Jump to content

Thanouris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    463
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Thanouris

  • Ημ. Γέννησης 16/05/1991

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Thanouris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Είχα ακριβώς το ίδιο θέμα και το είχα γράψει πριν λίγο καιρό ..με μια φόρτιση οριακά έβγαζα μέχρι το απόγευμα . Αλλά το έστειλα σέρβις διότι είχα και ένα θέμα με το μικρόφωνο . Άποψη μου .Κάνε του ένα hard reset μπας και στρώσει χαρακτήρα .
  2. Καλησπερα ! Σκεφτομαι να αλλαξω θηκη και απο spigen να παω στην nilkinn frosted . Ερωτηση. Οκ ειναι σχεδον φλουδα σαν θηκη αλλα προσφερει καποια προστασια ? δλδ πισω στην καμερα υπαρχει σκαλοπατι η με την πρωτη την εβαψα?
  3. Ήταν να το στείλω μόνο για την μπαταρία αλλά παρατήρησα ότι όταν τραβούσα βίντεο το 2ο μικρόφωνο ήταν νεκρό και έκανε παράσιτα στην αναπαραγωγή του βίντεο... Οπότε άκρη μαζεύτηκαν πολλά ..έφυγε για infoquest .
  4. Και εγώ αυτής της άποψης είμαι . Δλδ αν έβλεπα σημάδια η κενό το κινητό είχε φύγει κοψοχρονια. Σήμερα έκανα πλήρη φόρτιση και αποφόρτιση και κατάφερα 6 ώρες και 27 λεπτά με wifi συνέχεια ανοιχτό και το ρολόι συνδεμένο . Και χρήση social και λίγο παιχνίδια . Απλά εμένα με χάλασε το θέμα με το μικρόφωνο ..για αυτό και το έστειλα .
  5. ευτυχως οχι ! Μονο πανω στο κουτι οπου με καθαρισμα με υγρο πανι καθαρισε κατα 99% . Μεσα η συσκευη ηταν σε αριστη κατασταση . Τελος καλο ολα καλα ! το κινητο πεταει .
  6. Είναι συσκευή τριών μηνών οπότε το DOA ήταν αδύνατο.. δυστυχώς . Σήμερα επέστρεψε από infoquest . Αλλαγή πλακέτας και έλεγχος μπαταρίας . Δουλεύει άψογα . Αυτό που με εκνεύρισε ήταν η απαράδεκτη κατάσταση στην οποία ήρθε το δέμα από ACS . Ενώ το σέρβις είχε βάλει κουτί με προστασία μέσα ,παρελαβα ένα δέμα μέσα στα υγρά (τρομάζω να μάθω τι ήταν ) με αποτέλεσμα κουτί και αποδείξεις μέσα στο δέμα να είναι σε άθλια κατάσταση . Αλλά πολύ καλή εικόνα σέρβις και ας έχω ακούσει πολλά για τα παιδιά στην Πέτρου Ράλλη .
  7. το σκηνικο με την μπαταρια μετα την 12.5 ειχε παραγινει. Δεν γινει 5000mh μπαταρια και να βγαζει 3 ωρες sot . Και μεσα σε ολα αυτα παρατηρησα οτι το 2ο ανω μικροφωνο οταν τραβαω βιντεο μετα στην αναπαραγωγη κανει παρασιτα. Ετρεξα διαγνωση και το up microphone απλα δεν δουλευει και βγαζει fail στο test. Σημερα ηρθαν απο acs και ειναι στον δρομο προς ξεκοιλιασμα απο infoquest. Κινητο ουτε 3 μηνων και αρχισαμε τις τσαμπα διαδικασιες .
  8. Αν το βγάλω από την φόρτιση πριν κοιμηθώ μόνο με κλειστό wifi και ξυπνητήρι το πρωί θα είναι τουλάχιστον στο 94% . Και γενικά βλέπω ότι ενώ στην αρχή της 12.5 έβγαζα άνετα 7.30-8 ώρες sot .. τώρα θα είμαι καλυμμένος με 5 . Έκανα φορμάτ . Ξαναπέρασα την Ρομ . Ελπίζω να είναι θέμα software διότι αν σε 2 μήνες που το έχω αγοράσει κλαταρε η μπαταρία , το φτιάχνω και το δίνω και δεν ξανά ασχολούμαι με την εν λόγω εταιρεία .
  9. Καλησπέρα . Εδώ και καμιά βδομάδα έχω παρατηρησει περίεργη κατανάλωση στην μπαταρία . Από τις 8 ώρες sot τώρα παλεύω να βγάλω την μέρα χωρίς φόρτιση . Έκανα format ...ξανά πέρασα την 12.5 αλλά τα ίδια . Κοιμάμαι με 100% και ξυπνάω με 93% ... Και το κινητό δεν δεν έχει κλείσει ούτε 3μηνο στα χέρια μου . https://www.dropbox.com/s/wek3887h4zm06a6/screenshot_2021-06-25-12-36-29-205_com.miui.securitycenter.jpg?dl=0 Παραθέτω ένα screenshot όπου το phone idle είναι στα ύψη . Και δεν ξέρω τι να κάνω
  10. Πολύ καλή θήκη ... Και με Spigen τζάμι έχει πλήρη προστασία
  11. Messnger εστρωσε για να χαλασει το spotify . Δεν κλεινει. και force stop να κανω συνεχιζει και υπαρχει στην notification bar
  12. Δεν αντιλέγω ήταν ήδη γρήγορο. Αλλά πχ Instagram που το χρησιμοποιώ συνέχεια . Πάτησα να το ανοίξω και απλά πετάχτηκε στην οθόνη στο τσακ . Ενώ πριν την αναβάθμιση έκανε κάτι κλάσματα του δευτερολέπτου να ανοίξει .
  13. Ήρθε μέσω OTA η 12.5 στο mi10T ..καμιά διαφορά . Αλλά με την πρώτη ματιά καταλαβαίνεις ότι το κινητό έγινε πιο άμεσο .αισθητικά άλλαξε ο κέρσορας για τον ήχο και ο ήχος στο κλείδωμα - ξεκλείδωμα . Και το pop up head στο Facebook δείχνει να έστρωσε . Για κάτι άλλο όπως μπαταρία κλπ θα επανέλθω μετά από λίγη χρήση
  14. "Επίσης το κινητό είναι πολύ γρήγορο και αυτό με αγχωνει . Και χτες είδα την επιλογή 5g ενώ δεν έχω κάνει το εμβόλιο . " ...
  15. Είχα και εγώ αυτό το θέμα .Όπως και στο Instagram. Πήρα στις ρυθμίσεις και τικαρα το autostart . Παραδόξως δούλεψε .
×
×
  • Create New...