fanatikos Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι βγήκε μία έκδοση για Kirin αλλά δεν έδινε τα αναμενόμενα. (Ψάχνω τώρα και δεν το βρίσκω που το διάβασα). :rolleyes: Έριξες καμιά ματιά στο xda? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexismech Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι βγήκε μία έκδοση για Kirin αλλά δεν έδινε τα αναμενόμενα. (Ψάχνω τώρα και δεν το βρίσκω που το διάβασα). :rolleyes: Έριξες καμιά ματιά στο xda? https://forum.xda-developers.com/mi-5/themes/app-collection-camera-modded-t3591177/post75748915#post75748915 Η εφαρμογή για όποιον θέλει να δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Έχει πειραματιστεί κάνεις με gcam? Υπάρχει κάτι αξιόλογο; Sent from my Mate 10 pro Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι βγήκε μία έκδοση για Kirin αλλά δεν έδινε τα αναμενόμενα. (Ψάχνω τώρα και δεν το βρίσκω που το διάβασα). :rolleyes: Έριξες καμιά ματιά στο xda? Έλα, εδώ είσαι! Την βρήκα. https://forum.xda-developers.com/p10/themes/google-camera-kirin-t3771927 Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 https://forum.xda-developers.com/mi-5/themes/app-collection-camera-modded-t3591177/post75748915#post75748915 Η εφαρμογή για όποιον θέλει να δοκιμάσει. Σε δύο (μικρό δείγμα) φωτογραφίες που τράβηξα δε βρήκα διαφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Σε δύο (μικρό δείγμα) φωτογραφίες που τράβηξα δε βρήκα διαφορά... Δεν δουλευει το hdr+ δυστηχως... Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 https://photographylife.com/landscapes/hdr-photography-tutorial Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 https://photographylife.com/landscapes/hdr-photography-tutorial Ωραιο αρθρο σχετικα με το hdr!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Ωραιο αρθρο σχετικα με το hdr!! :) Βλεπεις τωρα καποιους που για να κραξουν ενα κινητο λενε οτι η φωτογραφια του δεν ειναι φυσικη και αν την δειξεις σε εναν επαγγελματια θα σου το πει και διαφορα τετοια και μετα διαβαζεις ενα αρθρο σαν αυτο με οδηγιες και βλεπεις οτι ακομα και με τις επαγγελματικες φωτογραφικες και τραβωντας σε RAW μορφη κανουν μετα τρελη επεξεργασια και τρεχουν διαφορα φιλτρα. Στην ουσια ουτε οι DSLR δεν τραβανε "φυσικες" φωτογραφιες. Τι να πεις; Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Γίνανε τα κινητά προέκταση βρε... Sent from my Mate 10 pro Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 (edited) Παιδιά πλέον το ενοχλητικό bug με το gmail και την native εφαρμογή για τα email που ζητούσε κάθε τρεις και λίγο security access, πλέον δεν υπάρχει. Απο την στιγμή που πήρα την αναβάθμιση, έκανα τα reset μου και ξανα σεταρα, δεν μου έχει ζητήσει ξανά να δώσω access στην εφαρμογή. Δεν το έχει βγάλει ούτε μία φορά, τόσες μέρες. Ήταν βέβαια ενοχλητικό αλλά απο την αλλη να έχω την ασπρίλα του gmail, με τίποτα. Το έσβηνα απλά και συνέχιζα, όμως πλέον είναι παρελθόν. Η εφαρμογή δουλεύει άψογα. Να συμπληρωσω ακόμη ότι μάλλον έχω και λίγο καλύτερη μπαταρία. Θα το διαπιστωσω σε λίγους κύκλους ακόμη, αλλά βλέπω ότι χωρίς να έχει διαφοροποιηθεί η χρήση που του κάνω, το βράδυ της δεύτερης μέρας με βρίσκει με +6 ~ +8 μονάδες μπαταρία από πριν. Σίγουρα θέλει λίγους κύκλους ακόμη όμως βλέπω τα έως τώρα δείγματα. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Edited August 23, 2018 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Καλώς τα δέχτηκα... Εγκατέστησα το full πακέτο 3gb της 148 και τώρα την σκαλίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanello Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Χαιρετε Εμενα μου ηρθε ενημερωση 550mb Απο που μπορω να κατεβασω ολοκληρη την εκδοση? Και εγκατασταση με ποιο προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Χαιρετε Εμενα μου ηρθε ενημερωση 550mb Απο που μπορω να κατεβασω ολοκληρη την εκδοση? Και εγκατασταση με ποιο προγραμμα? Από Ρυθμίσεις - >Ενημέρωση συστήματος - > πατάς τις 3 τελίτσες πάνω δεξιά - >λήψη του τελευταίου πλήρους πακέτου.. Ίσως, τώρα δε μπορείς.. Έπρεπε, πριν κάνεις λήψη... Τί διαφορά έχει, δε γνωρίζω να σου πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Μου ήρθε κι εμένα η αναβάθμιση, ποιο είναι το δεύτερο παιχνίδι εκτός του PUBG? Που υποστηρίζει gpu Turbo? