Jump to content

pippog13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pippog13

  1. Εμενα παλι μου ηρθε και δευτερη στα καπακια 3giga με security patch σεπτεμβριου
  2. https://www.gizchina.com/2020/02/09/here-are-the-huawei-smartphones-that-will-receive-emui-10-in-februa και εδω το ιδιο...ρε θα μας τρελανουν μου φαινεται..
  3. https://techblog.gr/mobile/emui-10-ayta-einai-ta-huawei-smartphones-poy-anavathmizontai-ton-fevroyario/ ρε παιδια σορρυ κιολας αλλα θα παμε απο emui8 σε 10;;δεν το καταλαβαινω
  4. https://www.gizchina.com/2020/01/03/here-are-all-huawei-phones-that-will-receive-emui-10-in-2020/ βρηκα και αυτο..βρε λες?
  5. Ηρθε η 346 ενημερωση ασφαλειας Νοεμβριου
  6. Να ρωτησω κατι που δεν εχω πολυκαταλαβει;η συσκευη λεγεται και honor 9i?γιατι αν ναι, τοτε ειδα ανακοινωση οτι θα παρουμε καααααποια στιγμη την 9 εκδοση.
  7. Δλδ δεν εχουμε παρει ακομα την 8.1 και θα παρουμε emui 10?????οεο??ουτε καν
  8. ελα μου ντε..εκεινη την gpu turbo ακομα την περιμενουμε,στο δρομο ειναι μαλλον θα ερχεται με τα ποδια
  9. μολις ηρθε η 344.security update
  10. εν τω μεταξυ ειδα και αυτο χτες https://www.getdroidtips.com/january-2019-security-huawei-mate-10-lite/ . για να δουμε αν θα παρουμε και την 9 τελικα
  11. Νομιζω το κανει αυτοματα πλεον μολις επιλεξεις χειρονομιες.
  12. Εχει επιλογη πλεον να αντικαταστησεις το navbar με χειρονομιες. Το πισω,το home και τα προσφατα. Οπως περιπου ειναι στο pie.
  13. και μενα μου ηρθε η 339.μεγαλουτσικη μου φαινεται ειναι 618MB.την δοκιμαζω και βλεπουμε
  14. ναι εκανα reset γιατι κατι κατι δν με αφηνε να συνδεσω το κινητο με το Pc.και γω απο το 9 το ειδα και μ αρεσαν τα gestures.μακαρι να βγει και για μας αν και απο οτι διαβαζω μαλλον ειναι 50-50 να το παρουμε η οχι
  15. σε μενα παλι λειτουργει μια χαρα και δν ειδα διαφορα στην μπαταρια αυτες τις μερες που το εβαλα.το μονο που με χαλασε ειναι πως σαν να ελειπε κατι απο την οθονη στο κατω μερος και εβαλα launcher για να μην φαινεται το κενο.αλλα κατα τα αλλα μια χαρα μου δουλευει
  16. φιλε ακολουθησα τις οδηγιες απο το παρακατω βιντεο. .εχει και τα λινκ για adb drivers και platform tools αλλα μιλαμε παντα για χρηση του fluid navigation gestyres ετσι.η μπαρα κρυβεται μεσω του app.στο λεω γιατι δεν ξερω αν μπορεις να αποκρυψεις απλα το navbar,υποθετω πως γινεται αλλα σιγουρα αλλαζει η εντολη στο cmd.οποτε αν το κανεις και για οποιοδηποτε λογω θελησεις να το βγαλεις καλο ειναι πριν απεγκαταστησεις το app να την επανεμφανισεις απο κει για να μην ψαχνεσαι μετα να βρεις τις εντολες.εννοειται πως αν χρειαστεις βοηθεια μου λες ετσι..
  17. Drivers ειχες εγκαταστησει ε; κ μενα στην αρχη δεν δουλεψε κ εκανα reset στη συσκευη. Μου εγραφε πως καποια εφαρμογη εμποδιζε το κινητο να συνδεθει με το pc. Το reset ομως μ ελυσε το θεμα κ δουλεψε αμεσως
  18. Εχω εγκαταστησει τη free εκδοση και ειναι οπως το λεει κ το ονομα της, πολυ fluid ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοπηκε το μνμ. Καλη εφαρμογη, οτι πιο καλο νμζ σε gesture app
  19. Εκει δεν κρυβονται μονιμα. αν τραβηξεις το δακτυλο προς τα πανω το navbar επανεμφανιζεται. ενω τωρα δεν μου εμφανιζεται καθολου.
  20. Εγκατεστησα το fluid gesture navigations και εκρυψα μονιμα το navbar.
  21. Οπως τα ειπε ο PapaDarxon επρεπε να συνδεσω πρωτα το κινητο στο pc και μετα να κλικαρω το usb debbuging.οταν αποσυνδεεται αποτο pc επανερχεται στο off αυτοματα.παντως τη δουλεια μου την εκανε και εκρυψε μονιμα το navbar ;)
  22. καλησπερα παιδια και καλη χρονια.να ρωτησω εχει παρατηρησει κανεις,οταν κλικαρω το usb debbuging,με το που βγαινω απο τις ρυθμισεις κλεινει μονο του.προσπαθουσα χτες 2 ωρες μεχρι να καταφερω να συνδεσω στο pc το κινητο με το usb debbuging on.αναγκαστηκα να κανω reset αλλα και παλι το ιδιο.εχει κανεις καμμια ιδεα?
  23. εγω την περασα χτες βραδυ και απο το πρωι με πολυ ελαχιστη χρηση,πολυ λιγο ιντερνετ και ελαχιστα τηλεφωνα ειναι ακομα στο 95%. σαν πρωτη εντυπωση σε μενα παντως δεν βλεπω να εχει drain.με την προηγουμενη εκδοση ειχα αλλα εστρωσε μετα απο μια δυο φορτισεις χωρις reset.θα το χρησιμοποιησω αρκετα το βραδακι και θα δω πως θα παει.
  24. Ηρθε η 337 αναβαθμιση αλλα ειναι κ αυτη χωρις το gpu turbo. Ειναι απλα security update
  25. Οχι ειναι ενημερωση ασφαλειας απο google
×
×
  • Create New...