Jump to content

Google Pixel 2 XL

jimmmysil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορει καποιος να καταλαβει χωρα προορισμου?

Αυτο το buyer code (ukx)τι σημαινει?

Screenshot_20180611-030311.png

I Want To Believe

Μπορει καποιος να καταλαβει χωρα προορισμου?

Αυτο το buyer code (ukx)τι σημαινει?

Screenshot_20180611-030311.png

H εικόνα δείχνει πολύ μικρή

Και πως γίνεται φίλε μου;;

Το αγοραζεις απο ενα καταστημα του σκρουτζ το οποιο σε περιπτωση βλαβης θα αναλαβει την διαδικασια του rma.

Φυσικα για περισσοτερες πληροφοριες κανε στο καταστημα που σε ενδιαφερει ενα τηλεφωνο να τους ρωτησεις συγκεκριμενα.

Και το Πλαισιο που εχει το πρωτο Pixel το εφερνε απο αγγλια και αν παθαινε κατι το εστελνε εξω.

Για αγορα απο καποιο Ευρωπαικο amazon δεν ξερω τι παιζει.

Το αγοραζεις απο ενα καταστημα του σκρουτζ το οποιο σε περιπτωση βλαβης θα αναλαβει την διαδικασια του rma.

Φυσικα για περισσοτερες πληροφοριες κανε στο καταστημα που σε ενδιαφερει ενα τηλεφωνο να τους ρωτησεις συγκεκριμενα.

Και το Πλαισιο που εχει το πρωτο Pixel το εφερνε απο αγγλια και αν παθαινε κατι το εστελνε εξω.

Για αγορα απο καποιο Ευρωπαικο amazon δεν ξερω τι παιζει.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες

Η τιμή στην Αγγλία για το pixel 2 xl 128gb έχει πέσει στις 679 λίρες που είναι σχετικά καλά (σε σχέση με την αρχική...)

Το μόνο που με ενοχλεί είναι η απουσία SDcard και η απουσία dual sim μοντέλου...

Επίσης δεν έχω καταλάβει τι γίνεται με τις φωτογραφίες και το Google drive.... Όσο θα το έχω θα ανεβαίνουν σε πλήρη ανάλυση χωρίς να προσμετρουνται στο χώρο... Εάν το αλλάξω σε 2 ή 3 χρόνια με κάποιο άλλο κινητό άλλης εταιρίας αυτές οι φωτογραφίες θα εξακολουθούν να μην προσμετρουνται στο διαθέσιμο χώρο?

Sent from my SM-N915FY using Tapatalk

Edited by Bezbozny

Η τιμή στην Αγγλία για το pixel 2 xl 128gb έχει πέσει στις 679 λίρες που είναι σχετικά καλά (σε σχέση με την αρχική...)

Το μόνο που με ενοχλεί είναι η απουσία SDcard και η απουσία dual sim μοντέλου...

Επίσης δεν έχω καταλάβει τι γίνεται με τις φωτογραφίες και το Google drive.... Όσο θα το έχω θα ανεβαίνουν σε πλήρη ανάλυση χωρίς να προσμετρουνται στο χώρο... Εάν το αλλάξω σε 2 ή 3 χρόνια με κάποιο άλλο κινητό άλλης εταιρίας αυτές οι φωτογραφίες θα εξακολουθούν να μην προσμετρουνται στο διαθέσιμο χώρο?

Sent from my SM-N915FY using Tapatalk

Δεν πολυχρειάζεται το SD card στα 128GB. Αν τυχόν θες να διαβάσεις μια μνήμη, πάρε και ένα καλώδιο usb otg του €1

Ναι οι φωτό εξακολουθούν να μην προσμετρώνται

Επίσης, δεν προσμετράται ότι ανέβει από το κινητό, ανεξαρτήτως αν έχει τραβηχτεί από το κινητό

Οπότε μπορείς να περάσεις όσες φωτό θες από το PC σου στο κινητό και να ανέβουν στο Google Photos χωρίς να προσμετρώνται

• 2 weeks later...

Μόλις μου έφερε 2 η ξαδέρφη μου από US me 128GB .Απλά τα σπάει το τηλ ερχόμενος από Nexus 6 P .

Για τις φωτό χρειάζεται λογαριασμός ή κανει ο ήδη υπάρχων στο Gmail ?

Πως τις ανεβάζω ?

Μόλις μου έφερε 2 η ξαδέρφη μου από US me 128GB .Απλά τα σπάει το τηλ ερχόμενος από Nexus 6 P .

Για τις φωτό χρειάζεται λογαριασμός ή κανει ο ήδη υπάρχων στο Gmail ?

Πως τις ανεβάζω ?

Με γεια

Αρκεί ο ήδη υπάρχων

Google Photos App -> Settings -> Back up & sync

ή

Settings -> Google -> Backup -> Photos & Videos

Παιδιά μπορεί κάποιος που έχει το GSam Battery Monitor εγκατεστημένο να βάλει ένα screenshot να δω τα averages σε πραγματική χρήση; Μιλάω πάντα για το μικρό original Pixel.

EDIT: Sorry, λάθος thread.

Edited by konnak

• 2 weeks later...

Ερχόμενος από πολλές ναυαρχίδες αυτό ήταν το μοναδικό που δεν είχα.

Αρχικά είμαι ενθουσιασμένος. Η οθόνη είναι καλή, χειρότερη τη περίμενα με όλα όσα διάβαζα.

Η 2Κ ανάλυση φαίνεται και είναι καλοδεχούμενη για τα κουρασμένα μάτια μου. Πχ note 8 δε μπορούσα να δουλέψω στη μεσαία ανάλυση γιατί με κούραζε.

Το μόνο μεμπτό είναι που τρίζει λίγο το ακουστικό σε κάποιες συχνότητες. Το αντιπαρέρχομαι γιατί είχα διαβάσει για κάπως μέτριο ακουστικό επομένως ημουν προετοιμασμένος.

Τη συσκευή τη πήρα με Android p beta και δεν έχω βρει κάποιο bug προς το παρόν.

Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Gilles smiles!

Ερχόμενος από πολλές ναυαρχίδες αυτό ήταν το μοναδικό που δεν είχα.

Αρχικά είμαι ενθουσιασμένος. Η οθόνη είναι καλή, χειρότερη τη περίμενα με όλα όσα διάβαζα.

Η 2Κ ανάλυση φαίνεται και είναι καλοδεχούμενη για τα κουρασμένα μάτια μου. Πχ note 8 δε μπορούσα να δουλέψω στη μεσαία ανάλυση γιατί με κούραζε.

Το μόνο μεμπτό είναι που τρίζει λίγο το ακουστικό σε κάποιες συχνότητες. Το αντιπαρέρχομαι γιατί είχα διαβάσει για κάπως μέτριο ακουστικό επομένως ημουν προετοιμασμένος.

Τη συσκευή τη πήρα με Android p beta και δεν έχω βρει κάποιο bug προς το παρόν.

Εννοείς πως σε οθόνη 6.3 ιντσών έβλεπες διαφορά μεταξύ fhd και 2K? Όσο και να προσπαθώ εγώ δεν βλέπω διαφορά.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Εννοείς πως σε οθόνη 6.3 ιντσών έβλεπες διαφορά μεταξύ fhd και 2K? Όσο και να προσπαθώ εγώ δεν βλέπω διαφορά.

Και όμως έβλεπα, ειδικά στα μικρά γράμματα και στις φωτογραφίες..

Τελικά το επέστρεψα το pixel. Παραέτριζε το ακουστικό και δεν είχα διάθεση να το στέλνω Αγγλία για επισκευή αν και βρήκα εδώ service με κάνα 35αρι.