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Καλημερα αντε ρε παλικαρια ειχα αρχισει να ανησυχω μηπως τελικα η 148 δεν ηταν επισημη και ηρθε σε μερικους απο σποντα. Επισημη υποστηριξη GPU TURBO εχει το PUBG και το Mobile Legends: Bang Bang https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobile.legends&hl=el Fanatikos αντε θα του δωσω αλλη μια και τελευταια ευκαιρια αν και με το gmail τα email ερχονται αμεσως. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Μου ήρθε κι εμένα η αναβάθμιση, ποιο είναι το δεύτερο παιχνίδι εκτός του PUBG? Που υποστηρίζει gpu Turbo?Το heartstone υποστηρίζετε σίγουρα γιατί χωρίς να το βάλω το βρήκα μέσα. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Το heartstone υποστηρίζετε σίγουρα γιατί χωρίς να το βάλω το βρήκα μέσα. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο ότι υπάρχει μέσα στο στην σουίτα παιχνιδιών δεν σημαίνει ότι υποστιριζει gpu turbo. Μόνο το PUBG και το Mobile Legends: Bang Bang υποστιριζουν προς το παρών. Μέσα στην σουίτα βγάζει τα παιχνίδια η αυτόματα η τα βάζεις εσύ χειροκίνητα. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 (edited) Μπουχουυυυυ θα μεινω με την 145 για πάντα Sent from my Mate 10 pro Δεν κάνουμε και ένα Κλαν pugb? :-P Sent from my Mate 10 pro Edited August 24, 2018 by PoLiThS Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Καλημερα αντε ρε παλικαρια ειχα αρχισει να ανησυχω μηπως τελικα η 148 δεν ηταν επισημη και ηρθε σε μερικους απο σποντα. Επισημη υποστηριξη GPU TURBO εχει το PUBG και το Mobile Legends: Bang Bang https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobile.legends&hl=el Fanatikos αντε θα του δωσω αλλη μια και τελευταια ευκαιρια αν και με το gmail τα email ερχονται αμεσως. Καλημέρα σας! Δεν μου το έχει ξαναβγάλει μετά το upgrade. Σε λίγες μέρες θα ξέρω και για τις αυτόματες απαντήσεις σε excange server αν δουλεύουν και αυτές σωστά γιατί και εκεί είχε θέμα. Νταξ, δεν έχει "ώθηση" στο gmail, αλλά δεν με χαλάει. ούτως ή άλλως ποτέ δεν το έβαζα να μου έρχεται άμεσα. Στους excange servers όμως έχει και εκεί είναι που με καίει εμένα. Οπότε μια χαρά, πλέον! Αυτήν την ασπρίλα και το καρναβάλι με τα χρωματάκια του gmail (λες και είναι εφαρμογή για παιδάκια) δεν τα μπορούσα με τίποτα. Με την καμία, δηλαδή! Προτιμούσα να σβήνω το χαζό-μήνυμα για το access 40 φορές την ημέρα, παρά το χάλι του gmail. Μπουχουυυυυ θα μεινω με την 145 για πάντα Sent from my Mate 10 pro Δεν κάνουμε και ένα Κλαν pugb? :-P Sent from my Mate 10 pro Υπομονή καλό μου! Θα έρθει και σε σένα! :lol: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Καλημερα στην ομαδα! Και εγω ακομαα τιποτα δεν έχει ερθει η 148!Με την ληψη πληρους πακετου και εγκατάσταση δε χάνονται εφαρμογές κτλ παιδια ετσι? Απο πανω την περνάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Καλημέρα σας, έχει πάρει κάποιος την αναβάθμιση έχοντας cosmote και εγκατεστημένο το patch της στο firmware; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Εμένα με νοιάζει να δώσει αναβαθμίσει να φτιάξει πάλι την κάμερα. Έφτιαξαν το αυτόματο και χάλασαν το night mode. Αυτό το 5 δευτερόλεπτα καταστρέφει τα πάντα αν υπάρχει πολύ σκοτάδι. Γεμίζει θόρυβο. Κάνει καλή δουλειά αν τραβάς φωτογραφία σε καμία πλατεία με φώτα. ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα σας, έχει πάρει κάποιος την αναβάθμιση έχοντας cosmote και εγκατεστημένο το patch της στο firmware; Όχι. Κι εγώ το ίδιο έχω και όλο περιμένω. Θα δούμε... Θα έρθει κάποια στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Καλημερα στην ομαδα! Και εγω ακομαα τιποτα δεν έχει ερθει η 148!Με την ληψη πληρους πακετου και εγκατάσταση δε χάνονται εφαρμογές κτλ παιδια ετσι? Απο πανω την περνάει? Ναι από πάνω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Καλημέρα σας! Δεν μου το έχει ξαναβγάλει μετά το upgrade. Σε λίγες μέρες θα ξέρω και για τις αυτόματες απαντήσεις σε excange server αν δουλεύουν και αυτές σωστά γιατί και εκεί είχε θέμα. Νταξ, δεν έχει "ώθηση" στο gmail, αλλά δεν με χαλάει. ούτως ή άλλως ποτέ δεν το έβαζα να μου έρχεται άμεσα. Στους excange servers όμως έχει και εκεί είναι που με καίει εμένα. Οπότε μια χαρά, πλέον! Αυτήν την ασπρίλα και το καρναβάλι με τα χρωματάκια του gmail (λες και είναι εφαρμογή για παιδάκια) δεν τα μπορούσα με τίποτα. Με την καμία, δηλαδή! Προτιμούσα να σβήνω το χαζό-μήνυμα για το access 40 φορές την ημέρα, παρά το χάλι του gmail. Υπομονή καλό μου! Θα έρθει και σε σένα! :lol: Εκανα και δοκιμες και τα αποτελεσματα ειναι: Απο default το Huawei email εχει τον αυτοματο συγχρονισμο στο Ποτε με αποτελεσμα να μην κανει "refresh" και να πρεπει να κανεις manual refresh ή να κλεισεις και να ανοιξεις την εφαρμογη Αν ενεργοποιησεις να κανει refresh κα8ε 15 λεπτα τοτε καθε 15 λεπτα κανει refresh για emails και σου ερχεται ειδοποιηση αν υπαρχει κανενα νεο email αλλα αυτο εχει ενα κακο οτι το κινητο δεν θα μπαινει σε deep sleep για περισσοτερη εξοικονομηση ενεργειας Αν εχεις ανοιχτη την εφαρμογη και ερθει νεο email δεν σου το εμφανιζει αλλα πρεπει να την κλεισεις και να την ανοιξεις για να το εμφανισει Αυτα μετα απο καποια tests που εκανα περιπου μια ωριτσα και τελικα εγω κατεληξα να συνεχισω με το gmail στο οποιο τα emails ερχονται αμεσως ακομα και αν η εφαρμογη ειναι κλειστη και την εχεις κανει αναγκαστικη διακοπη. Οπως ειπες κι εμενα αυτο με το ασπρο και τα χρωματακια λες και ειμαστε σε Windows Millenium ή Windows 98 Plus δεν μου αρεσει αλλα επειδη θελω τα emails να ερχονται αμεσως και να ειμαι σιγουρος οτι θα ερθει παραμενω με το gmail. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Εκανα και δοκιμες και τα αποτελεσματα ειναι: Απο default το Huawei email εχει τον αυτοματο συγχρονισμο στο Ποτε με αποτελεσμα να μην κανει "refresh" και να πρεπει να κανεις manual refresh ή να κλεισεις και να ανοιξεις την εφαρμογη Αν ενεργοποιησεις να κανει refresh κα8ε 15 λεπτα τοτε καθε 15 λεπτα κανει refresh για emails και σου ερχεται ειδοποιηση αν υπαρχει κανενα νεο email αλλα αυτο εχει ενα κακο οτι το κινητο δεν θα μπαινει σε deep sleep για περισσοτερη εξοικονομηση ενεργειας Αν εχεις ανοιχτη την εφαρμογη και ερθει νεο email δεν σου το εμφανιζει αλλα πρεπει να την κλεισεις και να την ανοιξεις για να το εμφανισει Αυτα μετα απο καποια tests που εκανα περιπου μια ωριτσα και τελικα εγω κατεληξα να συνεχισω με το gmail στο οποιο τα emails ερχονται αμεσως ακομα και αν η εφαρμογη ειναι κλειστη και την εχεις κανει αναγκαστικη διακοπη. Οπως ειπες κι εμενα αυτο με το ασπρο και τα χρωματακια λες και ειμαστε σε Windows Millenium ή Windows 98 Plus δεν μου αρεσει αλλα επειδη θελω τα emails να ερχονται αμεσως και να ειμαι σιγουρος οτι θα ερθει παραμενω με το gmail. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο στο Gmail είναι το γεγονός ότι κάποια υπερκείμενα (link), όπως για παράδειγμα αυτό που περιέχεται στο mail που έρχεται από το myphone, τα απεικονίζει σαν απλό κείμενο με απετέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις tap πάνω σ'αυτά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts