cmvr Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Στην Cosmote σε μη επίσημα υποστηριζόμενες συσκευές το vowifi δεν παίζει στην πλειοψηφία των συσκευών. Από την άλλη το volte είναι πιο συμβατό Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχω ακριβώς την ανάποδη εικόνα δοκιμάζοντας τις sim μου σε ότι συσκευές μπόρεσα αυτές τις μέρες σε φίλους και συγγενείς. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 σε συσκευη honor σημερα μου ηρθε ειδοποιηση new system settings. το εκανα update. δεν ξερω αν εχει να κανει με volte... απλα την προηγουμενη εβδομαδα που μιλησα με το 13830 μου ειπαν καποια στιγμη θας σας στειλει η huawei ρυθμισεις. ηρθε σε καποιον κατι η ηταν ασχετο? ισως ειναι για την 2η sim? (wind) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Παιδιά μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι είναι το VoLTE και ποια είναι η χρήση του; Αφού πατάει πάνω στο 4G, ποια η διαφορά του από τις κανονικές κλήσεις του κινητού; Ποιες είναι οι χρεώσεις στο πακέτο ομιλίας που έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Μέχρι σήμερα, οι κλήσεις γινόντουσαν με δίκτυο 2g/3g. Πλέον οι κλήσεις μπορούν να γίνονται με το VoLTE και με δίκτυο 4g/4g+, για Hd ήχο (αν υποστηρίζεται), πιο γρήγορη σύνδεση και να μπορείς να έχεις δεδομένα με ταχύτητα 4g ενώ μιλάς. Το VoWiFi είναι αντίστοιχο αλλά χρησιμοποιεί το δίκτυο Wifi. Δεν έχεις χρέωση, χρεωνεσαι μόνο την κλήση που κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Δεν έχει διαφορά και επιπλέον χρέωση , είναι για να κάνεις πολλά πράγματα μαζί ... δλδ ενω μιλάς (με ακουστικό πρακτικά) θα μπορείς ταυτόχρονα να δουλεύεις στο ιντερνέτ με μεγάλες 4g ταχύτητες αντί 3g , και αν οδηγάς κιόλας όλα θα τελειώσουν μια ώρα αρχύτερα.... ηδη δουλευει κανονικα πχ να εχεις κλειδωμενο το κινητο στο 3g και να κανεις hotspot σε λαπτοπ και να μιλας απο το ιδιο τηλεφωνο μπορεις κανονικα να το πεις και double play αυτο! το εχω δοκιμασει και δουλευει κανονικα χρονια με vodafone . επισης εχει τυχει να μην δουλεψει καποιες φορες η πλοηγηση στο ιντερνετ . δοκιμασε το ! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Δεν έχει διαφορά και επιπλέον χρέωση , είναι για να κάνεις πολλά πράγματα μαζί ... δλδ ενω μιλάς (με ακουστικό πρακτικά) θα μπορείς ταυτόχρονα να δουλεύεις στο ιντερνέτ με μεγάλες 4g ταχύτητες αντί 3g , και αν οδηγάς κιόλας όλα θα τελειώσουν μια ώρα αρχύτερα.... Αυτή είναι μια παράμετρος. Το volte είναι ότι λέει και το όνομα του voice over lte (ip) δλδ πολύ καλύτερη ποιότητα ,άμεση σύνδεση κλήσης video call και άλλα πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Αν δεν έχεις καλό σήμα στο σπίτι, τι είναι προτιμότερο να έχεις ενεργοποιημένο άπ όλα αυτά; Σε iphone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Αν δεν έχεις καλό σήμα στο σπίτι, τι είναι προτιμότερο να έχεις ενεργοποιημένο άπ όλα αυτά; Σε iphone... Βάζεις flight mode και ανοίγεις WiFi για WiFi calling Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Ή βάζεις το WiFi call να έχει προτεραιότητα έναντι του VoLTE... Όταν είσαι έξω VoLTE σπίτι VoWiFi.. Η λειτουργία πτήσης ναι μεν αξίζει ΑΛΛΑ αν φύγεις και την ξεχάσεις ανοιχτή; την έκατσες.. Μου έχει τύχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Έχει τέτοια δυνατότητα το iphone? Ν αλλάξεις δηλ. Προτεραιότητα; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Η Vodafone δεν επιτρέπει αλλαγή προτίμησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Για μένα η Vodafone είναι βλαμμένη με της επιλογές της. Στo Android απλά σου έχει κρύψει την επιλογή προτίμησης. Κατά βάθος στο λειτουργικό υπάρχει και, όπως έχω γράψει και άλλες φορές στο παρόν, μπορείς να έχεις πρόσβαση στη συγκεκριμένη ρύθμιση με το πρόγραμμα WiFi calling ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wikimediacom.wifi.calling ) Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Μέχρι σήμερα, οι κλήσεις γινόντουσαν με δίκτυο 2g/3g. Πλέον οι κλήσεις μπορούν να γίνονται με το VoLTE και με δίκτυο 4g/4g+, για Hd ήχο (αν υποστηρίζεται), HD ήχο έχεις και με 2G/3G εντός Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Πρώτη φορά το πετυχαίνω αυτό, thanks! Το αλλά σε WiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 HD ήχο έχεις και με 2G/3G εντός Vodafone Όντως σε εποχές που είχα Lumia τηλ/να και με 3G, έβλεπα συνέχεια το HD σαν ένδειξη στις αλλά κλήσεις δεν έβλεπα καμιά διαφορά, ίσως επειδή δεν είχαν οι "απέναντι"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Hd βγάζει όταν και ο άλλος το υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Βάζεις flight mode και ανοίγεις WiFi για WiFi calling Η εφαρμογή της Vodafone δεν δουλεύει με ενεργοποιημένο το flight mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Μόνο για συσκευές με native υποστήριξη του WiFi calling αυτό που λέει. Παρεπιπτόντως, άλλη βλακεία και αυτό με την εφαρμογή να μην δουλεύει σε flight mode. Φωστήρες... Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanni Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Η εφαρμογή είναι για τις συσκευές που δεν υποστηρίζουν vowifi και για αυτό δεν παίζει κανονικά αν έπαιζε δεν θα χρειαζόταν η εφαρμογή. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Και νόμιζα ότι έχει θέμα η συσκευή μου επειδή δεν υποστηρίζεται επίσημα. Οπότε με κλειστή την sim δεν παίζει η εφαρμογή. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Τη δοκίμασα με δίκτυο που δεν πιάνω για να φαίνεται σαν " flight mode" και δουλεύει. Σε flight mode ομως δε δουλεύει. :lol: Επίσης ζητάει παράλογα δικαιώματα για να λειτουργήσει, πχ αναγνωση sms και sms δεν στέλνει ούτε λαμβάνει. Για τα πανηγύρια. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Τη δοκίμασα με δίκτυο που δεν πιάνω για να φαίνεται σαν " flight mode" και δουλεύει. Σε flight mode ομως δε δουλεύει. :lol: Επίσης ζητάει παράλογα δικαιώματα για να λειτουργήσει, πχ αναγνωση sms και sms δεν στέλνει ούτε λαμβάνει. Για τα πανηγύρια. Την τοποθεσια, που την πας? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Την τοποθεσια, που την πας? :lol: Σωστός! Να τα λέμε και αυτά. Επίσης κάμερα. :):) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Μεχρι τελος του μηνα μου ειχαν πει θα βγει update για android 10...εννοειται δεν βγηκε και ουτε θα βγει. Τετοιο wifi calling & volte, ουτε τα Lidl θα εβγαζαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts