xsad Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Στο 5t έχουμε 11 επιλογές (με κόκκινο) και στη 12η θέση ανοίγει η παλέτα για περισσότερα. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Στο 5t έχουμε 11 επιλογές (με κόκκινο) και στη 12η θέση ανοίγει η παλέτα για περισσότερα. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Εγώ 8 βλέπω Sent from my One Plus 5T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Στην beta έχει δωθεί από καιρό. Μήπως είσαι σε stable; Δεν μιλάμε για root. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Η beta εχει περισσοτερα χρωματα. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Τώρα είδα πως το έχουν δώσει από τον Ιούλιο. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 5.1.7 είμαι. Άρα λογικά θα δωθεί η επιλογή σε μελλοντική αναβάθμιση. Sent from my One Plus 5T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Είναι εύκολο να δώσεις το λινκ των αξεσουάρ? Εσύ ποια μεμβράνη πήρες? Σε ικανοποιεί ? Ψάξε στο Σκρουτζ για την nilkinn h+ ...εγώ προσωπικά έχω μείνει ευχαριστημένος Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Ψάξε στο Σκρουτζ για την nilkinn h+ ...εγώ προσωπικά έχω μείνει ευχαριστημένος Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, φοράω ήδη tempered glass, αλλά επειδή φοβάμαι μήπως δεν ανταποκριθεί στα όσα υπόσχεται και τελικά χαράξει, θέλω να βάλω μια μεμβράνη, η οποία θα μπορεί να αλλαχτεί πιο εύκολα, από το tempered glass. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Τελικά η Gcam με το περιφημο night sight είναι διαθέσιμη και πλήρως λειτουργική για το 5Τ? Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Με την ενσωματωμένη εφαρμογή στέλνετε SMS με 160 χαρακτήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 (edited) Τελικά η Gcam με το περιφημο night sight είναι διαθέσιμη και πλήρως λειτουργική για το 5Τ?Καλημερα φίλε μου, φαντάζομαι μπορεί να δοθεί με την 9, άλλα σκέψου οτι μεχρι σήμερα δεν υπαρχει καποια εντυπωσιακη υλοποίηση της gcam για το op5t λόγω hardware Sent from my LG-H815 using Tapatalk Edited November 20, 2018 by Vag_koun Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medicalis Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Σχόλια? http://www.e-radio.gr/post/120203/ayta-ta-kinhta-thlefwna-ekpempoyn-ta-ypshlotera-epipeda-aktinovolias-pics Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Oneplus 5t - Get 20€ off on accessories https://oneplus.net/gr/invite#5P9ZANSXM3IINRY :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Πήρα τη θήκη spigen σήμερα από spaceboy, φανταστική αίσθηση και εφαρμογή. Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή. Έχεις κανένα λινκ να δώσεις? Η πιο φτηνή που βρίσκω είναι στα 20€... https://www.ebay.com/itm/Spigen-OnePlus-5T-Rugged-Armor-Funda-SGP-One-Plus-5T-100-Genuine-Original/253937076102?epid=15015258305&hash=item3b1fd44786:g:KuQAAOSwIVhaJx7X:rk:1:pf:1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Πήρα τη θήκη spigen σήμερα από spaceboy, φανταστική αίσθηση και εφαρμογή. Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή. Καλορίζικη φίλε μου ... Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Καλορίζικη φίλε μου ... Ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medicalis Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Υψηλή ακτινοβολία http://www.e-radio.gr/post...inovolias-pics Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Oneplus 5t - Get 20€ off on accessories https://oneplus.net/gr/invite#5P9ZANSXM3IINRY :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Υψηλή ακτινοβολία http://www.e-radio.gr/post...inovolias-pics Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ξανά ανέβασες νομίζω σε προηγούμενο ποστ Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Υψηλή ακτινοβολία http://www.e-radio.gr/post...inovolias-pics Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όλα τα κινητά που έχουν υψηλή "ακτινοβολία" είναι dual sim άρα τι συγκρίνεις; Βάλε μία κάρτα στο κινητό σου αν πιστεύεις στην κακή ακτινοβολία :lol: Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Υψηλή ακτινοβολία http://www.e-radio.gr/post...inovolias-pics Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όλα τα κινητά που έχουν υψηλή "ακτινοβολία" είναι dual sim άρα τι συγκρίνεις; Βάλε μία κάρτα στο κινητό σου αν πιστεύεις στην κακή ακτινοβολία :lol: Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Έχει τύχει σε κάποιον να χάνει το αποτύπωμα που του έχει περάσει; να σταματήσει δηλαδή κάποια στιγμή να δουλεύει ς Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Μετα την τελευταία ενημέρωση του oxygen έχετε παρατηρήσει αισθητή διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας προς το χειρότερο στην συσκευή; ONEPLUS A5010 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Μετα την τελευταία ενημέρωση του oxygen έχετε παρατηρήσει αισθητή διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας προς το χειρότερο στην συσκευή; ONEPLUS A5010 Δεν ξέρω αν φταίει η αναβάθμιση, αλλά όντως εμένα είναι χειρότερη . Αφού ξηλωσα μια εφαρμογή, η οποία όμως υπήρχε και πριν , εχοντας την υποψία, ότι είναι αυτή η ρίζα του κακού Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Μετα την τελευταία ενημέρωση του oxygen έχετε παρατηρήσει αισθητή διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας προς το χειρότερο στην συσκευή; ONEPLUS A5010 Ναι, αν την λειτουργείς την συσκευή συνεχόμενα non stop έχεις την ίδια αυτονομία, αλλά στην διάρκεια τις μέρας τελειώνει από το πουθενά και δεν φαίνεται και κάπου στις κατανάλωση γιατί γίνεται αυτό. Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliet Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Έχει και άλλος πρόβλημα στο 5ghz στην 5.1.7 στο ρουτερ η μόνο εγώ? Έβαλα ftth το s9+ καρφώνεται στα 103 και το oneplus max 45. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Αυτές οι διαφημίσεις που πετάγονται συνέχεια όταν ανοίγεις μία εφαρμογή, ξέρει κανείς πώς εξαφανιζονται? Είναι θέμα της κάθε εφαρμογής ή του κινητού? Είχα μέχρι πρόσφατα ένα leeco και δεν είχα τέτοια θέματα. Μήπως έχει να κάνει που το κινητό δεν είναι ρουταρισμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts