένα ήχο ή δόνηση. Έχω δοκιμάσει restart, να αλλάξω ήχο ξυπνητηριού, αλλά τίποτα. Εννοέιται οτι σε κλήσεις, μηνύματα κλπ χτυπάει κανονικά. Έχετε καμία ιδέα; Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pippog13 Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Καλά τα security update αλλά κανένα emui update δεν βλέπω να παίρνουμε.... ελα μου ντε..εκεινη την gpu turbo ακομα την περιμενουμε,στο δρομο ειναι μαλλον θα ερχεται με τα ποδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Και ξαφνικα ενω αγορασα δεδομενα απο wind Με καρτοκινητο ειμαι Δεν εχω δεδομενα καθλου Δεν κινειται τπτ Ουτε η σημαδουρα ψηλα δεξια Μιλησα με wind τιποτα Καμμια ιδεα; Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Να ζητήσω κι εγω τη βοήθειά σας, Τις τελευταίες ημέρες δεν μου χτυπάει το ξυπνητήρι, αυτό που είχε το κινητό στο λειτουργικό του από την αρχή, όχι κάποια εφαρμογή τρίτων. Μόνο βγάζει την ειδοποίηση που εμφανιζεται όταν έχεις το κινητό ανοικτό και χτυπήσει το ξυπνητήρι, με τις επιλογές "κλείσιμο" και "αναβολή", χωρίς όμως να κάνει κανένα ήχο ή δόνηση. Έχω δοκιμάσει restart, να αλλάξω ήχο ξυπνητηριού, αλλά τίποτα. Εννοέιται οτι σε κλήσεις, μηνύματα κλπ χτυπάει κανονικά. Έχετε καμία ιδέα; κανε εκαθαρριση της εφαρμογης μεσα στο μενου των εφαρμογων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Κυκλοφόρησε η RNE-L21 8.0.0.344(C432), Ενσωματώνει ενημερώσεις κώδικα ασφάλειας της Android που εκδόθηκαν τον Ιούλιο του 2019 για βελτιωμένη ασφάλεια του συστήματος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των ενημερώσεων συστήματος EMUI, επισκεφτείτε την επίσημη τοποθεσία της Huawei στο Web: https://consumer.huawei.co...lletin/2019/7/. Με κόκκινα γράμματα είναι οι αλλαγές του μήνα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Ξημερώματα ήρθε Πέρασε επάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 παιδιά θέλω να πάρω μια θήκη που να προστατεύει και το tempered glass (να φτάνει πάνω από το ύψος του tempered glass) ... έχετε δοκιμάσει κάτι για να μου προτείνετε ? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Καλημέρα. Έχει προσφορά το πλαίσιο το 20 Mate lite αξίζει να το πάρω.....? Η κάμερα του λέει? Έχει διαφορά από το 10 Mate lite? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Καλύτερα το 30lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_T2008 Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 https://gr.gizchina.com/2019/08/03/emui-10-new-features-compatible-devices/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pippog13 Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 (edited) Δλδ δεν εχουμε παρει ακομα την 8.1 και θα παρουμε emui 10?????οεο??ουτε καν Edited August 4, 2019 by pippog13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Δλδ δεν εχουμε παρει ακομα την 8.1 και θα παρουμε emui 10?????οεο??ουτε καν Εδώ λέει ότι θα το πάρει και το mate 10 και 20 lite. Τώρα αν είναι σαν την gpu turbo δεν ξέρω... Που ακόμα στον δρόμο είναι από πέρυσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pippog13 Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Εδώ λέει ότι θα το πάρει και το mate 10 και 20 lite. Τώρα αν είναι σαν την gpu turbo δεν ξέρω... Που ακόμα στον δρόμο είναι από πέρυσι... Να ρωτησω κατι που δεν εχω πολυκαταλαβει;η συσκευη λεγεται και honor 9i?γιατι αν ναι, τοτε ειδα ανακοινωση οτι θα παρουμε καααααποια στιγμη την 9 εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Εδώ λέει ότι θα το πάρει και το mate 10 και 20 lite. Τώρα αν είναι σαν την gpu turbo δεν ξέρω... Που ακόμα στον δρόμο είναι από πέρυσι...Το άρθρο αναφέρεται στο mate 10, όχι στο mate 10 lite. Το βασικό είναι να συνεχίσει να δίνει security patches. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 Γειά χαρά. . Πήρα το mate20 κι εγώ από mate10 που είχα πριν. Δεν μου πατάει καλά η οθόνη κάτω αριστερά..... Έχω βάλει τζαμακι αλλά δεν πιστεύω ότι είναι από αυτό..... Έχει κάπου βαθμονόμηση οθόνη? Γράφω εδώ γιατί στην σελίδα του 20matelite δεν απαντάει κανείς..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. August 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2019 https://www.hardreset.info/devices/huawei/huawei-p9/codes/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Παιδιά καλησπέρα, χτες έσπασε το τζαμακι που είχα και χρησιμοποίησα κάτι κινέζικα που είχα κ φυσικά δεν κολλάνε στις άκρες. Έχετε να προτείνετε κάτι που να κολλάει στις άκρες; το προηγούμενο ήταν ένα puro με περιμετρική κόλλα, οπότε στη μέση δε κολλουσε. Στην χειρότερη θα βάλω μεμβράνη αν δε βρω κάτι αξιόλογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts