Jump to content

Vodafone VoLTE/voWiFi

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε Pocophone εχει ενεργοποιησει wifi calling volte κτλ ?

Άμα γράψεις στο dialer το *#*#volte#*#* & *#*#vowifi#*#*, ίσως και παίξει το Volte και το vowifi

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Σε Pocophone εχει ενεργοποιησει wifi calling volte κτλ ?

χωρις root δεν παίζει το volte//vowifi της vodafone μεχρι τώρα

χωρις root δεν παίζει το volte//vowifi της vodafone μεχρι τώρα

Το VoLTE παίζει κανονικά χωρίς root.

Το vowifi πρέπει να βάλεις την εφαρμογή της Vodafone η οποία δεν παίζει σε 10ρια.

Το VoLTE παίζει κανονικά χωρίς root.

Το vowifi πρέπει να βάλεις την εφαρμογή της Vodafone η οποία δεν παίζει σε 10ρια.

Ή για να παίξει το VoWiFi, πρέπει να πειράξει το modem μέσω QPST, αλλά είναι άκρως επικίνδυνο άμα γίνει μια στραβή. Αλλά το κακό με αυτό, με αναβάθμιση θα κάνει εγκατάσταση το τυχόν νέα έκδοση modem, του οποίου θα επαναφέρει τις ρυθμίσεις που έγιναν μέσω του εργαλείου.

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Άρε αυτές οι Ελληνικές εταιρίες @#@, είμαι με wifi call ενεργοποιημένο (λόγω κακού σήματος σπίτ αλλά και με το σήμα παντού, μία δουλεύει 9 δεν δουλεύει) εχθές προσπαθούσα να κάνω πληρωμή με e-banking και περίμενα να έρθει το sms για να κάνω επιβεβαίωση την πληρωμή , αλλά sms δεν ερχόταν, απενεργοποιώ το wifi call και ουαλά νάτα μαζεμένα όλα τα sms, σήμερα μίλησα με voda για το θέμα μου και η ωραία απάντηση τους είναι ότι ακόμη η voda δεν υποστηρίζει sms μέσω wifi call..... ωραίες μισές δουλειές πάλι.... όπως έλεγε και ο Χάρυ (όχι ο dirty) ο clean Ελλάδα των 2 ταχυτήτων όπισθεν ... και πιο γρήγορη όπισθεν.

Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά.

Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς.

Εσυ λες αυτό. εδώ ακόμα δεν έχουν διορθωθεί προβλήματα με echo στις κλήσεις, κλείσιμο γραμμής όταν αλλάζει κεραία, γεμάτες κυψέλες και σου εμφανίζει το 4G+ καλά καλά, αλλά δεν κάνει βήμα.

Γενικός η Vodafone έχει κάνει τσαπατσοδουλεια μόνο και μόνο για να προλάβει την cosmote...

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Mi a1 και το vowifi vodafone χωρίς εφαρμογή.

Πως γίνεται όταν είμαι σπίτι να δρομολογηθουν οι κλήσεις αυτόματα με wifi.

Στην εφαρμογή είχε ρυθμίση για wifi που ήθελες.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις αυτήν την εφαρμογή και στην προτίμηση επέλεξε WiFi αντί για mobile δίκτυο.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.widget7.wifi.calling

Sent from my Galaxy S10e

Έκανα αίτηση ενεργοποίησης στο pixel 2 xl με android 10 και μου ήρθε sms οτι υπάρχει ασυμβατότητα με το πρόγραμμα χρήσης μου. Εννοεί το Android 10 ή οτι είναι καρτοκινητό?

Όταν είναι σε volte σε κάθε εισερχόμενη κλήση μου εμφανίζει «άγνωστος αριθμός». Τυχαίνει σε κάποιον άλλον?

Πιθανώς να μην υποστηρίζεται επίσημα η συσκευή δεν λειτουργεί σωστά (ίσως κάποιο bug) και το κάνει αυτό. Το ίδιο μου γίνεται κι εμένα στο mi a3, ενώ με την ίδια κάρτα στο S10e δουλεύει κανονικά με αναγνώριση.

