Jump to content

Thanouris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    463
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Thanouris

  1. Είχα ακριβώς το ίδιο θέμα και το είχα γράψει πριν λίγο καιρό ..με μια φόρτιση οριακά έβγαζα μέχρι το απόγευμα . Αλλά το έστειλα σέρβις διότι είχα και ένα θέμα με το μικρόφωνο . Άποψη μου .Κάνε του ένα hard reset μπας και στρώσει χαρακτήρα .
  2. Καλησπερα ! Σκεφτομαι να αλλαξω θηκη και απο spigen να παω στην nilkinn frosted . Ερωτηση. Οκ ειναι σχεδον φλουδα σαν θηκη αλλα προσφερει καποια προστασια ? δλδ πισω στην καμερα υπαρχει σκαλοπατι η με την πρωτη την εβαψα?
  3. Ήταν να το στείλω μόνο για την μπαταρία αλλά παρατήρησα ότι όταν τραβούσα βίντεο το 2ο μικρόφωνο ήταν νεκρό και έκανε παράσιτα στην αναπαραγωγή του βίντεο... Οπότε άκρη μαζεύτηκαν πολλά ..έφυγε για infoquest .
  4. Και εγώ αυτής της άποψης είμαι . Δλδ αν έβλεπα σημάδια η κενό το κινητό είχε φύγει κοψοχρονια. Σήμερα έκανα πλήρη φόρτιση και αποφόρτιση και κατάφερα 6 ώρες και 27 λεπτά με wifi συνέχεια ανοιχτό και το ρολόι συνδεμένο . Και χρήση social και λίγο παιχνίδια . Απλά εμένα με χάλασε το θέμα με το μικρόφωνο ..για αυτό και το έστειλα .
  5. ευτυχως οχι ! Μονο πανω στο κουτι οπου με καθαρισμα με υγρο πανι καθαρισε κατα 99% . Μεσα η συσκευη ηταν σε αριστη κατασταση . Τελος καλο ολα καλα ! το κινητο πεταει .
  6. Είναι συσκευή τριών μηνών οπότε το DOA ήταν αδύνατο.. δυστυχώς . Σήμερα επέστρεψε από infoquest . Αλλαγή πλακέτας και έλεγχος μπαταρίας . Δουλεύει άψογα . Αυτό που με εκνεύρισε ήταν η απαράδεκτη κατάσταση στην οποία ήρθε το δέμα από ACS . Ενώ το σέρβις είχε βάλει κουτί με προστασία μέσα ,παρελαβα ένα δέμα μέσα στα υγρά (τρομάζω να μάθω τι ήταν ) με αποτέλεσμα κουτί και αποδείξεις μέσα στο δέμα να είναι σε άθλια κατάσταση . Αλλά πολύ καλή εικόνα σέρβις και ας έχω ακούσει πολλά για τα παιδιά στην Πέτρου Ράλλη .
  7. το σκηνικο με την μπαταρια μετα την 12.5 ειχε παραγινει. Δεν γινει 5000mh μπαταρια και να βγαζει 3 ωρες sot . Και μεσα σε ολα αυτα παρατηρησα οτι το 2ο ανω μικροφωνο οταν τραβαω βιντεο μετα στην αναπαραγωγη κανει παρασιτα. Ετρεξα διαγνωση και το up microphone απλα δεν δουλευει και βγαζει fail στο test. Σημερα ηρθαν απο acs και ειναι στον δρομο προς ξεκοιλιασμα απο infoquest. Κινητο ουτε 3 μηνων και αρχισαμε τις τσαμπα διαδικασιες .
  8. Αν το βγάλω από την φόρτιση πριν κοιμηθώ μόνο με κλειστό wifi και ξυπνητήρι το πρωί θα είναι τουλάχιστον στο 94% . Και γενικά βλέπω ότι ενώ στην αρχή της 12.5 έβγαζα άνετα 7.30-8 ώρες sot .. τώρα θα είμαι καλυμμένος με 5 . Έκανα φορμάτ . Ξαναπέρασα την Ρομ . Ελπίζω να είναι θέμα software διότι αν σε 2 μήνες που το έχω αγοράσει κλαταρε η μπαταρία , το φτιάχνω και το δίνω και δεν ξανά ασχολούμαι με την εν λόγω εταιρεία .
  9. Καλησπέρα . Εδώ και καμιά βδομάδα έχω παρατηρησει περίεργη κατανάλωση στην μπαταρία . Από τις 8 ώρες sot τώρα παλεύω να βγάλω την μέρα χωρίς φόρτιση . Έκανα format ...ξανά πέρασα την 12.5 αλλά τα ίδια . Κοιμάμαι με 100% και ξυπνάω με 93% ... Και το κινητό δεν δεν έχει κλείσει ούτε 3μηνο στα χέρια μου . https://www.dropbox.com/s/wek3887h4zm06a6/screenshot_2021-06-25-12-36-29-205_com.miui.securitycenter.jpg?dl=0 Παραθέτω ένα screenshot όπου το phone idle είναι στα ύψη . Και δεν ξέρω τι να κάνω
  10. Πολύ καλή θήκη ... Και με Spigen τζάμι έχει πλήρη προστασία
  11. Messnger εστρωσε για να χαλασει το spotify . Δεν κλεινει. και force stop να κανω συνεχιζει και υπαρχει στην notification bar
  12. Δεν αντιλέγω ήταν ήδη γρήγορο. Αλλά πχ Instagram που το χρησιμοποιώ συνέχεια . Πάτησα να το ανοίξω και απλά πετάχτηκε στην οθόνη στο τσακ . Ενώ πριν την αναβάθμιση έκανε κάτι κλάσματα του δευτερολέπτου να ανοίξει .
