Jump to content

kanello

Members
  • Δημοσιεύσεις

    109
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kanello

  1. kanello

    Poco F3

    Ειναι ευχαριστημενοι απο το pro ? Ειμαι αναμεσα στο note 10 pro και στο f3 Τι πιστευετε?
  2. kanello

    Google Pixel 5

    Χαιρετω Εχω p30 pro και ηρθε η ωρα να το αφησω Σκεφτομαι την μεταβαση σε pixel Αυτο που σκεφτομαι ειναι σε περιπτωση που θελω να το κρατησω για 2 χρονια (ποτε δεν μου εχει τυχει σε κινητο χαχα) ο επεξεργαστης θα μπορει να ανταπεξελθει? Οχι οτι εχω τρελες απαιτησεις Eπομενες επιλογες 1+8pro και xiaomi mi10 Περιμενω να δω black friday τι παιζει
  3. kanello

    Huawei P30 Pro

    Σε pro mode και να τραβαει raw βγαζει πιο καλες φωτο Απλα το προβλημα ειναι οτι καθυστερει να τραβηξει λιγο
  4. kanello

    Huawei P30 Pro

    Moυ κοψες λιγα τα φτερα Για να μην πω τπτ αλλο Χαχαχα Οι αλλες επιλογες ειναι poco f2 pro (αλλα δεν εχει ios στην καμερα) Μετα περιμενω να δω τι θα γινει με το pixel 5 Σκεφτηκα και για iphone αλλα το νεφρο το θελω ακομα
  5. kanello

    Huawei P30 Pro

    Κυριες και κυριοι σκεφτομαι να δωσω το pro μου και να παω προς μερια one plus 8 (το απλο) Τι λετε? Εχετε να προτεινετε κατι αλλο?
  6. Γενικα το s10 plus overall ειναι καλη συσκευη Ειχα το p30 pro και εκανα ανταλλαγη με το s10 plus Ο λογος που το εκανα ηταν επειδη η οθονη ηταν πιο πλατια και το κινητο δεν γλυστραει τοσο Υπαρχουν φασεις που το μετανιωνω ειδικα στην μπαταρια η μερα με την νυχτα Ο οθονη δεν εχει και τεραστια διαφορα μην το παρακανουμε Και απο φωτο το ιδιο (αν και σε πορτραιτο καλυτερο το pro) Tωρα μενει να δουμε τι θα κανει το 20 αν και δεν νομιζω να υπαρχουν μεγαλες διαφορες Δεν ειμαι εναντια στο plus απλα επισημαινω καιποια πραγματα
  7. Βαζω για τo s10 plus αλλα δεν βρισκει κατι Στο sammobile την εχει κανονικα Η ιδια rom δεν ειναι? Λεω να κατεβασω την γερμανικη γιατι λενε οτι ειναι πιο σταθερες γενικα ( αν ισχυει)
  8. Την ιδια "βλακεια" εχω και εγω Χαχαχα Ειχα p30 pro Μπαταρια καμια σχεση Οσο και να το σκαλιζεις δεν μασαει πουθενα Απλα το s10 plus μου αρεσε ενα κλικ περισσοτερο επειδη εχει πιο πλατια οθονη και λιγοτερo curved.
  9. Εγω να πω την αμαρτια μου αν αλλαξω με βλεπω για xiaomi mi10 pro Μην βαρατε ε?? Χαχαχα
  10. kanello

    Huawei P30 Pro

    Eκανα αναβαθμιση μεσω hicare στην 10αρα Στην ενημερωση του κινητου διπλα στους αριθμους γραφει patch01 Παιζει να το γραφει επειδη ειναι beta οπως ειχαν πει σε προηγουμενο post? Αν ναι, θα ερθει κανονικα καμια ενημερωση για να "κατσει" απο πανω?
  11. kanello

    Huawei P30 Pro

    Εκανα update μεσω του hicare Nομιζω οτι ειναι ενα τσακ πιο γρηγορο Οταν βρεθει χρονος θα το σεταρω απο την αρχη Οταν ερθει η official θα ερθει κανονικα η λογω beta δεν θα μου την εμφανισει?
  12. kanello

    Huawei P30 Pro

    http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=448830&page=32 #post 470 εξηγει τι ειναι το hicare Και εμενα μεσω του hicare βρισκει την αναβαθμιση Μεσω ρυθμισεις/συστημα/ενημερωση δεν μου την εμφανιζει Να περιμενω η να την κανω μεσω hicare?
  13. kanello

    Huawei P30 Pro

    Εγω να πω την αληθεια εχω αρχισει και γλυκοκοιταζω το xiaomi mi note 10 Για να δουμε, ειναι τοσο καλο οσο το διαφημιζουν?
  14. kanello

    Huawei P30 Pro

    Η ζουμ ρυθμιση ειναι μονο για τα 10mp και κατω Το θεμα ειναι, αξιζει να βαρας σε 40mp ή σε 10mp ?
  15. kanello

    Huawei P30 Pro

    Κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μεσα απο τις ρυθμισεις και μολις ανοιξει (χωρις να το σεταρεις) κανε hard reset with button/wipe data και θα εισαι ετοιμος Εγω ετσι εκανα
  16. kanello

    Huawei P30 Pro

    Πριν λιγες μερες μου ηρθε η 193 Μετα απο λιγο συνδεσα τα ακουστικα και μου εβγαλε ενημερωση (για τα ακουστικα) Δεν το εχω ξαναδει πουθενα αλλου αυτο ουτε ξερω τι κανει Αλλα και παλι respect Off topic: Χρησιμοποιει καποιος bluetooth ακουστικα? Καμια προταση?
  17. Γεια σας Ειμαι ετοιμος για αγορα κινητου και ειμαι αναμεσα σε p30 pro και s10 plus Τι πιστευετε?? ειμαι 50-50 και δυστυχως η ζυγαρια δεν γερνει καπου ακομα τωρα δεν ξερω τι γινεται με τις αναβαθμισεις στα huawei αν και ειδα οτι λυθηκε το θεμα ευχαριστω εκ των προτερων
  18. kanello

    Huawei P30 Pro

    Λογω της φασης με τον trump
  19. kanello

    Huawei P30 Pro

    Χαιρετε Ειμαι ετοιμος να παρω το p30 pro κι εγω εναντι του s10 plus Ελπιζω ν αξιζει η επιλογη μου Τελικα με τις αναβαθμισεις θα υπαρξει προβλημα λετε? Λυθηκε το θεμα?
  20. Ο μοναδικος λογος που το σκεφτομαι για το p30 pro ειναι η φαση με τo android Μονο αυτο Και μεχρι στιγμης ειναι πιο φθηνο το s
  21. Χαιρετε Κατοχος s9+ και σκοπευω να το δωσω για να παρω το s10+ Οverall ειδα οτι αξιζει να γινει το βημα Ειμαι αναμεσα στο s10+ vs p30 pro Γερνω προς την μερια s λογω updates android Τι πιστευετε?
  22. Αρα θα περιμενω να ερθω αυγουστο με το καλο ελλαδα για να το κανω Εκτος και αν το κανω σε αντιπροσωπεια της samsung Σωστα?
  23. Το εκανα και αρα εχει απ οτι καταλαβα Για την ακριβεια φαινονται τετραγωνακια απο το youtube Οπως φαινονται στην εφαρμογη σε καθετη διαταξη Διορθωση μονο με αλλαγη οθονης σωστα?
  24. Χαιρετε Τις τελευταιες μερες παρατηρησα μια μικρη διχρωμια στην οθονη Ειναι το λεγομενο burn in? Τι κανουμε γι αυτο??
×
×
  • Create New...