soublaki-3 Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Εγώ φίλε έχω το Unlimited 15 σε Vodafone και Cosmote, και δίνω μόλις 20€ χωρίς τους φόρους. Δύο φίλοι μου είχαν Wind και τους "έψησα" να μετακομίσουν σε άλλο δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 ανοιγω θεμα για να @@@#κιστουμε ειχα διαβασει καπου οτι οι ταχυφορτιστες δεν κανουνε καλο στην μπαταρια μας και ειναι καλο να τα φορτιζουμε μεσω pc αληθευει θελω να ακουσω γνωμες απο τους ειδικους εδω μεσα:wacko::ninja: ΠΕΡΙ επαναφορτιζόμενων μπαταριών http://www.dpgr.gr/forum/index.php?topic=359.15;wap2 μεχρι στιγμης δεν εχω βρει πουθενα που λεει οτι η ταχυφορτιση δεν ειναι καλο ισα ισα λενε Οι NiMH, αντίθετα με τις NiCd, δεν επιδέχονται αργή φόρτιση 1)Ποτέ δεν εκφορτίζουμε τελείως τους συσσωρευτές γιατί αυτό μπορεί να τους καταστρέψει. Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Μεσω USB η φορτιση γινεται ποιο αργα με αποτελεσμα να μην ανεβαζει υψηλες θερμοκρασιες η μπαταρια,την φορτιζει ποιο ''ηπια'' δηλαδη γι αυτο και ειναι προτειμοτερο να την φορτιζεις απο κει. Αυτο με το να μην αφηνουμε την μπαταρια να αδειαζει τελειως το ακουω συνεχεια αλλα παντα κανω το αντιθετο.Σε Sony Ericcson K750i παντα περιμενα να σβησει το κινητο για να το φορτισω πληρως,μετα απο 5 χρονια η μπαταρια βγαζει τουλαχιστον 4-5 μερες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Παιδια σημερα πηγα να δηλωσω το καρτοκινητο μου σε ενα καταστημα της cosmote, κ αποφασισα να αγορασω και ενα καινουριο κινητο οπου θα τοποθετησω την καρτα που θα δηλωνα.Εψαξα να αγορασω ενα κινητο, που εκτος των αλλων, θα εχει βιντεο κληση και WiFi.Η πωλητρια ομως μου ειπε κατι το οποιο αγνοούσα παντελώς!:!: Μου ειπε πως η καρτα SIM που εχω ειναι παλια,ανηκει στα 2,5G και πως δεν μπορει να λειτουργησει με καινουριο κινητο,γιατι δεν θα δουλευουν καποιες προηγμενες λειτουργιες, οπως η βιντεο κληση.:ninja: Φυσικα μου προτεινε να μου κανει δωρο μια καινουρια καρτα SIM 3G οπως μου ειπε. Απο την αλλη, εχω εναν αριθμο cu, αγορασμενο πριν απο 6-7 χρονια τοποθετημενο σε κινητο 3G+ και κανω βιντεο κλησεις κανονικα διχως να υπαρχει προβλημα.:cool: Γνωριζει καποιος τι παιζει σχετικα με τις SIM?Αν διαχωριζονται σε 2,5G και 3G και ποιες ειναι οι διαφορες τους??:D Δεν ξερω αν ανοιξα στην σωστη ενοτητα το θεμα, αν οχι παρακαλω να μετακινηθει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Εμένα μου είχανε πεί οι οι κάρτες όλες πλέον είναι ίδιες (και οι παλιές και οι καινούριες) και κάνουν για 3G όταν το δίκτυο υποστηρίζει στη περιοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Είναι λίγο παραπλανητικό το "3G" πάνω στις κάρτες SIM. Την εποχή που ερχόταν το 3G, άρχισαν να διαδίδονται και κάρτες SIM που υποστήριζαν ισχυρότερη κρυπτογράφηση από/προς το δίκτυο κινητής. Τα δίκτυα απαιτούσαν την ισχυρότερη κρυπτογράφηση για το 3G δίκτυό τους, αλλά στην συνέχεια απέσειραν αυτή την απαίτηση μιας και ήθελαν περισσότερους πελάτες στο 3G. Πολύς κόσμος αλλάζει κινητό, λίγος κόσμος αλλάζει SIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Αυτό που σου είπαν δεν ισχύει. Όλες οι κάρτες SIM, ακόμα και οι πιο παλιές, από το 1998, δουλεύουν με όλα τα τηλέφωνα και υποστηρίζουν όλες τις λειτουργίες του δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Αυτό που σου είπαν δεν ισχύει. Όλες οι κάρτες SIM, ακόμα και οι πιο παλιές, από το 1998, δουλεύουν με όλα τα τηλέφωνα και υποστηρίζουν όλες τις λειτουργίες του δικτύου. :thanks::thanks::thanks: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Θέλω να βρω τι κινητο τηλεφωνο εχει κάποιος. Υπαρχει καπου τηλεφωνικος κατάλογος κινητών όπως υπαρχει για τα σταθερά; Μπορω να το βρώ; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Θέλω να βρω τι κινητο τηλεφωνο εχει κάποιος. Υπαρχει καπου τηλεφωνικος κατάλογος κινητών όπως υπαρχει για τα σταθερά; Μπορω να το βρώ; Μπορείς να βρεις το κινητό κάποιου μόνο εαν αυτός έχει αποφασίσει να εντάξει τον αριθμό του στους ενοποιημένους τηλεφωνικούς καταλόγους. Ο Ο.Τ.Ε και η κάθε εταιρεία δεν μπορεί να έχει αριθμούς κινητών χωρίς τη συγκατάθεση των συνδρομητών. :) Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 και το 99,9% δεν γνωριζει οτι εχει την επιλογη να ειναι απορρητος ο αριθμος του κινητου του Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Mα όταν κάνεις νέο συμβόλαιο (στην vodafone τουλάχιστον που ξέρω) σε ρωτάνε (υπάρχει ένα τετραγωνάκι που αν θες το τσεκάρεις) για το αν θες να μπει ο αριθμός σου στον κατάλογο.. Οι περισσότεροι φαντάζομαι θα επιλέγουν όχι, εκτός κι αν πρόκειται για επαγγελματικές γραμμές.. Η κάθε εταιρία κινητής τέλος, έχει τον δικό της αριθμό για τηλεφωνικό κατάλογο των κινητών της + αυτών του ΟΤΕ.. 11833 αν δεν κάνω λάθος για vodafone και 11831 για cosmote (μπορεί να κάνω και λάθος δεν τα θυμάμαι καλά :O ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 σαν επιλογη βεβαιως και υπαρχει αλλα σχεδον κανενας δεν σε ρωαει, το συμπληρωνει μονος του Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Υπαρχει κανας τροπος να εχει αναλυτικες κινησεις των κλησεων σε αριθμους καρτοκινητης με τον ιδιο τροπο που στα παρουσιαζει για παραδειγμα η κοσμοτε με την υπηρεσια e-bill με γραφηματα και διαφορες αναλυσεις. Απλως την φερνω σαν παραδειγμα γιατι αυτη την υπρεσια ξερω. Προφανως και wind και voda θα προσφερουν αντιστοιχες υπηρεσιες στα συμβολαια, αλλα στα καρτοκινητα τι γινεται? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Υπαρχει κανας τροπος να εχει αναλυτικες κινησεις των κλησεων σε αριθμους καρτοκινητης με τον ιδιο τροπο που στα παρουσιαζει για παραδειγμα η κοσμοτε με την υπηρεσια e-bill με γραφηματα και διαφορες αναλυσεις. Απλως την φερνω σαν παραδειγμα γιατι αυτη την υπρεσια ξερω. Προφανως και wind και voda θα προσφερουν αντιστοιχες υπηρεσιες στα συμβολαια, αλλα στα καρτοκινητα τι γινεται? Με γραφήματα και αναλύσεις όχι, θα θέλαμε charts και statistics, αλλα εδω δεν δίνουν καν τα βασικά. Vodafone &Wind δεν έχουν καθόλου online ανάλυση κλήσεων για καρτοκινητά. H cosmote είχε και έχει θεωρητικά την υπηρεσία my account και για καρτοκινητά με ανάλυση κλήσεων για τους τελευταίους μήνες. Οι περισσότεροι χρήστες όμως δεν έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία λόγω «αναβάθμισης» της πλατφόρμας και προσαρμογής της στην ταυτοποίηση των καρτοκινητών. Τώρα θα μου πεις τι κουραφέξαλα είναι αυτά, και θα έχεις και δίκιο. Το θέμα είναι ότι άλλοι έχουν άλλοι δεν έχουν, θέμα τύχης καθαρά. Στο εξωτερικό όπου και αν έχω πάει και έχω πάρει καρτοκινητό αυτή η υπηρεσία ήταν αυτονόητη, υπήρχε παντού. Στην Ιταλία πχ είναι υποχρεωτικό από το νόμο να υπάρχει. Επίσης Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβετία οι πάροχοι την διαθέτουν. Εμέις εδώ τα ζωα'μ αργά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntamis Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Δηλαδη πρεπει να βρω αλλο λογισμικο gps για το w995? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Δηλαδη πρεπει να βρω αλλο λογισμικο gps για το w995? τα SE που δεν ειναι συμβιαν η WM, εχουν το wisepilot για πλοηγηση. ειναι μεσω ιντερνετ και χρεωνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorealex Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Είμαι κάτοικος Χολαργού και συνδρομητής της Cosmote κι έχω σοβαρό πρόβλημα με την ισχύ του σήματος μέσα στο σπίτι, σε σημείο που συνήθως δεν μπορώ να μιλήσω καθόλου. Σκέφτηκα λοιπόν την αγορά κάποιου GSM Repeater, το οποίο (απ' ότι διάβασα) ενισχύει το σήμα σε εσωτερικούς χώρους, υπόγεια κλπ. Αρχικά έκανα μια αναζήτηση στο ebay όπου βρήκα αρκετά, αλλά δουλεύουν στα 900Mhz, οπότε δεν μου κάνουν για Cosmote, σωστά? Αυτά που δουλεύουν στα 1800 Mhz, είναι πανάκριβα της τάξης των 400-500 ευρώ! Ψάχνοντας Ελλάδα, βρήκα αυτό, αλλά δεν έχει τιμή και θα πάρω αύριο να ρωτήσω. Έχετε κάποια άλλη ιδέα ή πρόταση? Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulkap12 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Παρατηρώ οτι κινητά όπως το Sony Ericsson X10 ή το Motorola Milestone και άλλα πολλά κινητά τελευταίας τεχνολογίας δεν έχουν βιντεοκλήση. Επίσης παρατηρώ οτι τέτοια κινητά είναι τα Windows mobile και τα Android. Δεν ξέρω αν είναι τυχαία αυτή η παρατήρηση αλλά γενικά ξέρει κανείς τι παίζει με την βιντεοκλήση και γιατί λείπει από πολλά κινητά που βγαίνουν τελευταία; Παίζει να πάψει να υπάρχει αυτή η υπηρεσία στα μελλοντικά κινητά; Παράθεση paulkap12.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Timan Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με το Google Calendar? Βλέπω ότι μπορεί αν θέλω να μου στέλνει ειδοποιήσεις στο κινητό με SMS άλλα γράφει "Notify me on my cell phone: Start by selecting your country, and then enter your phone number and carrier. Finally enter the verification code sent to your phone. Other charges may apply." Υπάρχει κάποια χρέωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Δεν υπάρχει χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Υποστηρίζει ελληνικά δίκτυα κινητής; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Λείπει για δυο λόγους, α) διότι οι κατασκευαστές δεν θεωρούν ότι πρόκειται για μια υπηρεσία με μεγάλη απήχηση στους αγοραστές και συνδρομητές των δικτύων, οπότε φυσικά προτιμούν να αφαιρέσουν την δεύτερη κάμερα της συσκευής περιορίζοντας το κόστος και αυξάνοντας το κέρδος τους. Και β) διότι τα νέα λειτουργικά συστήματα (όπως για παράδειγμα το Android ή το θρυλικό iPhone OS ή ακόμα και το Maemo/MeeGo της Nokia) δεν υποστηρίζουν αυτόματα την τέλεση βίντεο κλήσεων οπότε ακόμα και αν θέλει ένας κατασκευαστής να υποστηρίξει βίντεο κλήσεις στην συσκευή του θα πρέπει να επενδύσει χρήματα ώστε να προσθέσει μόνος του αυτή την δυνατότητα στο λειτουργικό σύστημα του κινητού, οπότε λόγο κόστους (software + hardware) και αδιαφορίας του κοινού για την βίντεο κλήση επιλέγει να μην την προσφέρει. Σε ένα τρίτο επίπεδο, η βίντεο κλήση άργησε πολύ να γίνει προσιτή (ως όφειλε) από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας τα οποία έχουν ένα μερίδιο ευθύνης για το κάψιμο της υπηρεσίας αυτής (το υπόλοιπο έχει να κάνει και με ψυχολογικούς λόγους από μέρους του κοινού προς το “video call”). Παρ’ όλα αυτά δεν θα έλεγα πως ήρθε το τέλος των βίντεο κλήσεων. Για παράδειγμα διάβασα κάπου πως το κινητό HTC EVO (4G) το οποίο βασίζεται σε Android θα έχει βίντεο κλήσεις. Ενώ σύμφωνα με κάποια site του εξωτερικού ένα πρωτότυπο iPhone που είδε τα φώτα της δημοσιότητας από αμέλεια του ιδιοκτήτη του προσέφερε (μπροστινή) κάμερα για βίντεο κλήσεις. Δίχως να γνωρίζω αν αυτό το feature τελικά συμπεριληφθεί σε κάποιο επερχόμενο (επίσημο) iPhone θεωρώ ότι και μόνο η συμπερίληψη του θα δώσει νέα πνοή σε αυτή την υπηρεσία (που κάποτε την προσέφεραν όλα τα κινητά μεσαίας και ανώτερης τιμής) και θα ωθήσει εκ νέου την επιστροφή αυτής της δυνατότητας σε σχεδόν όλες τις συσκευές του ανταγωνισμού ο οποίος έχει επιδοθεί σε έναν ανελέητο μαραθώνιο αντιγραφής των δημιουργιών της Apple. Υ.Γ. Mου φαίνεται αδύνατο να αγοράσω μια νέα super-duper συσκευή η οποία όμως υπολείπεται σε παραδοσιακά features (πχ. video call, ραδιόφωνο κτλ!) :D Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Ναι...κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulkap12 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Μου έλυσες πολλές απορίες. Θα συμφωνήσω απόλυτα με την απαίτηση σου για κάποιες βασικές υπηρεσίες όπως βιντεοκλήση και ραδιόφωνο και γι' αυτό το ψάχνω τόσο πολύ γιατί θα ήθελα ένα κινητό που να έχει οπωσδήποτε αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά. Εύχομαι να βγουν σύντομα κινητά όπως το HTC EVO με βιντεοκλήση... Παράθεση paulkap12.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts