Jump to content

giankis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    202
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giankis

  • Ημ. Γέννησης 26/11/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

giankis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Σε κατάσταση καινούργιου, αγορασμένο 08/22 από MediaMarkt με υγεία μπαταρίας 95%!Περασμένη μεμβράνη και σε θήκη απτήν πρώτη μέρα λειτουργίας! Δεν έχει το παραμικρό σημάδι η γρατζουνιά!Μαζί με τις θήκες της φωτογραφίας και προφανώς τη συσκευασία του!

    740 €

    ΛΑΡΙΣΑ, Λάρισας - GR

  2. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Αγορασμένο 08/22 σε κατάσταση καινούργιου! Καμία γρατζουνιά κανένα σημαδάκι! Τιμή συζητήσιμη!

    590 €

    ΛΑΡΙΣΑ, Λάρισας - GR

  3. giankis

    Huawei Mate 20 Pro

    Καλημέρα! Μετα την αναβαθμιση σε 214 ειδα αρκετα μεγαλη πτωση στην διαρκεια της μπαταρίας! Εχει κάποιος αλλος ιδιο θεμα!?
  4. giankis

    Huawei Mate 20 Pro

    Καλησπέρα παιδες! Περασα την 10ρα μου δουλευε κανονικα απλα ειπα να κανω και ενα hard reset ετσι για το καλο! Μετα την επαναφορα του backup απτο Hisuite σε viber messenger δεν έρχονται ειδοποιήσεις αν δεν ανοίξω εγω τις εφαρμογές! Έτυχε σε κάποιον αλλο?? Ευχαριστώ!
  5. Κανε ενα wipe cache πριν και μετα την εγκατάσταση και εισαι μια χαρα!
  6. Στην 150 παιδιά ειδα κ εγω καλύτερη διαχειριση στη μπαταρία! Αυτο που δε ξερω αν ισχύει ειναι το σημα που ενω μεχρι χθες μου ηταν καρφωμενο στο 4G+ σημερα στ ιδιο σημειο μια εμφανίζει 4G μια 4G+ και την περισσότερη ωρα 4G!κατα τ αλλα ολα δουλευουν τελεια!Με επανεκκίνηση μπαινει με 4G+ και μετα απο λιγο επανερχεται πάλι σε 4G!
  7. Την περασα με clean βημα βημα οπως ελεγαν οι οδηγιες και κανενα προβλήμα με Bluetooth! Ουτε οταν με καλουν ουτε οταν καλω! Δοκιμασα 2 διαφορετικα Bluetooth και γενικά 2 μερες τωρα δουλευουν ολα ρολοι! Πεταει ακομα περισσότερο ο Alecoos! :P
  8. Λοιπον...Γυρισα τωρα σπιτι και ενω ημουν στην 145 εβαλα μεσα μια δευτερη καρτα της Vodafone που εχω(δεν εχω το dual sim) πατησα για ελεγχο ενημερώσεων και μου βγαλε την 150!Ξαναβαλα μεσα την κοσμοτε και τωρα κατεβαζω την full την 150!Σε οσους δεν ηρθε ακομα δοκιμαστε το!
  9. Εγω και εσυ πρέπει να μειναμε! Χαχαχα
  10. Δοκιμασα να βαλω την Arnova απο Gcamera που προτεινει ο Cris στην Los RR αλλα δειχνει μαυρο οταν ανοιγω την εφαρμογη! Την περασε κανεις? Έχουμε καμια αλλη πρόταση απο Gcamera να περασω?
  11. Ολα οκ παιδια την περασα! Αυριο σκαλισμα? Ευχαριστώ πολυ ολους
  12. Τι εννοεις με το f2fs? Εχω μεσα το twrp το καινούργιο του Cris! Στο wipe advanced wipe εκανα τα dalvik/Art cache, Cache Data Internal!μετα restart to recovery Install και εβαλα τη Rom!Κανει το boot να μπει αλλα μετα απο λιγη ωρα με ξαναπεταει στο recovery
  13. Καμια βοήθεια απτα παιδια που περασανε την RR?? Εκανα κανονικα τα wipe και μετα install και με γυρναει μετα το boot animation ξανα στο recovery!!
  14. Ειπα να βαλω την LosRR εκανα τα wipe κανονικά αλλα συνεχως μ κανει reboot tο recovery! Τι μπορεί να φταιει?εκανα wipe data internal τα παντα και εχω ρίξει τη ρομ μέσω OTG! Δειχνει το boot αλλα μετα κάνει reboot και μπαίνει στο recovery παλι!
  15. Με ολα αυτα που λετε παιδες σκέφτομαι να μη την περασω την αναβαθμιση ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με ολα αυτα που λετε παιδες σκέφτομαι να μη την περασω την αναβαθμιση μιας και δε μου ηρθε ακόμα και να περιμενω το android 9 μιας και λενε θα τ παρουμε κατα τα τελη Σεπτεμβρίου!
×
×
  • Create New...