Κρίμα.

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Gilles smiles!

Και όμως έβλεπα, ειδικά στα μικρά γράμματα και στις φωτογραφίες..

Τελικά το επέστρεψα το pixel. Παραέτριζε το ακουστικό και δεν είχα διάθεση να το στέλνω Αγγλία για επισκευή αν και βρήκα εδώ service με κάνα 35αρι.

Κρίμα.

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό ήταν το πρόβλημα για εμένα. Η μη ύπαρξη επίσημης υποστήριξης στη χώρα μας. Και ενώ το ήθελα πάρα πολύ τελικά πήγα σε s9+ για να μπορώ να το πουλήσω σε κάνα εξάμηνο. Να δούμε πότε η Google θα μας τιμήσει και εμάς.

Το pixel κρατάει τιμή από την μέρα που βγήκε ενώ τα Samsung πέφτουν κατακόρυφα οπότε σε 6 μήνες που θα το πουλήσεις θα χάσεις αρκετά. Εγώ είχα s7 s8 note8 και τώρα pixel. Μακράν το καλύτερο σε φωτογραφία το pixel , για εμένα ήταν βασικό κριτήριο επιλογής κινητού. Τώρα αν κάποιος επιλέγει κινητό σκεφτόμενος αν θα το πουλήσει εύκολα σε 6 μήνες τι να πω .... Προσωπική επιλογή του καθενός.

Έχω το κινητό 2 μήνες και δεν έχω κάποιο πρόβλημα, αυτό με το ακουστικό δεν το είχα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το pixel κρατάει τιμή από την μέρα που βγήκε ενώ τα Samsung πέφτουν κατακόρυφα οπότε σε 6 μήνες που θα το πουλήσεις θα χάσεις αρκετά. Εγώ είχα s7 s8 note8 και τώρα pixel. Μακράν το καλύτερο σε φωτογραφία το pixel , για εμένα ήταν βασικό κριτήριο επιλογής κινητού. Τώρα αν κάποιος επιλέγει κινητό σκεφτόμενος αν θα το πουλήσει εύκολα σε 6 μήνες τι να πω .... Προσωπική επιλογή του καθενός.

Έχω το κινητό 2 μήνες και δεν έχω κάποιο πρόβλημα, αυτό με το ακουστικό δεν το είχα.

Το πήρα από το onething από Ελλάδα που μου δείχνει εγγύηση αν πάθει κάτι το στέλνει ο ίδιος Γερμανία όπου και είναι η προέλευση του κινητού.

Google Pixel 8 pro

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το πήρα από το onething από Ελλάδα που μου δείχνει εγγύηση αν πάθει κάτι το στέλνει ο ίδιος Γερμανία όπου και είναι η προέλευση του κινητού.

Δεν έχει σημασία η σταθερή τιμή. Πώς θα πουλήσεις ένα τηλέφωνο που δεν υποστηρίζεται επίσημα στην Ελλάδα και θα κρατήσεις και την υψηλή τιμή αγοράς? Δηλαδή εάν σε 6 μήνες έχει ακόμα 800 ευρώ πόσο θα το πουλήσεις? 500? Δεν υπάρχει περίπτωση.

Κοίταξε τις αγγελίες στο insomnia πόσο τα πουλάνε? Αυτός που θα αγοράσει pixel ξέρει. Και στο λέω γιατί ξάδερφος μου είχε το OnePlus 5t και το έδωσε για να πάρει το pixel από αγγελία .

Google Pixel 8 pro

Χρησιμοποιεί κάποιος earbuds wireless αδιάβροχα να μας πει εντυπώσεις ?

θέλω να βρώ την συγκεκριμένη θήκη...

Σε λίγο οι πρώτες εντυπώσεις ...σε σχέση με s7 edge & essential .

Δεν είναι θηκη...dbrand skin ειναι

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

• The title was changed to Google Pixel 2 XL