Sent from my Galaxy S10e

oneplus 7t pro

με ποιο τρόπο εχεις volte με root και pdc;;; αν ναι άλλαξε προφίλ είχα το ίδιο πρόβλημα και χρησιμοποιώ vodafone DE

Έστειλα μήνυμα στην Vodafone γιατί δεν υποστηρίζεται η συσκευή μου Honor 8x για VoLTE/VoWifi ενώ με Cosmote δουλεύει κανονικά και μου είπαν ότι δεν θα έχει δώσει το κατάλληλο firmware update H Honor για να εμφανιστούν οι διακόπτες ενεργοποίησης. Με την Honor (Huawei) πάλι που μίλησα είπαν ότι πρέπει να ενεργοποιηθεί από την Vodafone η υπηρεσία και από την μεριά τους είναι ενεργή. Ποιος από τους δύο με δουλεύει;

Έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία εδώ και καιρό ενώ είχα χρησιμοποιήσει και την εφαρμογή στο παρελθόν όταν δεν υπήρχε λίστα με συμβατές συσκευές.

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Η Vodafone φταίει, σκέψου πως η Vodafone δεν υποστηρίζει ούτε το P20 pro για VoLTE αλλά μόνο VoWi-Fi...

Με cosmote έχω κανονικά VoLTE...

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Κι εγώ με την What's up που έχω για 2η σιμ έχω και VoLTE και WoWifi κανονικά. Η Vodafone να δούμε πότε θα δώσει κανονικά την υπηρεσία στις συμβατές συσκευές αντί για επιλεκτικά...

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Εξαρτάται τι εννοεί κανείς με τον όρο συμβατές. Δυνατότητα για volte και WiFi calling έχουν πάρα πολλές συσκευές. Αυτό δεν τις κάνει συμβατές με την υπηρεσία της Vodafone. Χονδρικά, υποστήριξη για συμβατότητα, εκτός από όσες είναι ήδη στον κατάλογο, να περιμένετε για νέες συσκευές που βγαίνουν από εδώ και πέρα. Για παλιότερες δεν το βλέπω να παίζουν ποτέ. Και με την cosmote έτσι έγινε. Έχω συσκευές από το 15-16 που υποστηρίζουν τεχνικά volte αλλά δεν πρόκειται να το δω ποτέ σε αυτές γιατί πολύ απλά δεν τις υποστηρίζει κανένας πάροχος.

Επίσης, δεν έχει σχέση το αν δουλεύει η εφαρμογή της Vodafone με την native υποστήριξη. Η εφαρμογή είναι ακριβώς για αυτή τη δουλειά. Να παίξει με συσκευές που δεν υποστηρίζουν native το WiFi calling.

Sent from my Mi A3

το volte της cosmote κατά την γνώμη μου ειναι πιο universal υλοποίηση.. πχ παίζει στο leeco le max 2 μου συσκευή 2016 με custom roms απο xda αλλά όχι vowifi.. με τις ιδιες ρομ η vodafone δεν παίζει τίποτα απο τα 2.

Κάποιες συσκευές όντως παίζουν με κάποιες γενικές ρυθμίσεις. Ίσως με cosmote είναι πιο εύκολο γιατί σαν υπηρεσία έχει παρουσιαστεί 2-3 χρόνια πιο πριν. Ωστόσο τίποτα δεν είναι στάνταρ. Είχα συσκευή, μη επίσημα συμβατή, που έπαιζε out of the box, και ξαφνικά σταμάτησε. Ψάχνοντας βρήκα μια εφαρμογή συστήματος που λογικά περνούσε από τον πάροχο ή έπαιρνε ρυθμίσεις από αυτόν, η οποία μόλις γινόταν disable επανερχόταν το volte. Μετά από update σε επόμενη έκδοση Android σταμάτησε να παίζει ολοκληρωτικά.

Sent from my Mi A3

Της cosmote είναι ποιο ώριμο σαν υλοποίηση και παίζει σε περισσότερες μη συμβατές συσκευές σε σχέση με των άλλων δύο. Ούτε έξτρα εφαρμογές ούτε μπούρδες.

Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk