Jump to content

Billator

Members
  • Δημοσιεύσεις

    880
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About Billator

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Billator's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Σε recovery μπαίνει, Reboot --> Δεν κάνει τίποτα Wipe Data Connect with MIAssistant Safe mode --> Δεν μπαίνει Τι μπορώ να κάνω από εδώ για να πάρω τα data?
  2. Καλησπέρα παιδιά, θέλω την βοήθεια σας. Χωρίς λόγο σήμερα το απόγευμα το κινητό έπαθε bootloop και κόλλησε στο Logo MIUI. Το κινητό δεν είναι ούτε root ούτε τίποτα, μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορώ να πάρω ένα backup τα data και μετά τι μπορώ να κάνω για να το ζωντανέψω ξανά; Προσπάθησα αρκετά restart (το κινητό πλέον δεν κλείνει καθόλου), δοκίμασα να μπω σε safe mode αλλά και πάλι δεν ανοίγει. Αποσύνδεσα την μπαταρία για καμία ώρα τίποτα. Το σημαντικότερο για εμένα είναι να δω αν μπορώ να πάρω πρώτα τα δεδομένα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
  3. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Καινούριο
    Πουλιέται σφραγισμένο το κινητό του τίτλου. Με εγγύηση infoquest 2 χρόνια. Τιμή 135 ευρώ Ανταλλαγή δεκτή με σφραγισμένο κινητό Έξοδα αποστολής δικά μου σε περίπτωση πληρωμής σε Revolut, Εθνική, αποστολή με ACS. Αντικαταβολή κατόπιν συνεννόησης με έξοδα παραλήπτη. Για χέρι με χέρι Σέρρες.

    135 €

    Σέρρες

  4. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Καινούριο
    Δίνεται σφραγισμένο στο κουτί του, αγορασμένο από Amazon, 2 χρόνια εγγύηση. 290 ευρώ. Έξοδα αποστολής δικά μου σε περίπτωση πληρωμής σε Revolut, Εθνική, αποστολή με ACS. Αντικαταβολή κατόπιν συνεννόησης με έξοδα παραλήπτη. Για χέρι με χέρι Σέρρες.

    290 €

    Σερρες

  5. Καλημέρα παιδιά! Μια βοήθεια. Στα καλά καθούμενα το κινητό σταμάτησε να φορτίζει. Ούτε έχει πέσει ούτε είναι φαγωμένη η θύρα απλά δεν τραβάει ρεύμα. Το έχει πάθει άλλος; Φαίνεται ότι δεν είναι software το ζήτημα και επειδή όταν πατάω με δύναμη την οθόνη πιάνει ακαριαία οπότε μου φαίνεται σαν πρόβλημα στο flex που συνδέει το charging board με το Motherboard.
  6. Καλησπέρα σε όλους. Έχω το poco εδώ και 5-6 μήνες και ήμουν τέρμα απογοητευμένος με σχεδον όλα. Βλέπω σιγά σιγά τα περισσότερα προβλήματα στρώνουν. Μάλιστα μετά το τελευταίο app optimization και την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση που poco launcher που έκανα ξεκίνησα να έχω 12ώρες sot (10+ωρες στην πράξη γιατί το φορτίζω στο 15-20%). Προβλήματα πλέον με ειδοποιήσεις δεν έχω καθόλου, έρχονται ακαριαία όπως έπρεπε να κάνει από την αρχή, μικρά random lag και app restarts που είχα εξαφανίστηκαν. Αυτό που κάνει βέβαια την μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι επιτέλους η μπαταρία των 5000mAh αποδίδει όπως θα έπρεπε.
  7. Λοιπόν, ένα bug που βλέπω ότι δεν μπορώ να κάνω share με την επιλογή που δίνει το miui , απλά βγάζει black screen πριν μου βγάλει τις επιπλέον εφαρμογές που ίσως θέλω να κάνω share (πχ viber).
  8. Παιδιά προσωπικά βλέπω καλύτερη αυτονομία με το android 11, ειδικά τα drains σε stand by έχουν μειωθεί πάρα πολύ. Επίσης έχω ελάχιστα καλύτερη απόκριση σε σχέση με android 10. Φυσικά το αρνητικό, μετά το update κολλούσε άπειρα το κινητό, έσβησα cache , έκανα 2-3 restart και ένα προληπτικό app optimization και τώρα πηγαίνει πολύ καλά χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.
  9. Γιατί αλλάζει τίποτα στην πράξη; Πάλι miui δεν είναι; Δεν έχει κουσουρια της official?
  10. Παιδιά υπάρχει καμία καλή custom rom με καλή απόκριση και χωρίς να έχουν πρόβλημα οι ειδοποιήσεις; Μετά από 2 μήνες που το έχω αποφάσισα να πάω σε custom rom γιατί νευριάζω κάθε φορά που πιάνω το Oneplus 5t αυτό να είναι πιο γρήγορο από το Poco στην απόκριση. Ευχαριστώ
  11. Δεν μπορώ να σου στείλω πμ, άνοιξε τα εισερχόμενα σου. (Gt 2 pro)
  12. Γενικότερα δεν υπάρχουν αυτά τα προβλήματα. Προχωρά σε επαναφορά ή σε app optimization μέσω adb. Για τις κλήσεις, αν δουλεύεις Vowifi ή VoLlte υπάρχουν διακοπές / κολλήματα αλλά συμβαίνει αυτό λόγω της κακης σύνδεσης ή σήματος οπότε απενεργοποίησε το αν αυτό φταίει. Προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι και έχω 2-3 ώρες επαγγελματικές κλήσεις καθημερινά. Διαφορετικά απλά η συσκευή σου ήταν για Day 1 DOA και τσάμπα σκας. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στείλε link αν μπορείς γιατί η τιμή που λες δεν υπάρχει πλέον. Γενικά δεν χρειάζεται custom rom, απενεργοποίησε διαφημίσεις από παντού, σβήσε όλες τις άχρηστες εφαρμογές και βλέπεις από εκεί κ πέρα αν είσαι ικανοποιημένος το αφήνεις έτσι. Εγώ ήμουν απογοητευμένος από το MIUI του poco και τα κολλήματα του αλλά το έφτασα σε σημείο που δεν με ενοχλεί πλέον κάτι οπότε δεν θα προχωρήσω ούτε σε root ούτε σε custom rom.
  13. Πάντως στα 315€ που είχε πέσει στο amazon Ισπανίας πριν 3 μέρες με εγγύηση 2 χρόνια Xiaomi + Amazon (ή 255€ για όποιον μπορεί με αποφορολογηση), ήταν η πιο δυνατή προσφορά για το κινητό αυτο μέχρι σήμερα.
  14. Δεν έκανα αφαίρεση (ακόμα) οτιδήποτε που μπορεί μπορεί να επηρεάσει το system. Σε προηγούμενη απάντηση ένας φίλος έγραψε τις "ασφαλές" εφαρμογές. Έγω έσβησα (όπου γινόταν χωρίς adb) ή απενεργοποίησα μέσω της παρακάτω εφαρμογής γιατί για κάποιο λόγο δεν μπορείς να το κάνεις μέσα από τις ρυθμίσεις σε κάποιες εφαρμογές. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.learnpainless.disable_system_apps Επίσης ρε παιδιά στο κινητό όταν πας να κάνεις share κάτι δεν υπάρχει αντιγραφή στο πρόχειρο αλλα πρέπει να το βάλεις πχ σε σημειωματάριο για να το αντιγράψεις τον σύνδεσμο. Τι φάση;
  15. Μόλις βρω λίγο χρόνο θα σου πω, για να βρω και τα link από τα original threads που διάβασα. Σε ενδιαφέρει για την μπαταρία ή και τις ειδοποιήσεις; Πχ η μπαταρία σήμερα: https://ibb.co/pf4k9T5
×
×
  • Create New...