Jump to content

amorealex

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About amorealex

  • Ημ. Γέννησης 26/07/1971

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

amorealex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Είμαι κάτοικος Χολαργού και συνδρομητής της Cosmote κι έχω σοβαρό πρόβλημα με την ισχύ του σήματος μέσα στο σπίτι, σε σημείο που συνήθως δεν μπορώ να μιλήσω καθόλου. Σκέφτηκα λοιπόν την αγορά κάποιου GSM Repeater, το οποίο (απ' ότι διάβασα) ενισχύει το σήμα σε εσωτερικούς χώρους, υπόγεια κλπ. Αρχικά έκανα μια αναζήτηση στο ebay όπου βρήκα αρκετά, αλλά δουλεύουν στα 900Mhz, οπότε δεν μου κάνουν για Cosmote, σωστά? Αυτά που δουλεύουν στα 1800 Mhz, είναι πανάκριβα της τάξης των 400-500 ευρώ! Ψάχνοντας Ελλάδα, βρήκα αυτό, αλλά δεν έχει τιμή και θα πάρω αύριο να ρωτήσω. Έχετε κάποια άλλη ιδέα ή πρόταση?
  2. Εννοείς κάτι τέτοιο? http://cgi.ebay.com/GSM-UMTS-Wireless-WIFI-3G-Router-GlobeSurfer-DESKTOP_W0QQitemZ170471377590QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_Networking_SM?hash=item27b0e2cab6 Τι ακριβώς κάνει? Πέρνει το σήμα 3G από τις κεραίες κινητής και το δίνει ασύρματα μέσα στο σπίτι?
  3. Η απάντηση βρίσκεται 1-2 σελίδες πιο πίσω. :D
  4. Αυτό εννούσα. Δοκίμασε και το export σε .csv που γράφουν οι φίλοι μερικά posts πιο πάνω. Σε μένα πάντως δε δούλεψε έτσι και τα έφτιαξα ένα ένα.
  5. Ψάξε μερικές σελίδες πιο πίσω. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.
  6. Export για ποιό λόγο? Έκανα κατευθείαν Import από το Oxygen και μου τα πέρασε μια χαρά.
  7. dimitrisgr και singer σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δυστυχώς, ο μόνος τρόπος ήταν μέσα από τα contacts του Outlook σε κάθε επαφή να αλλάζω το πεδίο "File as..." από "Όνομα Επίθετο" σε "Επίθετο, Όνομα". 290 επαφές ήταν, αλλά τώρα είναι Οκ. :cry:
  8. Ευτυχής κάτοχος κι εγώ! Το παρέλαβα εχθές και δεν το έχω αφήσει σε ησυχία. Χε χε. Αντιμετωπίζω το εξής: Είχα το 7650 και είχα περάσει τον τηλεφωνικό κατάλογο με synchronize στο Outlook. Τώρα κάνω synchronize από το Outlook στο 6230 και ναι μεν τον περνάει, αλλά μου τον εμφανίζει με τη μορφή "Όνομα Επώνυμο" και όχι "Επώνυμο Όνομα" με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η αναζήτηση. Καμιά ιδέα?
  9. Πως δουλεύει αυτή η μαμακία με τη σκάλα και τις πλάκες?
  10. Έχεις πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Έχω Athlon XP 1900+ και το μεγαλύτερο που έχω δει είναι 53 βαθμοί Κελσίου με χοντρό ζόρισμα και καύσωνα. Κάνε αυτά που σου έγραψαν τα παιδιά παραπάνω. Καλύτερη ψύκτρα στον επεξεργαστή και κουτί με δύο ανεμιστηράκια. Επίσης κατέβασε το Motherboard Monitor για να παρακολουθείς συνεχώς τη θερμοκρασία μέσα από τα Windows.
  11. Πήγαινε στο Regional Settings (τοπικές ρυθμίσεις) και βάλε τα πάντα σε Ελληνικά και το σπουδαιότερο όρισέ τα σαν προεπιλογή (Set as default).
  12. Μια διευκρίνιση: Το atb40 δεν το βάζεις στο INIT STRING, αλλά στο Extra initialization commands στην καρτέλα Advanced.
  13. Μήπως ξέρει κανείς που θα βρω το Pipe Works για 7650?
×
×
  • Create New...