  13. Ήρθε μέσω OTA η 12.5 στο mi10T ..καμιά διαφορά . Αλλά με την πρώτη ματιά καταλαβαίνεις ότι το κινητό έγινε πιο άμεσο .αισθητικά άλλαξε ο κέρσορας για τον ήχο και ο ήχος στο κλείδωμα - ξεκλείδωμα . Και το pop up head στο Facebook δείχνει να έστρωσε . Για κάτι άλλο όπως μπαταρία κλπ θα επανέλθω μετά από λίγη χρήση
  14. "Επίσης το κινητό είναι πολύ γρήγορο και αυτό με αγχωνει . Και χτες είδα την επιλογή 5g ενώ δεν έχω κάνει το εμβόλιο . " ...
  15. Είχα και εγώ αυτό το θέμα .Όπως και στο Instagram. Πήρα στις ρυθμίσεις και τικαρα το autostart . Παραδόξως δούλεψε .
  16. Εγώ προσωπικά είχα την ringke και έβαλα το τζάμι της Spigen και έχει κάτσει άψογα .
  17. Αν αυτο παει για εμενα , θεματα στο default message app της συσκευης που το επιβεβαιωσε και αλλο μελος του φορουμ και facebook messenger που δεν εχω πειραξει κατι στις ρυθμισεις. Οπως εγκατασταθηκε απο το play store (οχι beta κλπ ) . Οσο για θεμα εχω το default . Που και το θεμα να φταιει οπως εχει διατυπωθει σε αλλη σελιδα . Αν ειναι απο την εφαρμογη της xiaomi παλι ειναι foul να δημιουργει προβληματα στην σωστη λειτουργια της συσκευης .
  18. Θεωρώ μεγάλο foul για συσκευή των 400+ ευρώ να έχει τέτοια bugs . Εγώ έχω μεγάλο θέμα με ειδοποιήσεις μηνυμάτων και messenger πχ . Και δεν θεωρώ λύση να κόψουμε την εγγύηση για φλασαρισμα κλπ .Αυτά τα έκανα σε κάτι Samsung για να περάσω Cyanogen Mod που όντως τότε τα κινητά είχαν φουλ θέματα και bloatware
  19. Έχοντας το mi10T το απλό ..ο default αισθητήρας της κάμερας μπορώ να πω ότι πάσχει σε σχέση με τον 10mp αισθητήρα του p20 pro . Επειδή έβγαλα κάποιες φωτό και της πέρασα στο lightroom δεν μου άρεσε αυτό που είδα . Πολύ pastel θόρυβος .Ο 64mp τιμιοτατος . Ξαναλέω μιλάω για το απλό mi10T .Για το pro μοντέλο εμπιστεύομαι τους φίλους του φόρουμ ως προς την ποιότητα των φωτογραφιών . Και συμφωνώ απόλυτα για το θέμα "επιδόσεις " . Το κινητό πάει τραίνο σε σημείο να λέω ότι λένε ψέματα στα specs και υπάρχει κάτι ανώτερο μέσα στο σασί της συσκευής
  20. Και εμενα αυτο κανει . Θα ακουστει ο ηχος . Στο ρολοι θα φανει το μνμ αλλα στην συσκευη θα πρεπει να ανοιξω την εφαρμογη να δω. Στο notification panel η στο lock screen δεν εμφανιζει κατι . Δεν λεω ,καλη συσκευη αλλα με κατι τετοια ξενερωνω .
  21. Σε εσας δουλευει το google messages κανονικα ? Δεχομαι μηνυματα και δεν χτυπαει ειδοποιηση. Εκανα clear cache και clear data. Ξανα εκανα update στην εφαρμογη αλλα τπτ. Αν δεν μπω στην εφαρμογη δεν καταλαβαινω ποτε αν εχω εισερχομενο.
  22. Τι θέμα είχες και ποιο έβαλες ; Διότι έχω και το ίδιο πρόβλημα και καθόμουν και έψαχνα μήπως έχει θέμα η συσκευή και το πάω για φορμάτ
  23. Όταν πάω στις ρυθμίσεις στο κομμάτι του update πάνω αριστερά έχει την επιλογή "download latest update" .Το πάτησα και ξεκίνησε να κατεβάζει κάτι .αλλά το σταμάτησα . Είναι beta κατάσταση η θα κατεβάσει κάτι stable ?
  24. Μεχρι τωρα η συσκευη καλη και αγια . Απλα εχω καποια θεαματακια. 1ον στην εφαρμογη του instagram . Δεν μου ερχονται ειδοποιησεις.Δλδ αν δεν παω εγω στα εισερχομενα δεν μου λεει οτι εχει ερθει κατι .Η αν χτυπησει ειδοποιηση ειναι για κατι που ηδη εχω διαβασει . Την εφαρμογη την εχω βγαλει απο οποιαδηποτε μορφης battery save 2oν. Στον messeenger πως μπορω να εχω τα chat heads που ειχα σε αλλες συσκευες ? Μου ανοιγει στα δεξια ενα τετραγωνακι αλλα το ανοιγω και την μια δεν μπορω να γραψω,την αλλη δεν ανοιγει το google keyboard. Κατα τα αλλα η συσκευη παει ωραια και ενω δεν συμπαθησα ποτε το miui με το 12.1 εχω ξετρελαθει .
  25. Ερωτηση.Εχω δει σε αλλες συσκευες οτι υπαρχει μια λειτουργια που καθαριζει το ηχειο με καποιους ηχους. Δεν το βρισκω στην συσκευη ομως ... Ενω ολοι λενε οτι ειναι μερος του Μiui ... :confused::confused:
×
×
  • Create New...